Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

142
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kallos KJMN Hair Spray lak za lase ekstra močno utrjevanje 750 ml
    Kallos KJMN Hair Spray, 750 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Kallos KJMN Hair Spray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: posebej močno utrjevanje dolgotrajen učinek lasem daje vitalnost in sijaj ščiti pred UV-sevanjem v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Kallos Milk maska z mlečnimi beljakovinami 1000 ml
    Kallos Milk, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Milk predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Mango maska za okrepitev las z mangovim oljem 1000 ml
    Kallos Mango, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Mango predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Kallos Neutralizer 1+1 nevtralizator za trajno ondulacijo 500 ml
    Kallos Neutralizer 1+1, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Kallos Neutralizer 1+1 ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh utrjevalec zagotavlja obstojno trajno po uporabi raztopine lase pušča lepe in zdrave na pogled Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo. Sledite navodilom v embalaži.
  • Kallos Oxi kremasti peroksid 12% za profesionalno uporabo 60 ml
    Kallos Oxi, 60 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos KJMN Volume šampon za volumen 500 ml
    Kallos KJMN Volume, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Kallos Hair Pro-Tox šampon s keratinom za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Hair Pro-Tox učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Algae vlažilni šampon z izvlečki alg in oljčnim oljem 1000 ml
    Kallos Algae, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Algae učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Perm Lotion 2 trajna ondulacija za suhe in barvane lase 500 ml
    Kallos Perm Lotion 2, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Kallos Perm Lotion 2 ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh samo za profesionalno uporabo pripravek je primeren tudi za barvane lase Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži. Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos Bleaching Powder Advanced 9 puder za posvetlitev in pramene 35 g
    Kallos Bleaching Powder Advanced 9, 35 g, Izdelki za razbarvanje las za ženske, Pripravek Kallos Bleaching Powder učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente. Lastnosti: zagotavlja enakomerno posvetlitev ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Pred uporabo je treba preizkusiti morebitne negativne reakcije na posvetlitveni pripravek. Testirajte na majhnem mestu na koži in laseh. Enakomerno nanesite na lase, takoj ko namešate zmes (razmerje je navedeno na embalaži izdelka). Za ustvarjanje mešanice je treba uporabiti dodatno oksidacijsko emulzijo, ki ni priložena. Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos Hair Pro-Tox maska za šibke in poškodovane lase s kokosovim oljem, hialuronsko kislino in kolagenom 1000 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Hair Pro-Tox predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Caviar obnovitvena maska s kaviarjem 275 ml
    Kallos Caviar, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Caviar predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Silver Reflex maska za lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 1000 ml
    Kallos Silver Reflex, 1000 ml, Začasne barve za lase za ženske, Pripravek Kallos Silver Reflex učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente. Lastnosti: nevtralizira nenaraven rumen odtenek zagotavlja enakomerno posvetlitev lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos Glow permanentna barva za lase odtenek 902 Beige Blonde 100 ml
    Kallos Glow, 100 ml, Barve za lase za ženske, Barva za lase Kallos Glow daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Vsebina seta: 40 ml 60 ml Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna prekriva sive lase ima dolgotrajen učinek enostaven in hiter nanos v udobju doma lase pušča zdrave in mehke na dotik Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Kallos KJMN Hydrogen Peroxide oksidacijska emulzija 12 % 40 vol. za profesionalno uporabo 150 ml
    Kallos KJMN Hydrogen Peroxide, 150 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos KJMN Hydrogen Peroxide je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos KJMN Professional Salon Shampoo hranilni šampon za obnovo in krepitev las 1000 ml
    Kallos KJMN Professional Salon Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN Professional Salon Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling dvokomponentni balzam v pršilu 500 ml
    Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling, 500 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las kroti neobvladljive lase lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Kallos Oxi kremasti peroksid 9% za profesionalno uporabo 60 ml
    Kallos Oxi, 60 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos Coconut hranilna maska za šibke lase 1000 ml
    Kallos Coconut, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Coconut predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Hair Pro-Tox Cannabis balzam brez spiranja v pršilu s konopljinim oljem 200 ml
    Kallos Hair Pro-Tox Cannabis, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam brez spiranja Kallos Hair Pro-Tox Cannabis predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: enostavno se nanaša lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja hrano in regeneracijo gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Kallos KJMN Fortifying Anti-Dandruff šampon za okrepitev las proti prhljaju 500 ml
    Kallos KJMN Fortifying Anti-Dandruff, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN Fortifying Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Prestige lak za lase 750 ml
    Kallos Prestige, 750 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Kallos Prestige bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen ščiti pred UV-sevanjem ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Kallos Honey intenzivna vlažilna maska za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Kallos Honey, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Honey predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Spa gel za prhanje 1000 ml
    Kallos Spa, 1000 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Kallos Spa . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Kallos Plex Hair Mask regeneracijska maska za poškodovane in kemično obdelane lase 500 ml
    Kallos Plex Hair Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Plex predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: deluje v globino lasnega vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Glede na stopnjo poškodovanosti las pustite delovati navedeno število minut: 5. Nato temeljito sperite z vodo. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Kallos Perm Lotion 0 trajna ondulacija za valovite in kodraste lase 500 ml
    Kallos Perm Lotion 0, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, So vam všeč zapeljivi valovi, kodri in kodrčki, a vas je narava obdarila z delno ali popolnoma ravnimi lasmi? Pripravek za trajno kodranje Kallos Perm Lotion 0 je idealna izbira, če imate raje trajnejšo rešitev kot pogosto, tudi vsakodnevno oblikovanje las s kodralnikom, z navijalkami ali s kodralnikom-sušilcem. Pripravek poskrbi za profesionalno trajno ondulacijo – na laseh ustvari privlačne kodre in kodrčke, ki bodo zelo dolgo obstojni. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh samo za profesionalno uporabo rezultate je popolnoma utrjen Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži. Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos Egg hranilni šampon za suhe in normalne lase 1000 ml
    Kallos Egg, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Egg učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kallos Mandel šampon za suhe in normalne lase 1000 ml
    Kallos Mandel, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kallos Mandel z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kallos Latte maska za poškodovane in kemično obdelane lase 800 ml
    Kallos Latte, 800 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Kallos Latte bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos KJMN Hair Colour Keratin & Argan Oil Special Blonds barva za lase odtenek 902 Ultra Light Violet Blond 100 ml
    Kallos KJMN Hair Colour Keratin & Argan Oil Special Blonds, 100 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Kallos KJMN daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna mat lasem nudi lesk hrani in vlaži lase lase pušča zdrave in mehke na dotik posvetli za nekaj odtenkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Kallos Omega hranilna maska za lase z omega-6 kompleksom in makadamijevim oljem 275 ml
    Kallos Omega, 275 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Kallos Omega bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos LAB 35 zaščitni serum za razcepljene konice 50 ml
    Kallos LAB 35, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Kallos LAB 35 . Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las preprečuje cepljenje konic ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kallos KJMN šampon s keratinom 5000 ml
    Kallos KJMN, 5000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kallos KJMN z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke gladi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos KJMN Nourishing hranilni gel za prhanje 1000 ml
    Kallos KJMN Nourishing, 1000 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Kallos KJMN Nourishing. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Kallos Fig globinsko hranilna maska za lase 275 ml
    Kallos Fig, 275 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Kallos Fig bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Silk svilnato nežen šampon za suhe in občutljive lase 1000 ml
    Kallos Silk, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kallos Silk z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos KJMN Keratin vlažilno mleko za lase s keratinskim kompleksom 50 ml
    Kallos KJMN Keratin, 50 ml, Balzami za ženske, Nega brez spiranja Kallos KJMN daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne preprečuje cepljenje konic lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Ne spirajte. Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Kallos Hair Pro-Tox Cannabis regeneracijski šampon s konopljinim oljem 500 ml
    Kallos Hair Pro-Tox Cannabis, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kallos Hair Pro-Tox Cannabis z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Kallos Argan šampon za barvane lase 5000 ml
    Kallos Argan, 5000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kallos Argan z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Plex Hair Bomb hranilni balzam brez spiranja 200 ml
    Kallos Plex Hair Bomb, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Kallos Plex daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase regenerira enostavno se nanaša vlaži in hrani lase deluje antistatično Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kallos Plex Shine Water regeneracijska kura za poškodovane lase 200 ml
    Kallos Plex Shine Water, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Kallos Plex Shine Water. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos KJMN Professional Cream Hair Colour Keratin & Argan Oil barva za lase s keratinom in arganovim oljem odtenek 6.1 Dark Ash Blond 100 ml
    Kallos KJMN Professional Cream Hair Colour Keratin & Argan Oil, 100 ml, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Kallos KJMN Professional Cream Hair Colour Keratin & Argan Oil vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: zanesljivo barva lase prekriva sive lase mat lasem nudi lesk hrani in vlaži lase ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh