Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

109
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Brushworks Tapered Precision Buffing Brush čopič za make-up vrsta NO. 4 1 kos
    Brushworks Tapered Precision Buffing Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Brushworks Tapered Precision bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Brushworks Angled Flat Top Foundation Buffing Brush ploščat čopič za make-up vrsta NO. 9 1 kos
    Brushworks Angled Flat Top Foundation Buffing Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Brushworks Angled Flat Top Foundation bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Brushworks Cream Contour and Blush Set set čopičev
    Brushworks Cream Contour and Blush Set, Čopiči za lica za ženske, Čopič Brushworks Cream Contour and Blush Set bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Vsebina seta: NO. 11 čopič za konture 1 kos NO. 12 čopič za rdečilo 1 kos NO. 4 čopič za rdečilo, osvetljevalec in konture 1 kos Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Brushworks Precise Liner čopič za ličenje oči vrsta NO. 23 1 kos
    Brushworks Precise Liner, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Brushworks Precise Liner je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa za potovanja in torbico odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • Brushworks Precise Brow poševni čopič za obrvi vrsta NO. 21 1 kos
    Brushworks Precise Brow, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Brushworks Precise Brow je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa za potovanja in torbico je primeren za pudraste izdelke odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Del s čopičem uporabljajte za nanos senčil na obrvi in za barvno zapolnitev le-teh.
  • Brushworks Angled Blending kotni čopič za senčila za oči vrsta NO. 15 1 kos
    Brushworks Angled Blending, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Brushworks Angled Blending je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa za potovanja in torbico je primeren za pudraste izdelke odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Brushworks Buff and Blend Face Set set čopičev
    Brushworks Buff and Blend Face Set, Čopiči za lica za ženske, Čopič Brushworks Buff and Blend Face Set bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Vsebina seta: NO. 10 čopič za bronzer 1 kos NO. 2 čopič za make-up 1 kos NO. 8 čopič za korektor 1 kos NO. 5 čopič za puder 1 kos Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Brushworks Double Ended majhen čopič za nanašanje tekočih, kremnih in pudrastih izdelkov vrsta NO. 6 1 kos
    Brushworks Double Ended, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Brushworks Double Ended bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje za potovanja in torbico Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Brushworks Precise Angled Concealer Buffing Brush čopič za korektor vrsta NO. 8 1 kos
    Brushworks Precise Angled Concealer Buffing Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Brushworks Precise Angled Concealer bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh