Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

6
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Nesti Dante Luxury Hemp naravno milo 250 g
    Nesti Dante Luxury Hemp, 250 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Nesti Dante Luxury je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo nežno čisti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Nesti Dante Gold gel za prhanje 300 ml
    Nesti Dante Gold, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nesti Dante Gold je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nesti Dante Luxury Platinum tekoče milo za roke z dozirno črpalko 500 ml
    Nesti Dante Luxury Platinum, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Nesti Dante Luxury Platinum nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Nesti Dante Philosophia Collagen tekoče milo za roke 500 ml
    Nesti Dante Philosophia Collagen, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Nesti Dante Philosophia Collagen nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Nesti Dante Dolce Vivere Roma tekoče milo 500 ml
    Nesti Dante Dolce Vivere Roma, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Nesti Dante Dolce Vivere Roma nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: neguje kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Nesti Dante Emozioni in Toscana The Collection darilni set
    Nesti Dante Emozioni in Toscana The Collection, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Acque Termali naravno milo 150 g Bosco Incantato naravno milo 150 g Boghi E Monasteri naravno milo 150 g Maccha Odorosa naravno milo 150 g Giardino in Fiore naravno milo 150 g Campagna Dorata naravno milo 150 g Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za temeljito čiščenje kože odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh