Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

109
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • RYOR Normal to Combination vlažilna krema za obraz 50 ml
    RYOR Normal to Combination, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz RYOR Normal to Combination bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • RYOR Herbal Spa globinsko vlažilno maslo za telo 200 ml
    RYOR Herbal Spa, 200 ml, Masla za telo za ženske, Krema za telo RYOR Herbal Spa neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • RYOR Every day hranilni nočni serum proti gubam 50 ml
    RYOR Every day, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz RYOR Every day je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • RYOR Depilation and Shaving pripravek za upočasnitev rasti dlačic 200 ml
    RYOR Depilation and Shaving, 200 ml, Izdelki za po britju za ženske, Zaradi britja ali epilacije je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek RYOR Depilation and Shaving jo bo po odstranitvi dlačic pomiril, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Ne glede na to, ali je obremenjena zaradi depilacije ali epilacije, ji bo zagotovil obnovitveno nego in poskrbel, da bo mehka, nahranjena in z občutkom udobja. Lastnosti: upočasnjuje neželeno rast dlak po uporabi postajajo dlačice šibkejše in svetlejše Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • RYOR Every day darilni set
    RYOR Every day, Dišeče sveče za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom RYOR Every day. Vsebina seta: osvežujoč gel za prhanje 200 ml globinsko vlažilno maslo za telo 200 ml Děkuji krema za roke 100 ml Děkuji sveča 65 g Lastnosti: na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča žametno mehko in gladko odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolnoma mehko in voljno kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • RYOR Decorative Care posvetlitvena podlaga 8 v 1 odtenek Light 30 ml
    RYOR Decorative Care, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder RYOR Decorative Care bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože kar najbolj zmanjša pore vlaži ščiti pred sončnim sevanjem izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ balzam za ustnice 4,5 g
    RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ, 4,5 g, Ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča voljne in žametno mehke popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • RYOR Citrus Spirit gel za prhanje 3v1 200 ml
    RYOR Citrus Spirit, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje RYOR Citrus Spirit je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno diši ima mehčalne učinke pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ hranilna krema za roke dišave Lilac 100 ml
    RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ, 100 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema RYOR PuraVida Jsem BOŽSKÁ. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja preprečuje suho kožo prijetno diši koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh