Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 400 ML

638
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream hranilna krema za telo 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Collistar Special Perfect Body Intensive Firming Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Wella Professionals SP Repair maska za poškodovane in kemično obdelane lase 400 ml
    Wella Professionals SP Repair, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja strukturo las poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • MIXA Anti-Irritation micelarna voda proti občutku razdraženosti 400 ml
    MIXA Anti-Irritation, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda MIXA Anti-Irritation . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Veet Minima Sensitive Skin depilacijska krema za občutljivo kožo aloe vera in vitamin E 400 ml
    Veet Minima Sensitive Skin, 400 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Veet Minima Sensitive Skin vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov uporabi se lahko tudi za kratke dlake Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eubos Basic Skin Care Blue emulzija za umivanje brez dišav nadomestno polnilo 400 ml
    Eubos Basic Skin Care Blue, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Eubos Basic Skin Care Blue. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Eubos Basic Skin Care Red emulzija za umivanje brez parabenov 400 ml
    Eubos Basic Skin Care Red, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Eubos Basic Skin Care Red. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lactovit LactoUrea regeneracijski losjon za telo z dozirno črpalko 400 ml
    Lactovit LactoUrea, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Lactovit LactoUrea bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča učinkovito obnavlja kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Garnier Fructis SOS Repair 10IN1 nega las brez spiranja 400 ml
    Garnier Fructis SOS Repair 10IN1, 400 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Garnier Fructis SOS Repair 10IN1 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice.
  • La Roche-Posay Physiologique Ultra dvofazna micelarna voda z oljem 400 ml
    La Roche-Posay Physiologique Ultra, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda La Roche-Posay Physiologique Ultra. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži na koži ne pušča mastnih sledi ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Topicrem UH FACE Gentle Micellar Water nežna čistilna micelarna voda za občutljivo kožo in oči 400 ml
    Topicrem UH FACE Gentle Micellar Water, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Topicrem UH FACE Gentle Micellar Water. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Clarins Purifying Toning Lotion hranilni čistilni tonik 400 ml
    Clarins Purifying Toning Lotion, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Clarins Purifying Toning Lotion . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pušča mat videz kože, ki je mehka na dotik osvežuje in osvetljuje vlaži in hrani kožo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte.
  • Clarins SoothingToning Lotion pomirjajoči tonik za občutljivo in zelo suho kožo 400 ml
    Clarins SoothingToning Lotion, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Clarins SoothingToning Lotion . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte.
  • Clarins Velvet Cleansing Milk nežno čistilno mleko 400 ml
    Clarins Velvet Cleansing Milk, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Clarins Velvet Cleansing Milk z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože koža je na dotik nežna in voljna vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Nato sperite.
  • TIGI Bed Head Down'n' Dirty čistilni razstrupljevalni šampon za vsakodnevno uporabo 400 ml
    TIGI Bed Head Down'n' Dirty, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Down'n' Dirty učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: za naravne in barvane lase lase odišavi z blagim vonjem umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) šampon za maksimalni volumen las 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Natura Siberica Loves Estonia obnovitveni šampon za poškodovane lase 400 ml
    Natura Siberica Loves Estonia, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Natura Siberica Loves Estonia učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Nuxe Rêve de Miel čistilni gel za suho in občutljivo kožo 400 ml
    Nuxe Rêve de Miel, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nuxe Rêve de Miel . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Garnier Repairing Care regeneracijski losjon za telo za zelo suho kožo 400 ml
    Garnier Repairing Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Garnier Repairing Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost pomirja kožo in jo osvežuje intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Garnier Intensive 7 Days vlažilni losjon za telo z aloe vero 400 ml
    Garnier Intensive 7 Days, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Garnier Intensive 7 Days bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Head & Shoulders Deep Hydration Coconut šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Deep Hydration Coconut, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Deep Hydration učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Extra Volume šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Extra Volume, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Head & Shoulders Extra Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Head & Shoulders Tea Tree šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Tea Tree, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Head & Shoulders Tea Tree učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke bori se proti nastanku prhljaja pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Bioten Skin Moisture čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil za normalno do mešano kožo 400 ml
    Bioten Skin Moisture, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioten Skin Moisture . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Schwarzkopf Gliss Total Repair intenzivno regeneracijski šampon 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Total Repair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Total Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive hranilni šampon z oljem 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk nežno mleko za telo 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • SVR Topialyse zaščitni balzam za telo za atopično kožo 400 ml
    SVR Topialyse, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek SVR Topialyse bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Wella Professionals SP Color Save maska za zaščito barve 400 ml
    Wella Professionals SP Color Save, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Color Save predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Garnier Skin Naturals dvofazna micelarna voda 3v1 400 ml
    Garnier Skin Naturals, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Garnier Skin Naturals . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Vsebina seta: dvofazna micelarna voda 3v1 2 kos Lastnosti: kožo pušča povsem čisto popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima pomirjajoče učinke na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Seborin pomirjajoča čistilna voda proti prhljaju 400 ml
    Schwarzkopf Seborin, 400 ml, Toniki in vode za lase za moške, Za dejansko lepimi in gostimi lasmi je po navadi več kot le šampon in balzam. Lasni tonik Schwarzkopf Seborin vam ponudi ciljano nego, ki lasem zagotovi vse potrebno, da ponovno zasijejo. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče učinkovito odstranjuje prhljaj prijetno nadišavi lase ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe ali umite in z brisačo posušene lase.
  • Klorane Cédrat čistilni šampon za normalne in mastne lase 400 ml
    Klorane Cédrat, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Cédrat učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Repair & Care šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Repair & Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Repair & Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Pantene Pro-V Colour Protect šampon za barvane, kemično obdelane lase in posvetljene lase 400 ml
    Pantene Pro-V Colour Protect, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Pantene Pro-V Colour Protect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • BioNike Triderm A. D. vlažilna krema za telo 400 ml
    BioNike Triderm A. D., 400 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo BioNike Triderm neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • RIO Soft Wax epilacijski vosek For CWAX 400 ml
    RIO Soft Wax, 400 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Tudi brez rednih obiskov kozmetičnega salona so lahko vaše noge ali drugi deli telesa vedno popolnoma gladki. Epilacijski vosek RIO Soft Wax neželene dlačice odstrani dobesedno z enim samim potegom, saj jih iztrga iz korenin. Tako zagotovi, da bo vaša koža ostala gladka in brez dlačic dlje časa kot pri britju. Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja!
  • Orlane Sun Care After-Sun Repair Balm regeneracijski balzam za po sončenju za obraz in telo 400 ml
    Orlane Sun Care After-Sun Repair Balm, 400 ml, Izdelki po sončenju uniseks, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Orlane Sun Care After-Sun Repair Balm bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: neguje in obnavlja lahko se uporablja za obraz in telo vlaži kožo globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte v zadostni količini na čisto kožo, ki je bila izpostavljena sončnim žarkom. Po izpostavljenosti soncu rahlo enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Uporabljajte redno po vsakem sončenju.
  • Redken Strong Hold lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 400 ml
    Redken Strong Hold, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Redken Strong Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje pripravek je prijazen do las enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Garnier Skin Naturals Vitamin C čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 400 ml
    Garnier Skin Naturals Vitamin C, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Garnier Skin Naturals Vitamin C. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje oftalmološko testiran Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Vaseline Instant Dry Skin Rescue losjon za telo za zelo suho kožo 400 ml
    Vaseline Instant Dry Skin Rescue, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vaseline Instant Dry Skin Rescue vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Meridol Complete Care ustna voda brez alkohola 400 ml
    Meridol Complete Care, 400 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Meridol Complete Care osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni krepi sklenino Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • RoC Démaquillant Make-Up Remover Milk nežni losjon za odstranjevanje ličil 400 ml
    RoC Démaquillant Make-Up Remover Milk, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil RoC Démaquillant Make-Up Remover Milk z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila pomirja draženje vlaži kožo preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Avon Advance Techniques Hydra Boost vlažilni šampon za lase brez vitalnosti 400 ml
    Avon Advance Techniques Hydra Boost, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Avon Advance Techniques Hydra Boost učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase bori se proti srbenju in suhosti lasišča Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Avon Care Coconut večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Coconut, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Coconut, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko hrani ne pušča mastnih sledi koži vrača udobje in vitalnost hitro se vpija Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Avon Care Gentle večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Gentle, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Gentle, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja in poživlja kožo pušča žametno mehko na dotik ne pušča mastnih sledi za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Bambino Family Shower Oil Apricot olje za prhanje Apricot 400 ml
    Bambino Family Shower Oil Apricot, 400 ml, Kopanje otrok za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Bambino Family Shower Oil Apricot je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko na dotik upošteva naraven pH kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Caudalie Vinoclean vlažilni tonik za vse tipe kože 400 ml
    Caudalie Vinoclean, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Caudalie Vinoclean z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora brez alkohola veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Ducray Keracnyl čistilni penasti gel za mastno k aknam nagnjeno kožo 400 ml
    Ducray Keracnyl, 400 ml, Čiščenje obraza uniseks, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ducray Keracnyl pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo nežno in temeljito umije cel obraz kožo pušča žametno mehko in gladko matira kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corps vlažilni losjon za telo za mladostni videz 400 ml
    Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corps, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corps bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča vidno utrjuje kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Nivea Lavender losjon za telo s sivko 400 ml
    Nivea Lavender, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Nivea Lavender vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži zagotavlja udobje in vitalnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Garnier Fructis Vitamin & Strength nega brez spiranja za krepitev las 400 ml
    Garnier Fructis Vitamin & Strength, 400 ml, Balzami brez spiranja uniseks, Nega brez spiranja Garnier Fructis Vitamin & Strength daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Farmona Tutti Frutti Watermelon & Verbena kremasto milo za prhanje 400 ml
    Farmona Tutti Frutti Watermelon & Verbena, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Farmona Tutti Frutti Watermelon & Verbena. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Shu Uemura Deep Cleanser Delicate Comfort vlažilni šampon za suhe lase 400 ml
    Shu Uemura Deep Cleanser Delicate Comfort, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Shu Uemura Deep Cleanser Delicate Comfort učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Shu Uemura Deep Cleanser Gentle Radiance nežni čistilni šampon za zdrave in lepe lase 400 ml
    Shu Uemura Deep Cleanser Gentle Radiance, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Shu Uemura Deep Cleanser Gentle Radiance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Shu Uemura Deep Cleanser Pure Serenity globinsko čistilni šampon za mastne lase in lasišče 400 ml
    Shu Uemura Deep Cleanser Pure Serenity, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Shu Uemura Deep Cleanser Pure Serenity učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vivian Gray Modern Pastel Clean kremno milo 400 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Clean, 400 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Modern Pastel Clean nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: prijetna sveža dišava ustvarja bogato peno učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Modern Pastel Pure kremno milo 400 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Pure, 400 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Modern Pastel Pure nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok ustvarja bogato peno prijetna sveža dišava kožo osveži in ji doda vitalnost praktično odmerjanje s pomočjo odmernika Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Modern Pastel Fresh hranilno kremasto milo 400 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Fresh, 400 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Modern Pastel Fresh nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: prijetna sveža dišava ustvarja bogato peno globinsko čisti kožo preprečuje suho kožo nahrani kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Revolution Haircare Longer, Healthier krepilni in obnovitveni balzam za dolge lase 400 ml
    Revolution Haircare Longer, Healthier, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam Revolution Haircare Longer, Healthier zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las preprečuje lomljenje las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Avon Cannabis Sativa Oil Cleanse & Calm micelarna voda za odstranjevanje ličil s pomirjajočim učinkom 400 ml
    Avon Cannabis Sativa Oil Cleanse & Calm, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Avon Cannabis Sativa Oil Cleanse & Calm. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Instituto Español Almond olje za telo 400 ml
    Instituto Español Almond, 400 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Instituto Español Almond vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
  • Head & Shoulders Moisturizing Care vlažilni šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Moisturizing Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Moisturizing Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Nourishing Care čistilni in hranilni šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Nourishing Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Nourishing Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj doda lasem lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Sensitive Scalp Care vlažilni šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Sensitive Scalp Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Sensitive Scalp Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Seboradin Fito Cell šampon proti izpadanju las 400 ml
    Seboradin Fito Cell, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Seboradin Fito Cell učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Avon Care Berry Fusion krema za posvetljevanje za obraz in telo 400 ml
    Avon Care Berry Fusion, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Berry Fusion, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu prijetno diši ne pušča mastnih sledi globinsko vlaži kožo koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot zadnji korak svoje običajne negovalne rutine. Uporabljajte dnevno. Uporabljate lahko tudi za roke.
  • Dove Bath Therapy Renew gel za prhanje in kopanje Wild Violet & Pink Hibiscus 400 ml
    Dove Bath Therapy Renew, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Dove Bath Therapy Renew poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo mehča kožo celega telesa ustvarja bogato peno prijetno diši Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Dove Bath Therapy Glow gel za prhanje in kopanje Blood Orange & Rhubarb 400 ml
    Dove Bath Therapy Glow, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Bath Therapy Glow. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo Vlaži in hrani kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Joanna Cannabis šampon za okrepitev las za tanke in poškodovane lase 400 ml
    Joanna Cannabis, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Joanna Cannabis učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Dove Care by Nature Restoring negovalni gel za prhanje 400 ml
    Dove Care by Nature Restoring, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Care by Nature Restoring. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Tutti Frutti Tango Mango losjon za prhanje za prehrano in hidracijo 400 ml
    Farmona Tutti Frutti Tango Mango, 400 ml, Kopalna mleka za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Farmona Tutti Frutti Tango Mango je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Tutti Frutti Minty Orange osvežilno olje za prhanje 400 ml
    Farmona Tutti Frutti Minty Orange, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Farmona Tutti Frutti Minty Orange je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Caudalie Thé Des Vignes hranilni losjon za telo s hialuronsko kislino 400 ml
    Caudalie Thé Des Vignes, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Caudalie Thé Des Vignes vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Care Pomegranate večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Pomegranate, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Pomegranate, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi prijetno diši globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Avon Care Pomegranate vlažilni losjon za telo z vitaminom E 400 ml
    Avon Care Pomegranate, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Pomegranate bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • OnlyBio Hair Of The Day globinsko čistilni šampon za vse tipe kože 400 ml
    OnlyBio Hair Of The Day, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon OnlyBio Hair Of The Day učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Caudalie Vinosun regeneracijski losjon za po sončenju 400 ml
    Caudalie Vinosun, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Caudalie Vinosun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: neguje in obnavlja intenzivno vlaži globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Babaria Aloe Vera vlažilna krema za telo za občutljivo kožo 400 ml
    Babaria Aloe Vera, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Babaria Aloe Vera neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo obnavlja kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Babaria Vitamin C vlažilna krema za telo za vse tipe kože 400 ml
    Babaria Vitamin C, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Babaria Vitamin C , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost globinsko vlaži kožo Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Ziaja Baltic Home Spa Vitality vlažilni serum za telo 400 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Vitality, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Baltic Home Spa Vitality, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Natural Care osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Ziaja Natural Care, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Ziaja Natural Care je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Natural Care gel za intimno higieno 400 ml
    Ziaja Natural Care, 400 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Natural Care nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Sestava: veganski izdelek
  • Head & Shoulders Anti Hair Fall šampon proti prhljaju s kofeinom 400 ml
    Head & Shoulders Anti Hair Fall, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Anti Hair Fall učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Herbadent Forte ustna voda 400 ml
    Herbadent Forte, 400 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Herbadent Forte osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: krepi sklenino zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Garnier Skin Naturals Pure Charcoal čistilna micelarna voda z gelasto teksturo 400 ml
    Garnier Skin Naturals Pure Charcoal, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Garnier Skin Naturals zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila zmanjša pomanjkljivosti kože nežno in temeljito umije cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Ne spirajte.
  • Farmona Herbal Care Aloe Vera pomirjajoča micelarna voda 400 ml
    Farmona Herbal Care Aloe Vera, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Farmona Herbal Care Aloe Vera. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Barnängen Lagom nežna krema za prhanje za suho kožo 400 ml
    Barnängen Lagom, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Barnängen Lagom bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Barnängen Lagom svilnati losjon za telo za suho kožo 400 ml
    Barnängen Lagom, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Barnängen Lagom vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost popravlja suho kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • TRESemmé Purify & Hydrate šampon za mastne lase 400 ml
    TRESemmé Purify & Hydrate, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TRESemmé Purify & Hydrate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • TRESemmé Purify & Hydrate balzam za mastne lase 400 ml
    TRESemmé Purify & Hydrate, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam TRESemmé Purify & Hydrate zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Biotherm Life Plankton vlažilni losjon za telo 400 ml
    Biotherm Life Plankton, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Biotherm Life Plankton vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.
  • Sea of Spa Bio Spa Natural Black Mud hranilni šampon za lase brez vitalnosti 400 ml
    Sea of Spa Bio Spa Natural Black Mud, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sea of Spa Bio Spa Natural Black Mud učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bambino Family Vitamin Glow vitaminski šampon 400 ml
    Bambino Family Vitamin Glow, 400 ml, Otroški šamponi za ženske, Šampon Bambino Family Vitamin Glow učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem obnavlja in hrani lase ne draži oči Sestava: ne vsebuje SLS ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Eucerin AtopiControl olje za prhanje in kopel za suho in srbečo kožo 400 ml
    Eucerin AtopiControl, 400 ml, nega kože za ženske, Olje za prhanje Eucerin AtopiControl koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: nežno umije hrani in mehča suho kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem mehča in povečuje elastičnost kože dermatološko testirano Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Adidas Deep Care negovalni gel za prhanje s hialuronsko kislino 400 ml
    Adidas Deep Care, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Deep Care je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Pre-Sleep Calm antistresni gel za prhanje nadomestno polnilo 400 ml
    Adidas Pre-Sleep Calm, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Pre-Sleep Calm je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Pre-Sleep Calm antistresni gel za prhanje 400 ml
    Adidas Pre-Sleep Calm, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Pre-Sleep Calm je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Energy Kick osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Adidas Energy Kick, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Energy Kick je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Energy Kick poživitveni gel za prhanje nadomestno polnilo 400 ml
    Adidas Energy Kick, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Energy Kick je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh