Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

227
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Listerine Total Care Extra Mild ustna voda 500 ml
    Listerine Total Care Extra Mild, 500 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Listerine Total Care Extra Mild osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije krepi sklenino zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Treatment globinsko regeneracijski balzam za krepitev las 500 ml
    DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Treatment, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Treatment zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las izboljšuje strukturo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Nato temeljito sperite z vodo. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Eveline Cosmetics C Perfection vlažilna micelarna voda z vitaminom C 500 ml
    Eveline Cosmetics C Perfection, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Eveline Cosmetics C Perfection . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah čisti pore v globino kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Farmstay Collagen Water Full Moist tonik za obraz 500 ml
    Farmstay Collagen Water Full Moist, 500 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Farmstay Collagen Water Full Moist. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke kožo dela mehko, svežo in sijočo vlaži in hrani kožo kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Izognite se območju okoli oči.
  • FraLab Tartan Energy koncentrirana dišava za v pralni stroj 500 ml
    FraLab Tartan Energy, 500 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo FraLab Tartan Energy prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: cvetlična dišava zeliščna aroma
  • DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Shampoo naravni zeliščni šampon proti izpadanju las 500 ml
    DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase postopoma preprečuje izpadanje las stimulira rast las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo krepilni in revitalizacijski šampon za suhe in krhke lase 500 ml
    DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment revitalizacijski balzam za prehrano in sijaj 500 ml
    DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment, 500 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam DAENG GI MEO RI Jin Gi zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las lase regenerira Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil negovalni balzam za luskasto in razdraženo kožo 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 500 ml, Balzami za lase uniseks, Balzam Australian Bodycare Tea Tree Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje odstranjuje prhljaj pomirja razdraženo lasišče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle šampon za suhe lase in občutljivo lasišče s Tea Tree olji 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle, 500 ml, Šamponi za moške, Šampon Australian Bodycare Tea Tree Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Vitalcare Professional Colour Reflex šampon za zaščito barve 500 ml
    Vitalcare Professional Colour Reflex, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Colour Reflex učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vitalcare Professional Sebo Balance šampon za hitro mastne lase 500 ml
    Vitalcare Professional Sebo Balance, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Sebo Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vitalcare Professional Keratin šampon za okrepitev las s keratinom 500 ml
    Vitalcare Professional Keratin, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Keratin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje lomljivost las lase odišavi z blagim vonjem krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Brelil Professional Salon Format Strong Fixing Spray lak za lase za fiksacijo in obliko 500 ml
    Brelil Professional Salon Format Strong Fixing Spray, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Brelil Professional Salon Format Strong Fixing Spray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Lee Stafford CoCo LoCo vlažilni balzam s pantenolom 500 ml
    Lee Stafford CoCo LoCo, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford CoCo LoCo zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk ščiti lase pred poškodbami Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Lee Stafford CoCo LoCo Agave šampon za vsakodnevno umivanje las za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Lee Stafford CoCo LoCo Agave, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford CoCo LoCo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro lasišče, dodajte malo vode in z nežno masažo spenite. Uporabljate lahko vsak dan.
  • VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava
  • Suavinex Syndet Kids & Families tekoče milo za roke 500 ml
    Suavinex Syndet Kids & Families, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Suavinex Syndet skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Aery Indian Sandalwood tekoče milo za roke 500 ml
    Aery Indian Sandalwood, 500 ml, Nega za telo uniseks, Tekoče milo Aery Indian Sandalwood skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Aery Maroccan Rose tekoče milo za roke 500 ml
    Aery Maroccan Rose, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Aery Maroccan Rose skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Brelil Professional Keraforce nega pred šamponiranjem za vse tipe las 500 ml
    Brelil Professional Keraforce, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Brelil Professional Keraforce učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold lak za lase za fleksibilno učvrstitev 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj ne lepi las in daje pričeski naraven videz Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Kallos Hair Pro-Tox maska za šibke in poškodovane lase s kokosovim oljem, hialuronsko kislino in kolagenom 500 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Hair Pro-Tox predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Rich Repair maska za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Goldwell Dualsenses Rich Repair, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Rich Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Just Smooth maska za glajenje las za neobvladljive lase 500 ml
    Goldwell Dualsenses Just Smooth, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Just Smooth predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold pena za lase z močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ne lepi las in jih ne obremenjuje krepi naravni sijaj las zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Jeanne en Provence Jasmin Secret nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Kérastase Discipline Bain Fluidealiste šampon za glajenje las za neobvladljive lase 500 ml
    Kérastase Discipline Bain Fluidealiste, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Discipline Bain Fluidealiste učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • FraLab Alhambra Peace koncentrirana dišava za v pralni stroj 500 ml
    FraLab Alhambra Peace, 500 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo FraLab Alhambra Peace prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: sadna dišava zeliščna aroma cvetlična dišava
  • Kallos Perm Lotion X trajna ondulacija za grobe lase 500 ml
    Kallos Perm Lotion X, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Kallos Perm Lotion X ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh utrjevalec zagotavlja obstojno trajno po uporabi raztopine zagotavlja temeljito nego po trajni samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo. Sledite navodilom v embalaži.
  • Millefiori Milano Rhubarb & Pepper nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Rhubarb & Pepper, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Rhubarb & Pepper spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Kallos Hair Pro-Tox šampon s keratinom za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Hair Pro-Tox učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème šampon za nevtralizacijo medeninastih podtonov 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème, 500 ml, Šamponi za toniranje za ženske, Šampon za toniranje L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème vašim lasem začasno nudi blag barvni odtenek, vi pa lahko brez obveznosti uživate v drugačni pričeski. Lastnosti: odstrani medeninaste tone v laseh podaljšuje obstojnost barve las poživlja barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase in pustite delovati. Nato temeljito sperite.
  • Matrix Brass Off maska za nevtralizacijo medeninastih podtonov 500 ml
    Matrix Brass Off, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Matrix Brass Off predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick maska za normalne do suhe lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano White Paper Flowers aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano White Paper Flowers, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano White Paper Flowers prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Kallos Nourishing balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos Nourishing, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Nourishing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant krepilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 500 ml
    Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color osvetljevalni šampon za barvane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling dvokomponentni balzam v pršilu 500 ml
    Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling, 500 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las kroti neobvladljive lase lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Shampoo vlažilni šampon za valovite in kodraste lase 500 ml
    Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži daje lesk in volumen ščiti lase pred UV sevanjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver maska za nevtralizacijo rumenih odtenkov 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži nevtralizira rumene odtenke v laseh deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant vlažilni in revitalizacijski šampon proti izpadanju las 500 ml
    Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • FraLab Daisy Hope koncentrirana dišava za v pralni stroj 500 ml
    FraLab Daisy Hope, 500 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo FraLab Daisy Hope prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: sveža dišava
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil šampon za suhe lase in občutljivo lasišče s Tea Tree olji 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 500 ml, Šamponi za moške, Šampon Australian Bodycare Tea Tree Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Goldwell Dualsenses Color Extra Rich regeneracijska maska za grobe in barvane lase 500 ml
    Goldwell Dualsenses Color Extra Rich, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Color Extra Rich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Lychee Rose aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Lychee Rose, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Lychee Rose prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore maska iz ilovice za zrele lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kérastase Blond Absolu Bain Lumière šamponska kopel za posvetljene lase ali lase s prameni 500 ml
    Kérastase Blond Absolu Bain Lumière, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Blond Absolu učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Head & Shoulders Apple Fresh šampon proti prhljaju 500 ml
    Head & Shoulders Apple Fresh, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Head & Shoulders Apple Fresh učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue maska za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color maska za posvetlitev za zaščito barve 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve izboljšuje prožnost lasnih vlaken poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Redken Acidic Bonding Concentrate šampon za okrepitev las za šibke lase 500 ml
    Redken Acidic Bonding Concentrate, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Redken Acidic Bonding Concentrate z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Millefiori Milano Lime & Vetiver aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Lime & Vetiver, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Lime & Vetiver prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Montibello FINALFINE lak za lase 500 ml
    Montibello FINALFINE, 500 ml, Laki za lase za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Montibello FINALFINE . Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: močno utrjevanje temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasje so po uporabi prožni z naravnim gibanjem Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick šampon za normalne do suhe lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Montibello Iniciative Shape trajna ondulacija za naravne lase za vse tipe las Strong 500 ml
    Montibello Iniciative Shape, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, So vam všeč zapeljivi valovi, kodri in kodrčki, a vas je narava obdarila z delno ali popolnoma ravnimi lasmi? Pripravek za trajno kodranje Montibello Iniciative Shape je idealna izbira, če imate raje trajnejšo rešitev kot pogosto, tudi vsakodnevno oblikovanje las s kodralnikom, z navijalkami ali s kodralnikom-sušilcem. Pripravek poskrbi za profesionalno trajno ondulacijo – na laseh ustvari privlačne kodre in kodrčke, ki bodo zelo dolgo obstojni. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh zagotavlja temeljito nego po trajni lase pušča lepe in zdrave na pogled samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži.
  • Montibello Plati blanc barva za lase odtenek Extreme blond 500 ml
    Montibello Plati blanc, 500 ml, Prelivi za lase za ženske, Želite poživiti barvo svojih las ali jim za nekaj tednov dati nov videz? S semi permanentno barvo za lase Montibello Plati blanc lahko dobite neverjetno sijočo barvo, ki se spira, ne da bi po nepotrebnem poškodovali lase. Njeni barvni pigmenti za razliko od pigmentov trajne barve ne prodrejo globoko v lasna vlakna, temveč se držijo na površini in se postopoma spirajo. Ta semi permanentni preliv zato vašim lasem zagotovi intenziven barvni odtenek in živahen sijaj le za nekaj tednov, kar je med drugim koristno, če šele razmišljate o novi barvi in jo želite najprej za nekaj tednov preizkusiti. Kratkotrajnost obarvanja in naravno spiranje boste zagotovo cenili tudi zato, ker vam ne bo treba skrbeti za viden rob narastka. Lastnosti: v laseh ustvarja naravne odseve sijoča barva lase naredi sijoče in mehke nežno do las lasem daje blag barvni pridih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kallos Perm Lotion 0 trajna ondulacija za valovite in kodraste lase 500 ml
    Kallos Perm Lotion 0, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, So vam všeč zapeljivi valovi, kodri in kodrčki, a vas je narava obdarila z delno ali popolnoma ravnimi lasmi? Pripravek za trajno kodranje Kallos Perm Lotion 0 je idealna izbira, če imate raje trajnejšo rešitev kot pogosto, tudi vsakodnevno oblikovanje las s kodralnikom, z navijalkami ali s kodralnikom-sušilcem. Pripravek poskrbi za profesionalno trajno ondulacijo – na laseh ustvari privlačne kodre in kodrčke, ki bodo zelo dolgo obstojni. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh samo za profesionalno uporabo rezultate je popolnoma utrjen Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži. Samo za profesionalno uporabo.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color balzam za sijaj za zaščito barve 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi barvo las ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Revuele Total Repair Hair Mask revitalizacijska maska za poškodovane lase 500 ml
    Revuele Total Repair Hair Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revuele Total Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz podaljšuje trajanje barve za naravne in barvane lase Sestava: keratin Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Pustite delovati navedeno število minut: 5. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Revuele Hot Therapy Intensive Hair Mask intenzivna revitalizacijska maska za suhe in krhke lase 500 ml
    Revuele Hot Therapy Intensive Hair Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Revuele Hot Therapy Intensive Hair Mask bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las ščiti pred neugodnimi vplivi okolja ščiti lase pred visokimi temperaturami pomaga stimulirati rast las pomirja lasišče Sestava: keratin Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 10. Nato temeljito sperite z vodo. Ne uporabljajte pogosteje kot 2-3× tedensko.
  • Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray ekstra utrjevalni lak za lase 500 ml
    Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray, 500 ml, Laki za lase za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray. Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Vitalcare Professional Keratin maska za okrepitev las za lase 500 ml
    Vitalcare Professional Keratin, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Vitalcare Professional Keratin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Vitalcare Professional Nutritive hranilni šampon z revitalizacijskim učinkom 500 ml
    Vitalcare Professional Nutritive, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Nutritive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vitalcare Professional Nutritive hranilna maska z regeneracijskim učinkom 500 ml
    Vitalcare Professional Nutritive, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Vitalcare Professional Nutritive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Silver maska za okrepitev las 500 ml
    Goldwell Dualsenses Silver, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Kallos Prestige lak za lase 500 ml
    Kallos Prestige, 500 ml, Stiling za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Kallos Prestige . Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen ščiti pred UV-sevanjem ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Phytorelax Laboratories Honey Millefiori vlažilen gel za prhanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories Honey Millefiori, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Phytorelax Laboratories Honey Millefiori . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži ima pomirjajoče učinke prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Phytorelax Laboratories Gentle Fig nežni gel za prhanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories Gentle Fig, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje Phytorelax Laboratories Gentle Fig je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Phytorelax Laboratories Peony Bouquet hranilni gel za prhanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories Peony Bouquet, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Phytorelax Laboratories Peony Bouquet . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Phytorelax Laboratories White Musk gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories White Musk, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Phytorelax Laboratories White Musk . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Perlier Mandorla krema za prhanje in kopanje 500 ml
    Perlier Mandorla, 500 ml, Kopalna mleka za ženske, Nič ni boljšega od zaslužene sprostitve v kadi, polni vroče vode. Če pa ne želite, da intenzivno vlaženje kože pride šele po kopeli, pena, kroglica ali sol ni dovolj. Mleko za kopel Perlier Mandorla združuje vaš najljubši sprostitveni ritual z nego kože. Dodate ga lahko v čisto vodo, pa tudi v kopel s peno, kroglico ali v solno kopel. Koži zagotovi izdaten odmerek hranjenja in vlaženja že med kopanjem. Lastnosti: ima mehčalne učinke ima pomirjajoče učinke kožo ščiti pred izsušitvijo Sestava: brez sulfatov
  • HEMPZ Fresh Coconut & Watermelon vlažilni losjon za telo 500 ml
    HEMPZ Fresh Coconut & Watermelon, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo HEMPZ Fresh Coconut & Watermelon vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija ima pomirjajoče učinke ne pušča mastnega občutka globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • HEMPZ Sweet Pineapple Honey Melon vlažilni losjon za telo 500 ml
    HEMPZ Sweet Pineapple Honey Melon, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo HEMPZ Sweet Pineapple Honey Melon vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča ne pušča mastnega občutka ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • HEMPZ Pomegranate vlažilni losjon za telo 500 ml
    HEMPZ Pomegranate, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo HEMPZ Pomegranate vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost krepi zaščitno bariero Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Farmona Perfect Beauty Hyaluronic čistilna micelarna voda 500 ml
    Farmona Perfect Beauty Hyaluronic, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Farmona Perfect Beauty zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke učinkovito čisti pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • HEMPZ Exotic Green Tea & Asian Pear vlažilni losjon za telo 500 ml
    HEMPZ Exotic Green Tea & Asian Pear, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo HEMPZ Exotic Green Tea & Asian Pear vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: dermatološko testirano veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Green Pharmacy Body Care Green coffee & Ginger Oil gel za prhanje 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Green coffee & Ginger Oil, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Green Pharmacy Body Care Green coffee & Ginger Oil. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Redken Extreme regeneracijski šampon za poškodovane lase 500 ml
    Redken Extreme, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Redken Extreme učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Redken All Soft hranilni balzam za suhe in krhke lase 500 ml
    Redken All Soft, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Redken All Soft zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • La Florentina Olive Flowers Body Wash kremasta pena za kopel 500 ml
    La Florentina Olive Flowers Body Wash, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel La Florentina Olive Flowers zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši pomirja telo in duha ustvarja bogato peno Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • La Florentina Olive Flowers Liquid Soap naravno tekoče milo za roke 500 ml
    La Florentina Olive Flowers Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Olive Flowers skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • La Florentina Rose of May Body Wash kremasta pena za kopel 500 ml
    La Florentina Rose of May Body Wash, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel La Florentina Rose of May zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • La Florentina Pomegranate Body Wash kremasta pena za kopel 500 ml
    La Florentina Pomegranate Body Wash, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel La Florentina Pomegranate zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši pomirja telo in duha ustvarja bogato peno pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • La Florentina Arboreal Peony Body Wash naravni gel za prhanje potonika 500 ml
    La Florentina Arboreal Peony Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Arboreal Peony Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Arboreal Peony Liquid Soap naravno tekoče milo za roke potonika 500 ml
    La Florentina Arboreal Peony Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Arboreal Peony skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Boboli Citrus Body Wash naravni gel za prhanje citrus 500 ml
    La Florentina Boboli Citrus Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Boboli Citrus Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Florentina Iris Body Wash naravni gel za prhanje 500 ml
    La Florentina Florentina Iris Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Florentina Iris Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Florentina Iris Liquid Soap naravno tekoče milo za roke z vonjem cvetja 500 ml
    La Florentina Florentina Iris Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Florentina Iris skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje napenjanje kože prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Fresh Magnolia Body Wash naravni gel za prhanje magnolija 500 ml
    La Florentina Fresh Magnolia Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Fresh Magnolia Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Fresh Magnolia Liquid Soap naravno tekoče milo za roke magnolija 500 ml
    La Florentina Fresh Magnolia Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Fresh Magnolia skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje napenjanje kože prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Lavender Body Wash naravni gel za prhanje z vonjem sivke 500 ml
    La Florentina Lavender Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Lavender Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Lavender Liquid Soap naravno tekoče milo za roke z vonjem sivke 500 ml
    La Florentina Lavender Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Lavender skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Pomegranate Liquid Soap naravno tekoče milo za roke 500 ml
    La Florentina Pomegranate Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Pomegranate skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • La Florentina Rose of May Liquid Soap naravno tekoče milo za roke 500 ml
    La Florentina Rose of May Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Rose of May skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Saryna Key Deep Cleansing Shampoo šampon za mastne lase in lasišče 500 ml
    Saryna Key Deep Cleansing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Saryna Key Anti Dandruff šampon proti prhljaju 500 ml
    Saryna Key Anti Dandruff, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Saryna Key Anti Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Saryna Key Mix Shea stiling gel 500 ml
    Saryna Key Mix Shea, 500 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Saryna Key Mix Shea zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: poudarja valove oziroma kodre in jih jasno definira ustvarja popoln stajling Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair balzam za suhe lase s karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Saryna Key Pure African Shea Butter zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh