Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

106
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • THD Unico Red Wine aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Unico Red Wine, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • THD Unico Vanilla Magic aroma difuzor s polnilom 100 ml
    THD Unico Vanilla Magic, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • THD Ricarica Pompelmo nadomestno polnilo za aroma difuzor 300 ml
    THD Ricarica Pompelmo, 300 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Pompelmo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Vigneto Toscano nadomestno polnilo za aroma difuzor 300 ml
    THD Ricarica Vigneto Toscano, 300 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Vigneto Toscano spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sladka aroma sadna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Vegetal White Sweet Xmas dišeča sveča 100 g
    THD Vegetal White Sweet Xmas, 100 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka THD Vegetal White Sweet Xmas čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma tematska praznična dišava božična aroma Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • THD Vigneto Toscano aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Vigneto Toscano, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Vigneto Toscano prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh