Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

106
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • FlosLek Laboratorium Bye to dry with... Niacinamide vlažilna krema 50 ml
    FlosLek Laboratorium Bye to dry with... Niacinamide, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FlosLek Laboratorium Bye to dry with... Niacinamide bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto hitro se vpija intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • FlosLek Laboratorium Bye to dry with... Niacinamide hranilna nočna krema 50 ml
    FlosLek Laboratorium Bye to dry with... Niacinamide, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke hitro se vpija intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer. Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • FlosLek Laboratorium ŻELOVE Peony darilni set(z mehčalno potoniko)
    FlosLek Laboratorium ŻELOVE Peony, Vode za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set FlosLek Laboratorium ŻELOVE Peony ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: vlažilni gel potonika 50 ml meglica za obraz 95 ml Lastnosti: za posvetlitev in revitalizacijo kože mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za intenzivno vlaženje kože osvežuje in osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • FlosLek Laboratorium Adaptogen darilni set(z ginsengom)
    FlosLek Laboratorium Adaptogen, Kreme za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set FlosLek Laboratorium Adaptogen bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: spodbujajoča in krepilna dnevna krema z ginsengom 50 ml koncentrirana vlažilna esenca z ginsengom 30 ml Lastnosti: izdelek za globinsko poživitev in vlaženje dermatološko testirano razveselil bo vsako žensko za popolnoma nežno in voljno kožo Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • FlosLek Laboratorium Lavender darilni set(s sivko)
    FlosLek Laboratorium Lavender, Kreme za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set FlosLek Laboratorium Lavender bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: intenzivna vlažilna krema 50 ml hranilno olje za obraz z revitalizacijskim učinkom 30 ml Lastnosti: odličen za darilo za intenzivno vlaženje kože primeren za kožo z nepravilnostmi za obnovo čvrstosti obraza Sestava: brez alkohola veganski izdelek vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • FlosLek Laboratorium Snake darilni set (za zrelo kožo)
    FlosLek Laboratorium Snake, Serumi za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set FlosLek Laboratorium Snake bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Snake dnevna krema za preoblikovanje obraza SPF 20 50 ml Snake pomlajevalni serum za obraz 30 ml Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik celotna rutina za vsakodnevno nego za nego zrele kože obraza odličen za darilo razveselil bo vsako žensko pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh