Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

2081
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bioderma Sébium Global intenzivna nega za mastno in problematično kožo 30 ml
    Bioderma Sébium Global, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Bioderma Sébium Global bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim preprečuje nastajanje ogrcev pomirja draženje in rdečico pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Neuro Glicol + Vit. C nočni pomlajevalni serum s piling učinkom 30 ml
    Bielenda Neuro Glicol + Vit. C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Neuro Glicol + Vit. C bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bioliq Specialist Imperfections dnevna krema proti gubam z vlažilnim učinkom 30 ml
    Bioliq Specialist Imperfections, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq Specialist Imperfections bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bioliq Specialist Imperfections razstrupljevalna nočna krema z vlažilnim učinkom 30 ml
    Bioliq Specialist Imperfections, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq Specialist Imperfections bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • celimax The Real Noni intenzivni vlažilni serum za obraz za pomiritev in okrepitev občutljive kože 30 ml
    celimax The Real Noni, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz celimax The Real Noni bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije odstranjuje znake utrujenosti obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • SKIN1004 Madagascar Centella Toning Toner nežni eksfoliacijski tonik za občutljivo kožo 30 ml
    SKIN1004 Madagascar Centella Toning Toner, 30 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz SKIN1004 Madagascar Centella Toning Toner. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo dela mehko, svežo in sijočo vlaži in hrani kožo obnavlja kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Endocare Renewal Retinol 0.5% serum z retinolom proti gubam 30 ml
    Endocare Renewal Retinol 0.5%, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Endocare Renewal je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Catrice The Vitamin C Fresh Glow podlaga z vitaminom C 30 ml
    Catrice The Vitamin C Fresh Glow, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Catrice The Vitamin C Fresh Glow popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa mehča osvetljuje povečuje odpornost ličenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Bioliq 35+ antioksidacijski obnovitveni serum 30 ml
    Bioliq 35+, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioliq 35+ bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sylveco Face Care Regenerating regeneracijski serum za problematično kožo, akne 30 ml
    Sylveco Face Care Regenerating, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Sylveco Face Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar ekstrakt kaviarja za zmanjšanje gub 30 ml
    Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bioderma Photoderm AR tonirana zaščitna krema za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici SPF 50+ odtenek Natural 30 ml
    Bioderma Photoderm AR, 30 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm AR bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem koži zagotavlja potrebno vlaženje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Vivian Gray Love Bomb krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Love Bomb, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Vivian Gray Love Bomb . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum serum za obraz za zmanjšanje znakov staranja 30 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate samoporjavitveni koncentrat za obraz 30 ml
    Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate, 30 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz Collistar Magic Drops bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza. Lastnosti: koži nudi naravno zlatorjavo barvo barvno izenačuje kožo ne pušča madežev vlaži in nahrani hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja.
  • Sensai Cellular Performance Brightening Make-Up Base posvetlitvena podlaga za make-up 30 ml
    Sensai Cellular Performance Brightening Make-Up Base, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Sensai Cellular Performance Brightening Make-Up Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa ščiti kožo povečuje odpornost ličenja osvetljuje Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Narciso Rodriguez NARCISO POUDRÉE parfumska voda za ženske 30 ml
    Narciso Rodriguez NARCISO POUDRÉE, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Narciso Rodriguez NARCISO POUDRÉE vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava pudrasta dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yon-Ka Age Correction Advanced Optimizer učvrstitveni serum za obraz z učinkom liftinga 30 ml
    Yon-Ka Age Correction Advanced Optimizer, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Yon-Ka Age Correction Advanced Optimizer bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Yon-Ka Age Defense N°1 intenzivni vlažilni serum s hialuronsko kislino 30 ml
    Yon-Ka Age Defense N°1, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Yon-Ka Age Defense N°1 bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • NeoStrata Clarify Mandelic Mattifying Serum matirajoči serum za zmanjšanje razširjenih por 30 ml
    NeoStrata Clarify Mandelic Mattifying Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz NeoStrata Clarify je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: matira ne maši por pripravek je nekomedogen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • NeoStrata Correct Antioxidant Defense Serum antioksidantni serum 30 ml
    NeoStrata Correct Antioxidant Defense Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz NeoStrata Correct je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomaga odstranjevati znake staranja kože ščiti kožo Sestava: ne vsebuje olja Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dr. Hauschka Facial Care učvrstitvena maska za obraz 30 ml
    Dr. Hauschka Facial Care, 30 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dr. Hauschka Facial Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Roger & Gallet Cédrat osvežilna voda za ženske 30 ml
    Roger & Gallet Cédrat, 30 ml, Eau Fraîche za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Osvežilna voda za ženske Roger & Gallet Cédrat vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte intenzivni vlažilni serum 30 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Académie Scientifique de Beauté Derm Acte bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Serum intenzivni vlažilni serum 30 ml
    Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Neogen Dermalogy Real Ferment je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elemis Peptide⁴ Overnight Radiance Peel eksfoliacijski piling serum za posvetlitev in zgladitev kože 30 ml
    Elemis Peptide⁴ Overnight Radiance Peel, 30 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Peptide⁴ Overnight Radiance Peel. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: ne suši kože osvetljuje in izenačuje kožo oži razširjene pore gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • RYOR Intensive Care krema za osvetljevanje predela okoli oči s peptidi 30 ml
    RYOR Intensive Care, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči RYOR Intensive Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Lirene City Matt matirajoči fluidni tekoči puder z gladilnim učinkom odtenek 203 Light 30 ml
    Lirene City Matt, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Lirene City Matt bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: kožo matira gladi površino kože enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Mugler Alien parfumska voda za ženske 30 ml
    Mugler Alien, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Mugler Alien bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. orientalska dišava lesna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Sesderma Btses vlažilni serum proti gubam, ki nastajajo zaradi mimike 30 ml
    Sesderma Btses, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sesderma Btses bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije preprečuje nastajanje gubic krepi konture obraza Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Sesderma Factor G Renew serum za kožo obraza z rastnim faktorjem za pomladitev kože 30 ml
    Sesderma Factor G Renew, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sesderma Factor G Renew bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože
  • Sesderma Resveraderm antioksidantni serum za obnovo površine kože 30 ml
    Sesderma Resveraderm, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sesderma Resveraderm bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Farmona Amberray posvetlitveni serum za obraz 25+ 30 ml
    Farmona Amberray, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Farmona Amberray bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Sesderma Glicare gel proti gubam okrog oči in ustnic 30 ml
    Sesderma Glicare, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Rexaline Premium Line-Killer X-treme Fusion hranilni oljni serum za globoke gube 30 ml
    Rexaline Premium Line-Killer X-treme Fusion, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Rexaline Premium Line-Killer X-treme Fusion bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto gladi gubice deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Pierre René Face gladilna podlaga za make-up (with Vitamin E) 30 ml
    Pierre René Face, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Pierre René Face popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW kozmetično olje opuncije 30 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča lepša in gladi nepopolnosti obnavlja in vlaži globinsko hrani revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • M. Micallef Ananda parfumska voda za ženske 30 ml
    M. Micallef Ananda, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda M. Micallef Ananda je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme razkošna dišava za zahtevne
  • Escentric Molecules Escentric 03 toaletna voda uniseks + Case 30 ml
    Escentric Molecules Escentric 03, 30 ml, Toaletne vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks toaletna voda Escentric Molecules Escentric 03 bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm osvetljevalni balzam odtenek BARE GLOW 30 ml
    Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • La Roche-Posay Pure Vitamin C posvetlitveni serum proti gubam z vitaminom C 30 ml
    La Roche-Posay Pure Vitamin C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz La Roche-Posay Pure Vitamin C je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Karité Paris Lemon Verbena So Magic lahka krema za roke s karitejevim maslom tube + box 30 ml
    Institut Karité Paris Lemon Verbena So Magic, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Institut Karité Paris Lemon Verbena So Magic. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja hitro se vpija ne pušča mastnih sledi preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid lifting serum za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Collistar Attivi Puri je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije
  • Emma Hardie Midas Touch Super Serum lifting serum za učvrstitev kože 30 ml
    Emma Hardie Midas Touch Super Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Emma Hardie Midas Touch Super Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje
  • Sylveco Face Care Soothing pomirjujoča in obnovitvena nega za predel okoli oči 30 ml
    Sylveco Face Care Soothing, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sylveco Face Care Soothing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: koža je napeta in zglajena odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Med Whitening Care posvetlitvena lokalna nega proti pigmentnim madežem 30 ml
    Ziaja Med Whitening Care, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Med Whitening Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bioliq PRO intenziven revitalizacijski serum s kaviarjem 30 ml
    Bioliq PRO, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioliq PRO bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bioliq 55+ intenzivna lifting krema za nežno kožo okoli oči, ustnic, vratu in dekolteja 30 ml
    Bioliq 55+, 30 ml, Nega za okolico ustnic za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • CutisHelp Health Care A - Acne konopljina nočna krema za problematično kožo, akne 30 ml
    CutisHelp Health Care A - Acne, 30 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz CutisHelp Health Care A - Acne bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odstranjuje znake aken intenzivno vlaži obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Erborian Ginseng Elixir micelarna emulzija za pomladitev kože 30 ml
    Erborian Ginseng Elixir, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Erborian Ginseng Elixir bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • FlosLek Pharma Arnica krema za predel okoli oči proti oteklinam in gubam 30 ml
    FlosLek Pharma Arnica, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Arnica se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Weleda Cold Cream zaščitna krema za suho kožo 30 ml
    Weleda Cold Cream, 30 ml, Kreme za telo za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Weleda Cold Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje žametno mehkobo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Nasomatto Baraonda parfumski ekstrakt uniseks 30 ml
    Nasomatto Baraonda, 30 ml, Parfumi uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja uniseks parfum Nasomatto Baraonda . Razkrije vse plati vaše osebnosti in odlično dopolni vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava lesna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Alcina Decorative Perfect Cover tekoči puder za poenotenje tona kože odtenek Medium 30 ml
    Alcina Decorative Perfect Cover, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Alcina Decorative Perfect Cover bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože gladi površino kože dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care bioaktivni vlažilni gel za predel okoli oči in ustnic 30 ml
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Collistar Attivi Puri Glycolic Acid encimski piling z glikolno kislino 30 ml
    Collistar Attivi Puri Glycolic Acid, 30 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Collistar Attivi Puri Glycolic Acid. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz zmanjša pomanjkljivosti kože učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte po potrebi.
  • Eucerin Hyaluron-Filler nočni obnovitveni serum za zapolnjevanje 30 ml
    Eucerin Hyaluron-Filler, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Eucerin Hyaluron-Filler je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme CC krema s pomlajevalnim učinkom SPF 10 30 ml
    Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže Izenačuje barvni ton posvetlitveni učinek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • AHAVA Youth Boosters Osmoter™ intenzivni serum proti gubam 30 ml
    AHAVA Youth Boosters Osmoter™, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Dr. Feelgood Superfood goji olje 30 ml
    Dr. Feelgood Superfood, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dr. Feelgood Superfood bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW marula olje 30 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal Serum regeneracijski serum proti gubam 30 ml
    Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja prožnost kože preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Apivita Bee Radiant posvetlitveni in vlažilni serum proti staranju kože 30 ml
    Apivita Bee Radiant, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Apivita Bee Radiant je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto osvetljuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi učinkovito vlaži in nahrani Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elizabeth Arden Flawless Start podlaga za make-up 30 ml
    Elizabeth Arden Flawless Start, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Elizabeth Arden Flawless Start popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: mehča zapolnjuje pore gladi gubice kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Vivian Gray Wild Flowers luksuzna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Wild Flowers, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Temptation luksuzna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Temptation, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Vivian Gray Temptation popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermedic Oilage Anti-Ageing antioksidantni serum proti gubam 30 ml
    Dermedic Oilage Anti-Ageing, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Dermedic Oilage Anti-Ageing bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije pomaga odstranjevati znake staranja kože koži vrača svežino in mladostno lepoto izdelek je hipoalergen Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Holika Holika Honey Royalactin intenzivna krema proti gubam za predel okoli oči 30 ml
    Holika Holika Honey Royalactin, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Holika Holika Honey Royalactin neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Maybelline Fit Me! Matte+Poreless matirajoča podlaga za pod tekoči puder 30 ml
    Maybelline Fit Me! Matte+Poreless, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Maybelline Fit Me! Matte+Poreless popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek kožo popolnoma pripravi na nanos make upa matira zapolnjuje pore Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Chanel Le Teint Ultra dolgoobstojni matirajoči tekoči puder SPF 15 odtenek 22 Beige Rosé 30 ml
    Chanel Le Teint Ultra, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Chanel Le Teint Ultra bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože dolgo obstojen učinek kožo matira kožo dela prožno in gladko Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Neutrogena Hydro Boost® intenzivni vlažilni serum 30 ml
    Neutrogena Hydro Boost®, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Neutrogena Hydro Boost® bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • M. Micallef Mon Parfum parfumska voda za ženske 30 ml
    M. Micallef Mon Parfum, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda M. Micallef Mon Parfum . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti razkošna dišava za zahtevne
  • Revolution Skincare AHA + BHA 30% Peeling Solution intenzivni kemični piling za osvetlitev kože 30 ml
    Revolution Skincare AHA + BHA 30% Peeling Solution, 30 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Revolution Skincare AHA + BHA 30% Peeling Solution. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Sestava: veganski izdelek
  • Revolution Skincare Caffeine Solution 5% + Hyaluronic Acid serum za predel okoli oči 30 ml
    Revolution Skincare Caffeine Solution 5% + Hyaluronic Acid, 30 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Revolution Skincare Caffeine Solution 5% + Hyaluronic Acid odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo seruma stekleničko temeljito pretresite. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Revolution Skincare Quinoa Night Peel nežni nočni piling serum 30 ml
    Revolution Skincare Quinoa Night Peel, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Revolution Skincare Quinoa Night Peel bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: veganski izdelek
  • Revolution Skincare Superfruit antioksidantni serum 30 ml
    Revolution Skincare Superfruit, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Revolution Skincare Superfruit bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Sestava: veganski izdelek
  • Sylveco Face Care regeneracijski serum z vitaminom C 30 ml
    Sylveco Face Care, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Sylveco Face Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto odstranjuje znake aken Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth podlaga za posvetlitev in poenotenje kože 30 ml
    Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Apivita Aqua Beelicious osvežilni in vlažilni booster 30 ml
    Apivita Aqua Beelicious, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Apivita Aqua Beelicious je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Oriflame Diamond Cellular intenzivna nočna nega za pomladitev kože 30 ml
    Oriflame Diamond Cellular, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Oriflame Diamond Cellular bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Anti-Dark Spots Serum intenzivni belilni serum za poenotenje videza kože 30 ml
    Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Anti-Dark Spots Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Anti-Dark Spots Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Esthederm Excellage Serum hranilni serum za obnovo gostote kože 30 ml
    Institut Esthederm Excellage Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Institut Esthederm Excellage je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži daje kompaktnost pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster lahki serum za intenzivno hidracijo 30 ml
    Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga gladiti gubice in drobne linije kožo popolnoma pripravi na nanos make upa pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Rasasi Arba Wardat parfumirano olje uniseks 30 ml
    Rasasi Arba Wardat, 30 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Rasasi Arba Wardat poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. citrusna dišava cvetlična dišava mošusna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Arcocere After Wax Phyto gel gel za zaviranje rasti dlak 30 ml
    Arcocere After Wax Phyto gel, 30 ml, Izdelki za po britju za ženske, Pripravek Arcocere After Wax je namenjen za nego kože celega telesa po epilaciji ali depilaciji. Vaši koži daje potrebna hranila in mehkobo. Lastnosti: upočasnjuje neželeno rast dlak po uporabi postajajo dlačice šibkejše in svetlejše mehča strukturo dlak Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • Alcina It's never too late! serum proti gubam 30 ml
    Alcina It's never too late!, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Alcina It's never too late! bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Revolution Skincare Retinol 0.5% With Rosehip Seed Oil vlažilni serum proti gubam 30 ml
    Revolution Skincare Retinol 0.5% With Rosehip Seed Oil, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Revolution Skincare Retinol 0.5% With Rosehip Seed Oil bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • NeoStrata Restore Bionic Face Serum gladilni serum za hidracijo in posvetlitev kože 30 ml
    NeoStrata Restore Bionic Face Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz NeoStrata Restore je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože pomaga odstranjevati znake staranja kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Missha Vita C Plus antioksidantni serum za obraz proti pigmentnim madežem 30 ml
    Missha Vita C Plus, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Missha Vita C Plus je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Aveda Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil vlažilno olje za suhe lase 30 ml
    Aveda Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil, 30 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Aveda Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: popravlja poškodovano strukturo las lase izrazito obnavlja in ščiti preprečuje nastanek krepastih las lasem zagotavlja žametno mehkobo lasem zagotavlja sijaj Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base podlaga za make-up za popolno polt 30 ml
    GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje matira Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • theBalm Anne T. Dotes® Tinted Moisturizer tonirana vlažilna krema odtenek #26 Medium 30 ml
    theBalm Anne T. Dotes® Tinted Moisturizer, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema theBalm Anne T. Dotes® doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže rezultat je naraven videz koži daje potrebno vlažnost Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • beBIO Nourishing and Regenerating antioksidantni oljni serum za obraz 30 ml
    beBIO Nourishing and Regenerating, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Serum za obraz beBIO Nourishing and Regenerating je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži daje kompaktnost učinkovito vlaži in nahrani preprečuje nastajanje gubic kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Institut Esthederm City Cream Global Day Care zaščitna dnevna krema proti negativnim zunanjim vplivom 30 ml
    Institut Esthederm City Cream Global Day Care, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Institut Esthederm City Cream Global Day Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača mladosten videz ščiti kožo pred prostimi radikali deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Académie Scientifique de Beauté Complexion tekoči puder z vlažilnim učinkom odtenek 04 Hazelnut 30 ml
    Académie Scientifique de Beauté Complexion, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Académie Scientifique de Beauté Complexion bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek izenačuje barvni odtenek kože vlaži gladi površino kože osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Académie Scientifique de Beauté Radiance serum za osvetljevanje z 8-urnim učinkom 30 ml
    Académie Scientifique de Beauté Radiance, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Académie Scientifique de Beauté Radiance je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Lolita Lempicka So Sweet parfumska voda za ženske 30 ml
    Lolita Lempicka So Sweet, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Lolita Lempicka So Sweet v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sladka dišava sadna dišava gurmanska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh