Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

1907
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratin maska za poškodovane lase 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo BB predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna ščiti lase pred visokimi temperaturami izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Mythic Oil hranilna maska za goste in neobvladljive lase brez parabenov 200 ml
    L’Oréal Professionnel Mythic Oil, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Mythic Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Vichy Dercos Ultra Soothing 200 ml
    Vichy Dercos Ultra Soothing, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Ultra Soothing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dr. Santé Keratin regeneracijski balzam za krhke lase brez sijaja 200 ml
    Dr. Santé Keratin, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Dr. Santé Keratin zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dermedic Normacne Preventi pomirjajoči čistilni tonik za mastno in mešano kožo 200 ml
    Dermedic Normacne Preventi, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Dermedic Normacne Preventi. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma takoj pomirja kožo zmanjšuje znake aken osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eubos Dry Skin Urea 5% vlažilni šampon za suho in srbeče lasišče 200 ml
    Eubos Dry Skin Urea 5%, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Eubos Dry Skin Urea 5% učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Eubos Sensitive krema za prhanje s termalno vodo 200 ml
    Eubos Sensitive, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Eubos Sensitive je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Eubos Feminin emulzija za intimno higieno 200 ml
    Eubos Feminin, 200 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Eubos Feminin nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • St. Moriz Tanning Mousse samoporjavitvena pena odtenek Dark 200 ml
    St. Moriz Tanning Mousse, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St. Moriz Tanning Mousse vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih enostavno se raznaša in se odlično vpija vlaži in nahrani ne pušča madežev ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite.
  • St. Moriz Fast Tan samoporjavitvena pena za hitro porjavitev 200 ml
    St. Moriz Fast Tan, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St. Moriz Fast Tan vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih postopoma temni odtenek kože enostavno se raznaša in se odlično vpija mehča kožo ima dolgotrajen učinek ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite.
  • Ziaja Cocoa Butter piling za prhanje 200 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Ziaja Cocoa Butter bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo umije vso umazanijo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Phytorelax Laboratories Bio Active Age Goji nežno čistilno mleko za zrelo kožo 200 ml
    Phytorelax Laboratories Bio Active Age Goji, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Phytorelax Laboratories Bio Active Age Goji z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • GUERLAIN Beauty Skin Cleansers Micellar Lotion micelarna čistilna voda za obraz in oči 200 ml
    GUERLAIN Beauty Skin Cleansers Micellar Lotion, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda GUERLAIN Beauty Skin Cleansers Micellar Lotion. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Ziaja Natural Olive maslo za telo 200 ml
    Ziaja Natural Olive, 200 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Olive Oil , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: obnavlja kožo koži daje žametno mehkobo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Ziaja Natural Olive regeneracijska maska za lase 200 ml
    Ziaja Natural Olive, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Olive Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Natural Olive regeneracijski balzam 200 ml
    Ziaja Natural Olive, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Ziaja Olive Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Oranjito Level 3 Shake dvofazno pršilo za sončenje v solariju 200 ml
    Oranjito Level 3 Shake, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Level 3 Shake vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: ne ščiti pred sončnim sevanjem preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože podaljšuje videz porjavelosti Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil souffle za telo 200 ml
    Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži daje žametno mehkobo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Nivea Coconut & Monoi Oil souffle za telo 200 ml
    Nivea Coconut & Monoi Oil, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Nivea Coconut & Monoi Oil , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi mehča in pomaga do svilnato gladke kože globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Londa Professional Color Radiance maska za barvane lase 200 ml
    Londa Professional Color Radiance, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Londa Professional Color Radiance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Chilly Intima Extra gel za intimno higieno s pH 3,5 200 ml
    Chilly Intima Extra, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Chilly Intima Extra nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži preprečuje kopičenje bakterij zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc pomirjevalni čistilni gel za razpokano kožo 200 ml
    Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive regeneracijska nega za šibke, obremenjene lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijska nega za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijski balzam brez spiranja za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase regenerira vlaži in hrani lase neguje dolžine oslabelih las po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle balzam brez spiranja za razcepljene konice 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las krepi lasna vlakna lase regenerira ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Schwarzkopf Gliss Color Perfector zaščitni balzam za barvane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Color Perfector zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive hranilni balzam z oljem 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Declaré Soft Cleansing nežni čistilni gel za normalno do mešano kožo 200 ml
    Declaré Soft Cleansing, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Declaré Soft Cleansing pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože prijetno osvežuje
  • CutisHelp Health Care P.E. - Dandruff - Eczema konopljin šampon za ekcem in proti prhljaju 200 ml
    CutisHelp Health Care P.E. - Dandruff - Eczema, 200 ml, Lasje in lasišče za ženske, Šampon CutisHelp Health Care P.E. - Dandruff - Eczema učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • CutisHelp Health Care L.S - Psoriasis - Seborrhea konopljin šampon proti luskavici in seboroičnemu dermatitisu 200 ml
    CutisHelp Health Care L.S - Psoriasis - Seborrhea, 200 ml, Lasje in lasišče za ženske, Šampon CutisHelp Health Care L.S - Psoriasis - Seborrhea učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Correcting tonik za kožo z nepravilnostmi 200 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Correcting, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Skin Clinic Professional pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Sebamed Wash nežna emulzija za umivanje tela in obraza za občutljivo kožo 200 ml
    Sebamed Wash, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sebamed Wash . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Sebamed Wash nežna emulzija za umivanje tela in obraza z oljčnim oljem 200 ml
    Sebamed Wash, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sebamed Wash . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long balzam za lase za lažje česanje las 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam L’Oréal Paris Elseve Dream Long zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long krema za poškodovane lase 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Dream Long daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke krepi lasna vlakna nudi privlačen lesk predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Avène Sun Sensitive zaščitno pršilo za sončenje SPF 50+ 200 ml
    Avène Sun Sensitive, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Avène Sun Sensitive bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Vichy Normaderm Phytosolution globoko čistilni gel proti nepravilnostim na aknasti koži 200 ml
    Vichy Normaderm Phytosolution, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Vichy Normaderm pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Goat's Milk maska za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Ziaja Goat's Milk, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Goat's Milk predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Goat's Milk krepilni balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Ziaja Goat's Milk, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Ziaja Goat's Milk zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Collistar Special Perfect Tan Two-Phase After Sun Spray with Aloe olje za telo po sončenju 200 ml
    Collistar Special Perfect Tan Two-Phase After Sun Spray with Aloe, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži nahrani kožo takoj pomirja kožo koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Ziaja Goat's Milk maslo za telo 200 ml
    Ziaja Goat's Milk, 200 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Goat's Milk , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Farmona Herbal Care Black Radish balzam proti izpadanju las 200 ml
    Farmona Herbal Care Black Radish, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Farmona Herbal Care Black Radish zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Farmona Herbal Care Horsetail regeneracijski balzam za poškodovane lase 200 ml
    Farmona Herbal Care Horsetail, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Farmona Herbal Care Horsetail predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje globinsko revitalizira in krepi zagotavlja hrano in regeneracijo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Wella Professionals Oil Reflections balzam za glajenje las za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Oil Reflections zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver maska za lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo Silver predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Aveda Be Curly™ Conditioner balzam za valovite in kodraste lase 200 ml
    Aveda Be Curly™ Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Be Curly™ Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje Sestava: veganski izdelek brez mineralnih olj brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Brilliant™ Conditioner balzam za kemično obdelane lase 200 ml
    Aveda Brilliant™ Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Brilliant™ Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Pure Abundance™ Volumizing Clay Conditioner balzam za volumen za šibke lase z ilovico 200 ml
    Aveda Pure Abundance™ Volumizing Clay Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Pure Abundance™ zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje neguje dolžine oslabelih las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Sestava: veganski izdelek brez silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Vichy Dercos Anti-Dandruff pomirjajoči šampon za občutljivo lasišče proti prhljaju 200 ml
    Vichy Dercos Anti-Dandruff, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Vichy Dercos Anti-Dandruff šampon proti prhljaju za suhe lase 200 ml
    Vichy Dercos Anti-Dandruff, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Neutrogena Clear & Radiant čistilni gel 200 ml
    Neutrogena Clear & Radiant, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Neutrogena Clear & Radiant pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Biotherm Lait Corporel Le Beurre maslo za telo za suho do zelo suho kožo 200 ml
    Biotherm Lait Corporel Le Beurre, 200 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Biotherm Lait Corporel Le Beurre, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Roger & Gallet Jean-Marie Farina osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Jean-Marie Farina, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Roger & Gallet Jean-Marie Farina . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Roger & Gallet Fleur d'Osmanthus osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Fleur d'Osmanthus, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Roger & Gallet Fleur d'Osmanthus . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • René Furterer Sublime Curl šampon za podporo naravnih valov 200 ml
    René Furterer Sublime Curl, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon René Furterer Sublime Curl učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design rehidracijska maska za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator tonik za vse tipe kože 200 ml
    Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique 3 Steps pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: brez dišav
  • Chilly Soothing pomirjajoči gel za intimno higieno 200 ml
    Chilly Soothing, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Chilly Soothing zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Klorane Quinine & Edelweiss Bio krepilni balzam za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 200 ml
    Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Klorane Quinine & Edelweiss Bio zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: olajša razčesavanje las preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • SVR Physiopure čistilni penasti gel 200 ml
    SVR Physiopure, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza SVR Physiopure pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Cucumber čistilni tonik za mastno in mešano kožo 200 ml
    Ziaja Cucumber, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Ziaja Cucumber . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj oži pore ohranja uravnotežen pH v koži takoj pomirja kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Garnier Ambre Solaire vlažilni losjon za sončenje SPF 20 200 ml
    Garnier Ambre Solaire, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo šampon proti prhljaju za razdraženo lasišče 200 ml
    Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Uriage DS HAIR učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Uriage Eau Thermale Unctuous Body Balm vlažilni balzam za telo za suho in občutljivo kožo 200 ml
    Uriage Eau Thermale Unctuous Body Balm, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Uriage Eau Thermale Unctuous Body Balm, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • René Furterer Solaire hranilni šampon za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 200 ml
    René Furterer Solaire, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Šampon René Furterer Solaire je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske 200 ml
    Nuxe Prodigieux, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Nuxe Prodigieux odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja umiva kožo in odstranjuje umazanijo
  • Guerlain Shalimar gel za prhanje za ženske 200 ml
    Guerlain Shalimar, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje GUERLAIN Shalimar odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsako žensko
  • Sachajuan Hair Mousse oblikovalna pena s srednjim utrjevanjem 200 ml
    Sachajuan Hair Mousse, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Sachajuan Hair Mousse daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Sachajuan Root Lift pršilo za lase za povečanje volumna 200 ml
    Sachajuan Root Lift, 200 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Sachajuan Root Lift daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash gel za intimno higieno z vlažilnim učinkom 200 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash gel za intimno higieno za občutljivo kožo 200 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Apivita Pure Jasmine vlažilni losjon za telo 200 ml
    Apivita Pure Jasmine, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Apivita Pure Jasmine bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • St.Tropez Self Tan Express hitro sušeča samporjavitvena pena za postopno porjavitev 200 ml
    St.Tropez Self Tan Express, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St.Tropez Self Tan Express vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca učinek sončenja je naraven enostavno se raznaša in se odlično vpija vlaži in nahrani ne pušča madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BABOR SPA Shaping losjon za učvrstitev kože 200 ml
    BABOR SPA Shaping, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo BABOR SPA Shaping bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: vidno utrjuje kožo koži vrača prožnost globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • BABOR SPA Shaping piling krema za telo z gladilnim učinkom 200 ml
    BABOR SPA Shaping, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo BABOR SPA Shaping bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Vlaži in hrani kožo odlično mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • BABOR SPA Shaping krema za telo proti staranju kože 200 ml
    BABOR SPA Shaping, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo BABOR SPA Shaping , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Klorane Cameline olje za strije 200 ml
    Klorane Cameline, 200 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Vam zaradi nosečnosti raste trebušček, poskušate shujšati ali greste na zmanjšanje prsi? Kadarkoli se spremeni obseg vašega telesa, se mora koža prilagoditi tem spremembam, zato je nagnjena k nastanku strij. Pripravek Klorane Cameline vam ne bo pomagal le preprečiti njihovega nastanka, temveč tudi zmanjšati vidnost tistih, ki so se že pojavile. Nahrani kožo, okrepi njeno povrhnjico in izboljšuje njeno elastičnost. Vezivno tkivo se obnovi, njegova struktura pa postane odpornejša proti poškodbam. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam izboljšuje prožnost kože odpravlja srbenje in napetost Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa.
  • Clinique Deep Comfort™ Body Wash nežna krema za prhanje za vse tipe kože 200 ml
    Clinique Deep Comfort™ Body Wash, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Sestava: brez dišav
  • Ziaja Cocoa Butter maska za lase s kakavovim maslom 200 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Cocoa Butter predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ šampon proti izpadanju las z rastnim aktivatorjem 200 ml
    Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying čistilni piling gel za zmanjšanje por 200 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Manuka Tree Purifying pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje globinsko vlaži
  • Dr Irena Eris Cleanology mleko za odstranjevanje ličil za vse tipe kože 200 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Dr Irena Eris Cleanology z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke vlaži kožo kožo hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Dr Irena Eris Cleanology micelarna voda za vse tipe kože 200 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Dr Irena Eris Cleanology . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Ziaja Intima gel za intimno higieno 200 ml
    Ziaja Intima, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intima nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa ne draži zmanjšuje draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Farmona Herbal Care Ginseng regeneracijski balzam za tanke lase 200 ml
    Farmona Herbal Care Ginseng, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Farmona Herbal Care Ginseng zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Batiste Floral Lively Blossoms suhi šampon za vse tipe las 200 ml
    Batiste Floral Lively Blossoms, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Floral Lively Blossoms vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene osvežuje in prezračuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • St.Tropez Self Tan Purity samoporjavitvena pena za telo 200 ml
    St.Tropez Self Tan Purity, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St.Tropez Self Tan Purity vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih postopoma temni odtenek kože enostavno se raznaša in se odlično vpija izenačuje ton kože ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • NeoStrata Restore Bionic Lotion vlažilno mleko za obraz in telo za zelo suho kožo 200 ml
    NeoStrata Restore Bionic Lotion, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo NeoStrata Restore vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Neutrogena Hydro Boost® čistilni gel 200 ml
    Neutrogena Hydro Boost®, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Neutrogena Hydro Boost® pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila prijetno osvežuje globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Argan Oil gladilna maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Ziaja Argan Oil, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Argan Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Canneff Green CBD Gentle Shampoo regeneracijski šampon za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Canneff Green CBD Gentle Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Canneff Green učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen pomirja lasišče lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Canneff Green CBD Skin Tonic vlažilni tonik za obraz 200 ml
    Canneff Green CBD Skin Tonic, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Canneff Green pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži deluje regeneracijsko ne draži kože Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora
  • Canneff Green Anti-pollution CBD & Plant Keratin Hair Spray nega brez spiranja za lase 200 ml
    Canneff Green Anti-pollution CBD & Plant Keratin Hair Spray, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Canneff Green daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: celi in gladi površino lasu lasje so sijoči in mehki na dotik lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Light lahek balzam v pršilu za tanke lase 200 ml
    Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Light, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske
  • Canneff Green CBD Micellar Make-up Remover čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 200 ml
    Canneff Green CBD Micellar Make-up Remover, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Canneff Green CBD Glowing Conditioner balzam proti krepastim lasem 200 ml
    Canneff Green CBD Glowing Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Rejuvenating aktivni tonik za regeneracijo obraza 200 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Rejuvenating, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Skin Clinic Professional pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh