Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

247
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Philips AquaShield Micro X-Clean AWP211/58 nadomestni filtri 3 kos
    Philips AquaShield Micro X-Clean AWP211/58, 3 kos, Fitnes oprema uniseks
  • invisibobble Gift Set Handle with Curl set za kodranje las 3 kos
    invisibobble Gift Set Handle with Curl, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Gift Set Handle with Curl zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Essence LASHES TO IMPRESS umetne trepalnice (ugodno pakiranje)
    Essence LASHES TO IMPRESS, 3 kos, Umetne trepalnice za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Essence LASHES TO IMPRESS. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: takoj poudarijo vsako ličenje trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše zelo enostavno nanašanje priloženo je tudi lepilo Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam.
  • FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle obliži za čelo proti gubam s hialuronsko kislino 3 kos
    FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle, 3 kos, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja glajenje neenakomerne teksture kože pomaga gladiti gubice in drobne linije ima regeneracijske učinke primerno za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Razširite, priložite na prej očiščeno in tonizirano kožo in prilagodite konturam obraza. Za prijetno hladilen učinek hranite v hladilniku. Uporabljate lahko vsak dan.
  • Farmona Herbal Care Hemp darilni set 3 kos
    Farmona Herbal Care Hemp, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Farmona Herbal Care Hemp ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: micelarna čistilna voda 400 ml krema za obraz 50 ml krema za roke 100 ml Lastnosti: čudovita embalaža/darilno pakiranje razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • BrushArt Professional Eyeshadow brush set with brush cleaning sponge set čopičev za ličenje oči
    BrushArt Professional Eyeshadow brush set with brush cleaning sponge, 3 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje BrushArt Professional vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa
  • invisibobble Extra Care Crystal Clear elastike za lase 3 kos
    invisibobble Extra Care Crystal Clear, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Extra Care Crystal Clear zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske na laseh ne pušča odtisov Sestava: izdelano iz plastike brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Echosline The Purifying Kit darilni set za suhe in barvane lase 3 kos
    Echosline The Purifying Kit, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Echosline The Purifying Kit . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: za suhe lase za intenzivno vlažnost za regeneracijo in prehrano las za naraven in zdrav videz las nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • The Ordinary The Power of Peptides Set darilni set
    The Ordinary The Power of Peptides Set, 3 kos, Serumi za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set The Ordinary The Power of Peptides Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Multi-peptide + HA Serum učvrstitveni serum za obraz 30 ml Multi-Peptide Eye Serum posvetlitveni serum za predel okoli oči 15 ml Multi-Peptide Lash and Brow Serum serum za trepalnice in obrvi 5 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno nego obraza krepi konture obraza koži daje kompaktnost podpira in pospešuje rast trepalnic preprečuje izpadanje trepalnic odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • invisibobble Original Premium elastike za lase Pretzel Brown 3 kos
    invisibobble Original Premium, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Original Premium zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko na laseh ne pušča odtisov prijazen do las namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Original elastike za lase Bronze Me Pretty 3 kos
    invisibobble Original, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Original zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Yankee Candle Black Cherry dišeči obesek za v avto I. 3 kos
    Yankee Candle Black Cherry, 3 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Black Cherry je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sladka aroma sadna dišava poletna dišava
  • Notino Spa Collection Make-up removal pads blazinice za odstranjevanje ličil odtenek Black 3 kos
    Notino Spa Collection Make-up removal pads, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske
  • invisibobble Power elastike za lase True Black 3 kos
    invisibobble Power, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Power zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Royal and Langnickel Moda Complexion Perfection set čopičev za pot Red 3 kos
    Royal and Langnickel Moda Complexion Perfection, 3 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje Royal and Langnickel Moda Complexion Perfection vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: ploščat čopič za make-up 1 kos čopič za korektor 1 kos ovalni čopič za puder 1 kos potovalni etui 1 kos Lastnosti: za popolno poenoteno kožo obraza ima mehke ščetine za potovanja in torbico natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • BrushArt Hair Clip sponke za lase 3 kos
    BrushArt Hair Clip, 3 kos, Sponke za lase za ženske, Dodatek za lase BrushArt Hair zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko ima izvirno obliko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Origins Plenty of Youth Plantscription™ Essentials darilni set (za obraz)
    Origins Plenty of Youth Plantscription™ Essentials, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Origins Plenty of Youth Plantscription™ bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Plantscription™ Multi-Powered Youth Serum pomlajevalni serum za obraz 50 ml Plantscription™ Lifting & Firming Cream vlažilna krema za obraz s peptidi 15 ml Plantscription™ Wrinkle Correction Eye Cream With Encapsulated Retinol vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči z retinolom 5 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo vsebuje mini različice izdelkov za popolno nego obraza koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Curaprox Limited Edition Picnic zobne ščetke 5460 Ultra Soft 3 kos
    Curaprox Limited Edition Picnic, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Curaprox Limited Edition Picnic ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta omejena izdaja Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Curaprox 5460 Ultra Soft zobna ščetka 3 kos
    Curaprox 5460 Ultra Soft, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Curaprox 5460 Ultra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • essence Harley Quinn elastika za lase 3 kos
    essence Harley Quinn, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase essence Harley Quinn zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ima izvirno obliko ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • ELEEELS M1 masažna naprava
    ELEEELS M1, 3 kos, Masažni pripomočki uniseks, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček ELEEELS M1 pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: akumulatorsko delovanje spodbuja regeneracijo celic sprošča napete mišice lajša stres in bolečine služi za počitek in sprostitev pomaga pri prekrvavitvi mišic zlahka se pospravi v športno torbo lahko se uporablja na vseh delih telesa odporno proti mehanskim poškodbam idealno tudi za popestritev domače vadbe omogoča izbiro želene intenzivnosti
  • Brazil Keratin Set Gold darilni set(za neobvladljive lase)
    Brazil Keratin Set Gold, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Brazil Keratin Set Gold se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: za regeneracijo in prehrano las zagotavlja kompleksno nego za lepoto vaših las lasem zagotavlja intenzivni sijaj možnost kombiniranja za okrepitev učinkov posameznih izdelkov Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Estée Lauder Beautiful Magnolia Dare to Play Set darilni set za ženske
    Estée Lauder Beautiful Magnolia Dare to Play Set, 3 kos, Kreme za roke za ženske, Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za ženskeEstée Lauder Beautiful Magnolia Dare to Play Set v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta, v katerega se bo vsaka ženska zaljubila na prvi pogled. Lastnosti: razkošna izvedba miniatura dišave je primerna za v torbico izbor čutnih cvetličnih dišav omejena izdaja parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem poudari čutnost vsake ženske Vsebina seta: BEAUTIFUL MAGNOLIA parfumska voda 100 ml BEAUTIFUL MAGNOLIA parfumska voda 10 ml Beautiful Magnolia vlažilna krema za roke 30 ml
  • invisibobble Slim elastike za lase Bronze Me Pretty 3 kos
    invisibobble Slim, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Za popoln zaključek in učvrstitev pričeske uporabite dodatek za lase invisibobble Slim . Zanesljivo ukroti razposajene pramene in uskladi vsako pričesko – tako formalno kot vsakdanjo. Poskrbi za to, da vam lasje ne padajo več v oči, ko je to najmanj primerno – omogoča vam oblikovanje pričeske iz dolgih ali kratkih las pri delu ali športu. Uživajte v možnostih, ki jih ponuja, in ga imejte vedno na dosegu roke. V torbici, nahrbtniku ali celo v žepu hlač. Nikoli ne veste, kdaj vam bo prišel prav! Lastnosti: drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Makeup Revolution Creator set čopičev (za oči)
    Makeup Revolution Creator, 3 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Makeup Revolution Creator je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Vsebina seta: čopič za senčila za oči obojestranski 2 kos čopič za ličenje oči obojestranski Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči za suho in mokro uporabo za potovanja in torbico pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • DuKaS Premium Line Solingen 891 potovalni set za kozmetiko Blue Crocodile
    DuKaS Premium Line Solingen 891, 3 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 891 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos pilica iz safirja 8 cm pinceta s poševno konico 1 kos Lastnosti: idealen za potovanja razveselil bo vsako žensko idealen pripomoček za popolno manikuro zagotavlja profesionalen rezultat Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • DuKaS Premium Line Solingen 892 potovalni set za kozmetiko Pink Crocodile
    DuKaS Premium Line Solingen 892, 3 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 892 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos pilica iz safirja 8 cm pinceta s poševno konico 1 kos Lastnosti: idealen za potovanja razveselil bo vsako žensko idealen pripomoček za popolno manikuro zagotavlja profesionalen rezultat Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • GLOV Barbie Scrunchies elastike za lase vrsta Blue Panther 3 kos
    GLOV Barbie Scrunchies, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase GLOV Barbie zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ima izvirno obliko Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot klasične elastike za lase za ustvarjanje čopov, kit in drugih pričesk.
  • Real Techniques Miracle Mini set aplikatorjev za tekoči puder mini 3 kos
    Real Techniques Miracle Mini, 3 kos, Gobice za ženske, Gobica za tekoči puder Real Techniques Miracle Mini zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: natančno nanaša kremast ali celo tekoči puder udobna lega v roki rezultat je gladek zaključek zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza Navodilo za uporabo: Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu. Po uporabite gobico umijte v mlačni milnici.
  • Real Techniques Miracle Mini gobica za puder mini 3 kos
    Real Techniques Miracle Mini, 3 kos, Gobice za ženske, Gobica za tekoči puder Real Techniques Miracle Mini zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: zagotavlja tanek nanos aplikator iz mehke pene udobna lega v roki zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza Navodilo za uporabo: Vedno se pomikajte od sredine obraza navzven. Po uporabite gobico umijte v mlačni milnici.
  • BIC Miss Soleil Sensitive brivniki za enkratno uporabo za ženske 3 kos
    BIC Miss Soleil Sensitive, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik BIC Miss Soleil Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa vsebuje nagibno glavo ne draži kože enostavno rokovanje strojček je opremljen z vlažilnim trakom
  • BIC Soleil Bella Colours brivniki za enkratno uporabo za ženske 3 kos
    BIC Soleil Bella Colours, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik BIC Soleil Bella Colours je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto vsebuje nagibno glavo strojček je opremljen z vlažilnim trakom ne draži kože enostavno rokovanje
  • Nanolash Lifting Combs glavnik za trepalnice 3 kos
    Nanolash Lifting Combs, 3 kos, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Potruditi se pri ureditvi trepalnic se splača, saj namreč zmorejo odlično poudariti vaš pogled. Izdelek Nanolash Lifting Combs vam z nego trepalnic zanesljivo pomaga. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hitro in enostavno nanašanje preprečuje zlepljenje trepalnic posamezno loči vsako trepalnico
  • invisibobble Original Earth Respiraled elastike za lase 3 kos
    invisibobble Original Earth Respiraled, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Za popoln zaključek in učvrstitev pričeske uporabite dodatek za lase invisibobble Original Earth Respiraled. Zanesljivo ukroti razposajene pramene in uskladi vsako pričesko – tako formalno kot vsakdanjo. Poskrbi za to, da vam lasje ne padajo več v oči, ko je to najmanj primerno – omogoča vam oblikovanje pričeske iz dolgih ali kratkih las pri delu ali športu. Uživajte v možnostih, ki jih ponuja, in ga imejte vedno na dosegu roke. V torbici, nahrbtniku ali celo v žepu hlač. Nikoli ne veste, kdaj vam bo prišel prav! Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko na laseh ne pušča odtisov drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Sestava: izdelano iz plastike brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Wella Professionals Fusion darilni set Spring(za poškodovane in krhke lase)
    Wella Professionals Fusion, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Fusion ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil 30 ml gladilno olje za sijaj in mehkobo las 30 ml Wella Professionals Fusion maska 75 ml intenzivna obnovitvena maska 75 ml Wella Professionals Fusion šampon 100 ml regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 100 ml Lastnosti: celotna rutina za lepoto vaših las idealen za potovanja v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set Spring(za barvane lase)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Color Brilliancene vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: gladilno olje za sijaj in mehkobo las 100 ml balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 200 ml šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 300 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Set darilni set Spring(za poškodovane lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair Set, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Wella Professionals Invigo Color Brilliance se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja razveselil bo vsako žensko za naraven in zdrav videz las popravlja mehanske in kemične poškodbe mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set Spring(za zaščito barve)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Color Brilliancene vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 100 ml gladilno olje za sijaj in mehkobo las 100 ml Invigo Color Brilliance balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 75 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja idealen za potovanja za barvane lase razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Maybelline Make-Up Set set po znižani ceni Medium Brown(za oči in obrvi)
    Maybelline Make-Up Set, 3 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Maybelline. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Maybelline Tattoo Brow Easy Peeol Off Tint Medium Brown 4,6 g semi-permanentna gelasta barva za obrvi 4,6 g Maybelline Lash Sensational Sky High řasenka 7,2ml maskara za volumen in podaljšanje trepalnic 7,2 ml Maybelline Hyper Precise All Day Matte black matte 1 ml tekoče črtalo v peresu 1 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno poudarjene oči celotna rutina za popoln videz
  • Sesderma Factor G Renew darilni set (proti gubam)
    Sesderma Factor G Renew, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vsebina seta: regeneracijska krema z rastnim faktorjem 50 ml krema proti gubam 15 ml kozmetična torbica Sestava: priložena je kozmetična torbica
  • Gabriella Salvete Festival Headliners Fresh Trio potovalne stekleničke 3 kos
    Gabriella Salvete Festival Headliners Fresh Trio, 3 kos, Kozmetični seti uniseks, Vsebina seta: dozirna steklenica 40 ml dozirna steklenica z dozirno črpalko 40 ml dozirna steklenica z razpršilcem 40 ml Lastnosti: idealen za potovanja
  • Gabriella Salvete Festival Headliners pripomoček za okraševanje nohtov 3 kos
    Gabriella Salvete Festival Headliners, 3 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Izdelek Gabriella Salvete Festival Headliners zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Vsebina seta: Lastnosti: razveselil bo vsako žensko zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate idealen pripomoček za popolno manikuro
  • invisibobble LOOP+ Au Soleil Beachy Bliss elastike za lase 3 kos
    invisibobble LOOP+ Au Soleil Beachy Bliss, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble LOOP+ zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko drži na svojem mestu ima izvirno obliko na laseh ne pušča odtisov Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Slim Au Soleil Vibrant Vacation elastike za lase 3 kos
    invisibobble Slim Au Soleil Vibrant Vacation, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Slim zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu ima izvirno obliko namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Ziaja Natural Care darilni set (za obraz)
    Ziaja Natural Care, Čiščenje obraza za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Ziaja Natural Care bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: nočna regeneracijska krema 50 ml dnevna vlažilna krema 50 ml čistilni gel za obraz 190 ml Lastnosti: za popolno nego obraza mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brelil Professional Keraforce set za popoln videz las 3 kos
    Brelil Professional Keraforce, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brelil Professional Keraforce. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Brelil Numéro KERAFORCE čistící šampon s keratinem 500ml nega pred šamponiranjem za vse tipe las 500 ml Brelil Numéro KERAFORCE aktivační sprej s kyselinou hyaluronovou a keratinem 150ml aktivacijsko pršilo s hialuronsko kislino 150 ml Brelil Numéro KERAFORCE rekonstrukční sérum s kyselinou hyaluronovou a keratinem 75ml serum s hialuronsko kislino 75 ml Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase stimulira rast las lase odišavi z blagim vonjem lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Fler The Razor brivnik 3 kos
    Fler The Razor, 3 kos, Brivniki za ženske, Brivnik Fler The Razor vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa ne draži kože Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Fler Sicily brivnik 3 kos
    Fler Sicily, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Fler Sicily je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože prilagaja se obliki telesa Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Sensodyne Nourish Healthy White zobne ščetke 3 kos
    Sensodyne Nourish Healthy White, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Sensodyne Nourish Healthy White ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting darilni set (za učvrstitev obraza)
    Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting, 3 kos, Zaščita pred soncem za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dr Irena Eris Institute Solutions bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: lifting serum za učvrstitev kože za oči 15 ml dnevna krema za učvrstitev kontur obraza 50 ml učvrstitvena nočna krema proti gubam 30 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko idealen za potovanja za intenzivno vlaženje kože za popolnoma nežno in voljno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte po potrebi.
  • Wilkinson Sword Intuition Eyebrow Styler ženski brivnik za obrvi 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Eyebrow Styler, 3 kos, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Intuition Eyebrow Styler je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate enostavno rokovanje strojček je pralen in torej zelo higienski Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Soaphoria Botanica Slavica Rosemary darilni set (za lase)
    Soaphoria Botanica Slavica Rosemary, 3 kos, Toniki in vode za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Soaphoria Botanica Slavica Rosemaryne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: intenzivni šampon za okrepitev in rast las 250 ml hranilno olje za lase in lasišče 50 ml lasni tonik 150 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja celotna rutina za lepoto vaših las za regeneracijo in prehrano las za naraven in zdrav videz las odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth brivniki za enkratno uporabo Violet Blooms 3 kos
    Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa strojček je opremljen z vlažilnim trakom brije podpazduhe, noge in intimne dele ne draži kože enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth brivniki za enkratno uporabo Aloe and Vitamin E 3 kos
    Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Quattro for Women My Intuition Smooth je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa vsebuje nagibno glavo brije podpazduhe, noge in intimne dele strojček je pralen in torej zelo higienski doseže tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DuKaS Premium Line Solingen 878 Potovalni set Pastel Flowers
    DuKaS Premium Line Solingen 878, 3 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 878 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos pilica iz safirja 8 cm pinceta s poševno konico 1 kos Lastnosti: idealen za potovanja razveselil bo vsako žensko idealen pripomoček za popolno manikuro zagotavlja profesionalen rezultat Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dove Summer Revived darilni set z učinkom samoporjavitve 3 kos
    Dove Summer Revived, 3 kos, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Dove Summer Revived vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Vsebina seta: Summer Revived Medium to Dark samoporjavitveni losjon za obraz in telo 75 ml Summer Revived Medium to Dark samoporjavitvena pena 150 ml rokavica za aplikacijo Lastnosti: vlaži in nahrani kožo obarva v rjavo in ji daje videz kot po sončenju enostavno se raznaša in se odlično vpija Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • Moroccanoil Color Care set za barvane lase 3 kos
    Moroccanoil Color Care, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Moroccanoil Color Care. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las krepi barvo las ščiti lase pred UV sevanjem daje lesk in volumen ščiti lase pred poškodbami lepo diši odličen za darilo Sestava: arganovo olje oljčno olje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Moroccanoil Volume set za volumen 3 kos
    Moroccanoil Volume, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Moroccanoil Volume ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Moroccanoil Extra Volumen Shampoo 250 ml šampon za volumen za fine in tanke lase 250 ml Moroccanoil Extra Volume Conditioner 250 ml balzam za volumen za fine in tanke lase 250 ml Moroccanoil Treatment Light for fine or light-colored hair 25 ml lahko olje za tanke, barvane lase 25 ml Lastnosti: za lase brez volumna ne obremenjuje las daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lepo diši odličen za darilo set za ugodno ceno celotna rutina za lepoto vaših las Sestava: arganovo olje oljčno olje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Moroccanoil Hydration set z vlažilnim učinkom 3 kos
    Moroccanoil Hydration, 3 kos, Balzami brez spiranja za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Moroccanoil Hydration ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Moroccanoil Hydration Hydrating Shampoo For All Hair Types 250 ml vlažilni šampon z arganovim oljem 250 ml Moroccanoil Hydration Hydrating Conditioner For All Hair Types 250 ml vlažilni balzam z arganovim oljem 250 ml Moroccanoil Hydration Leave in Conditioner All in One 50 ml balzam brez spiranja v pršilu za hidracijo in sijaj 50 ml Lastnosti: intenzivno vlaži lajša razčesavanje in oblikovanje lasje so sijoči in mehki na dotik odličen za darilo nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • MomCare by Lina IcePad blazinica za hlajenje presredka 3 kos
    MomCare by Lina IcePad, 3 kos, Poporodni vložki za ženske, Intimni predeli potrebujejo skrbnejšo nego kot ostali deli telesa. V obdobju pred porodom in po njem pa to velja dvojno. Izdelek za intimno higieno MomCare by Lina IcePad vam bo omogočil nežno in usmerjeno nego v občutljivem obdobju pred rojstvom otroka in po njem. Lastnosti: primerni za obdobje po porodu primerni za uporabo tudi po ginekoloških posegih
  • Nuxe Huile Prodigieuse Potovalni set
    Nuxe Huile Prodigieuse, 3 kos, Kozmetični seti za ženske
  • Ziaja Olive Oil darilni set(za obraz in telo)
    Ziaja Olive Oil, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Ziaja Olive Oil. Vsebina seta: intenzivno hranilna krema za obraz 50 ml hranilna krema za predel okoli oči 15 ml intenzivno hranilna krema za roke in nohte 80 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Rexona Maximum Protection Antiperspirant trdi antiperspirant(ugodno pakiranje) za moške
    Rexona Maximum Protection Antiperspirant, 3 kos, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Rexona Maximum Protection optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Sensodyne Nourish Healthy Clean zobne ščetke 3 kos
    Sensodyne Nourish Healthy Clean, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Sensodyne Nourish Healthy Clean ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Beautifly B-Peely nadomestne glave 3 kos
    Beautifly B-Peely, 3 kos, Pedikura uniseks, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek Beautifly B-Peely vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih vlaži in mehča razpokano kožo
  • Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care nadomestne britvice z aloe vero 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, 3 kos, Nadomestne britvice za ženske, Nadomestne britvice enostavno in hitro dopolnijo vaš aparat za britje, ki bo v trenutku kot nov. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje zaščitne blazinice skrbno gladijo kožo prožno se prilagodi vsaki krivini Navodilo za uporabo: Uporabljajte za britje v kombinaciji z ročajem ustreznega brivnika.
  • Nailmatic Pure Glitter set z bleščicami 3 kos
    Nailmatic Pure Glitter, 3 kos, Seti za otroke za ženske, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Nailmatic Pure Glitter bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: bleščeč učinek enostavno se nanaša razveselil bo vse mlade gospodične odličen za darilo idealno za poletje razveseli vsakega otroka trendovski stilski dizajn Vsebina seta: Large Gold Glitter bleščice za obraz in telo 2,5 g Medium Dark Pink Glitter bleščice za obraz in telo 2,5 g aplikator 1 kos luščilni podlak 8 ml Sestava: veganski izdelek
  • Arganicare Collagen Boost Set set za nego kože
    Arganicare Collagen Boost Set, 3 kos, Serumi za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Arganicare Collagen Boost bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Arganicare Anti-Wrinkle Concentrate - All skin types koncentrat proti gubam za mladostni videz 30 ml Arganicare Rejuvenating Night Cream - All skin types nočna gladilna krema 50 ml Arganicare Anti-Wrinkle Moisturizer - All skin types vlažilna krema proti gubam 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto hitro se vpija globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože krepi konture obraza Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Arganicare Hydration Treatment Set set za navlaženo kožo
    Arganicare Hydration Treatment Set, 3 kos, Masla za telo za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Arganicare Foot Cream - Rough & very dry skin 150ml VYPLNĚNO zdravilna krema za noge 150 ml Arganicare Hand Cream - Dry skin 150ml vlažilna krema za roke 150 ml Arganicare Body Butter - All skin types 250ml maslo za telo s hranilnim učinkom 250 ml Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija ne pušča mastnih sledi prijetno diši stopala bodo čudovito odišavljena celi razpokano kožo popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • invisibobble Twistar Classical Braids elastike za lase 3 kos 3 kos
    invisibobble Twistar Classical Braids, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Twistar Blush Braids elastike za lase 3 kos 3 kos
    invisibobble Twistar Blush Braids, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Twistar zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Nioxin Scalp Recovery darilni set za tanke ali redke lase 3 kos
    Nioxin Scalp Recovery, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Nioxin. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: za redke lase stimulira rast las ne obremenjuje las krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las postopoma preprečuje izpadanje las zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk ima regeneracijske učinke nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nioxin System 3 darilni set za barvane lase 3 kos
    Nioxin System 3, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin System 3 ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Lastnosti: za suhe lase za barvane lase za redke lase ima pomirjajoče učinke lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi možnost sestavljanja dnevne rutine lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja potrebno vlaženje obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nioxin System 2 Scalp Therapy darilni set za redke lase 3 kos
    Nioxin System 2 Scalp Therapy, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin System 2 Scalp Therapy ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Lastnosti: za redke lase ima pomirjajoče učinke izboljšuje strukturo las za regeneracijo in prehrano las lasem zagotavlja novo moč celotna rutina za lepoto vaših las lase nahrani po celotni dolžini Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nioxin Scalp Recovery darilni set proti prhljaju 3 kos
    Nioxin Scalp Recovery, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin Scalp Recovery ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Nioxin Scalp Recovery Purifying Shampoo - Shampoo for Dandruff and Itchy Scalp, 200ml Nioxin Scalp Recovery Moisturizing Conditioner for Dry Scalp, 200ml Nioxin Scalp Recovery Scalp Soothing Serum - Itchy, Dry, Flaky Scalp Treatment, 100ml Lastnosti: za lase s prhljajem odstranjuje prhljaj krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase pomirja lasišče umiva lase in čisti lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Catrice Magic Perfectors set čopičev(za trepalnice in obrvi)
    Catrice Magic Perfectors, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Vse za popolno ličenje v enem pakiranju. Kozmetični set Catrice Magic Perfectors ne vsebuje enega, temveč več beauty izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno make-up rutino. Paket, poln dekorativne kozmetike, vas bo razveselil, kot darilo pa bo razveselil vaše najdražje. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi obrvem daje urejen videz
  • Nioxin System 4 darilni set za poškodovane in barvane lase 3 kos
    Nioxin System 4, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Nioxin System 4 ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Lastnosti: za barvane lase za redke lase stimulira rast las krepi lasna vlakna daje lesk in volumen podaljšuje trajanje barve postopoma preprečuje izpadanje las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Moroccanoil Repair set(proti krepastim lasem)
    Moroccanoil Repair, 3 kos, Drugo oblikovanje za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Moroccanoil Repair ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Moroccanoil Frizz Control Shampoo 70ml šampon za lase proti krepastim lasem 70 ml Moroccanoil Frizz control conditioner 70ml balzam za lase proti krepastim lasem 70 ml Moroccanoil Frizz Shield Spray 50 ml stiling pršilo proti krepastim lasem 50 ml Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju ima regeneracijske učinke daje lesk in volumen ne obremenjuje las prijetno nadišavi lase gladi lasna vlakna Sestava: arganovo olje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Laifen Gum Care Transparent Pack of 3 nadomestne glave za zobno ščetko 3 kos
    Laifen Gum Care Transparent Pack of 3, 3 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Laifen Gum Care Transparent Pack of 3 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob učinkovito pomaga pri preprečevanju vnetja dlesni nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje enostavna menjava primerno tudi za ljudi z občutljivimi zobmi ali dlesnimi Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite.
  • Simply Zen Restructure In kit set(za suhe in poškodovane lase)
    Simply Zen Restructure In kit, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Simply Zen Restructure In kitne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Simply Zen restructure in shampoo 250 ml šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml Simply Zen restructure in deep remedy 150 ml preoblikovalni serum v pršilu 150 ml Simply Zen restructure in intensive treatment 200 ml intenzivna nega za suhe in poškodovane lase 200 ml Simply Zen elastike za lase 6 kos Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke zmanjšuje lomljivost las obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Anastasia Beverly Hills Natural & Polished Deluxe Brow Kit set dekorativne kozmetike Taupe(za obrvi) odtenek
    Anastasia Beverly Hills Natural & Polished Deluxe Brow Kit, 3 kos, Maskare in geli za obrvi za ženske, Urejene obrvi poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirijo celoten obraz. Za njihov popolni videz že malo zadostuje. Gel za obrvi Anastasia Beverly Hills Natural & Polished Deluxe Brow Kit jih v enem koraku poudari in utrdi. Po zaslugi krtačke za nanašanje in oblikovanje pomaga prilagoditi in privzdigniti posamezne dlačice obrvi ter jih hkrati v tej obliki zanesljivo utrdi za več ur. Ko se posuši, ostane gel na svojem mestu, se ne kruši in se nikamor ne odtisne. Vsebina seta: Clear Brow Gel prozorni gel za obrvi 7,9 ml Brow Wiz - Taupe natančni svinčnik za obrvi 0,09 g Brow Definer - Taupe svinčnik za obrvi za obliko 0,2 g Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vašemu pogledu daje globok izraz dolgo obstojen učinek gelasta tekstura omogoča risanje tankih kratkih črt, ki posnemajo prave dlačice odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven. S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • FILORGA GIFTSET HYDRA-HYAL darilni set
    FILORGA GIFTSET HYDRA-HYAL, 3 kos, Kremne maske za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set FILORGA GIFTSET HYDRA-HYAL ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: FILORGA HYDRA-HYAL CREAM vlažilna krema za obraz s hialuronsko kislino 15 ml FILORGA HYDRA-HYAL SERUM hialuronski serum z vlažilnim učinkom 30 ml FILORGA HYDRA-FILLER MASK vlažilna maska za obraz z gladilnim učinkom 1 kos Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani intenzivno vlaži celovito lepša videz kože čudovita embalaža/darilno pakiranje izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za popolnoma nežno in voljno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • La Florentina Camelia Rossa Set darilni set (za ženske)
    La Florentina Camelia Rossa Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set La Florentina Camelia Rossa Setbo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: La Florentina Camelia Rossa Shower Gel nežni gel za prhanje 275 ml La Florentina Camelia Rossa Soap naravno trdo milo 106 g La Florentina Camelia Rossa Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno kožo ščiti pred izsušitvijo izbor čutnih cvetličnih dišav
  • La Florentina Magnolia Shea Butter Hand Set darilni set (za roke)
    La Florentina Magnolia Shea Butter Hand Set, 3 kos, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema La Florentina Magnolia Shea Butter Hand Set . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Vsebina seta: La Florentina Hand Cream Magnolia vlažilna krema za roke 75 ml La Florentina Hand Cream Magnolia vlažilna krema za roke 75 ml La Florentina Hand Cream Magnolia vlažilna krema za roke 75 ml Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja hitro se vpija prijetno diši preprečuje suho kožo obnavlja kožno bariero ima mehčalne učinke izbor čutnih cvetličnih dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • BrushArt Accessories Nail file set set pilic odtenek Beige 3 kos
    BrushArt Accessories Nail file set, 3 kos, Nohti za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica BrushArt Accessories Nail file set vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pilica je idealna za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories Face set pincet mini 3 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories Face, 3 kos, Pincete za ženske, Pinceta Diva & Nice Cosmetics Accessories vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi. Lastnosti: natančno puli dlake brez odvečne bolečine ujame tudi najtanjše dlake enostavna uporaba in vzdrževanje za vsako torbico in potovanje Navodilo za uporabo: Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite.
  • Neutrogena Retinol Boost darilni set (za pomladitev kože)
    Neutrogena Retinol Boost, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Neutrogena Retinol Boost bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml serum proti staranju kože 30 ml nočna krema z anti-age učinkom 50 ml Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Jeanne en Provence Rose darilni set za ženske 3 kos
    Jeanne en Provence Rose, 3 kos, Ženski seti za ženske, Razveselite se z ugodnim setom svoje priljubljene dišave. Set parfumov za ženske Jeanne en Provence Rose vas razveseli kar dvakrat – z lepim pakiranjem in dodatnim darilom. Lastnosti: odličen za darilo možnost sestavljanja dnevne rutine Vsebina seta: parfumska voda 60 ml vlažilna krema za roke 75 ml luksuzno francosko milo 100 g
  • Molton Brown Floral & Citrus Bath & Shower Gel Set darilni set za ženske
    Molton Brown Floral & Citrus Bath & Shower Gel Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set Molton Brown Floral & Citrus Bath & Shower Gel Setbo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: Molton Brown Fiery Pink Pepper gel za prhanje 300 ml Molton Brown Flora Luminare osvežujoč gel za prhanje 300 ml Molton Brown Oudh Accord&Gold osvežujoč gel za prhanje 300 ml Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Biomed Black Charcoal zobne ščetke medium 3 kos
    Biomed Black Charcoal, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Biomed Black Charcoal ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta originalen dizajn Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • La Florentina Pomegranate Set darilni set(za telo)
    La Florentina Pomegranate Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set La Florentina Pomegranate Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: La Florentina Pomegranate Shower Gel naravni gel za prhanje 200 ml La Florentina Pomegranate Soap naravno trdo milo 106 g La Florentina Pomegranate Hand Cream naravna krema za roke 75 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko vsebuje mini različice izdelkov mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo celotna rutina za vsakodnevno nego Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • La Florentina Sweet Almonds Set darilni set(za telo)
    La Florentina Sweet Almonds Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom La Florentina Sweet Almonds. Vsebina seta: La Florentina Sweet Almonds Shower Gel naravni gel za prhanje 200 ml La Florentina Sweet Almonds Soap naravno milo 106 g La Florentina Sweet Almonds Hand Cream 75 ML naravna krema za roke 75 ml Lastnosti: darilno pakiranje odličen za darilo razveselil bo vsako žensko vsebuje mini različice izdelkov mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno nego kože Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • La Florentina Boboli Citrus Set darilni set (za ženske) citrus
    La Florentina Boboli Citrus Set, 3 kos, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set La Florentina Boboli Citrus Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: La Florentina BOBOLI CITRUS - SHOWER GEL 750 ML WITH ORGANIC OLIVE OIL AND ORANGE EXTRACT" gel za prhanje 200 ml La Florentina BOBOLI CITRUS - HAND SOAP 200G WITH ORANGE EXTRACT" naravno trdo milo za roke 106 g La Florentina BOBOLI CITRUS - HAND CREAM 75 ML WITH ORGANIC OLIVE OIL AND ORANGE EXTRACT naravna krema za roke 75 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermedic Melumin darilni set (za osvetlitev kože)
    Dermedic Melumin, 3 kos, Serumi za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dermedic Melumin bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Melumin Anti Ageing posvetlitveni serum za obraz proti pigmentnim madežem 30 ml Melumin Anti Ageing posvetlitvena emulzija 25 ml Melumin Anti Ageing pomlajevalna in posvetlitvena dnevna krema SPF 50+ 15 ml Lastnosti: izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost zmanjšanje pigmentnih madežev koži vrača mladosten videz osvetljuje odličen za darilo Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh