Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

105
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Payot Harmony Lotion čistilni pripravek proti pigmentnim madežem 200 ml
    Payot Harmony Lotion, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek Payot Harmony Lotion bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomirja draženje in rdečico kožo pušča povsem čisto Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot N°2 Crème Cachemire Apaisante pomirjujoča krema 50 ml
    Payot N°2 Crème Cachemire Apaisante, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot N°2 Crème Cachemire Apaisante bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot My Payot Créme Teintée Éclat SPF15 CC krema za poenoten ten kože SPF 15 40 ml
    Payot My Payot Créme Teintée Éclat SPF15, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot My Payot Créme Teintée Éclat SPF15 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nežno razmažite v smeri od sredine obraza proti njegovim zunanjim delom.
  • Payot Herbier Huile De Beauté Visage negovalno olje za obraz 30 ml
    Payot Herbier Huile De Beauté Visage, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Payot Herbier Huile De Beauté Visage bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani učinkovito vlaži in mehča kožo pušča žametno mehko Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Payot Pâte Grise Papiers Absorbants Matifiants papirčki za matiranje za obraz 50 kos
    Payot Pâte Grise Papiers Absorbants Matifiants, 50 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Payot Pâte Grise Papiers Absorbants Matifiants bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: za potovanja in za v torbico odstranjuje odvečno maščobo s kože Navodilo za uporabo: Rahlo prislonite robček na sijoča mesta na obrazu. Rahlo pridržite, vendar ne drgnite, in ga nato odstranite. Primerno posebej za uporabo na T-coni – čelo, območje nosu in brada.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh