Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske velikosti 400 ML

136
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Aqua di Sorrento Posillipo gel za prhanje uniseks 400 ml
    Aqua di Sorrento Posillipo, 400 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Aqua di Sorrento Posillipo odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Klorane Flax Fiber Bio šampon za fine in tanke lase 400 ml
    Klorane Flax Fiber Bio, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Flax Fiber Bio učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke daje lesk in volumen umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lancaster Skin Essentials Comforting Perfecting Toner pomirjajoči tonik za obraz brez alkohola 400 ml
    Lancaster Skin Essentials Comforting Perfecting Toner, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Lancaster Skin Essentials bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: takoj pomirja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj pomirja in tonira Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Notino Sport Collection Shaker športni shaker Purple 400 ml
    Notino Sport Collection Shaker, 400 ml, Shakerji in stekleničke za vodo za ženske
  • Dove Deeply Nourishing intenzivni losjon za telo 400 ml
    Dove Deeply Nourishing, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Deeply Nourishing bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Veet Minima Dry Skin vlažilna depilacijska krema za suho kožo 400 ml
    Veet Minima Dry Skin, 400 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Veet Minima Dry Skin vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite.
  • Nivea MicellAir Expert dvofazna micelarna voda 400 ml
    Nivea MicellAir Expert, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Nivea MicellAir Expert. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila na koži ne pušča mastnih sledi uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Pantene Pro-V Extra Volume šampon za volumen 400 ml
    Pantene Pro-V Extra Volume, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Pantene Pro-V Extra Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Citrus Fresh šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Citrus Fresh, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Head & Shoulders Citrus Fresh učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • NAYANA Hair Growth balzam za pospeševanje rasti las 400 ml
    NAYANA Hair Growth, 400 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase NAYANA Hair Growth zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani obnavlja lasna vlakna celi in gladi površino las lase regenerira neguje konice las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • SVR Topialyse balzam za umivanje za suho in razdraženo kožo 400 ml
    SVR Topialyse, 400 ml, Kopanje otrok za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje SVR Topialyse . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna pomirja draženje preprečuje suho kožo ne draži oči Sestava: brez milnih dodatkov brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • TRESemmé Biotin + Repair 7 obnovitveni šampon za poškodovane lase 400 ml
    TRESemmé Biotin + Repair 7, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TRESemmé Biotin + Repair 7 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair šampon za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Head & Shoulders Ocean Fresh šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Ocean Fresh, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Head & Shoulders Ocean Fresh učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj lase odišavi z blagim vonjem umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Klorane Quinine & Edelweiss Bio šampon za okrepitev las proti izpadanju las 400 ml
    Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Klorane Quinine & Edelweiss Bio učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase stimulira rast las krepi lasna vlakna Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nivea Color Care & Protect negovalni šampon za barvane lase 400 ml
    Nivea Color Care & Protect, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Color Care & Protect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • TRESemmé 24h Volume balzam za volumen tankih las Pro Style Technologie™ 400 ml
    TRESemmé 24h Volume, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam TRESemmé 24h Volume . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju ne obremenjuje las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • TRESemmé 24h Volume šampon za volumen tankih las 400 ml
    TRESemmé 24h Volume, 400 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon TRESemmé 24h Volume z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • TRESemmé Replenish & Cleanse čistilni balzam za mastne lase 400 ml
    TRESemmé Replenish & Cleanse, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam TRESemmé Replenish & Cleanse . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • TRESemmé Rich Moisture vlažilni šampon z vitaminom E Pro Style Technologie™ 400 ml
    TRESemmé Rich Moisture, 400 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon TRESemmé Rich Moisture z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • TRESemmé Replenish & Cleanse šampon za mastne lase z vitamini Pro Style Technologie™ 400 ml
    TRESemmé Replenish & Cleanse, 400 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon TRESemmé Replenish & Cleanse z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • TRESemmé Rich Moisture vlažilni balzam z vitaminom E 400 ml
    TRESemmé Rich Moisture, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam TRESemmé Rich Moisture . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe zagotavlja prožnost las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Beauty Jar Do Not Disturb mleko za kopel s sivko 400 ml
    Beauty Jar Do Not Disturb, 400 ml, Kopalna mleka za ženske, Nič ni boljšega od zaslužene sprostitve v kadi, polni vroče vode. Če pa ne želite, da intenzivno vlaženje kože pride šele po kopeli, pena, kroglica ali sol ni dovolj. Mleko za kopel Beauty Jar Do Not Disturb združuje vaš najljubši sprostitveni ritual z nego kože. Dodate ga lahko v čisto vodo, pa tudi v kopel s peno, kroglico ali v solno kopel. Koži zagotovi izdaten odmerek hranjenja in vlaženja že med kopanjem. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke ima mehčalne učinke kožo ščiti pred izsušitvijo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora
  • Nativa SPA Caviar vlažilni losjon za telo 400 ml
    Nativa SPA Caviar, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • TRESemmé Revitalise Colour vlažilni balzam za barvane lase 400 ml
    TRESemmé Revitalise Colour, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam TRESemmé Revitalise Colour . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: krepi barvo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Orlane Cleansing mleko za odstranjevanje ličil za občutljivo in suho kožo 400 ml
    Orlane Cleansing, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Orlane Cleansing z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Orlane Lait Hydrant Corps vlažilni losjon za telo 400 ml
    Orlane Lait Hydrant Corps, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Orlane Lait Hydrant Corps neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Orlane Tonic Lotion tonik za obraz za občutljivo in suho kožo 400 ml
    Orlane Tonic Lotion, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Orlane Tonic Lotion . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj takoj pomirja kožo obnavlja kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Herbal Essences 95% Natural Origin Argan Oil šampon za lase Argan Oil of Morocco 400 ml
    Herbal Essences 95% Natural Origin Argan Oil, 400 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Herbal Essences 95% Natural Origin Argan Oil z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče krepi lasne konice Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Eucerin AtopiControl losjon za telo za suho in srbečo kožo 400 ml
    Eucerin AtopiControl, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eucerin AtopiControl bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik krepi zaščitno bariero Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Lancôme Tonique Confort 2024 osvežilno-vlažilni tonik za ženske 400 ml
    Lancôme Tonique Confort 2024, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Lancôme Tonique Confort bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje
  • Schwarzkopf Gliss Liquid Silk regeneracijski šampon za krepitev in sijaj las 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Liquid Silk, 400 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Schwarzkopf Gliss Liquid Silk z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Schauma Anti-Dandruff pomirjujoči šampon proti prhljaju 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Anti-Dandruff, 400 ml, Šamponi za moške, Želite svoje k prhljaju nagnjene lase ohraniti zdrave, sijoče in vitalne? Treba jim je posvetiti pravo nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Schwarzkopf Schauma Anti-Dandruff pomaga iz las in lasišča učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Po zaslugi posebne sestave pa pripomore tudi k zmanjšanju nastajanja prhljaja, ublaži občutek srbenja, razbremeni razdraženo lasišče in ga pomiri. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem odstranjuje prhljaj pomirja lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Pantene Pro-V Active Nutri Plex Thick Strong šampon za oslabljene in poškodovane lase 400 ml
    Pantene Pro-V Active Nutri Plex Thick Strong, 400 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Pantene Pro-V Active Nutri Plex Thick Strong z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose kremasto tekoče milo 400 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver kremasto tekoče milo 400 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh