Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

29
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry pršilo za telo z orhidejo in borovnico 100 ml
    Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši osvežuje in daje prijeten občutek čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Avon True Colour maskara za podaljšanje trepalnic odtenek Blackest Black 7 ml
    Avon True Colour, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Avon True Colour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek podaljša dolžino trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Unlimited Instant Lift maskara za volumen, privihanje in ločevanje trepalnic odtenek Brown Black 10 ml
    Avon Unlimited Instant Lift, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Unlimited Instant Lift daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje poudari obliko oči čudovito zavije trepalnice ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Krtačko priložite h koreninam trepalnic in jih postopoma češite s tekočim navpičnim potegom vse do konic.
  • Avon Naturals Care Vanilla & Sandalwood osvežilno pršilo za telo z vanilijo in sandalovino 100 ml
    Avon Naturals Care Vanilla & Sandalwood, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Avon Naturals Care Vanilla & Sandalwood. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje prijeten občutek čistoče vlaži in rahlo mehča osvežuje in daje energijo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Avon Anew Renewal Protinol Power pomlajevalni serum za obraz 30 ml
    Avon Anew Renewal Protinol Power, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Avon Anew Renewal Protinol Power bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja prožnost kože krepi konture obraza Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Avon SuperShock Volume Light maskara za volumen, ekstra črna odtenek Brown Black 10 ml
    Avon SuperShock Volume Light, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon SuperShock Volume Light daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Glimmerstick Diamond natančni svinčnik za oči z vitaminom E odtenek Smokey Diamond 0,35 g
    Avon Glimmerstick Diamond, 0,35 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Avon Glimmerstick Diamond poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja privlačen dramatičen videz enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Avon Ultra Volume maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon Ultra Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Ultra Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice hitro in enostavno nanašanje zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Ultra Volume vodoodporna maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon Ultra Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Ultra Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Viva La Pink! Shine Bright paleta senčil za oči 10,8 g
    Avon Viva La Pink! Shine Bright, 10,8 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Avon Viva La Pink! Shine Bright vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje enostavno se nanaša polni pigmenti za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Avon Luxe Mascara maskara za volumen odtenek Caviar Black 7 ml
    Avon Luxe Mascara, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Luxe Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem neguje trepalnice in jih utrjuje se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Anew Vitamin C posvetlitveni serum z vitaminom C 30 ml
    Avon Anew Vitamin C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Avon Anew je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Avon DelightFull False Lash podaljševalna maskara za polne trepalnice odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon DelightFull False Lash, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon DelightFull False Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon DelightFull False Lash vodoodporna maskara za podaljšanje trepalnic odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon DelightFull False Lash, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon DelightFull False Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo hitro in enostavno nanašanje poudari obliko oči ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon True Superextend maskara za podaljšanje s hranilnim učinkom odtenek Brown Black 7 ml
    Avon True Superextend, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Avon True Superextend daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hrani in obnavlja trepalnice hitro in enostavno nanašanje podaljša dolžino trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Anew Ultimate nočna pomlajevalna krema 50 ml
    Avon Anew Ultimate, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avon Anew Ultimate bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Avon Bubble Bath Goodnight Sweetheart pena za kopel 1000 ml
    Avon Bubble Bath Goodnight Sweetheart, 1000 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Bubble Bath Goodnight Sweetheart poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Avon Anew Platinum dnevna lifting krema za učvrstitev kože SPF 25 50 ml
    Avon Anew Platinum, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avon Anew vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Avon Lama Dude krema za roke z vonjem jagod 75 ml
    Avon Lama Dude, 75 ml, Otroška nega telesa za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Lama Dude . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Anew Ultimate dnevna pomlajevalna krema SPF 25 50 ml
    Avon Anew Ultimate, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avon Anew Ultimate bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Avon Anew Platinum nočna krema proti globokim gubam 50 ml
    Avon Anew Platinum, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avon Anew Platinum bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Avon SuperShock Volume Loader vodoodporna maskara za volumem in zgostitev trepalnic odtenek Black 10 ml
    Avon SuperShock Volume Loader, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon SuperShock Volume Loader daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Senses Raspberry Delight pena za kopel 1000 ml
    Avon Senses Raspberry Delight, 1000 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Raspberry Delight poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: ustvarja bogato peno pomirja telo in duha prijetno diši Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Avon Legendary Lenghts podaljševalna maskara za polne trepalnice odtenek Black 10 ml
    Avon Legendary Lenghts, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Legendary Lenghts daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima učinek umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon 6 In 1 All Nudes paleta senčil za oči 7,2 g
    Avon 6 In 1 All Nudes, 7,2 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Avon 6 In 1 All Nudes vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek ima dolgotrajen učinek enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Avon Lash Genius Multitask & Multiply maskara za volumen, privihanje in ločevanje trepalnic 5 v 1 odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon Lash Genius Multitask & Multiply, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Lash Genius Multitask & Multiply daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic posamezno loči vsako trepalnico zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic ima dolgotrajen učinek ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Exxtravert Extreme Volume maskara za ekstra volumen odtenek Blackest Black 9,5 ml
    Avon Exxtravert Extreme Volume, 9,5 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Exxtravert Extreme Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem hitro in enostavno nanašanje ima učinek umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev. Po potrebi ponovite.
  • Avon Glimmerstick svinčnik za oči z intenzivno barvo odtenek Azure Blue 0,28 g
    Avon Glimmerstick, 0,28 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Avon Glimmerstick poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike polna in intenzivna barva izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Avon Your Power Gold paleta senčil za oči 4,8 g
    Avon Your Power Gold, 4,8 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Avon Your Power Gold vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za naravno ličenje oči enostavno se nanaša pigmentacija je zelo intenzivna odtenki se enostavno kombinirajo bleščeč in mat učinek za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh