Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

882
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sicilian Lemon nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sicilian Lemon, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sicilian Lemon spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Jasmine & Tuberose nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Jasmine & Tuberose, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Jasmine & Tuberose spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Midnight Oud nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Midnight Oud, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Midnight Oud spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava orientalska aroma lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sandalwood nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sandalwood, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sandalwood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Instituto Español Collagen regeneracijski losjon za telo 500 ml
    Instituto Español Collagen, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Instituto Español Collagen vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: koži vrača prožnost koži zagotavlja udobje in vitalnost popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Teatro Fragranze Xmas aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Xmas, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Xmas prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Blue M Oxygen for Health Oxygen Fluid pripravek za lokalno zdravljenje za afte in drobne ranice ustne votline 500 ml
    Blue M Oxygen for Health Oxygen Fluid, 500 ml, Geli za zobe in dlesni za moške, Posebna nega Blue M Oxygen for Health Oxygen Fluid bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Lastnosti: neguje občutljive zobe zmanjša občutljivost zob pomirja dlesni Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yope Honey & Bergamot tekoče milo za roke 500 ml
    Yope Honey & Bergamot, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Yope Honey & Bergamot skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: globinsko čisti kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetna sveža dišava kože ne izsuši niti v primeru vsakodnevne uporabe Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Bioderma Atoderm Cream hranilna krema za telo za normalno do suho občutljivo kožo brez dišav Bottle with Pump 500 ml
    Bioderma Atoderm Cream, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Bioderma Atoderm Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo popravlja suho kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži zagotavlja dolgotrajno prožnost koži vrača udobje in vitalnost zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Millefiori Milano Lime & Vetiver nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Lime & Vetiver, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Lime & Vetiver spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: začinjena aroma citrusna dišava sadna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Joico Moisture Recovery obnovitveni balzam za poškodovane lase 500 ml
    Joico Moisture Recovery, 500 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Joico Moisture Recovery vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani obnavlja lasna vlakna celi in gladi površino las lase regenerira Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Topicrem UR-10 Anti-Roughness Smoothing Cream krema za telo za ekstra suho kožo 500 ml
    Topicrem UR-10 Anti-Roughness Smoothing Cream, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Topicrem UR-10 Anti-Roughness Smoothing Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Baobab Collection Odyssée Ithaque aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Baobab Collection Odyssée Ithaque, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Baobab Collection Odyssée Ithaque prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Radox Protect & Refresh tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Radox Protect & Refresh, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Radox Protect & Refresh . Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem roke so higiensko čiste antibakterijski učinek prijetna sveža dišava Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Teatro Fragranze Rose Oud aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Rose Oud, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • Maison Berger Paris Coconut Monoi nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Coconut Monoi, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Coconut Monoi spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov sladka aroma sadna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Sandalwood Temptation nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Sandalwood Temptation, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Sandalwood Temptation spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Listerine Advanced White Mild Taste ustna voda z belilnim učinkom 500 ml
    Listerine Advanced White Mild Taste, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Advanced White osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zagotavlja svež dah bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • moremo Scalp Shampoo Clear And Cool globinsko čistilni šampon proti prhljaju 500 ml
    moremo Scalp Shampoo Clear And Cool, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon moremo Scalp Shampoo Clear And Cool učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj ima hladilni učinek pomirja lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča z las in lasišča odstranjuje maščobo Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil hranilni losjon za telo za suho kožo 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Australian Bodycare Tea Tree Oil vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Bielenda Fresh Juice Orange vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Fresh Juice Orange, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Fresh Juice Orange. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Fresh Juice Lime micelarna voda za mešano in občutljivo kožo 500 ml
    Bielenda Fresh Juice Lime, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Fresh Juice Lime. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah zmanjša pomanjkljivosti kože matira kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Tesori d'Oriente Thalasso Therapy kremasta pena za kopel uniseks 500 ml
    Tesori d'Oriente Thalasso Therapy, 500 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Tesori d'Oriente Thalasso Therapy bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije ustvarja bogato peno
  • Green Pharmacy Body Care Shea Butter & Green Coffee gel za prhanje 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Shea Butter & Green Coffee, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Green Pharmacy Body Care Shea Butter & Green Coffee. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Wella Professionals Performance lak za lase z močnim utrjevanjem 500 ml
    Wella Professionals Performance, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Wella Professionals Performance bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj lasem daje takojšen volumen Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Institut Karité Paris Micellar Water micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Institut Karité Paris Micellar Water, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Institut Karité Paris Micellar Water zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger pena za kopel 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši ustvarja bogato peno Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger gel za prhanje 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber gel za prhanje 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Millefiori Milano Lemon Grass nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Lemon Grass, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom
  • Colgate Plax Charcoal ustna voda proti zobnim oblogam in za zdrave dlesni brez alkohola 500 ml
    Colgate Plax Charcoal, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila uniseks, Ustna voda Colgate Plax Charcoal osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Alyssa Ashley Musk gel za prhanje uniseks 500 ml
    Alyssa Ashley Musk, 500 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Alyssa Ashley Musk odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja
  • Revlon Professional Pro You The Setter lak za lase s srednjim utrjevanjem 500 ml
    Revlon Professional Pro You The Setter, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Revlon Professional Pro You The Setter bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Ashleigh & Burwood London In Bloom Pink Peony & Musk nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London In Bloom Pink Peony & Musk, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London In Bloom Pink Peony & Musk spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Revlon Professional Pro You The Fixer globinsko regeneracijska maska za obremenjene lase in lasišče 500 ml
    Revlon Professional Pro You The Fixer, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Pro You predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Pharma Activ Colloidal silver 25ppm čistilni tonik s koloidnim srebrom 500 ml
    Pharma Activ Colloidal silver 25ppm, 500 ml, Posebna nega za kožo za moške, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Pharma Activ Colloidal silver 25ppm poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja lokalno neguje znake težavne kože zmanjšuje nastajanje mozoljev Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Fanola Styling Tools lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Fanola Styling Tools, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Fanola Styling Tools bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Ambientair Lacrosse White Jasmine pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse White Jasmine, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse White Jasmine z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Delia Cosmetics Cameleo Max Hydro vlažilni šampon za zelo suhe lase 500 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Max Hydro, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Max Hydro učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Aveeno Skin Relief Body wash pomirjajoči gel za tuširanje 500 ml
    Aveeno Skin Relief Body wash, 500 ml, Kopanje otrok za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Aveeno Skin Relief Body wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem popravlja suho kožo obnavlja kožo pomirja draženje ima hranilne učinke Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Delia Cosmetics Hydrating Therapy micelarna voda 3v1 500 ml
    Delia Cosmetics Hydrating Therapy, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Delia Cosmetics Hydrating Therapy zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics Rich Coconut micelarna voda in tonik 2 v 1 500 ml
    Eveline Cosmetics Rich Coconut, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Eveline Cosmetics Rich Coconut zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj odstranjuje tudi odporna ličila vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo dela mehko, svežo in sijočo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Frosted Earth nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Frosted Earth, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Frosted Earth spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor sveža dišava v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Every Cloud nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Every Cloud, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Every Cloud spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer krepilni balzam za dolge lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Tesori d'Oriente Forest Ritual harmonična krema za prhanje uniseks 500 ml
    Tesori d'Oriente Forest Ritual, 500 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tesori d'Oriente Forest Ritual odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Bione Cosmetics Dentamint Menthol ustna voda 500 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Menthol, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za ženske, Ustna voda Bione Cosmetics Dentamint Menthol osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: ohranja zdrave dlesni zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah dolgoročno odstranjuje zadah iz ust Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Inebrya Liss-Pro maska za glajenje las za neobvladljive lase 500 ml
    Inebrya Liss-Pro, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Inebrya Liss-Pro predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Nivea Creme Soft tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Nivea Creme Soft, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Nivea Creme Soft nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo uravnava pH kože koži zagotavlja svilnato mehkobo Sestava: ne vsebuje mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional IGORA New Vibrance nega, ki poudari sijaj barvanih las Clear 0-00 500 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA New Vibrance, 500 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional IGORA New Vibrance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • BioNike Defence micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    BioNike Defence, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda BioNike Defence zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča svežo oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis pomirjajoči čistilni tonik za mastno in problematično kožo 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: zmanjšuje znake aken takoj pomirja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Lux Ylang Ylang & Neroli Oil gel za prhanje 500 ml
    Lux Ylang Ylang & Neroli Oil, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Lux Ylang Ylang & Neroli Oil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Delia Cosmetics Cameleo Anti-Yellow Effect šampon za nevtralizacijo rumenih tonov za blond in sive lase 500 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Anti-Yellow Effect, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Anti-Yellow Effect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Grown Alchemist Damask Rose krepilni balzam za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Grown Alchemist Damask Rose, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Grown Alchemist Damask Rose zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Grown Alchemist Damask Rose hranilni šampon za obnovo in krepitev las 500 ml
    Grown Alchemist Damask Rose, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Grown Alchemist Damask Rose učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase pomirja lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ambientair The Olphactory Cedar & Oud pršilo za dom 500 ml
    Ambientair The Olphactory Cedar & Oud, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Cedar & Oud z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Groom Cologne pršilo za dom 500 ml
    Ambientair The Olphactory Groom Cologne, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Groom Cologne z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Listerine Clean & Fresh ustna voda proti kariesu 500 ml
    Listerine Clean & Fresh, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Clean & Fresh osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zagotavlja svež dah zmanjša občutljivost zob bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži obnavlja strukturo las poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox čistilni razstrupljevalni šampon za lase, izpostavljene onesnaženemu ozračju 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase z las izpira preostanke soli in klora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis čistilno mleko za odstranjevanje ličil z zelenim čajem 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Apis Natural Cosmetics Acne-Stop pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz učinkovito odstranjuje ličila s kože regulira tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Bione Cosmetics Rakytník losjon za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Rakytník, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Bione Cosmetics Rakytník vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bione Cosmetics Rakytník ustna voda proti zobnim oblogam in za zdrave dlesni 500 ml
    Bione Cosmetics Rakytník, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Bione Cosmetics Rakytník osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zaščita pred zobnimi oblogami Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent balzam za lase za barvane lase 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin obnovitvena maska za poškodovane lase 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • MEDIBLANC Extra Strong posebej močna ustna voda 500 ml
    MEDIBLANC Extra Strong, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda MEDIBLANC Extra Strong osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe dolgoročno odstranjuje zadah iz ust ohranja zdrave dlesni krepi sklenino Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Sachajuan Fresh Lavender vlažilen gel za prhanje z vonjem sivke 500 ml
    Sachajuan Fresh Lavender, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sachajuan Fresh Lavender . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Matrix A Curl Can Dream krema brez spiranja za valovite in kodraste lase 500 ml
    Matrix A Curl Can Dream, 500 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Matrix A Curl Can Dream daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Vivian Gray Modern Pastel Grapefruit & Green Lemon osvežujoče tekoče milo 500 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Grapefruit & Green Lemon, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Vivian Gray Modern Pastel Grapefruit & Green Lemon. Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: prijetna sveža dišava učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Modern Pastel Vetiver & Patchouli osvežujoče tekoče milo 500 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Vetiver & Patchouli, 500 ml, Mila uniseks, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Vivian Gray Modern Pastel Vetiver & Patchouli. Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: prijetna sveža dišava učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Lavera Basis Sensitiv gel za prhanje za telo in lase za občutljivo kožo nadomestno polnilo 500 ml
    Lavera Basis Sensitiv, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Lavera Basis Sensitiv hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje daje občutek svežine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Lavera Revitalising revitalizacijski gel za prhanje nadomestno polnilo 500 ml
    Lavera Revitalising, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Lavera Revitalising je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil nežni gel za umivanje za intimno higieno 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 500 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek Australian Bodycare Tea Tree Oil zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zmanjšuje draženje in rdečico upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Dove Renewing Care tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Renewing Care, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Dove Renewing Care . Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: globinsko čisti kožo kože ne izsuši niti v primeru vsakodnevne uporabe nadomestno polnilo z zapiralom za enostavno polnjenje Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Le Maioliche Versilia tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Versilia, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Le Maioliche Versilia nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Avon Senses White Lily & Musk spodbujajoča krema za prhanje 500 ml
    Avon Senses White Lily & Musk, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Avon Senses White Lily & Musk je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo. Lahko dodajate tudi v kopel.
  • Londa Professional Start Off lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Londa Professional Start Off, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Londa Professional Start Off bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Baobab Collection Les Prestigieuses Pierre de Lune aroma difuzor 500 ml
    Baobab Collection Les Prestigieuses Pierre de Lune, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Baobab Collection Les Prestigieuses Pierre de Lune prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Apis Natural Cosmetics Hydro Balance Professional vlažilni tonik z izvlečki morskih alg 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Hydro Balance Professional, 500 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Apis Natural Cosmetics Hydro Balance Professional. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pomirja in tonira vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Green Pharmacy Body Care Olive & Rice Milk hranilni gel za prhanje 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Olive & Rice Milk, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Green Pharmacy Body Care Olive & Rice Milk. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Green Pharmacy Body Care Rosemary & Lavender negovalni gel za prhanje 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Rosemary & Lavender, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Green Pharmacy Body Care Rosemary & Lavender. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Culti Black Label Stile Aramara aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Black Label Stile Aramara, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Black Label Stile Aramara prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti Stile Thé aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Stile Thé, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Stile Thé prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zeliščna aroma sveža dišava Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Oriflame Love Nature Organic Wheat & Coconut vlažilni šampon za suhe lase 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Wheat & Coconut, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Oriflame Love Nature Organic Wheat & Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče deluje proti kodranju las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sigg Meridian Sumatra termovka barva Flowers 500 ml
    Sigg Meridian Sumatra, 500 ml, Fitnes oprema za ženske, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Sigg Meridian Sumatra vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: primerna za hladne in vroče napitke priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli pokrov, ki popolnoma tesni, preprečuje razlitje vsebine trendovski dizajn Sestava: nerjavno jeklo
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl šampon proti izpadanju las z rastnim aktivatorjem 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las postopoma preprečuje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Le Maioliche Firenze tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Firenze, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Le Maioliche Firenze skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • Vivian Gray Wonderful Wild Blossom parfumirano tekoče milo 500 ml
    Vivian Gray Wonderful Wild Blossom, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Wonderful Wild Blossom nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox čistilni razstrupljevalni balzam za vse tipe las 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious hranilni balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • WOOM Sensitive+ Mouthwash ustna voda za občutljive zobe in dlesni 500 ml
    WOOM Sensitive+ Mouthwash, 500 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda WOOM Sensitive+ Mouthwash osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Palmolive Naturals Olive kremast gel za prhanje in kopel z izvlečki oljke 500 ml
    Palmolive Naturals Olive, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Palmolive Naturals Olive. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Baylis & Harding Goodness Sleep Beautifully pena za kopel za miren spanec Lavender & Bergamot 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Sleep Beautifully, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Baylis & Harding Goodness Sleep Beautifully poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: pomirja telo in duha prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa sprošča mišice Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Baylis & Harding Goodness Sleep Beautifully antistresni gel za prhanje za miren spanec Lavender & Bergamot 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Sleep Beautifully, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Goodness Sleep Beautifully. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Echosline E-Styling Volumaster pršilo za volumen od korenin 500 ml
    Echosline E-Styling Volumaster, 500 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Echosline E-Styling Volumaster poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje enostavno in hitro se nanaša lasem daje volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanašajte na suhe lase in nato uredite kot običajno. Nanos usmerite k lasnim koreninam.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh