Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 250 ml

259
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sebastian Professional Penetraitt balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 1000 ml
    Sebastian Professional Penetraitt, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sebastian Professional Penetraitt zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: popravlja mehanske in kemične poškodbe izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm čistilni balzam za odstranjevanje ličil 125 ml
    Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm, 125 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo hrani preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin micelarna čistilna voda za občutljivo kožo 500 ml
    Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Milk Shake Argan Oil oljasta nega z arganovim oljem za vse tipe las 50 ml
    Milk Shake Argan Oil, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Milk Shake Argan Oil jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase izrazito obnavlja in ščiti lasem zagotavlja žametno mehkobo preprečuje cepljenje konic preprečuje nastanek krepastih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Uredite lase kot običajno.
  • Apivita Hippophae TC & Laurel šampon proti izpadanju las 75 ml
    Apivita Hippophae TC & Laurel, 75 ml, Šamponi za ženske, Šampon Apivita Hippophae TC & Laurel učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Apivita Frequent Use Chamomile & Honey šampon za vsakodnevno umivanje las 75 ml
    Apivita Frequent Use Chamomile & Honey, 75 ml, Šamponi za ženske, Šampon Apivita Frequent Use Chamomile & Honey učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Teatro Fragranze Nero Divino aroma difuzor s polnilom (Black Divine) 100 ml
    Teatro Fragranze Nero Divino, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Nero Divino prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Wella Professionals Eimi Texture Touch stiling žele za fiksacijo in obliko 125 ml
    Wella Professionals Eimi Texture Touch, 125 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Wella Professionals Eimi Texture Touch zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje za vsakodnevno oblikovanje las Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Teatro Fragranze Incenso Imperiale aroma difuzor s polnilom (Imperial Oud) 100 ml
    Teatro Fragranze Incenso Imperiale, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Incenso Imperiale prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Londa Professional Color Radiance balzam za barvane lase 1000 ml
    Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Londa Professional Color Radiance zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje krepi barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Mustela Maternité krema za telo proti strijam 150 ml
    Mustela Maternité, 150 ml, Strije med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Mustela Maternité se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz. Lastnosti: vlaži in globinsko hrani ščiti kožo med nosečnostjo pomaga preprečevati nastajanje strij zmanjšuje globoke in nove strije izboljšuje prožnost kože Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa.
  • Sachajuan Thickening Shampoo šampon za zgostitev 100 ml
    Sachajuan Thickening Shampoo, 100 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Thickening Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Wella Professionals Invigo Blonde Recharge šampon za zaščito blond barve las Cool Blond 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Blonde Recharge učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Milk Shake Silver Shine balzam za blond lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 1000 ml
    Milk Shake Silver Shine, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Silver Shine zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Curls & Waves šampon za kodraste in valovite lase 1000 ml
    Goldwell Dualsenses Curls & Waves, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Goldwell Dualsenses učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Head & Shoulders Classic Clean 2in1 šampon proti prhljaju 2 v 1 360 ml
    Head & Shoulders Classic Clean 2in1, 360 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Head & Shoulders Classic Clean 2in1 vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite. Po potrebi ponovite.
  • Power System Liquid Chalk tekoči magnezij 50 ml
    Power System Liquid Chalk, 50 ml, Fitnes oprema uniseks, Dopolnite športno opremo po svojih željah in bodite v gibanju. Športna oprema Power System Liquid Chalk vam omogoča, da se v celoti posvetite izbrani telesni dejavnosti. Lastnosti: za večkratno uporabo
  • Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo vlažilni šampon za definicijo valov 60 ml
    Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo, 60 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bumble and bumble Bb. Curl Moisturizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Davines SU Hair&Body Wash gel za prhanje in šampon 2v1 75 ml
    Davines SU Hair&Body Wash, 75 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Davines SU Hair&Body Wash hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Revlon Professional Re/Start Density šampon proti izpadanju las 1000 ml
    Revlon Professional Re/Start Density, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revlon Professional Re/Start Density učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las postopoma preprečuje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Aveda Rosemary Mint Hand and Body Wash nežno milo za roke in telo 1000 ml
    Aveda Rosemary Mint Hand and Body Wash, 1000 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Tekoče milo Aveda Rosemary Mint skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: neguje kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost odstranjuje umazanijo in bakterije učinkovito umiva kožo rok Sestava: veganski izdelek ne vsebuje mineralnih olj Navodilo za uporabo: Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Millefiori Milano Black Tea Rose aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Milano Black Tea Rose, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Black Tea Rose prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Millefiori Natural Volcanic Purple nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Natural Volcanic Purple, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Volcanic Purple spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Osmanthus Dew prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Millefiori Milano Silk & Rice Powder aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Silk & Rice Powder, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Silk & Rice Powder prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • ILUM Luxury Latin Grooves aroma difuzor s polnilom 500 ml
    ILUM Luxury Latin Grooves, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor ILUM Luxury Latin Grooves prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • ILUM Luxury Latin Waves aroma difuzor s polnilom 500 ml
    ILUM Luxury Latin Waves, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor ILUM Luxury Latin Waves prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Le Petit Marseillais Raspberry & Peony Bio kremasti gel za prhanje 400 ml
    Le Petit Marseillais Raspberry & Peony Bio, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Le Petit Marseillais Raspberry & Peony Bio. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Wella Professionals Elements Calming vlažilni in pomirjajoči šampon za občutljivo lasišče 1000 ml
    Wella Professionals Elements Calming, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Elements Calming učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Elements Renewing obnovitveni šampon za vse tipe las 500 ml
    Wella Professionals Elements Renewing, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Elements Renewing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Fusion regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 100 ml
    Wella Professionals Fusion, 100 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Fusion učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals ColorMotion+ šampon za zaščito barvanih las 100 ml
    Wella Professionals ColorMotion+, 100 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals ColorMotion+ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Simply Zen Smooth & Care Conditioner balzam za glajenje las proti krepastim lasem 75 ml
    Simply Zen Smooth & Care Conditioner, 75 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Simply Zen Smooth & Care Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Make My Day balzam za vse tipe las 1000 ml
    Milk Shake Make My Day, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Make My Day zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Simply Zen Equilibrium Shampoo šampon za pogosto umivanje las 1000 ml
    Simply Zen Equilibrium Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Simply Zen Equilibrium Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Millefiori Milano Verdant Escape nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Verdant Escape, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Verdant Escape spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Milano Blue Posidonia aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Blue Posidonia, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Blue Posidonia prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Milano Rhubarb & Pepper nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Rhubarb & Pepper, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Rhubarb & Pepper spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • L’Oréal Paris Elseve Color-Vive šampon za barvane lase 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Paris Elseve Color-Vive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Culti Decor Aqqua aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Decor Aqqua, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Aqqua prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Dr. Santé Coconut šampon s kokosovim oljem za suhe in krhke lase 1000 ml
    Dr. Santé Coconut, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dr. Santé Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bumble and bumble Bb. Sunday Shampoo čistilni razstrupljevalni šampon 60 ml
    Bumble and bumble Bb. Sunday Shampoo, 60 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bumble and bumble Bb. Sunday Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Apivita Pure Jasmine vlažilen gel za prhanje 500 ml
    Apivita Pure Jasmine, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apivita Pure Jasmine je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Glynt Volume šampon za volumen za tanke lase 50 ml
    Glynt Volume, 50 ml, Šamponi za ženske, Šampon Glynt Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Bumble and bumble Bb. Illuminated Color Shampoo šampon za barvane lase 60 ml
    Bumble and bumble Bb. Illuminated Color Shampoo, 60 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bumble and bumble Bb. Illuminated Color Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna intenzivno vlaži podaljšuje obstojnost barve las Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Simply Zen Stimulating Shampoo spodbujajoči šampon proti izpadanju las 1000 ml
    Simply Zen Stimulating Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Simply Zen Stimulating Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las postopoma preprečuje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Bioderma Sensibio H2O micelarna voda za občutljivo kožo 100 ml
    Bioderma Sensibio H2O, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sensibio H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Teatro Fragranze Bianco Divino aroma difuzor s polnilom (White Divine) 100 ml
    Teatro Fragranze Bianco Divino, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Bianco Divino prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zračno čista dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil hranilni šampon za suhe lase 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Joico K-PAK Hydrator hranilni balzam za poškodovane lase 50 ml
    Joico K-PAK Hydrator, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Joico K-PAK Hydrator zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Revlon Professional Re/Start Color maska za barvane lase 500 ml
    Revlon Professional Re/Start Color, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Re/Start Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kevin Murphy Fresh Hair suhi šampon 100 ml
    Kevin Murphy Fresh Hair, 100 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Kevin Murphy Fresh Hair vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo podaljšuje učinek umitih las lasem daje energijo in sijaj lase pušča odišavljene Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Avon Senses Aloha Monoi kremasti gel za prhanje 500 ml
    Avon Senses Aloha Monoi, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Avon Senses Aloha Monoi. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Olaplex N°3 Hair Perfector zdravilna nega za poškodovane in krhke lase 50 ml
    Olaplex N°3 Hair Perfector, 50 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Olaplex N°3 Hair Perfector predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna podaljšuje trajanje barve Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer pripravno pršilo za popoln videz las 125 ml
    Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer, 125 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne kožo ščiti pred zunanjimi vplivi ščiti pred sončnim sevanjem omogoča enostavno razčesavanje Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Adidas Skin Detox gel za prhanje za ženske 400 ml
    Adidas Skin Detox, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Adidas Skin Detox je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Biolage ColorBalm balzam za toniranje odtenek Cinnamon 250 ml
    Biolage ColorBalm, 250 ml, Začasne barve za lase za ženske, Balzam Biolage ColorBalm zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: barvni balzam za svetle lase krepi barvo las lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • KERASILK Essentials Anti-Dandruff Shampoo nežni šampon proti prhljaju 750 ml
    KERASILK Essentials Anti-Dandruff Shampoo, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon KERASILK Essentials Anti-Dandruff Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži bori se proti nastanku prhljaja bori se proti srbenju in suhosti lasišča pomirja lasišče Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov brez mineralnih olj veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Normal to Dry Skin micelarna čistilna voda za normalno do suho kožo 500 ml
    Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Normal to Dry Skin, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Normal to Dry Skin. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Sachajuan Scalp Shampoo čistilni šampon za občutljivo lasišče 100 ml
    Sachajuan Scalp Shampoo, 100 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Scalp Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • L’Oréal Paris Elseve Fibralogy šampon za gostoto las With Filloxane 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Fibralogy, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Paris Elseve Fibralogy učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dr. Santé Macadamia šampon za šibke lase 1000 ml
    Dr. Santé Macadamia, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dr. Santé Macadamia učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long obnovitveni šampon 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Paris Elseve Dream Long učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Millefiori Zona Soft Leather aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Zona Soft Leather, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Zona Soft Leather prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • KERASILK Essentials Color Protecting Shampoo šampon za barvane, kemično obdelane lase in posvetljene lase 75 ml
    KERASILK Essentials Color Protecting Shampoo, 75 ml, Šamponi za ženske, Šampon KERASILK Essentials Color Protecting Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov brez mineralnih olj veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals SP Hydrate šampon za suhe lase 1000 ml
    Wella Professionals SP Hydrate, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Hydrate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo šampon za volumen za učinek kot s plaže 100 ml
    Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo, 100 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Palmer’s Hand & Body Coconut Oil Formula vlažilni losjon za telo z vitaminom E 400 ml
    Palmer’s Hand & Body Coconut Oil Formula, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Palmer’s Hand & Body Coconut Oil Formula bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Londa Professional Color Radiance posvetlitveni in krepilni šampon za barvane lase 1000 ml
    Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Londa Professional Color Radiance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Sachajuan Normal Hair Conditioner balzam za volumen in čvrstost 100 ml
    Sachajuan Normal Hair Conditioner, 100 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sachajuan Normal Hair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Moroccanoil Hydration intenzivno vlažilna in hranilna maska za suhe in normalne lase 75 ml
    Moroccanoil Hydration, 75 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Moroccanoil Hydration predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Culti Stile Aramara aroma difuzor 2500 ml
    Culti Stile Aramara, 2500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Stile Aramara prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Londa Professional Velvet Oil revitalizacijski balzam 1000 ml
    Londa Professional Velvet Oil, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Londa Professional Velvet Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nivea Q10 Plus losjon za učvrstitev kože 400 ml
    Nivea Q10 Plus, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Nivea Q10 Plus bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo vidno utrjuje kožo koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Nivea Q10 Plus losjon za učvrstitev kože za suho kožo 400 ml
    Nivea Q10 Plus, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Nivea Q10 Plus bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Milk Shake Cold Brunette Conditioner balzam za rjave lase 1000 ml
    Milk Shake Cold Brunette Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Cold Brunette Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: nevtralizira oranžne tone v laseh zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Simply Zen Smooth & Care Shampoo šampon za glajenje las proti krepastim lasem 1000 ml
    Simply Zen Smooth & Care Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Simply Zen Smooth & Care Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna krepi lasne konice gladi lasna vlakna Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Simply Zen Age Benefit & Moisturizing šampon za toniranje za posvetljene lase ali lase s prameni 1000 ml
    Simply Zen Age Benefit & Moisturizing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Simply Zen Age Benefit & Moisturizing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase pušča mehke nevtralizira rumene odtenke v laseh nevtralizira oranžne tone v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • K18 Peptide Prep čistilni šampon 930 ml
    K18 Peptide Prep, 930 ml, Šamponi za ženske, Šampon K18 Peptide Prep učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče za naravne in barvane lase gladi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze zaščitni šampon za barvane lase 1000 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Taft Power lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 400 ml
    Schwarzkopf Taft Power, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Power bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Simply Zen Normalizing Shampoo šampon za normalizacijo za mastne lase 1000 ml
    Simply Zen Normalizing Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Simply Zen Normalizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt čistilni šampon s piling učinkom 75 ml
    Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt, 75 ml, Pilingi za lase za ženske, Doživite nov občutek popolnoma čistih las. Piling za lase Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt odstrani nečistoče, loj in preostanke izdelkov za styling še temeljiteje kot običajen šampon. Razliko boste prepoznali takoj in zagotovo vam bo všeč. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče spodbuja lasišče in ji daje svež občutek z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice Sestava: brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite.
  • SANTINI Cosmetic Mystical Vibration koncentrirana dišava za v pralni stroj 50 ml
    SANTINI Cosmetic Mystical Vibration, 50 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo SANTINI Cosmetic Mystical Vibration prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: cvetlična dišava orientalska aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bouclème Curl Scalp Exfoliating Shampoo eksfoliacijski šampon za valovite in kodraste lase 100 ml
    Bouclème Curl Scalp Exfoliating Shampoo, 100 ml, Pilingi za lase za ženske, Šampon Bouclème Curl Scalp Exfoliating Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo spodbuja lasišče in ji daje svež občutek z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice podpira naravno tvorbo valov in kodrov Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite.
  • Millefiori Milano White Musk aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano White Musk, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano White Musk prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Waterclouds Volume Shampoo šampon za volumen tankih las 70 ml
    Waterclouds Volume Shampoo, 70 ml, Šamponi za ženske, Šampon Waterclouds Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: pomirja lasišče za naravne in barvane lase daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Axe Epic Fresh gel za prhanje za obraz, telo in lase 400 ml
    Axe Epic Fresh, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za tuširanje Axe Epic Fresh spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Davines Essential Haircare LOVE Smoothing Conditioner balzam za glajenje las za neobvladljive lase 1000 ml
    Davines Essential Haircare LOVE Smoothing Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Davines Essential Haircare LOVE Smoothing Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Culti Decor Mountain aroma difuzor s polnilom 1000 ml
    Culti Decor Mountain, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Mountain prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava jesenska dišava zimska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Head & Shoulders Apple Fresh šampon proti prhljaju 500 ml
    Head & Shoulders Apple Fresh, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Head & Shoulders Apple Fresh učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Sachajuan Leave In hranilni balzam brez spiranja 50 ml
    Sachajuan Leave In, 50 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Sachajuan Leave In predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lasje so sijoči in mehki na dotik lasem daje vitalnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • Sachajuan Moisturizing Conditioner vlažilni balzam 990 ml
    Sachajuan Moisturizing Conditioner, 990 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sachajuan Moisturizing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk popravlja mehanske in kemične poškodbe Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh