Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

120
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Nogavice Kaotiko bela barva, AP005-01-1930
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Pulover Kaotiko bež barva, AP065-01-G002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Kaotiko črna barva, AP001-01-1930
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Kaotiko bela barva, AP002-01-G002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Kaotiko bež barva, AP032-01-M002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 61,5 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Kaotiko bež barva, AP009-01-G002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Kaotiko bež barva, s kapuco, AP031-01-M002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Kaotiko črna barva, AP010-01-G002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Kaotiko bež barva, AM030-01-G002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 89,5 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Kaotiko bež barva
    - Kroj oversize.- Rahlo oblazinjen model.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi vezeninami.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Kaotiko vijolična barva, s kapuco, AP029-01-M002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 71 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans jakna Kaotiko ženska, bež barva, AP024-01-K002
    - Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Žepi na prsih.- Model brez podloge.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Kaotiko bež barva, AP015-01-G002
    - Kroj oversize.- Rahlo oblazinjen model.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Model z ovratnikom.- Debela, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Kaotiko črna barva, AP035-01-M002
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna vrečka Kaotiko črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Torbica za nošenje na rami.- Dolgi ročaji.- Model brez zapiranja.- Model brez podloge.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 70 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 38 cm.
  • Bombažna vrečka Kaotiko bež barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Torbica za nošenje na rami.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Model brez podloge.- Model brez zapiranja.- Dolžina ročajev: 69 cm.- Višina: 41 cm.- Širina na osnovi: 38,5 cm.
  • Pulover Kaotiko roza barva, AP034-01-G002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Na prsih je drsni žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Model z našitkom na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Superge Kaotiko DETROIT AO001.01.2700
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažna kratka majica Kaotiko ženski, črna barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Kaotiko črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh