Največja modna platforma v Sloveniji

Kérastase popusti in znižanja za ženske

132
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm pomirjujoči šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kérastase Genesis ugodno pakiranje (za redke lase)
    Kérastase Genesis, 1 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Kérastase Genesis . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 250 ml 200 ml 150 ml Lastnosti: krepi lasna vlakna postopoma preprečuje izpadanje las nega za lepe lase, polne življenja celotna rutina za lepoto vaših las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive intenzivni tretma proti izpadanju las 30x6 ml
    Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive, 30x6 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Kérastase Résistance Bain Force Architecte šamponska kopel s krepilnimi učinki za oslabljene in rahlo poškodovane lase 2x500 ml
    Kérastase Résistance Bain Force Architecte, 2x500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Résistance Bain Force Architecte učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale olje za lase za vse tipe las 75 ml
    Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale, 75 ml, Suha olja za lase za ženske, Želite lasem zagotoviti več kot le osnovno nego s šamponom ali z balzamom, vendar se želite izogniti nezaželenemu občutku mastnosti? Suho olje Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale odlično nadgradi vašo negovalno rutino – lasem zagotovi dodaten odmerek hranjenja, hkrati pa se zelo hitro vpije. Pomaga obnoviti elastičnost, prožnost in splošno fleksibilnost las, spodbudi njihovo regeneracijo in nenazadnje poskrbi za glajenje njihove površine. Rezultat bodo voljnejši, mehkejši in zdravo sijoči lasje z manjšo nagnjenostjo h krepavosti. Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo lepo diši omogoča enostavno razčesavanje lase vidno lepša Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las. Uredite lase kot običajno.
  • Kérastase Résistance ugodno pakiranje (za okrepitev in rast las)
    Kérastase Résistance, Suha olja za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Résistance ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: šampon za pospeševanje rasti las 250 ml balzam za okrepitev in rast las 200 ml suho olje za vse tipe las 30 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las za zmanjšanje lomljenja las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Nutritive ugodno pakiranje (za prehrano in hidracijo)
    Kérastase Nutritive, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Nutritive ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: vlažilni šampon za lase 250 ml globinsko regeneracijski balzam za suhe lase 200 ml termo zaščitna krema za gladitev neobvladljivih las 150 ml Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase lase pušča mehke ne obremenjuje las za suhe lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Blond Absolu ugodno pakiranje (za blond lase)
    Kérastase Blond Absolu, Suha olja za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Blond Absolu ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: šamponska kopel za posvetljene lase ali lase s prameni 250 ml globinska nega za posvetljene lase ali lase s prameni 250 ml intenzivno hranilno olje za blond lase 100 ml Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna preprečuje lomljenje las lajša razčesavanje in oblikovanje za blond in posvetljene lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Chronologiste L'huile de Parfum parfumirano olje za lase 75 ml
    Kérastase Chronologiste L'huile de Parfum, 75 ml, Suha olja za lase za ženske, Želite svojo običajno negovalno rutino obogatiti s hranilnim oljem, vendar se želite izogniti nezaželenemu mastnemu občutku? Suho olje Kérastase Chronologiste L'huile de Parfum poskrbi za dodaten odmerek hranjenja in mehčanja, po zaslugi svoje sestave pa se tudi zelo hitro vpije. Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj lase globinsko hrani lasem zagotavlja žametno mehkobo lepo diši Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Kérastase Chroma Absolu L'huile Chroma Éclat olje za sijaj barvanih las 75 ml
    Kérastase Chroma Absolu L'huile Chroma Éclat, 75 ml, Suha olja za lase za ženske, Želite svojo običajno negovalno rutino obogatiti s hranilnim oljem, vendar se želite izogniti nezaželenemu mastnemu občutku? Suho olje Kérastase Chroma Absolu L'huile Chroma Éclat poskrbi za dodaten odmerek hranjenja in mehčanja, po zaslugi svoje sestave pa se tudi zelo hitro vpije. Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj poudarja in podpira barvni odtenek las lepo diši Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Kérastase Blond Absolu L'huile Cicagloss vlažilno olje za blond lase in lase s prameni 75 ml
    Kérastase Blond Absolu L'huile Cicagloss, 75 ml, Suha olja za lase za ženske, Želite svojo običajno negovalno rutino obogatiti s hranilnim oljem, vendar se želite izogniti nezaželenemu mastnemu občutku? Suho olje Kérastase Blond Absolu L'huile Cicagloss poskrbi za dodaten odmerek hranjenja in mehčanja, po zaslugi svoje sestave pa se tudi zelo hitro vpije. Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj lase globinsko hrani lasem zagotavlja žametno mehkobo deluje proti lomljenju las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Kérastase Genesis darilni set(za šibke lase)
    Kérastase Genesis, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Genesis ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Genesis Masque Reconstituant Anti Hair Fall 200 ml maska za okrepitev las za šibke lase 200 ml Kérastase Genesis Défense Termique Anti Hair Fall Blow-Dry Fluid 150 ml termo zaščitni serum za redke lase 150 ml Kérastase Genesis Bain Nutri-Frotifiant Anti Hair fall Fortifying Shampoo for Dry Weakened Hair 250 ml vlažilni in revitalizacijski šampon proti izpadanju las 250 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las za redke lase mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Curl Manifesto darilni set(za valovite in kodraste lase)
    Kérastase Curl Manifesto, Kreme za glajenje za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Curl Manifesto ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kerastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition Mask 200 ml hranilna maska za valovite in kodraste lase 200 ml Kerastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo 250 ml hranilni šampon za valovite in kodraste lase 250 ml Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Anti-frizz Cream 150 ml nega brez spiranja za valovite in kodraste lase 150 ml Lastnosti: intenzivno vlaži lase pušča mehke deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna poudarja valove oziroma kodre in jih jasno definira v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Discipline darilni set(za glajenje las)
    Kérastase Discipline, Balzami in losjoni za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Discipline ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste Smooth-in-Motion Care for All Unruly Hair 200 ml gladilna nega za lase, ki so zahtevni za urejanje 200 ml Kerastase Discipline Keratin Thermique Smoothing Taming Milk 150 ml termo zaščitno mleko za neobvladljive lase 150 ml Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Smooth-In-Motion Shampoo 250 ml šampon za glajenje las za neobvladljive lase 250 ml Lastnosti: hrani in izboljšuje strukturo las preprečuje naelektrenost in neželeno štrlenje posameznih las kroti neobvladljive lase bori se proti kodranju ščiti pred toplotnimi poškodbami celotna rutina za lepoto vaših las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Genesis darilni set(proti izpadanju las za ženske)
    Kérastase Genesis, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Genesis ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Genesis Fondant Renforcateur Anti Hair Fall Conditioner 200 ml krepilni balzam za redke lase 200 ml Kérastase Genesis Défense Termique Anti Hair Fall Blow-Dry Fluid 150 ml termo zaščitni serum za redke lase 150 ml Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Anti Hair Fall Fortifying Shampoo 250 ml krepilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 250 ml Lastnosti: krepi lasna vlakna stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las zmanjšuje lomljivost las intenzivno vlaži za redke lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Curl Manifesto darilni set(za kodraste lase)
    Kérastase Curl Manifesto, Kreme za glajenje za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Curl Manifesto ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydration Essentielle Conditioner 250 ml vlažilni in hranilni balzam za valovite in kodraste lase 250 ml Kerastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo 250 ml hranilni šampon za valovite in kodraste lase 250 ml Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Anti-frizz Cream 150 ml nega brez spiranja za valovite in kodraste lase 150 ml Lastnosti: intenzivno vlaži deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna podpira naravno tvorbo valov in kodrov za popolno obliko in volumen las odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Chronologiste darilni set(proti znakom staranja) za vse tipe las
    Kérastase Chronologiste, Balzami in losjoni za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Chronologiste ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Chronologiste Revitalizing Anti-Age Mask for all hair types 200 ml (2020) revitalizacijska maska proti znakom staranja las 200 ml Kérastase Chronologiste Revitalizing Anti-Age Thermo Care 150 ml (2020) gladilno in hranilno termo zaščitno mleko 150 ml Kérastase Chronologiste Revitalizing Anti-Age Shampoo 250 ml (2020) krepilni in revitalizacijski šampon proti staranju 250 ml Lastnosti: krepi lasna vlakna izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las ščiti pred neugodnimi vplivi okolja lasem vrača naraven, zdrav videz ščiti lase pred visokimi temperaturami lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Specifique darilni set(za mastne lase in lasišče)
    Kérastase Specifique, Pilingi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Specifique ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Specifique Masque Rehydratant Mask 200 ml maska za suhe in občutljive lase 200 ml Kérastase Specifique Argile Équilibrante Clay 250 ml mineralna čistilna maska iz ilovice za lasišče in korenine las 250 ml Kérastase Specifique Bain Divalent Shampoo 250 ml globinsko čistilni šampon za mastno lasišče 250 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase z las in lasišča odstranjuje maščobo lasje so mehki na dotik odličen za darilo za naraven in zdrav videz las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Blond Absolu darilno pakiranje (za blond lase)
    Kérastase Blond Absolu, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Blond Absolu ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo 250 ml šamponska kopel za posvetljene lase ali lase s prameni 250 ml Kérastase Blond Absolu Cicaflash Conditioner 250 ml globinska nega za posvetljene lase ali lase s prameni 250 ml Kérastase Blond Absolu Cicaplasme Termo-cream 150 ml končna nega za blond lase in lase s prameni 150 ml Lastnosti: za blond in posvetljene lase nevtralizira rumene odtenke v laseh obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Chroma Absolu darilno pakiranje(za barvane lase)
    Kérastase Chroma Absolu, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Chroma Absolu ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Chroma Absolu Masque Chroma Filler Mask 200 ml intenzivna hranilna maska za barvane lase 200 ml Kérastase Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique Thermo Spray 150 ml termo zaščitni serum proti krepastim lasem 150 ml Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect Shampoo 250 ml hranilni šampon za barvane lase 250 ml Lastnosti: za barvane lase obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las deluje proti kodranju las odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Chroma Absolu darilni set(za barvane lase)
    Kérastase Chroma Absolu, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Chroma Absolu ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect Shampoo 250 ml vlažilni šampon za barvane lase 250 ml Kérastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma Conditioner 200 ml obnovitveni balzam za barvane lase 200 ml Kérastase Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique Thermo Spray 150 ml termo zaščitni serum proti krepastim lasem 150 ml Lastnosti: za barvane lase obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las deluje proti kodranju las celotna rutina za lepoto vaših las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Résistance darilni set(za šibke lase)
    Kérastase Résistance, Balzami in losjoni za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Résistance ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kerastase Resistance Force Architecte Ciment Anti Usure Repairing Anti-Breakage Treatment 200 ml lahka intenzivna nega s krepilnimi učinki za oslabljene in rahlo poškodovane lase in razcepljene konice 200 ml Kerastase Resistance Force Architecte Ciment Thermique Milk for Weakend Hair 150 ml termoaktivna obnovitvega nega za oslabljene in poškodovane lase 150 ml Kérastase Resistance Bain Force Architecte Strengthening Shampoo 250 ml šamponska kopel s krepilnimi učinki za oslabljene in rahlo poškodovane lase 250 ml Lastnosti: hrani in izboljšuje strukturo las ščiti pred toplotnimi poškodbami lase pušča mehke in nežne na dotik za poškodovane lase mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Holidays darilni set(za prehrano in sijaj)
    Kérastase Holidays, Serumi za lase za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Holidays ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kerastase NUTRITIVE 8HMNS SERUM 90ML regeneracijski nočni serum z revitalizacijskim učinkom za lase 90 ml Kérastase Elixir Ultime Huile Original 30 ml olje za lase za vse tipe las 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za intenzivno vlažnost lasem zagotavlja žametno mehkobo lasem zagotavlja sijaj v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Première darilni set(za poškodovane lase)
    Kérastase Première, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Première ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur Pre-Schampoo 250 ml nega pred šamponiranjem za poškodovane lase 250 ml Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur Schampoo 250 ml šamponska kopel za poškodovane lase 250 ml Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur Conditioner 200 ml balzam za poškodovane lase 200 ml Lastnosti: za poškodovane lase obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke celotna rutina za lepoto vaših las v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Nutritive darilni set(za suhe in krhke lase)
    Kérastase Nutritive, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Nutritive ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kerastase NUTRITIVE LAIT VITAL 200ML globinsko regeneracijski balzam za suhe lase 200 ml Kerastase NUTRITIVE SOIN 150ML vlažilno pršilo za lase za lažje česanje las 150 ml Kerastase NUTRITIVE BAIN SATIN 250ML vlažilni šampon za lase 250 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase pušča mehke za suhe lase v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Nutritive darilni set(za suhe lase)
    Kérastase Nutritive, Kreme za glajenje za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Kérastase Nutritive ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Kerastase NUTRITIVE BAIN SATIN RICHE 250ML intenzivno hranilni šampon 250 ml Kerastase NUTRITIVE MSQ INTENSE 200ML regeneracijska maska za lase 200 ml Kerastase NUTRITIVE NECTAR THERM 150ML termo zaščitna krema za gladitev neobvladljivih las 150 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna za suhe lase za intenzivno vlažnost mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur šamponska kopel za poškodovane lase 500 ml
    Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Première učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke neguje dolžine oslabelih las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kérastase Première darilni set (za poškodovane lase)
    Kérastase Première, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Kérastase Première. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur šamponska kopel za poškodovane lase 250 ml Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur nega pred šamponiranjem za poškodovane lase 250 ml Kérastase Première Masque Filler Réparateur obnovitvena maska za lomljive lase 200 ml Lastnosti: odličen za darilo vsebuje mini različice izdelkov za poškodovane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Kérastase Blond Absolu Bain Lumière šamponska kopel za posvetljene lase ali lase s prameni 500 ml
    Kérastase Blond Absolu Bain Lumière, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Blond Absolu učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect vlažilni šampon za barvane lase 500 ml
    Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Ustrezno količino šampona nanesite na dolžine las. Ne uporabljajte za lasišče. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Po potrebi ponovite.
  • Kérastase Densifique Bain Densité vlažilni in učvrstitveni šampon za lase, ki jim manjka gostota 500 ml
    Kérastase Densifique Bain Densité, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kérastase Densifique Bain Densité z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kérastase Nutritive Bain Satin Riche intenzivno hranilni šampon 500 ml
    Kérastase Nutritive Bain Satin Riche, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kérastase Nutritive Bain Satin Riche z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh