Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

271
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • QUANTUM 50 GAMING ČRNE JBL
                                         Quantum 50 GAMING JBL
  • QUANTUM 610 ČRNE JBL
    QUANTUM 610 ČRNE JBL Preživite igro z JBL QuantumSURROUND™ in DTS Z naprednimi algoritmi JBL QuantumSURROUND™ simulira osupljiv večkanalni zvok, da ustvari neverjetno realistično prostorsko zvočno kuliso za kinematografsko raven potopitve in pravo zvočno prednost pred konkurenco. Opremljen je tudi s slušalkami DTS:X v2.0.Napredne funkcije, kot je DTS Headphone X: v2.0, delujejo samo na osebnem računalniku prek JBL QuantumENGINE.
  • QUANTUM 810 ČRNA JBL
    QUANTUM 810 ČRNA JBL Zvočni klepet v igri za Discord Zahvaljujoč ločenim zvočnim karticam vam gumb s certifikatom Discord omogoča prilagajanje popolnega ravnovesja zvoka igre in klepeta v slušalkah brez prekinitve dogajanja.
  • QUANTUM 910P TWS BELA JBL
    QUANTUM 910P TWS BELA/MODRA JBL
  • QUANTUM ONE GAMING ČRNE JBL
                                                                                                                             USB žične računalniške profesionalne igralne slušalke z izboljšanim sledenjem glave JBL QuantumSPHERE 360    
  • QUANTUM STREAM MIKROFON JBL
    JBL Quantum Stream MIKROFON JBL Tehnologija JBL za popolno pretakanje glasu Vedno glasno in jasno. Dvojni 14-milimetrski elektretni kondenzator Quantum Stream in visoka stopnja vzorčenja 96 kHz zajame vsak zvok za popolno pretakanje glasu.
  • QUANTUM TWS ČRNE KOS
    Quantum TWS ČRNE KOS JBL QuantumSURROUND Z JBL QuantumSURROUND* za impresiven in natančen zvok vse okoli vas se počutite, kot da stopite v igro. *JBL QuantumSURROUND je na voljo samo na osebnem računalniku v kombinaciji s programsko opremo JBL QuantumENGINE. Za združljivost preverite vodnik za povezljivost.
  • REFLECT AERO BELE TWS KOS
    Resnično prilagodljivo odpravljanje hrupa (4-mikrofon) s pametnim ambientom Poslušajte več o tem, kar želite, in manj o tem, česar ne želite. Tehnologija resničnega prilagodljivega odpravljanja hrupa (4 mikrofona) s Smart Ambient se samodejno prilagodi, da odpravi motnje zvoka, hkrati pa vas ohranja pozorni na okolico, kamor koli greste.
  • REFLECT AERO TWS ČRNE JBL
    JBL Reflect Aero TWS črne brezžične ušesne slušalke
  • SB170 HIŠNI KINO JBL
    SB170 HIŠNI KINO JBL                       
  • T110 BELE JBL
    Odlične žične slušalke JBL T110 vam prinašajo značilen JBL PureBass Sound, kar pomeni čistost zvoka ne glede na frekvenco in glasnost, pri čemer lahko uživate v najglobljih basih, brez da bi pri tem žrtvovali kvaliteto zvoka.
  • T110 ČRNE JBL
    Odlične žične slušalke JBL T110 vam prinašajo značilen JBL PureBass Sound, kar pomeni čistost zvoka ne glede na frekvenco in glasnost, pri čemer lahko uživate v najglobljih basih, brez da bi pri tem žrtvovali kvaliteto zvoka.
  • T110 MODRE JBL
    Odlične žične slušalke JBL T110 vam prinašajo značilen JBL PureBass Sound, kar pomeni čistost zvoka ne glede na frekvenco in glasnost, pri čemer lahko uživate v najglobljih basih, brez da bi pri tem žrtvovali kvaliteto zvoka.  
  • T205 ČRNE JBL
    Predstavljamo slušalke JBL T205 s slušalkami JBL Pure Bass.
  • T205 GOLD JBL
    Predstavljamo slušalke JBL T205 s slušalkami JBL Pure Bass. So Lahki, udobni in kompaktni.
  • T210 ČRNE JBL
    Odlične žične slušalke JBL T210 vam prinašajo pravo basovsko izkušnjo v mini prenosni izdaji. Ponašajo se z značilnim JBL PureBass Sound, kar pomeni čistost zvoka ne glede na frekvenco in glasnost, pri čemer lahko uživate v najglobljih basih, brez da bi pri tem žrtvovali kvaliteto zvoka.
  • T210 GRAY JBL
    Poleg tega, daljinski upravljalnik z enim gumbom omogoča nadzor predvajanja glasbe in sprejemanje klicev med letenjem z vgrajenim mikrofonom, zaradi česar je JBL TUNE210 vaš vsakdanji spremljevalec pri delu, doma in na cesti.
  • T210 ROSE GOLD JBL
    Odlične žične slušalke JBL T210 vam prinašajo pravo basovsko izkušnjo v mini prenosni izdaji. Ponašajo se z značilnim JBL PureBass Sound, kar pomeni čistost zvoka ne glede na frekvenco in glasnost, pri čemer lahko uživate v najglobljih basih, brez da bi pri tem žrtvovali kvaliteto zvoka.
  • T290 SREBRNE JBL
    Lahke premium žične slušalke JBL T290 so udobne in oblikovno izpopolnjene z aluminijskim zaključkom, ki jih naredi čudovite.
  • T500 BELE JBL
    JBL TUNE500 prinaša kakovosten in zmogljiv zvok, ki bo vzbudil vaš dan.
  • T500 ČRNE JBL
    JBL TUNE500 prinaša kakovosten in zmogljiv zvok, ki bo vzbudil vaš dan
  • T500 MODRE JBL
    JBL TUNE500 prinaša kakovosten in zmogljiv zvok, ki bo vzbudil vaš dan.
  • T500 PINK JBL
    JBL TUNE500 prinaša kakovosten, zmogljiv zvok, ki bo polepšal vaš dan.
  • T510BT ČRNE JBL
    T510BT ČRNE JBL Slušalke JBL Tune 510BT vam omogočajo pretakanje močnega zvoka JBL Pure Bass brez pritrjenih žic. Enostavne za uporabo, te slušalke zagotavljajo do 40 ur čistega užitka in dodatni 2 uri baterije z le 5 minutami napajanja s polnilnim kablom USB-C. Če pride klic med gledanjem videoposnetka v drugi napravi, JBL Tune 510BT brez težav preklopi na vaš mobilni telefon. Slušalke JBL Tune 510BT, ki podpirajo Bluetooth 5.0 in so zasnovane tako, da omogočajo udobje, omogočajo tudi povezavo s Siri ali Googlom brez uporabe mobilne naprave. Slušalke JBL Tune 510BT, ki so na voljo v več svežih barvah in so zložljive za enostavno prenosljivost, so rešitev, ki vam pomaga vnesti glasbo v vsak vidik vašega zasedenega življenja.
  • T510BT MODRE JBL
    T510BT MODRE JBL Slušalke JBL Tune 510BT vam omogočajo pretakanje močnega zvoka JBL Pure Bass brez pritrjenih žic. Enostavne za uporabo, te slušalke zagotavljajo do 40 ur čistega užitka in dodatni 2 uri baterije z le 5 minutami napajanja s polnilnim kablom USB-C. Če pride klic med gledanjem videoposnetka v drugi napravi, JBL Tune 510BT brez težav preklopi na vaš mobilni telefon. Slušalke JBL Tune 510BT, ki podpirajo Bluetooth 5.0 in so zasnovane tako, da omogočajo udobje, omogočajo tudi povezavo s Siri ali Googlom brez uporabe mobilne naprave. Slušalke JBL Tune 510BT, ki so na voljo v več svežih barvah in so zložljive za enostavno prenosljivost, so rešitev, ki vam pomaga vnesti glasbo v vsak vidik vašega zasedenega življenja.
  • T510BT ROZA JBL
    T510BT ROZA JBL Slušalke JBL Tune 510BT vam omogočajo pretakanje močnega zvoka JBL Pure Bass brez pritrjenih žic. Enostavne za uporabo, te slušalke zagotavljajo do 40 ur čistega užitka in dodatni 2 uri baterije z le 5 minutami napajanja s polnilnim kablom USB-C. Če pride klic med gledanjem videoposnetka v drugi napravi, JBL Tune 510BT brez težav preklopi na vaš mobilni telefon. Slušalke JBL Tune 510BT, ki podpirajo Bluetooth 5.0 in so zasnovane tako, da omogočajo udobje, omogočajo tudi povezavo s Siri ali Googlom brez uporabe mobilne naprave. Slušalke JBL Tune 510BT, ki so na voljo v več svežih barvah in so zložljive za enostavno prenosljivost, so rešitev, ki vam pomaga vnesti glasbo v vsak vidik vašega zasedenega življenja.
  • T525BT ČRNA JBL
    T525BT ČRNA JBL                           
  • T760NC ČRNE JBL
    T760NC ČRNE JBL                           
  • TFLEX TWS BELE JBL
    TFLEX TWS BELE JBL JBL Pure Bass Sound Pametno zasnovani 12-milimetrski gonilniki, izboljšani s faktorjem oblike palice, zagotavljajo JBL-jev čisti nizkotonski zvok, tako da boste začutili vsak utripajoči utrip.
  • TFLEX TWS ČRNE JBL
    TFLEX TWS ČRNE JBL - JBL Pure Bass Sound Pametno zasnovani 12-milimetrski gonilniki, izboljšani s faktorjem oblike palice, zagotavljajo JBL-jev čisti nizkotonski zvok, tako da boste začutili vsak utripajoči utrip.
  • TFLEX TWS PROSOJNE ČRNE JBL
    TFLEX TWS PROSOJNE ČRNE JBL JBL Pure Bass Sound Pametno zasnovani 12-milimetrski gonilniki, izboljšani s faktorjem oblike palice, zagotavljajo JBL-jev čisti nizkotonski zvok, tako da boste začutili vsak utripajoči utrip.
  • TOUR ONE M2 SREBRNE JBL
    TOUR ONE M2 SREBRNE JBL    
  • TUNER XL čRN JBL
                                                       
  • WIND3S PRENOSNI ZVOČNIK JBL
    JBL Wind3S je vzdržljiv Bluetooth zvočnik za na pot, pripravljen za pohodništvo, kolesarjenje in druge dogodivščine. Lahko ga pritrdite na naramnico vašega nahrbtnika, na vrvico, verižico ali celo na krmilo kolesa. Tako vas bo glasba spremljala kamor koli greste.
  • JBL PRX415M
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Prenosni dvosmerni 300W zvočniški sistem iz serije PRX400, ki je bil zasnovan za ojačitev aplikacij glasbe in govora v razvedrilnih programih, v živo ali posnetih aplikacijah ali kot visokozmogljiv satelitski zvočnik za uporabo z nizkotonskimi zvočniki. Omogoča 90 ° x 50 ° pokritost in posebno tehnologijo SonicGuard, ki ščiti visokofrekvenčni gonilnik pred odvečno močjo, ne da bi motil delovanje. Ohišje odlikuje žilava rešetka z zaščitnim zaslonom s 16-palčnimi zaščitnimi zasloni s 16-palčnimi zaščitnimi zasloni in zaščitnim zaslonom z dvojnim kotom za primere, pri katerih je potrebna pritrditev stativa. Frekvenčno območje: 55 Hz-19 kHz. Frekvenčni odziv: 66 Hz-16 kHz. Občutljivost: 98 dB. Nazivna moč: 300 W / 600 W / 1200 W (neprekinjeno / program / konica). Največji SPL: 12 dB. Nominalna impedanca: 8 Ohm. Dimenzije: 650 x 429 x 457 mm. Teža: 21 kg. Črna barva. Barva: Črna Moč RMS (Watt): 300.0 Tip: 2 Bandwidth Varianta: Standardna ponudba Država izvora: ZDA Moč RMS: 300 W Moč (Watt): 1200.0 Moč: 1200 W Zvočniki: 1x 15 " Nizkotonski zvočnik: 15"
  • JBL JRX212
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Monitor JRX212 ima 12 "nizkofrekvenčni zvočnik in 1" kompresijski gonilnik s polimerno membrano za visoko zmogljivost in zanesljivost sistema. Visokofrekvenčni gonilnik uporablja visokofrekvenčni valovod Progressive Transition za zagotavljanje jasnejšega zvoka z manj motnjami. Crossover omrežje uporablja težke komponente, ki omogočajo visoke ravni moči in zagotavljajo jasen, skladen zvok. JBL-jeva tehnologija SonicGuard ščiti visokofrekvenčni gonilnik pred škodo zaradi pretirane ravni zvoka. Visokotonski zvočnik: 1" Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 129.0 Zvočniki: 1x 12 " Moč RMS: 250 W Moč (Watt): 1000.0 Moč RMS (Watt): 250.0 Raven zvočnega tlaka (SPL): 129 dB Tip: 2 Bandwidth Nizkotonski zvočnik: 12" Barva: Črna Moč: 1000 W Varianta: Standardna ponudba Srednjetonec: Ne Država izvora: Kitajska
  • JBL JRX 215 Pasivni zvočnik
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta trapezni, 15-palčni zvočniški sistem je doma v zvoku v živo, plesni glasbi in ojačitvi govora. Nizkotonski zvočnik: 15" Zvočniki: 1x 15 " Moč RMS: 250 W Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 99.0 Varianta: Standardna ponudba Srednjetonec: Ne Moč (Watt): 1000.0 Moč: 1000 W Država izvora: Kitajska Impedanca (Ohm): 8.0 Raven zvočnega tlaka (SPL): 99 dB Moč RMS (Watt): 250.0 Visokotonski zvočnik: 1" Barva: Črna Tip: 2 Bandwidth
  • JBL JRX 225 Pasivni zvočnik
    To je samodejni prevod s programsko opremo:JRX225 je prenosni, dvojni petnajstpalčni dvosmerni zvočniški sistem, zasnovan posebej za aplikacije pri izvajanju glasbe v živo in predvajanju glasbe. Moč (Watt): 2000.0 Nizkotonski zvočnik: 15" Država izvora: Kitajska Moč RMS (Watt): 500.0 Količina paketa (kos): 1 Barva: Črna Raven zvočnega tlaka (SPL): 133 dB Tip: 2 Bandwidth Zvočniki: 2x 15 " Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 133.0 Moč: 2000 W Varianta: Standardna ponudba Visokotonski zvočnik: 1" Moč RMS: 500 W Srednjetonec: Ne
  • JBL JRX 218S Pasivni subwoofer
    To je samodejni prevod s programsko opremo: 133 dB max, 96 dB SPL, 2x Speakon in priključek za priključek. dimenzije: 605 x 508 x 501mm, 34 Hz - 250 Hz, teža 32,2 kg Varianta: Standardna ponudba Moč (Watt): 1400.0 Tip: Subwoofer Moč RMS (Watt): 350.0 Nizkotonski zvočnik: 18" Visokotonski zvočnik: Ne Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 127.0 Zvočniki: 1x 18 " Barva: Črna Moč: 1400 W Moč RMS: 350 W Raven zvočnega tlaka (SPL): 127 dB Impedanca: 4 Ohm Država izvora: Kitajska
  • JBL Control 1 Pro Compact Črna
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Kompakten dvosmerni 150W zvočniški sistem, ki odlikuje profesionalno križno omrežje skupaj s profesionalnimi gonilniki, zato je idealen za tudi najzahtevnejše zvočne aplikacije v bližini. Gradi na ponosni dediščini, hkrati pa vključuje najnovejše novosti v oblikovanje sistemov zvočnikov JBL Professional. Z neodvisnim, visoko frekvenčnim gonilnikom 0,75 "in 5,25", profesionalna crossover mreža zvočnikov zagotavlja strme naklone za izjemne zvočne zmogljivosti in vključuje celovito zaščito pred preobremenitvijo SonicGuard, ki zagotavlja zaščito omrežja in pretvornika pred prekomernimi prenapetostmi ojačevalnik. V robustnem in trajnem oblikovanem ohišju so magnetno zaščiteni pretvorniki, zato je idealen za uporabo z video in računalniškimi monitorji ali drugo magnetno občutljivo opremo. Poleg tega je zaradi kompaktne zasnove enote idealen za avdio-vizualne aplikacije, računalniške delovne postaje, snemalne in radijske studie, mobilne nadzorne sobe za avdio-video ter glasbo v ospredju in ozadje. Zvočnika je mogoče enostavno pritrditi ob steno ali drugo ravno površino s priloženimi nosilci ali preprosto uporabiti kot zvočnik za knjižne police. Priložen je montažni nosilec. Frekvenčno območje: 80 Hz-20 kHz. Frekvenčni odziv: 100 Hz-18 kHz. Dimenzije: 235 x 159 x 143 mm. Teža: 1,8 kg. Črna barva. Prikazana cena je za par. Barva: Črna Globina (cm): 14.3 Zvočniki: 1x 5 " Moč: 150 W Višina (cm): 23.5 Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 108.0 Raven zvočnega tlaka (SPL): 108 dB Moč (Watt): 150.0 Vsebina paketa: Manual;Stenski nosilec Impedanca: 4 Ohm Tip: 2 Bandwidth Širina (cm): 15.9 Količina paketa (kos): 2 Barva glede na proizvajalca: Black Neto teža (kg): 1.8 Moč RMS: 150 W Visokotonski zvočnik: 0,75" Država izvora: Kitajska Nizkotonski zvočnik: 5,25" Varianta: Standardna ponudba Frekvenčni razpon: 80 Hz - 20 kHz
  • JBL Control 1 Pro Compact Bela
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Kompakten dvosmerni 150W zvočniški sistem, ki odlikuje profesionalno križno omrežje skupaj s profesionalnimi gonilniki, zato je idealen za tudi najzahtevnejše zvočne aplikacije v bližini. Gradi na ponosni dediščini, hkrati pa vključuje najnovejše novosti v oblikovanje sistemov zvočnikov JBL Professional. Z neodvisnim, visoko frekvenčnim gonilnikom 0,75 "in 5,25", profesionalna crossover mreža zvočnikov zagotavlja strme naklone za izjemne zvočne zmogljivosti in vključuje celovito zaščito pred preobremenitvijo SonicGuard, ki zagotavlja zaščito omrežja in pretvornika pred prekomernimi prenapetostmi ojačevalnik. V robustnem in trajnem oblikovanem ohišju so magnetno zaščiteni pretvorniki, zato je idealen za uporabo z video in računalniškimi monitorji ali drugo magnetno občutljivo opremo. Poleg tega je zaradi kompaktne zasnove enote idealen za avdio-vizualne aplikacije, računalniške delovne postaje, snemalne in radijske studie, mobilne nadzorne sobe za avdio-video ter glasbo v ospredju in ozadje. Zvočnika je mogoče enostavno pritrditi ob steno ali drugo ravno površino s priloženimi nosilci ali preprosto uporabiti kot zvočnik za knjižne police. Priložen je montažni nosilec. Frekvenčno območje: 80 Hz-20 kHz. Frekvenčni odziv: 100 Hz-18 kHz. Dimenzije: 235 x 159 x 143 mm. Teža: 1,8 kg. Bela barva. Prikazana cena je za par. Moč: 150 W Tip: 2 Bandwidth Raven zvočnega tlaka (SPL): 108 dB Moč (Watt): 150.0 Moč RMS: 150 W Količina paketa (kos): 2 Varianta: Standardna ponudba Vsebina paketa: Stenski nosilec;Manual Globina (cm): 14.3 Nizkotonski zvočnik: 5,25" Barva: Bela Višina (cm): 23.5 Neto teža (kg): 1.8 Zvočniki: 1x 5 " Impedanca: 4 Ohm Širina (cm): 15.9 Država izvora: Kitajska Frekvenčni razpon: 80 Hz - 20 kHz Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 108.0 Barva glede na proizvajalca: White Visokotonski zvočnik: 0,75"
  • JBL LSR310S/230
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Specifikacije:Voznik      250-milimetrski (10-palčni) močan izlet, navzdolNizkofrekvenčna razširitev      27 HzMax Peak SPL      113 dBOjačevalnik      200 W RAZRED DNastavitve križanja      80 Hz, XLF, zunanjiVhodi      2 x XLR, 2 x TRS uravnoteženoIzhodi      2 x XLRNajvišja najvišja vhodna raven      +20,3 dBuAC napetost      100-240 VAC +/- 10% 50/60 HzMere (VxŠxG)      448 mm x 381 mm x 398 mm (17,65 x 15 x 15,65 palcev)Utež      15,6 kg / 34,3 lbs Vhodi: Balanced XLR Female;Balanced Jack 6.3 mm TRS Vsebina paketa: Manual;Power Cable Moč (Watt): 200.0 Visokotonski zvočnik: Ne Država izvora: Kitajska Bass refleks: Da Kontrole: Polarity;Crossover Switch;Volume;Input Sensitivity Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 113.0 Višina (cm): 44.8 Tip: Active Subwoofer Moč: 200W Barva: Črna Neto teža (kg): 15.6 Širina (cm): 38.1 Raven zvočnega tlaka (SPL): 113 dB Napajanje: 240V Zvočniki: 1x 10 " Globina (cm): 39.8 Moč RMS: 200W Izhodi: Balanced XLR Male Nizkotonski zvočnik: 10" Adapter priložen: Da Frekvenčni razpon: 27 Hz - 120 Hz
  • JBL SRX835P Aktivni zvočnik
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Visoko zmogljiv, trismerni, nizkotonski refleksni 15-palčni zvočniški sistem serije SRX800 z lastnim napajanjem, ki ustreza potrebam turističnih hiš, instalacij in najzahtevnejših zvočnih aplikacij v živo, kar zagotavlja brezkompromisno uporabo. , vse-v-enem rešitev z legendarnim JBL zvokom in zmogljivostjo, široko paleto prilagodljivosti in združljivostjo z vodilnimi potovalnimi sistemi JBL. S patentirano tehnologijo diferencialnega pogona legendarni JBL-jevi feritni gonilniki vključujejo 3-palčne glasovne tuljave z manjšimi feritnimi magneti za manjšo težo, povečano moč, izjemno majhno popačenje in razširjen nizkofrekvenčni odziv. JBL-jev 2432H je edini neodim 3-palčni gonilnik za stiskanje glasovnih tuljav v tem razredu, ki zagotavlja zelo visoke ravni moči in gladek, kristalno čist zvok. Vsak model poganja lastna Crown lastna tehnologija razreda D DriveCore z masivno močjo 2000 W, najvišjo močjo v tem razredu zvočnikov. Z izjemnim razmerjem med signalom in šumom 103 dB je zvočnik sposoben velikega zvočnega tlaka z izjemnim prostorom za glavo, zelo nizkim popačenjem in absolutno jasnostjo v celotnem frekvenčnem območju. Celoten nabor uporabniško nadzorovanega DSP-ja, ki ga poganja zmogljiv vgrajeni 400MHz Sharc DSP, vključuje 20 PEQ-jev, 2 sekundi zakasnitve, generatorje signalov, mešanje vhodov, nadzor ojačevalnika in 50 uporabniških prednastavitev. Poleg tega lahko sistem vključuje tudi nastavitve V5 JBL, ki zagotavljajo združljivost z JBL-jevim vodilnim sistemom za potovanje Vertec in VTX. Integriran LCD zaslon podpira hitro nastavitev in konfiguracijo. S popolno integracijo omrežja HiQnet je konfiguracija sistema močno poenostavljena, prihrani čas in hkrati popolnoma avtomatizira konfiguracijo nadzornega vmesnika. Preprost žični nadzor je na voljo prek priključka Ethercon in vključena je možnost brezžičnega usmerjevalnika drugih proizvajalcev. Možnosti nadzora vključujejo Audio Architect, aplikacijo HiQnet Motion Control ™ iOS in samostojne aplikacije za iOS in Android. Vse podrobnosti v zvočniku so bile namensko oblikovane in premišljene s polnim upoštevanjem predvidene uporabe. Ergonomsko oblikovani ročaji podpirajo enostaven oprijem, ki ne utruja za poenostavljeno rokovanje. M10 točke vzmetenja, indeksirane noge in nosilci palice / stativa podpirajo široko, prilagodljivo paleto konfiguracij. Frekvenčni odziv: -3 dB @ 41 Hz-20 kHz Frekvenčno območje (-10 dB): 33 Hz-21 kHz Max. Izhod SPL: 137 dB. Mere: 981 x 544 x 476 mm. Teža: 38,6 kg. Vhodi: XLR/TRS kombi;Ethernet Vsebina paketa: Manual;Power Cable Visokotonski zvočnik: 1,5" Moč RMS: 900 W Moč RMS (Watt): 900.0 Barva: Črna Nizkotonski zvočnik: 15" Teža: 38,6 kg Srednjetonec: 6,5" Država izvora: Kitajska Napajanje: 240V Moč (Watt): 2000.0 AUX IN: Ne Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 137.0 Bluetooth: Ne Mp3 / linijski vhod: Ne USB: Ne WiFi: Ne Adapter priložen: Ne Širina (cm): 54.4 Izhodi: XLR Zaslon: Da EQ: Da Vhod za mikrofon: Da Tip: 3 Bandwidth Ponujena konfiguracija: Standardna ponudba Višina (cm): 47.6 Frekvenčni razpon: 33 Hz - 21 kHz Varianta: SRX835P Globina (cm): 98.4
  • JBL PRX812W Aktivni zvočnik
    PRX812W is a compact and versatile speaker in the PRX800 Series with remote Wi-Fi control of onboard DSP EQ parameters. It has been designed to deliver maximum performance for its weight and size as both a stage monitor and a front of house main PA. Two user selectable EQ settings are provided to optimize the system for either application. With a dual socket pole mount the PRX812W is a perfect match with a PRX818XLFW subwoofer, offering a high performance self-powered sub/sat system. The PRX812W is comprised of a 12" Differential Drive woofer, a 2408H-1, 37.5 mm (1.5 in) annular polymer diaphragm, neodymium compression driver mounted to a 90° by 50° horn, all driven by 1500 watt Class-D digital power amplifier. Sophisticated DSP is at the core of a fully featured input section, providing user selectable system EQ, protection, input sensitivity selection, cross-over functionality, dynamic limiting and discrete component optimization. All PRX800 cabinets are built from a combination of 25 mm (on the top and bottom for added rigidity) and 18 mm, strong, light-weight poplar plywood made structurally sound with tongue and groove joints. All PRX800 Series cabinets are protected by JBL's tour proven DuraFlex™ finish. Grilles are made from dent-resistant 16 gauge steel and handles are made from light-weight glass-filled nylon for added strength and durability. All M10 suspension points are constructed from 14 gauge steel and have been tested with a yield-strength of 1000 lbs. each. The amplifier input panel offers XLR or ¼ inch jack compatibility and a sensitivity switch provides extra flexibility, making it possible to connect literally any sound source without using a mixer. Signal present and limiter lights indicate the system status and assist in setting the optimum level via the level control knob.FeaturesBuilt-in Wi-Fi for wireless control of your system from anywhere in the venueFree PRX Connect mobile app for iOS and Android provides wireless control over volume levels, 8-band parametric EQ and up to 50ms of speaker delay to fine-tune your soundClass-leading 1500-watt amplifier delivers ample power to fill your venueJBL Differential Drive transducers for higher SPL in a lightweight designNext-generation JBL neodymium compression driversRedesigned Crown input technology, including XLR, 1/4" and RCA inputs plus XLR loop-throughIntelligent variable-speed fan activates only when needed to reduce noiseUpdated tuning delivers flat frequency response and smooth off-axis behaviorDurable wooden cabinets, tour-proven DuraFlex™ finish and dent-resistant 16-gauge grillesUniversal power supply for worldwide compatibilitydbx Type IV limiting ensures clear, accurate sound at high volumesBrutal testing regimen-including the famous JBL 100-hour power test-ensures reliable performanceSpecsSystem Type Self Powered 12", two-way, bass-reflexMaximum SPL Output 135 dB peakFrequency Range (-10 dB) Main: 52.6-20k Monitor: 50.3 - 20kFrequency Response (±3 dB) Main: 58.1 - 20k Monitor: 59- 20kInput Connectors 2 x Balanced XLR / 1/4 inch input, 2 x unbalanced RCA inputInput Impedance 20K Ohms (balanced), 10K Ohms (unbalanced)Signal Indicators Limit: Yellow LED indicates peak output has been reached and dsp limiter is acting Signal: Green LED indicates signal present Power: Blue indicates system has power and ready to pass audioEQ User selectable presets for Main or Monitor position, Advanced EQ settings available using Wi-Fi and PRX Connect applicationDynamic Control (Input) dbx Type IV limiter circuitCrossover Frequency 1.850 kHzDesign Highly efficient Class-D amplifierPower Rating 1500W (750W x 2)AC Power Input 100V - 240V ~ 50/60 HzLF Driver 1 x JBL 272G 305 mm (12 in) wooferHF Driver 1 x JBL 2408H-2 37.5 mm (1.5 in) annular polymer diaphragm, neodymium compression driverCoverage Pattern 90° x 50° nominalDirectivity Index (DI) 10.2 dBDirectivity Factor (Q) 10.4Enclosure Asymmetrical, 18 mm, plywoodSuspension / Mounting Dual 36 mm pole socket, 12 x M10 Suspension PointsTransport 1 x injection molded handle with backing cupFinish Obsidian DuraFlex finishGrille Powder coated, Obsidian, 16 gauge perforated steel with acoustical transparent black cloth backing.Dimensions (H x W x D): 599 mm x 385 mm x 341 mm (23.6 in x 15.1 in x 13.4 in)Net Weight 19.4 kg (42.5 lb) EQ: Da Država izvora: Kitajska Moč RMS (Watt): 750.0 Srednjetonec: Ne Moč (Watt): 1500.0 Vhodi: XLR/TRS kombi;RCA Frekvenčni razpon: 45 Hz - 20 kHz Vhod za mikrofon: Da WiFi: Da AUX IN: Da Vsebina paketa: Manual;Power Cable Napajanje: 240V Izhodi: XLR Varianta: PRX812W Moč RMS: 750 W Globina (cm): 34.1 Teža: 18,1 kg Nizkotonski zvočnik: 12" Širina (cm): 38.5 Bluetooth: Ne Zaslon: Ne Mp3 / linijski vhod: Ne USB: Ne Adapter priložen: Ne Barva: Črna Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 132.0 Ponujena konfiguracija: Standardna ponudba Tip: 2 Bandwidth Visokotonski zvočnik: 1,5" Višina (cm): 59.9
  • JBL PRX818XLFW Aktivni subwoofer
    The PRX818XLFW extended low frequency subwoofer was designed and engineered to provide sub bass frequencies with accuracy and power. Used as a single sub in a sub/sat system or in multiples as part of a scalable, large format sound reinforcement system, the PRX818XLFW performs with exceptional efficiency and control. The subs are stackable and light-weight ensuring quick set-ups and tear-downs. And due to their rugged construction are perfect for AV rental inventories. With a pole receptacle (that accepts a SS4-BK or SS4-BK24) on the top panel and integrated stereo pass-thru this is the most powerful low-frequency complement to the PRX full-range systems. The addition of a polarity reverse option further enables system optimization. The PRX818XLFW is a high performance self-powered subwoofer system with remote Wi-Fi control of onboard DSP EQ parameters. The PRX818XLFW is comprised of a powerful 2278G Differential Drive dual voice-coil and magnetic gap, woofer driven by a 1500 Watt Class-D power amplifier. Sophisticated DSP is at the core of a fully featured input section, providing user selectable cross-over functionality, polarity optimization, protection, dynamic limiting and discrete component optimization. All PRX800 cabinets are built from a combination of 25 mm (on the top and bottom for added rigidity) and 18 mm, strong, light-weight poplar plywood made structurally sound with tongue and groove joints. All PRX800 Series cabinets are protected by JBL's tour proven DuraFlex finish. Grilles are made from dent-resistant 16 gauge steel and handles are made from light-weight glass-filled nylon for added strength and durability. The amplifier input panel offers stereo inputs with XLR or ¼ inch jack compatibility. A user selectable crossover ensures a smooth transition to full-range system connected to the stereo outputs. Signal present and limiter lights indicate the system status and assist in setting the optimum level via the level control knob. Features Built-in Wi-Fi for wireless control of your system from anywhere in the venue Free PRX Connect mobile app for iOS and Android provides wireless control over volume levels, 8-band parametric EQ and up to 50ms of speaker delay to fine-tune your sound Class-leading 1500-watt amplifier delivers ample power to fill your venue JBL Differential Drive transducers for higher SPL in a lightweight design Next-generation JBL neodymium compression drivers Redesigned Crown input technology, including XLR, 1/4" and RCA inputs plus XLR loop-through Intelligent variable-speed fan activates only when needed to reduce noise Updated tuning delivers flat frequency response and smooth off-axis behavior Durable wooden cabinets, tour-proven DuraFlex finish and dent-resistant 16-gauge grilles Universal power supply for worldwide compatibility dbx Type IV limiting ensures clear, accurate sound at high volumes Brutal testing regimen-including the famous JBL 100-hour power test-ensures reliable performance Specs System Type Self Powered 18" subwoofer Maximum SPL Output 134 dB peak Frequency Range (-10 dB) 30 Hz - 103 Hz Frequency Response (±3 dB) 35 Hz - 87 Hz Input Connectors Two Balanced female XLR/ 1/4" combo connectors Input Impedance 20K Ohms (balanced) Signal Indicators Limit: Yellow LED indicates peak output has been reached and dsp limiter is acting Signal: Green LED indicates signal present Power: Blue indicates system has power and ready Dynamic Control (Input) dbx Type IV limiter circuit Internal Crossover Frequency 100 Hz DSP Loop out Crossover Frequency 120 Hz analog 24 dB filter slope Design Highly efficient Class-D amplifier Power Rating 1500W AC Power Input 100V - 240V ~ 50/60 Hz LF Driver 1 x JBL 2278G 460 mm (18 in) woofer Enclosure Rectangular, 18 mm, plywood Transport 2 x injection molded handles with backing cup Finish Obsidian DuraFlex finish Grille Powder coated, Obsidian, 16 gauge perforated steel with acoustical transparent black cloth backing. Dimensions (H x W x D) 692 mm x 523 mm x 724 mm (27.26 in x 20.6 in x 28.5 in) Net Weight 36.8 kg (81 lb) Moč RMS: 750 W Moč: 1500 W Tip: Subwoofer Raven zvočnega tlaka (SPL): 134 dB Raven zvočnega tlaka - SPL (dB): 134.0 WiFi: Da Država izvora: Mehika Moč (Watt): 1500.0 Adapter priložen: Ne Varianta: Standardna ponudba Barva: Črna Napajanje: 240V Nizkotonski zvočnik: 18" Moč RMS (Watt): 750.0 Zvočniki: 1x 18 "

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh