Največja modna platforma v Sloveniji

Maybelline popusti in znižanja nad 20% za ženske

112
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Maybelline Instant Anti Age Eraser tekoči korektor z aplikatorjem z gobico odtenek 02 Nude 6,8 ml
    Maybelline Instant Anti Age Eraser, 6,8 ml, Korektorji za ženske, Korektor Maybelline Instant Anti Age Eraser prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Maybelline Lifter Liner črtalo za ustnice z vlažilnim učinkom odtenek 009 Peaking 1,2 g
    Maybelline Lifter Liner, 1,2 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Maybelline Lifter Liner preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice ustnicam daje svežo barvo ima dolgotrajen učinek vlaži ustnice prijetna kremasta tekstura podaljšuje obstojnost šminke Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Zapolnite lahko tudi cele ustnice.
  • Maybelline Tattoo Liner dolgo obstojno gel črtalo za oči s čopičem odtenek 950 Blackest Black 3 g
    Maybelline Tattoo Liner, 3 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Maybelline Tattoo Liner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izdelek je vodoodporen ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Za intenzivnejši videz nanesite več plasti. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Maybelline Lasting Drama samodejni svinčnik za oči odtenek Brown Sugar 1 g
    Maybelline Lasting Drama, 1 g, Svinčniki za oči za ženske, Želite poudariti svoje konture oči in pritegniti pozornost na svoje oči? Izdelek Maybelline Lasting Drama vam bo pri tem pomagal. Vašemu pogledu bo zagotovil intenzivnost in dramatičnost ter poudaril tudi morebitno drugo ličenje. Njegova tekstura, ki jo je enostavno nanašati, vam omogoča, da z enim samim potegom ustvarite natančno črto drzne, bogate barve, popolnoma obrobite svoje oči in poudarite njihovo lepoto. Ne glede na to, kam se odpravljate, lahko z njim hitro in preprosto dosežete popolno in obstojno ličenje. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izdelek je vodoodporen ustvarja privlačen dramatičen videz idealni za zadimljeno ličenje oči Navodilo za uporabo: Izvlecite samo majhen del polnila (ne izvleče se celo, da se ne posuši) in ustvarite linijo. Po uporabi konico svinčnika ponovno potisnite noter in ne pozabite zapreti pokrovčka.
  • Maybelline Lasting Drama gel črtalo za oči odtenek Green With Envy 1 kos
    Maybelline Lasting Drama, 1 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Maybelline Lasting Drama poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: S konico svinčnika rišite linijo od notranjega očesnega kotička k zunanjemu. Po uporabi konico svinčnika ponovno potisnite noter in ne pozabite zapreti pokrovčka.
  • Maybelline Make-Up Set set (za obraz in oči)
    Maybelline Make-Up Set, 2x1 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Maybelline Make-Up Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Garnier Skin Naturals Micelární voda pro citlivou pleť 400 ml micelarna voda za občutljivo kožo 400 ml Maybelline Lash Sensational Multiplying Mascara Black 9,5 ml podaljševalna maskara za polne trepalnice 9,5 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko set za ugodno ceno za popolno poudarjene oči Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Maybelline Lifter Gloss set za ustnice
    Maybelline Lifter Gloss, Maske za ustnice za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Maybelline. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Maybelline New York Lifter Gloss 2 Ice sijaj za ustnice 5.4 ml Garnier Skin Naturals maska za zapolnitev gub za ustnice 5 g Lastnosti: celotna rutina za popoln videz za popolno poudarjene ustnice intenzivno vlaži in hrani ustnice naredi mehke in voljne rahlo obarva ustnice Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Maybelline Instant Anti Age Eraser tekoči korektor z aplikatorjem z gobico 01 Light(ugodno pakiranje) odtenek
    Maybelline Instant Anti Age Eraser, Korektorji za ženske, Želite, da bi bilo vaše ličenje ali celo skoraj nenaličeni obraz brez ene same lepotne napake? Karkoli že vam na koži ni všeč, bo korektor Maybelline Instant Anti Age Eraser zanesljivo prekril. Visoko pigmentirana sestava se spopade s podočnjaki, z mozolji, s pigmentnimi madeži in z vsemi vrstami rdečice, pa tudi s pegami, če jih boste želite skriti. Pomagal vam bo skratka prikriti vse pomanjkljivosti kože tako popolno, da boste zanje vedeli le vi. Zanesite se na korektor, ki vašemu obrazu zagotovi popolnoma brezhiben, barvno poenoten videz. Vsebina seta: 01 Light tekoči korektor z aplikatorjem z gobico 3 kos Lastnosti: osvetljuje kožo enostavno se nanaša ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic pomirja draženje Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Maybelline Make-Up Set set dekorativne kozmetike (za oči)
    Maybelline Make-Up Set, Tekoče črtalo za oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Maybelline. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Lash Sensational 01 - Very Black podaljševalna maskara za polne trepalnice 9,5 ml Hyper Precise Black Matte tekoče črtalo v peresu 1 ml Lastnosti: za popolno poudarjene oči mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo poudari obliko oči ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Maybelline Face Studio matirajoči puder za vse tipe kože odtenek 09 Ivory 9 g
    Maybelline Face Studio, 9 g, Pudri za ženske, Puder Maybelline Face Studio popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo ne suši dodaja iluzijo popolne kože Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Maybelline SuperStay Vinyl Ink dolgoobstojna tekoča šminka 165 EDGY 4,2 ml
    Maybelline SuperStay Vinyl Ink, 4,2 ml, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Maybelline SuperStay Vinyl Ink površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša tekoča tekstura Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Maybelline Color Tattoo 24 HR senčila za oči in črtalo za oči odtenek I am Extravagant 1,4 g
    Maybelline Color Tattoo 24 HR, 1,4 g, Svinčniki za oči za ženske, Imate najljubšo paleto senčil za oči, s katere določene barve izginejo hitreje kot druge in brez njih ne morete? Ali pa potujete in v kozmetično torbico spravite le najnujnejše beauty izdelke? Senčila za oči Maybelline Color Tattoo 24 HR po zaslugi svojih kompaktnih dimenzij ne zavzamejo veliko prostora, so pa lahko vedno pri roki, bodisi posebej v torbici bodisi kot dodatek k najljubši paleti. Z njimi lahko senčite veke ali oblikujete oči po svojih željah, vsakemu ličenju pa zagotovijo novo dimenzijo ne glede na to, zakaj ste si jih omislili. Njihova tekstura zagotavlja enakomerno barvno prekrivanje, poleg tega jih je enostavno nanesti in popolnoma razmazati, ne da bi ustvarili neželene ostre prehode. Lastnosti: matna tekstura dolgotrajen učinek polna in intenzivna barva

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh