Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 37

61153
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Superge New Balance M2002REA
    - Mandljeva, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Snemljiv vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38,5.
  • Piščančki Rains 22610 Show Combat Boot Neopren moški, črna barva
    - Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Rahlo podložen model.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni chelsea Blundstone 2029 moški, rjava barva
    - Sistem SPS Max Comfort zagotavlja odlično blaženje udarcev.- Trpežen, nedrseč zunanji podplat iz TPU.- Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Natikači Billabong ženski, roza barva
    - Tekstilna notranjost.- Udoben vložek.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Billabong ženski, črna barva
    - Udobna notranjost.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Billabong ženski, bež barva
    - Udobna notranjost.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Billabong ženski, bela barva
    - Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Merrell Agility Peak 4 bordo barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tekstilni zgornji del zagotavlja visoko vzdržljivost in ustrezno kroženje zraka.- Podloga iz pene okoli obroča zgornjega dela in na območju jezička zagotavlja prilagodljivo prileganje na gležnju, njegovo stabilnost in visoko udobje pri nošenju.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke FloatPro Foam™, ki blaži udarce, ki zagotavlja blaženje in dolgotrajno udobje.- Posebej žlebljen vmesni podplat FLEXconnect® z dvosmernimi upogibnimi lastnostmi povečuje stabilnost in oprijem na podlago.- Podplat Vibram® MegaGrip® z močnimi žlebovi je izdelan iz posebne, visoko zmogljive in vzdržljive gumene zmesi, ki zagotavlja visok oprijem tako na suhem kot mokrem terenu. Poleg tega podplat zagotavlja optimalno ravnovesje med stabilnostjo in prožnostjo, zaradi česar se dobro prilagaja tlom.- Teža izdelka: 290 g.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Pepe Jeans HAYES ženski, črna barva, PLS90573
    - Zapenjanje z zadrgo in zaponko z zatičem.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači adidas ženski, roza barva
    - Penasta podloga.- Vzorčast material.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni natikači Answear Lab ženski, zlata barva
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Answear Lab ženski, črna barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Columbia Peakfeak II siva barva
    - Lahkoten zgornji del iz mrežice ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti. Poleg tega njegova brezšivna konstrukcija preprečuje draženje ter zagotavlja udobje in podporo na strateških območjih.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Sistem šivanja Navic Fit™ omogoča, da se čevelj tesno prilega stopalu, kar ohranja stopalo na mestu in ga stabilizira med gibanjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Nova generacija sistema blaženja Techlite +™ zagotavlja najvišjo raven udobja za stopala med aktivnostjo.- Zunanji podplat z naprednim sistemom oprijema Adapt Trax™ zagotavlja zelo dober oprijem pri gibanju po mokrih ali spolzkih površinah.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Teniske Pepe Jeans BRADY ženske, srebrna barva, PLS31439
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali iz semiša Pepe Jeans ALTEA črna barva, PLS90584
    - Zapiranje s sponko.- Udoben vložek.- Gladek material.- Model z blok petami.- Višina pet: 6,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Columbia ženski, črna barva
    - Zaradi tekstilnega zgornjega dela je model izjemno lahek in enostaven za vzdrževanje.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Antibakterijski zaključek v notranjosti obutve zmanjšuje rast neželenih bakterij, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.- Lahek vmesni podplat Techlite™ zagotavlja dolgotrajno udobje, visoko raven blaženja in vračanje energije, vložene v gibanje. Poleg tega sistem kroženja zraka zagotavlja optimalno raven prezračevanja in občutek hlajenja med aktivnostjo.- Zunanji podplat je izdelan iz izjemno trpežne gume Continental™, ki zaradi svojih lastnosti povečuje oprijem tako na mokrih kot na suhih površinah.- Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge DC
    - Notranjost obutve je izdelana iz NatureTex® Ultra, narejenega iz 100 % recikliranih postindustrijskih komponent.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Natikači DC ženski, črna barva
    - Notranjost obutve je izdelana iz NatureTex® Ultra, narejenega iz 100 % recikliranih postindustrijskih komponent.- Vzorčast material.- Penasta podloga.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Merrell Hydro Moc ženski, roza barva
    - Izdelek s certifikatom BLOOM, ki vsebuje materiale, pridobljene iz alg, ki so v naravnem okolju odgovorne za odvajanje onesnaževal iz vode in zraka.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Vzorčast material.- Udobna notranjost.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Kurt Geiger London Orson ženski, 3469669109
    - Vzorčast material.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Kurt Geiger London Eagle Ballerina 9790669109
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Dr. Martens 101 ženski, črna barva, DM30700001
    - Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Converse Chuck 70 Plus ženske, črna barva, A00916C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjena peta.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • ABOUT YOU Nizke superge 'Elin' bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Usnjene japonke Answear Lab ženski, črna barva
    - Usnjena notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Answear Lab ženski, bež barva
    - Gladek material.- Usnjena notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • TOMMY HILFIGER Nizke superge mornarska / zlato-rumena / rdeča / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Reliefen tekaški podplat, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica, Proti zdrsavanju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Japonke Roxy ženski, oranžna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz recikliranih materialov.- Anatomsko oblikovana podloga HydroBound™ zagotavlja podporo stopalu.- Zunanji podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA, izdelane iz plastike.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Aldo Dorenna ženski, črna barva, 13578728.Dorenna
    - Model brez zapiranja.- Gladek material.- Udobna notranjost.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji Geox D VILDE ženski, bež barva, D35UAA 01043 C5016
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Nazobčen podplat.
  • Superge New Balance CW997HWD siva barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Model z vezalkami.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Notranji podplat iz pene.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge New Balance WL574EVB črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Altercore Salem siva barva, Salem
    - Okrogla, gumirana kapica.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Usnjeni sandali Guess MIRY ženski, vijolična barva, FL6MRY LEA21
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Udobna notranjost.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Converse Chuck 70 Plus ženske, bela barva, A00915C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Močno utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Tekaški čevlji New Balance Fresh Foam Hierro v7 siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahkoten zgornji del iz mrežice, izdelan iz recikliranih materialov, ohranja pravo raven zračnosti. Poleg tega njegova brezšivna konstrukcija preprečuje draženje ter zagotavlja udobje in podporo na strateških območjih.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tehnologija Ground Contact Fresh Foam je kombinacija srednjega podplata iz pene, ki absorbira udarce, in gumijastega, na obrabo odpornega zunanjega podplata z robovi.- Podplat Vibram® MegaGrip® z močnimi žlebovi je izdelan iz posebne, visoko zmogljive in vzdržljive gumene zmesi, ki zagotavlja visok oprijem tako na suhem kot mokrem terenu. Poleg tega podplat zagotavlja optimalno ravnovesje med stabilnostjo in prožnostjo, zaradi česar se dobro prilagaja tlom.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 235 g.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Calvin Klein ERGO SLIDE - HF MONO ženski, črna barva, HW0HW01535
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Gladek material.- Nazobčen podplat.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • ANGULUS Sandali črna
    Dizajn: Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zaponka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Zapiranje na pašček, Gladek material; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ONLY Nizke superge 'Soul-4' zlata / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Material: Imitirano usnje, Sintetika; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Oblazinjen rob, Perforacija, Reliefen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Natikači Answear Lab ženski, črna barva
    - Gladek material.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Answear Lab ženski, črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Regulirano zapenjanje.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Okrasni detajl spredaj.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Answear Lab črna barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Udobna notranjost.- Model na stabilni visoki peti.- Gumijast podplat.- Višina pet: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Vagabond Shoemakers INES ženski, bež barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.- Usnjena notranjost.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Vagabond Shoemakers JOLIN črna barva, 5508.001.20
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Usnjen vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Vagabond Shoemakers INES ženski, črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.- Usnjena notranjost.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Vagabond Shoemakers JOLIN črna barva, 5508.101.20
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Okrasni detajl spredaj.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • ILSE JACOBSEN Japonke 'Cheerful' golobje modra / srebrna
    Dizajn: Podplat s profilom, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Proti zdrsavanju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ILSE JACOBSEN Japonke 'Cheerful01' črna
    Dizajn: Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Superge Roxy ženski
    - Tehnologija Memory Foam je mehak in inovativen vložek, ki se popolnoma prilagaja telesu.- Izdelek je delno izdelan iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • SKECHERS Nizke superge 'Graceful Get Connected' zlata / črna
    Dizajn: Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Usnjeni sandali Karl Lagerfeld PANACHE HI črna barva, KL30829
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z okrasnimi kamni.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model s tankimi petami.- Udobna notranjost.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • ONLY Sandali 'Minnie' črna
    Način zapenjanja: Zaponka; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Balerinke Melissa MELISSA DOLL XX AD roza barva, M.33777.I721
    - Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Izdelek je primeren za vegane.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Gumijast podplat.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Salonarji Altercore Trixie črna barva, Trixie.Vegan
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udoben vložek.- Model z blok petami.
  • Pepe Jeans Nizke superge 'Brady' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kanvas, Oznaka našitek/oznaka zastava, Potisk oznake; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Čevlji Columbia Facet 75 Mid Outdry ženski, črna barva
    - Zgornji del je opremljen z zračno in vodoodporno membrano OutDry™. Povezana je z zunanjim materialom, zato je odlična in izjemno tesna pregrada pred dežjem ali snegom.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zunanji petni del TPU za stabilizacijo in ohranjanje pete pod nadzorom.- Sistem zavezovanja s ploščatimi trakovi Navic Fit™ omogoča, da se čevelj tesno prilega metatarzalni kosti, kar ohranja stopalo na mestu in ga stabilizira med gibanjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Vmesni podplat je izdelan iz inovativne pene Techlite™ PLUSH, ki zagotavlja učinkovito blaženje, hkrati pa je veliko bolj vzdržljiva od klasične pene EVA.- Zunanji podplat z naprednim sistemom oprijema Adapt Trax™ zagotavlja zelo dober oprijem pri gibanju po mokrih ali spolzkih površinah.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Espadrile Blauer Sunray mornarsko modra barva, S3SUNRAY01
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Columbia Facet 75 Outdry ženski, črna barva
    - Zgornji del je opremljen z zračno in vodoodporno membrano OutDry™. Povezana je z zunanjim materialom, zato je odlična in izjemno tesna pregrada pred dežjem ali snegom.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zunanji petni del TPU za stabilizacijo in ohranjanje pete pod nadzorom.- Sistem zavezovanja s ploščatimi trakovi Navic Fit™ omogoča, da se čevelj tesno prilega metatarzalni kosti, kar ohranja stopalo na mestu in ga stabilizira med gibanjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Vmesni podplat je izdelan iz inovativne pene Techlite™ PLUSH, ki zagotavlja učinkovito blaženje, hkrati pa je veliko bolj vzdržljiva od klasične pene EVA.- Zunanji podplat z naprednim sistemom oprijema Adapt Trax™ zagotavlja zelo dober oprijem pri gibanju po mokrih ali spolzkih površinah.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene visoke pete MICHAEL Michael Kors Alina bež barva, 40F2HNMP2L
    - Špičasta, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Japonke Steve Madden Jilly ženske, zelena barva, SM11002475
    - Gladek material.- Udobna notranjost.- Stabilen podplat.- Višina pet: 8,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Answear Lab ženski, črna barva
    - Gladek material.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Balerinke MICHAEL Michael Kors Andrea bež barva, 40R3ANFP1B
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model z nizko peto.- Gumijast podplat.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Alohas Toe Ring Flop ženski, črna barva, S00174.25
    - Blagovno znamko Alohas vodijo načela trajnostne potrošnje in proizvodnje. Njen cilj je zmanjšati količino odpadkov in emisij ogljika.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Gladek material.- Oblikovan vložek.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Emu Australia Cardwell ženski, črna barva, W12888.BLAK
    - Usnjena notranjost.- Model z debelim podplatom.- Gumijast podplat.- Gladek material.
  • Usnjeni sandali Steve Madden Freefall črna barva, SM11002471
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z blok petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Višina pet: 8,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • ABOUT YOU Nizke superge 'Linda' bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Visoke pete MICHAEL Michael Kors Alina črna barva, 40F2HNMP2A
    - Špičasta, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Usnjen vložek.- Model s tankimi petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Altercore Amy črna barva, Amy
    - Model z blok petami.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.
  • Sandali Altercore Elio ženski, črna barva, Elio
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gumijast podplat.- Gladek material.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.
  • LASCANA Sandali s paščki bež / črna / bela
    Tip pete: Wedge peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • LASCANA Sandali črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Odprt pokrov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Sandali Pinko Fantine roza barva, 100655 A0O6 YNR
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek.- Višina pet: 12 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • LASCANA Sandali s paščki mešane barve
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Tip pete: Wedge peta; Material: Imitirano usnje; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: PETA-Approved Vegan; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Tekaški čevlji New Balance FuelCell Rebel v3 vijolična barva
    - Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 175 g.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Sandali Guess ALIBI roza barva, FL6ALI PEL03
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z blok petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Udobna notranjost.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Converse Chuck 70 Plus HI A02871C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • VAGABOND SHOEMAKERS Nizke superge 'ZOE' črna
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Teniske Calvin Klein Jeans ESS VULC MONO W ženske, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Visoke pete Guess GADELLA roza barva, FL6GDL SAT08
    - Špičasta, utrjena kapica.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Močno utrjena peta.- Model s tankimi petami.- Okrasni detajli.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Elbsand Gležnarji z vezalkami karamel
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Tip pete: Polna peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • LASCANA Natikač bež / bela
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: PETA-Approved Vegan; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Sandali Ipanema VIBE SANDAL ženski, črna barva, 82429-AJ078
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Gladek material.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Pepe Jeans SLIDER ženski, črna barva, PLS70128
    - Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Ipanema VIBE SANDAL ženski, bež barva, 82429-AJ080
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Model brez zapiranja.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • VAGABOND SHOEMAKERS Nizke superge 'Zoe' bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Podplat s profilom, Zapiranje z 8 luknjami, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Gladek material, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Čevlji Jack Wolfskin Terraventure Urban Mid ženski, mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Usnjeni zgornji del iz semiš usnja z vodoodbojno prevleko.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Podloga iz lahke, zračne mrežice iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Zunanji podplat iz materiala Vibram®. Zahvaljujoč žlebičastemu podplatu in uporabi visoko zmogljive gumijaste zmesi zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Teža izdelka: 790 g.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Napapijri Park ženski, črna barva, NP0A4GUDCO.041
    - Vzorčast material.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld KONDO KL x DD ženski, črna barva, KL98903
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model s potiskom.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji The North Face Hypnum ženski, oranžna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zunanji petni del TPU za stabilizacijo in ohranjanje pete pod nadzorom.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Teža izdelka: 267 g.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Napapijri x Superga ženske, bež barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Močno utrjena peta.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Napapijri x Superga ženske, zelena barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjena peta.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Napapijri x Superga ženske, bela barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Močno utrjena peta.- Model z vezalkami.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Napapijri x Superga ženske, črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjena peta.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Alohas roza barva, HEWEP1C7.84
    - Blagovno znamko Alohas vodijo načela trajnostne potrošnje in proizvodnje. Njen cilj je zmanjšati količino odpadkov in emisij ogljika.- Odstranljiva verižica.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Udoben vložek.- Model s tankimi petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina pet: 9,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • LASCANA Natikač siva
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: PETA-Approved Vegan; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Visoke pete Guess GADELLA vijolična barva, FL6GDL SAT08
    - Špičasta, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Udobna notranjost.- Usnjen vložek.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrasni detajli.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Bohonomad Barcelona ženski, črna barva, BAR.2020.WMF
    - Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Gladek material.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Jack Wolfskin Woodland 2 Hybrid Low ženski, mornarsko modra barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Sistem hitrega vezalke omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje čevljev.- Velcro trak na peti olajša obuvanje in poskrbi, da se čevelj bolje prilega stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udoben podplat iz pene zagotavlja dodatno blaženje in visoko udobje pri uporabi.- Vmesni podplat Reflex Foam iz materiala EVA zagotavlja odlično blaženje in udobje pri nošenju tudi med dolgotrajno dejavnostjo.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Teža izdelka: 584 g.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Pepe Jeans BEACH SLIDE ženski, črna barva, PLS70131
    - Gladek material.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Jack Wolfskin Vojo 3 Low ženski, turkizna barva
    - Konstrukcija zgornjega dela VENT SUPPORT SYSTEM povečuje kroženje zraka v notranjosti čevlja, kar pripomore k ohranjanju udobja tudi med povečano aktivnostjo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek s tehnologijo Brrr °, ki uporablja posebej izbrane minerale, zagotavlja občutek hlajenja ter odlično odvaja vlago in se hitro suši.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 720 g.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh