Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

1538
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Adidas Cool & Care Control deo sprej za ženske 150 ml
    Adidas Cool & Care Control, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Adidas Cool & Care Control sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Garnier Mineral Pure Active antiperspirant 150 ml
    Garnier Mineral Pure Active, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Garnier Mineral Pure Active prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ne draži občutljive kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Farmona Dermacos Anti-Acne tonik za redukcijo razširjenih por 150 ml
    Farmona Dermacos Anti-Acne, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Farmona Dermacos Anti-Acne. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nivea Fresh Comfort dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Fresh Comfort, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Fresh Comfort prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Playboy Endless Night deo sprej za ženske 150 ml
    Playboy Endless Night, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Korres Olympus Tea čistilna emulzija 3v1 150 ml
    Korres Olympus Tea, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Korres Olympus Tea pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože Sestava: veganski izdelek
  • Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence koncentrirana vlažilna esenca 150 ml
    Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja koži vrača njeno naravno ravnovesje nudi zaščito pred izsuševanjem Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Black Mint dezodorant v pršilu za noge in čevlje 150 ml
    Farmona Herbal Care Black Mint, 150 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Farmona Herbal Care Black Mint prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi preprečuje nastajanje smradu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Vianek Nourishing mleko za odstranjevanje ličil s hranilnim učinkom 150 ml
    Vianek Nourishing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Vianek Nourishing je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream vodoodporna krema za sončenje SPF 30 150 ml
    Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja zmanjšuje tveganje za nastanek alergij na sonce kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi vlaži in nahrani lahko se uporablja za obraz in telo pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav brez silikonov brez alkohola Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Lirene Body Arabica samoporjavitvena pena za obraz in telo 150 ml
    Lirene Body Arabica, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Pripravek vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju. Lastnosti: koži nudi naravno zlatorjavo barvo učinek sončenja je naraven enostavno se nanaša hitro se vpija ne pušča madežev vlaži in nahrani lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Nanašajte le na čisto, suho in depilirano kožo. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Apivita Caring Lavender vlažilna krema za telo 150 ml
    Apivita Caring Lavender, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Apivita Caring Lavender neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži daje žametno mehkobo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost koži vrača udobje in vitalnost dermatološko testirano Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Body SPF 30 krema za sončenje proti staranju kože SPF 30 150 ml
    Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Body SPF 30, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi deluje preventivno proti staranju kože preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje spodbuja naraven proces porjavitve pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ziaja Sun aktivator porjavitve s kakavovim maslom in vitaminom E 150 ml
    Ziaja Sun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Ziaja Sun podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Sylveco Face Care pomirjajoči čistilni tonik z oslezom 150 ml
    Sylveco Face Care, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Sylveco Face Care . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte.
  • Bielenda Precious Oil Argan negovalno olje za obraz, telo in lase 150 ml
    Bielenda Precious Oil Argan, 150 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Bielenda Precious Oil Argan bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase krepi lasna vlakna obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dermacol My Body nega proti celulitu in strijam 150 ml
    Dermacol My Body, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Dermacol My Body vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo intenzivno vlaži
  • Shiseido Concentrate Facial Softening Lotion mehčalni in vlažilni tonik za suho do zelo suho kožo 150 ml
    Shiseido Concentrate Facial Softening Lotion, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Shiseido Concentrate Facial Softening Lotion. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo dela mehko, svežo in sijočo vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Nivea Care & Hold gel za lase 150 ml
    Nivea Care & Hold, 150 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Nivea Care & Hold zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan ne lepi las in se enostavno razčesava izdelek je posebej primeren za kratke lase Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Alcina Styling Professional pena za volumen las 150 ml
    Alcina Styling Professional, 150 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Alcina Styling Professional daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Collistar Special Hair In The Sun After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask maska za lase izpostavljene soncu 150 ml
    Collistar Special Hair In The Sun After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask, 150 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Maska za lase Collistar Special Hair In The Sun After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask zagotavlja pravo nego od sonca obremenjenih las in jih učinkoviti popravlja. Lastnosti: ščiti lase pred izsuševanjem globinsko obnavlja lase krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik ščiti lase pred visokimi temperaturami Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion obnovitvena emulzija za po sončenju za obraz in telo 150 ml
    Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: odstranjuje škodo, ki jo povzročijo sončni žarki pomirja kožo in jo ščiti pred draženjem globinsko vlaži kožo podaljšuje trajanje porjavelosti enostavno se raznaša in se hitro vpija daje občutek svežine Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno po vsakem sončenju.
  • Apivita Hydratation Moisturizing vlažilni balzam za vse tipe las 150 ml
    Apivita Hydratation Moisturizing, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Apivita Hydratation Moisturizing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • RefectoCil Micellar odstranjevalec ličil za oči 150 ml
    RefectoCil Micellar, 150 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil RefectoCil Micellar bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči krepi in hrani trepalnice na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Ne spirajte.
  • Nivea Rose Touch micelarni čistilni gel 150 ml
    Nivea Rose Touch, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila preprečuje suho kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Chanel Le Lait čistilno mleko za odstranjevanje ličil 150 ml
    Chanel Le Lait, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Chanel Le Lait z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča povsem čisto koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Chanel L’Huile čistilno olje za odstranjevanje ličil 150 ml
    Chanel L’Huile, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Chanel L’Huile z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Ashleigh & Burwood London The Scented Home Peony aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Ashleigh & Burwood London The Scented Home Peony, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ashleigh & Burwood London The Scented Home Peony prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Garnier Botanic Therapy nega brez spiranja 150 ml
    Garnier Botanic Therapy, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Garnier Botanic Therapy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Rexona Stay Fresh Blue Poppy & Apple antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Rexona Stay Fresh Blue Poppy & Apple, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Stay Fresh Blue Poppy & Apple prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling zaščitna krema za pospešitev sušenja las za povečanje volumna Blow-Dry Cream 150 ml
    Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna povečuje volumen poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing stiling pršilo za učinek kot s plaže Sea Spray 150 ml
    Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing, 150 ml, Slana pršila za lase za ženske, Plažno pršilo Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz utrjuje lase lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Alfaparf Milano Style Stories The Range Gel gel za lase z ledenim učinkom ekstra močno utrjevanje Frozen Gel 150 ml
    Alfaparf Milano Style Stories The Range Gel, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Alfaparf Milano Style Stories The Range Gel zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling močno utrdi zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid vlažilna krema za prhanje 150 ml
    Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid, 150 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Lumene Nordic Hydra čistilna pena za vse tipe kože 150 ml
    Lumene Nordic Hydra, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lumene Nordic Hydra pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo globinsko vlaži Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Thalgo Défi Cellulite Expert Correction for Stubborn Cellulite gladilni gel za telo proti celulitu in strijam 150 ml
    Thalgo Défi Cellulite Expert Correction for Stubborn Cellulite, 150 ml, Nega proti strijam za ženske, Pripravek Thalgo Défi Cellulite se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo gladi kožo pomaga tudi proti strijam Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Kérastase Genesis Défense Thermique termo zaščitni serum za redke lase 150 ml
    Kérastase Genesis Défense Thermique, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Genesis Défense Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las povečuje gostoto in moč las daje žametno mehkobo prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Biolage All In One Spray lahko večnamensko pršilo za vse tipe las 150 ml
    Biolage All In One Spray, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Biolage All In One daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Cleansing Foam čistilna pena z belilnim učinkom 150 ml
    Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Cleansing Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Institut Esthederm Esthe White pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko uporablja se lahko tudi na občutljivi koži
  • Arcocere Professional Wax depilacijska krema za telo za ženske 150 ml
    Arcocere Professional Wax, 150 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake enostavno za uporabo z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Revlon Professional Style Masters Memory Spray stiling pršilo za fiksacijo in obliko 150 ml
    Revlon Professional Style Masters Memory Spray, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Stiling pripravek Revlon Professional Style Masters Memory Spray bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Alcina Long Hair gladilni balzam za dolge lase 150 ml
    Alcina Long Hair, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alcina Long Hair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Dark Oil hranilna maska za sijaj in mehkobo las 150 ml
    Sebastian Professional Dark Oil, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Sebastian Professional Dark Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem daje čudovit vonj lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Neutrogena Curcuma Clear čistilna pena 150 ml
    Neutrogena Curcuma Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Neutrogena Curcuma Clear je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Collistar Special Perfect Body Precious Body Oil negovalno olje za telo 150 ml
    Collistar Special Perfect Body Precious Body Oil, 150 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Collistar Special Perfect Body Precious Body Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Gloria Vanderbilt Vanderbilt deo sprej za ženske 150 ml
    Gloria Vanderbilt Vanderbilt, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Gloria Vanderbilt Vanderbilt sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: idealna embalaža za torbico razveselila bo vsako žensko
  • Apivita Rose Pepper krema za oblikovanje za telo 150 ml
    Apivita Rose Pepper, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Apivita Rose Pepper , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži vrača udobje in vitalnost Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Aveda Botanical Kinetics™ Hydrating Lotion vlažilni losjon za obraz 150 ml
    Aveda Botanical Kinetics™ Hydrating Lotion, 150 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Aveda Botanical Kinetics™ bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion gelasti tonik proti gubam 150 ml
    Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion, 150 ml, Serumi za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov koži vrača svežino in mladostno lepoto kožo dela mehko, svežo in sijočo osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Nivea Care & Hold penasti utrjevalec za lase 150 ml
    Nivea Care & Hold, 150 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Nivea Care & Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Fudge Curl Revolution Mist meglica za kodraste lase 150 ml
    Fudge Curl Revolution Mist, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Fudge Curl Revolution Mist bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne s srednjim utrjevanjem nudi popoln volumen in obliko kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil globinsko čistilno olje za mastno kožo 150 ml
    Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Klairs Gentle Black je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • 4711 Original dezodorant v pršilu uniseks 150 ml
    4711 Original, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant 4711 Original sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Thalgo Après-Soleil pomirjajoči losjon za po sončenju 150 ml
    Thalgo Après-Soleil, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Thalgo Après-Soleil bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: intenzivno vlaži ima hladilni učinek neguje in obnavlja pomirja kožo po sončenju enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Thalgo Spa Merveille Artique pena za prhanje 150 ml
    Thalgo Spa Merveille Artique, 150 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • La Prairie Crystal Micellar Water micelarna voda za odstranjevanje ličil za obraz in oči 150 ml
    La Prairie Crystal Micellar Water, 150 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda La Prairie Crystal Micellar Water . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Millefiori Milano White Musk pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano White Musk, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano White Musk z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih.
  • Nivea Invisible Black & White Pure antiperspirant in dezodorant proti belim in rumenim madežem 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Pure, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Pure prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ čistilni gel 3 v 1 s hialuronsko kislino 150 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics FaceMed+ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash gel za moker videz 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: moker učinek s sijajem ne lepi las in se enostavno razčesava za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Pyunkang Yul Cleansing Foam globinsko čistilna pena za razširjene pore 150 ml
    Pyunkang Yul Cleansing Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Pyunkang Yul Cleansing Foam je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži deluje regeneracijsko nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Wella Professionals Eimi Fresh Up stiling pršilo za definicijo valov 150 ml
    Wella Professionals Eimi Fresh Up, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske
  • Wella Professionals Eimi Curl Shaper gelasta krema za volumen od korenin 150 ml
    Wella Professionals Eimi Curl Shaper, 150 ml, Geli za lase za ženske, Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje ne lepi las in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase. Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves vlažilno pršilo za lase za valovite lase 150 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves, 150 ml, Kreme za glajenje za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Wella Professionals Nutricurls zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: gladi površino las preprečuje zapletanje las zagotavlja gladke in voljne lase doda lasem naraven sijaj Navodilo za uporabo: Nanašajte na mokre ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Shiseido Generic Skincare Treatment Softener Enriched vlažilna voda za obraz za normalno do suho kožo 150 ml
    Shiseido Generic Skincare Treatment Softener Enriched, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Hybrid Professional odstranjevalec laka za nohte z vitaminoma A in E 150 ml
    Eveline Cosmetics Hybrid Professional, 150 ml, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Eveline Cosmetics Hybrid Professional enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: hitro in učinkovito odstranjuje lak preprečuje sušenje nohtov uporablja se lahko na umetnih nohtih Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional odstranjevalec laka za nohte brez acetona 8 v 1 150 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, 150 ml, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: brez acetona ne draži nohtne posteljice uporablja se lahko na umetnih nohtih primeren je tudi za občutljive in oslabele nohte odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov hitro in učinkovito odstranjuje lak hrani nohte Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Foam čistilna pena 150 ml
    Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Garnier Skin Naturals pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nivea Fresh Citrus antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Nivea Fresh Citrus, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Fresh Citrus prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Nivea Rose Touch antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Rose Touch, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Rose Touch optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Klorane Cupuaçu Bio Bio regeneracijska maska za lase za zelo suhe lase 150 ml
    Klorane Cupuaçu Bio Bio, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Klorane Cupuaçu Bio predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Calvin Klein CK One dezodorant v pršilu uniseks 150 ml
    Calvin Klein CK One, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Vianek Revitalizing revitalizacijski tonik za obraz 150 ml
    Vianek Revitalizing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za toniranje Vianek Revitalizing bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo ohranja uravnotežen pH v koži pomirja in tonira kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Arcocere Velour Argan osvežujoče olje za po depilaciji 150 ml
    Arcocere Velour Argan, 150 ml, olja za telo za ženske, Zaradi britja ali epilacije je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek Arcocere Velour Argan jo bo po odstranitvi dlačic pomiril, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Ne glede na to, ali je obremenjena zaradi depilacije ali epilacije, ji bo zagotovil obnovitveno nego in poskrbel, da bo mehka, nahranjena in z občutkom udobja. Lastnosti: vlaži kožo kožo pušča žametno mehko hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • Plantur 39 Color Brown kofeinski balzam za rjave lase 150 ml
    Plantur 39 Color Brown, 150 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Plantur 39 Color Brown vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost obnavlja lasna vlakna poživi lepoto in sijaj barvanih las olajša razčesavanje las Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Plantur 39 Color Silver kofeinski balzam za nevtralizacijo rumenih odtenkov 150 ml
    Plantur 39 Color Silver, 150 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Plantur 39 Color Silver vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani obnavlja lasna vlakna celi in gladi površino las lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Nero pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Nero, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Nero z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Phytorelax Laboratories Coconut hranilno olje za lase s kokosovim oljem 150 ml
    Phytorelax Laboratories Coconut, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja Phytorelax Laboratories Coconut daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne preprečuje cepljenje konic lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Kérastase Résistance Extentioniste Thermique globinska nega za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Kérastase Résistance Extentioniste Thermique, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Résistance Extentioniste Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las ima regeneracijske učinke prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Nioxin 3D Styling Pro Thick pršilo za fiksiranje za vse tipe las 150 ml
    Nioxin 3D Styling Pro Thick, 150 ml, Laki za lase za ženske, Stiling pripravek Nioxin 3D Styling Pro Thick bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: nudi popoln volumen in obliko dolgotrajen učinek vlaži
  • Armani Sì Passione parfumska voda za ženske 150 ml
    Armani Sì Passione, 150 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Armani Sì Passione vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. sadna dišava cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kérastase Blond Absolu Cicaplasme končna nega za blond lase in lase s prameni 150 ml
    Kérastase Blond Absolu Cicaplasme, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Blond Absolu daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Razčešite.
  • Holika Holika Soda nežno čistilno olje 150 ml
    Holika Holika Soda, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Holika Holika Soda je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma ima antioksidacijske učinke Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nivea Invisible Black & White Fresh antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Fresh prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • It´s Skin Hyaluronic Acid vlažilna emulzija za obraz s hialuronsko kislino 150 ml
    It´s Skin Hyaluronic Acid, 150 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek It´s Skin Hyaluronic Acid bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • It´s Skin Hyaluronic Acid vlažilni tonik s hialuronsko kislino 150 ml
    It´s Skin Hyaluronic Acid, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje It´s Skin Hyaluronic Acid bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Tołpa Dermo Face Sebio čistilni piling gel za obraz 150 ml
    Tołpa Dermo Face Sebio, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Tołpa Dermo Face Sebio. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: čisti zamašene pore temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice zmanjša pomanjkljivosti kože odstranjuje ogrce in prekomerni loj Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression pršilo brez spiranja za hitrejše sušenje las 150 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Serie Expert bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ne pušča sledi poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk gladi Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Elizabeth Arden My 5th Avenue parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
    Elizabeth Arden My 5th Avenue, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden My 5th Avenue poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije dobro se nanaša in se enostavno vpija razveselila bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • René Furterer Okara Blond pršilo za osvetljevanje in poudarjanje barvnega odtenka 150 ml
    René Furterer Okara Blond, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja René Furterer Okara Blond daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh