Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

135
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Usnjeni natikači Wojas 7412551 ženski, črna barva
    - Nastavljivi trakovi omogočajo optimalno prileganje nogi.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene visoke pete Wojas črna barva, 3501851
    - Špičasta, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas 7617754 bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 11 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37 cm.
  • Usnjeni natikači Wojas 7412554 ženski, bež barva
    - Nastavljivi trakovi omogočajo optimalno prileganje nogi.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali iz nubuka Wojas 7617960 bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model na stabilni visoki peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas srebrna barva, 7602857
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z blok petami.- Modelu je priložen dodaten par pet.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni mokasini Wojas ženski, bež barva, 4500654
    - Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Mehka peta.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Wojas ženski, črna barva, 5522351
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z blok petami.- Višina pet: 10,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Wojas bež barva, 4403054
    - Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stabilen podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas 7606458 zlata barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tankimi petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 7,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Wojas usnjeni sandali
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladki material.- Usnjena notranjost.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas 7618250
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tankimi petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni salonarji Wojas ženski, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model z blok petami.- Usnjena notranjost.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Wojas bež barva, 4629154
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas 7615251 črna barva
    - Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model na stabilni visoki peti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Višina pet: 11 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Mokasini iz semiša Wojas ženski, bež barva, 4620864
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Okrogla, mehka kapica.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Rahlo utrjena peta.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Wojas bela barva, 4628575
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas 7618254 bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tankimi petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas 7610851 ženski, črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Wojas 7615751 črna barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z debelimi podplati.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina podplata: 8 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali iz semiša Wojas 7605864 bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z blok petami.- Gladek material.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Wojas zlata barva, 4404758
    - Kvadratni, ojačani prsti.- Model z odkrito peto.- Zapenjanje z zaponkami z zatičem, ki omogoča individualno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni salonarji Wojas črna barva,
    - Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Usnjena notranjost.- Višina pet: 7,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene visoke pete Wojas zlata barva, 3506558
    - Špičasta, utrjena kapica.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model s tankimi petami.- Utrjena peta.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 10,5 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Wojas ženski, rjava barva, 6411752
    - Model s čipkami in stransko zadrgo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni sandali Wojas 7615250 bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 11 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Wojas 7412254 ženski, bež barva
    - Model z nizko peto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Wojas usnjeni natikači
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Usnjena notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Wojas ženski, črna barva,
    - Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Nazobčen podplat.- Model z debelim podplatom.- Usnjen vložek.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Wojas ženski, črna barva, 7410151
    - Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Višina pet: 7,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Snežke Wojas črna barva, R7100181
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Wojas bela barva, 4628576
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 5,5 cm.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni elegantni škornji Wojas ženski, črna barva, 7104981
    - Stransko zapenjanje z zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Obseg zgornjega dela obutve: 30 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 43 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh