Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

119
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • MAX Benjamin Lemongrass & Ginger dišeča sveča 210 g
    MAX Benjamin Lemongrass & Ginger, 210 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka MAX Benjamin Lemongrass & Ginger čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava veganski izdelek dolgo gorenje ročno izdelano luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MAX Benjamin Lemongrass & Ginger dišeča kartica 1 kos
    MAX Benjamin Lemongrass & Ginger, 1 kos, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro MAX Benjamin Lemongrass & Ginger bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: sveža dišava garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Dišavo obesite na obešalnik v omari ali jo vstavite med zloženo perilo.
  • MAX Benjamin Pink Pepper dišeča sveča 210 g
    MAX Benjamin Pink Pepper, 210 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka MAX Benjamin Pink Pepper čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tropski vonj veganski izdelek dizajnerska embalaža idealno kot darilo embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MAX Benjamin White Pomegranate darilni set 1 kos
    MAX Benjamin White Pomegranate, 1 kos, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set MAX Benjamin White Pomegranate vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: tropski vonj veganski izdelek dolgo gorenje ročno izdelano luksuzni dodatek vsakega interjerja Vsebina seta: White Pomegranate dišeča sveča 210 g White Pomegranate aroma difuzor s polnilom 150 ml Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • MAX Benjamin French Linen Water dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    MAX Benjamin French Linen Water, 1 kos, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro MAX Benjamin French Linen Water bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: sveža dišava garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Dišavo obesite na obešalnik v omari ali jo vstavite med zloženo perilo.
  • MAX Benjamin Irish Leather & Oud nadomestno polnilo za aroma difuzor 300 ml
    MAX Benjamin Irish Leather & Oud, 300 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo MAX Benjamin Irish Leather & Oud spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • MAX Benjamin White Pomegranate nadomestno polnilo za aroma difuzor 300 ml
    MAX Benjamin White Pomegranate, 300 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Lastnosti: topla dišava veganski izdelek Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • MAX Benjamin French Linen Water dišeča sveča 560 g
    MAX Benjamin French Linen Water, 560 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka MAX Benjamin French Linen Water čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava veganski izdelek dolgo gorenje ročno izdelano luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Dodatek za razpršilnik Max Benjamin True Lavender 300 ml
    - Mešanica olj sivke iz južne Francije je klasična sproščujoča dišava, ki vam pomaga sprostiti se in najti harmonijo.- Hranite zunaj dosega otrok.- Lahko povzroči alergijsko reakcijo kože. Če pride snov, s katero je napolnjen difuzor, v stik s kožo, jo takoj sperite z veliko vode in milom. V primeru stika z očmi jih nekaj minut izpirate z vodo.- Zelo vnetljiva tekočina in hlapi.- Hranite stran od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga.- Kajenja ni dovoljeno.
  • MAX Benjamin Discovery Spice Bazaar Delhi aroma difuzor 100 ml
    MAX Benjamin Discovery Spice Bazaar Delhi, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor MAX Benjamin Discovery Spice Bazaar Delhi prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma orientalska aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • MAX Benjamin Discovery Sun Sparkle California dišeča sveča 200 g
    MAX Benjamin Discovery Sun Sparkle California, 200 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka MAX Benjamin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava sveža dišava sadna dišava cvetlična dišava veganski izdelek ročno izdelano čisto gorenje Sestava: mešanica rastlinskih voskov stenj brez svinca z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MAX Benjamin Discovery Sun Sparkle California aroma difuzor 100 ml
    MAX Benjamin Discovery Sun Sparkle California, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor MAX Benjamin prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • MAX Benjamin Discovery Wild Coast Belize aroma difuzor 100 ml
    MAX Benjamin Discovery Wild Coast Belize, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor MAX Benjamin prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: poletna dišava sveža dišava cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • MAX Benjamin Scandi Arctic Fjord dišeča sveča 210 g
    MAX Benjamin Scandi Arctic Fjord, 210 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka MAX Benjamin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava veganski izdelek dolgo gorenje ročno izdelano čisto gorenje Sestava: bombažni stenj mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MAX Benjamin Scandi Arctic Fjord aroma difuzor 150 ml
    MAX Benjamin Scandi Arctic Fjord, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor MAX Benjamin prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • MAX Benjamin Scandi Meadow Hygge dišeča sveča 210 g
    MAX Benjamin Scandi Meadow Hygge, 210 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka MAX Benjamin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava zračno čista dišava poletna dišava veganski izdelek ročno izdelano čisto gorenje Sestava: mešanica rastlinskih voskov bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MAX Benjamin Scandi Meadow Hygge aroma difuzor 150 ml
    MAX Benjamin Scandi Meadow Hygge, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor MAX Benjamin prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • MAX Benjamin Scandi Swedish Woodland dišeča sveča 210 g
    MAX Benjamin Scandi Swedish Woodland, 210 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka MAX Benjamin Scandi Swedish Woodland čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava veganski izdelek ročno izdelano čisto gorenje vonj iglic Sestava: mešanica rastlinskih voskov bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MAX Benjamin Scandi Swedish Woodland aroma difuzor 150 ml
    MAX Benjamin Scandi Swedish Woodland, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor MAX Benjamin prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava zračno čista dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh