Največja modna platforma v Sloveniji

Aveda online nakup oblačila in obutev za ženske

117
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Aveda Invati Advanced™ Scalp Revitalizer nega proti izpadanju las za oslabljene lase za lasišče 150 ml
    Aveda Invati Advanced™ Scalp Revitalizer, 150 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega za laseAveda Invati Advanced™ Scalp Revitalizer učinkovito stimulira rast novih las, jih krepi in hkrati regulira izpadanje obstoječih. Naj vas lepi in gosti lasje spet razveseljujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine učinkovito spodbuja rast novih las podaljšuje življenjski cikel lasnih vlaken preprečuje prezgodnje izpadanje las povečuje gostoto in moč las stimulira lasišče Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno na lasišče. Lasišče nežno zmasirajte. Ne spirajte. Za najboljši možen učinek kombinirajte z drugimi izdelki za lase iz iste linije.
  • Aveda Invati Advanced™ Intensive Hair & Scalp Masque globinsko hranilna maska 150 ml
    Aveda Invati Advanced™ Intensive Hair & Scalp Masque, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Aveda Invati Advanced™ Intensive Hair & Scalp Masque predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las krepi lasna vlakna lasem daje čudovit vonj lasje so mehki na dotik Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Aveda Be Curly Advanced™ Conditioner vlažilni balzam za kodraste lase 250 ml
    Aveda Be Curly Advanced™ Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Be Curly Advanced™ zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: primeren posebej za valovite in kodraste lase zagotavlja potrebno vlaženje oblikuje valove in kodre lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju Sestava: veganski izdelek brez silikonov brez sulfatov vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Be Curly Advanced™ Co-Wash balzam za umivanje za kodraste lase 350 ml
    Aveda Be Curly Advanced™ Co-Wash, 350 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Be Curly Advanced™ zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: primeren posebej za valovite in kodraste lase ne obremenjuje las lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju Sestava: brez sulfatov brez silikonov veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Be Curly Advanced™ Intensive Curl Perfecting Masque maska za kodraste lase 200 ml
    Aveda Be Curly Advanced™ Intensive Curl Perfecting Masque, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Aveda Be Curly Advanced™ predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži primeren posebej za valovite in kodraste lase obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk oblikuje valove in kodre Sestava: veganski izdelek brez silikonov vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Aveda Be Curly Advanced™ Shampoo šampon za kodraste in valovite lase 250 ml
    Aveda Be Curly Advanced™ Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Aveda Be Curly Advanced™ Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna primeren posebej za valovite in kodraste lase z las in lasišča odstranjuje maščobo Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Aveda Be Curly Advanced™ Coil Definer Gel stiling gel za kodraste lase 250 ml
    Aveda Be Curly Advanced™ Coil Definer Gel, 250 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje ne obremenjuje las primeren posebej za valovite in kodraste lase lase pušča čudovito sijoče in vitalne Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Aveda Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream stiling krema za definicijo valov 200 ml
    Aveda Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream, 200 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Lastnosti: oblikuje valove in kodre zagotavlja prožnost las nudi privlačen lesk lasem nudi hidratacijo in hranila podpira naravno tvorbo valov in kodrov Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko. Pustite prosto posušiti ali posušite s sušilcem za lase.
  • Aveda Cherry Almond Softening Conditioner globinsko hranilni balzam za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Aveda Cherry Almond Softening Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Cherry Almond zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk neguje dolžine oslabelih las Sestava: veganski izdelek brez silikonov vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Cherry Almond Hand and Body Wash hranilni gel za prhanje za roke in telo 1000 ml
    Aveda Cherry Almond Hand and Body Wash, 1000 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Aveda Cherry Almond Hand and Body Wash nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: nahrani kožo preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek ne vsebuje mineralnih olj Navodilo za uporabo: Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu. Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Aveda Botanical Repair™ Intensive Strengthening Masque Light nežna kremasta maska za zdrave in lepe lase 150 ml
    Aveda Botanical Repair™ Intensive Strengthening Masque Light, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Aveda Botanical Repair™ predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasne konice neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik intenzivno vlaži za naravne in barvane lase lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasna vlakna Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Aveda Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo Light nežni čistilni šampon s piling učinkom 200 ml
    Aveda Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo Light, 200 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Aveda Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo Light z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las za naravne in barvane lase Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Aveda Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo Rich globinsko čistilni šampon s piling učinkom 50 ml
    Aveda Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo Rich, 50 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Aveda Invati Ultra Advanced™ Exfoliating Shampoo Rich z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna za naravne in barvane lase preprečuje prezgodnje izpadanje las Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner Rich intenzivni balzam za tanke ali redke lase 40 ml
    Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner Rich, 40 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner Rich. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las Sestava: brez silikonov brez sulfatov veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Styling Foam pena za lase za volumen od korenin 150 ml
    Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Styling Foam, 150 ml, Pene za lase za ženske, So vaši lasje tanki in so videti poležani? Ustvariti sanjsko bujno pričesko vam pomaga pena za oblikovanje las Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Styling Foam. Lasem zagotovi želen volumen in sijaj, jih privzdigne in pomaga oblikovati pričesko točno po vaših željah. Dobili boste volumen brez obtežitve, dolgotrajen nadzor in zanesljivo učvrstitev las od korenin do konic. Neželena poležanost bo postala stvar preteklosti, nadomestili jo bosta polnost in zračnost, o kakršni se vam ni niti sanjalo. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja prožnost las zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje pričeska je ves dan pod nadzorom hitro in enostavno oblikovanje pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase lasje so po uporabi prožni z naravnim gibanjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno h koreninam las. Lase posušite in oblikujte kot običajno.
  • Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner Light lahek balzam za redke lase 200 ml
    Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner Light, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Aveda Invati Ultra Advanced™ Thickening Conditioner Light. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las zagotavlja prožnost las Sestava: brez silikonov vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Invati Ultra Advanced™ Revitalizing Scalp Serum obnovitveni serum za lase in lasišče 150 ml
    Aveda Invati Ultra Advanced™ Revitalizing Scalp Serum, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Želite imeti lepe lase od korenin do konic in čutite, da nega, zagotovljena s šamponom, z balzamom ali celo z masko, ni dovolj? Serum Aveda Invati Ultra Advanced™ Revitalizing Scalp Serum bo odlično obogatil vašo obstoječo negovalno rutino in vam pomagal doseči želen rezultat. Poskrbi za potrebno hranjenje, okrepi lase in jim zagotovi vse, kar potrebujejo, da spet zasijejo. Po zaslugi negovalne sestave, ki spodbuja naravno regeneracijo, serum vašim lasem vdihne novo življenje. Pri redni uporabi boste hitro dočakali močne, sijoče in že na prvi pogled zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi pomirja razdraženo lasišče celi in krepi razcepljene konice las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase Sestava: brez silikonov brez sulfatov veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe lase. Ne spirajte.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh