Največja modna platforma v Sloveniji

Baobab Collection popusti in znižanja za ženske

112
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Baobab Collection Pearls Coral dišeča sveča 16 cm
    Baobab Collection Pearls Coral, 16 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection Pearls Coral čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Baobab Collection Candela Red sveča 4 kos
    Baobab Collection Candela Red, 4 kos, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča Baobab Collection Candela Red čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Baobab Collection Collectible Roses Burgundy dišeča sveča 16 cm
    Baobab Collection Collectible Roses Burgundy, 16 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection Collectible Roses Burgundy čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Baobab Collection Les Exclusives Roseum dišeča sveča 16 cm
    Baobab Collection Les Exclusives Roseum, 16 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection Les Exclusives Roseum čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava dizajnerska embalaža dolgo gorenje idealno kot darilo luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Baobab Collection Body Wellness Women darilni set
    Baobab Collection Body Wellness Women, kozmetični seti uniseks, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set Baobab Collection Body Wellness Womenbo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: gel za prhanje 350 ml losjon za roke in telo 350 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Baobab Collection My First Baobab Manhattan tekoče milo za roke nadomestno polnilo 350 ml
    Baobab Collection My First Baobab Manhattan, 350 ml, Nadomestna polnila za ženske, Tekoče milo Baobab Collection My First Baobab skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: prijetno diši učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo nahrani kožo preprečuje suho kožo varuje roke pred prezgodnjim staranjem Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Baobab Collection Body Wellness Miami losjon za roke in telo nadomestno polnilo 350 ml
    Baobab Collection Body Wellness Miami, 350 ml, mleka in kreme za telo za moške, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Baobab Collection Body Wellness Miami bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Baobab Collection Body Wellness Manhattan losjon za roke in telo nadomestno polnilo 350 ml
    Baobab Collection Body Wellness Manhattan, 350 ml, mleka in kreme za telo uniseks, Mleko za telo Baobab Collection Body Wellness vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Baobab Collection Ancient Mark Papunya dišeča sveča 16 cm
    Baobab Collection Ancient Mark Papunya, 16 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection Ancient Mark Papunya čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava odganja komarje dizajnerska embalaža ročno izdelano Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Baobab Collection My First Baobab Travel pršilo za dom (darilni set)
    Baobab Collection My First Baobab Travel, 6x44 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Baobab Collection My First Baobab Travel vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: ročno izdelano idealno kot darilo lepo odišavi celoten prostor Vsebina seta: Baobab Collection My First Baobab A Saint-Tropez Home Spray 44 ml pršilo za dom 44 ml Baobab Collection My First Baobab Women Home Spray 44 ml pršilo za dom 44 ml Baobab Collection My First Baobab Paris Home Spray 44 ml pršilo za dom 44 ml Baobab Collection My First Baobab Manhattan Home Spray 44 ml pršilo za dom 44 ml Baobab Collection My First Baobab Miami Home Spray 44 ml pršilo za dom 44 ml Baobab Collection Baobab Gentlemen Home Spray 44 ml pršilo za dom 44 ml Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Baobab Collection Ancient Mark Utopia dišeča sveča 10 cm
    Baobab Collection Ancient Mark Utopia, 10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection Ancient Mark Utopia čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava odganja komarje ročno izdelano dizajnerska embalaža čisto gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh