Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

5383
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Venita 1-Day Color barvno pršilo za lase odtenek No. 10 - Violet Aura 50 ml
    Venita 1-Day Color, 50 ml, Pršila za narastek za ženske, Barva za lase Venita 1-Day Color daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: enostaven in hiter nanos v udobju doma zanesljivo barva lase lase pušča zdrave in mehke na dotik obstojna do naslednjega pranja Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Nanesite z razdalje 20 cm. Pustite, da se posuši. Uredite lase kot običajno.
  • Swiss Line Cell Shock Age Intelligence vlažilni in energijski booster 20 ml
    Swiss Line Cell Shock Age Intelligence, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Swiss Line Cell Shock je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: ne maši por deluje proti nepopolnostim izenačuje barvni odtenek kože mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Indola Color koncentriran aditiv za barvane lase 750 ml
    Indola Color, 750 ml, Prelivi za lase za ženske, Poltrajna barva za lase Indola Color doda vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: v laseh ustvarja naravne odseve Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BrushArt Accessories Pencil sharpener kozmetični šilček
    BrushArt Accessories Pencil sharpener, Šilčki za ženske, Šilček BrushArt Accessories Pencil sharpener bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: ima zelo ostro rezilo enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika dvojna odprtina – za klasične in debele svinčnike Navodilo za uporabo: Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.
  • Revolution Skincare Brighten Blend posvetlitveno olje za poenotenje tona kože 30 ml
    Revolution Skincare Brighten Blend, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Revolution Skincare Brighten predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in mehča hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča žametno mehko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Signal Natural Elements Integral 8 Camomile zobna pasta 75 ml
    Signal Natural Elements Integral 8 Camomile, 75 ml, Zobne paste uniseks, Zobna pasta Signal Natural Elements Integral 8 Camomile zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • Spokar Dental Plate ščetka za zobne proteze 3460 1 kos
    Spokar Dental Plate, 1 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Spokar Dental Plate ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • I Heart Revolution Tasty Watermelon paleta senčil za oči 8x10,8 g
    I Heart Revolution Tasty Watermelon, 8x10,8 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči I Heart Revolution Tasty Watermelon vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek polni pigmenti enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Bumble and bumble Bb.Super Rich Conditioner kremasti balzam za lase ki dodaja hidracijo in sijaj 250 ml
    Bumble and bumble Bb.Super Rich Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Bumble and bumble Bb.Super Rich Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Farmona Nivelazione Velvet Hands encimska piling maska za roke 200 ml
    Farmona Nivelazione Velvet Hands, 200 ml, nega rok in nohtov za ženske, Lastnosti: blaži znake staranja kože preprečuje suho kožo obnavlja koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Maternea Mother Care gel za intimno higieno za nosečnice 200 ml
    Maternea Mother Care, 200 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Maternea Mother Care zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Green Pharmacy Body Care Olive & Rice Milk hranilni gel za prhanje 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Olive & Rice Milk, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Green Pharmacy Body Care Olive & Rice Milk. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Organic Shop Natural Coconut & Shea intenzivna maska za lase z vlažilnim učinkom 250 ml
    Organic Shop Natural Coconut & Shea, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Organic Shop Natural Coconut & Shea predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar piling za telo 250 ml
    Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Organic Shop Body Scrub z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Raspberry & Sugar nežni piling za telo 250 ml
    Organic Shop Raspberry & Sugar, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Organic Shop Raspberry & Sugar bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna prekrvavi kožo Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Lirene Redness hranilno čistilno mleko za obraz in oči 200 ml
    Lirene Redness, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: preprečuje suho kožo
  • Erbe Solingen Manicure pilica za nohte 13 cm 1 kos
    Erbe Solingen Manicure, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica Erbe Solingen Manicure vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pili natančno in enakomerno pilica je izredno prijazna do nohtne kožice in ne povzroča odrgnin površina pilice ima dolgo življenjsko dobo Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Vedno pilite suhe nohte. Po uporabi sperite z vodo.
  • Bentley Beyond The Collection Radiant Osmanthus parfumska voda za ženske 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Radiant Osmanthus, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Bentley Beyond The Collection Radiant Osmanthus bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • TONI&GUY Flexible Hold Braid Balm balzam za učvrstitev na cop 50 ml
    TONI&GUY Flexible Hold Braid Balm, 50 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske
  • Notino Master Collection F01 Foundation brush čopič za make-up 1 kos
    Notino Master Collection F01 Foundation brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske
  • Lovely UV Shine nadlak za nohte
    Lovely UV Shine, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Lovely UV Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Lovely Sugar nadlak za nohte z bleščicami 8 ml
    Lovely Sugar, 8 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Lovely Sugar vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Beauty Formulas Aloe Vera meglica za obraz z osvežujočim učinkom 50 ml
    Beauty Formulas Aloe Vera, 50 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Beauty Formulas Aloe Vera . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Za takojšnjo osvežitev lahko nanesete tudi kadarkoli čez dan.
  • Beauty Formulas Coconut Oil globinsko vlažilna maska za roke 1 kos
    Beauty Formulas Coconut Oil, 1 kos, Maske za roke za ženske, Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte na čisto, suho kožo. Sledite navodilom na embalaži.
  • Beauty Formulas Hair Remover Shea Butter depilacijska krema za noge z vlažilnim učinkom 100 ml
    Beauty Formulas Hair Remover Shea Butter, 100 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Beauty Formulas Hair Remover bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: enostavno za uporabo uporabi se lahko tudi za kratke dlake kožo hrani in vlaži skrbno odstranjuje dlake za več tednov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Najprej opravite test tolerance. Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Nadaljujte proti smeri rasti dlačic. Nato temeljito sperite z vodo. Nekaj ur po odstranitvi dlačic na obritih predelih ne uporabljajte deodoranta ali antiperspiranta in kozmetike na osnovi alkohola.
  • Rimmel Super Gel Step 2 Glitter nadlak za nohte za bleščeč sijaj 12 ml
    Rimmel Super Gel Step 2 Glitter, 12 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Rimmel Super Gel Step 2 Glitter vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju okrepi in učvrsti nohte Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Mavala Cuticle Care Nail Scrub piling za nohte 15 ml
    Mavala Cuticle Care Nail Scrub, 15 ml, Nega nohtov za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek Mavala Cuticle Care Nail Scrub vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše.
  • Oriflame Love Nature Organic Wheat & Coconut vlažilni šampon za suhe lase 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Wheat & Coconut, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Oriflame Love Nature Organic Wheat & Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče deluje proti kodranju las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • TrueLife AquaFloss Compact C300 Periodontal Jet nadomestne šobe TrueLife AquaFloss C-series 4 kos
    TrueLife AquaFloss Compact C300 Periodontal Jet, 4 kos, Ustne prhe uniseks, Dodatna nega medzobne higiene TrueLife AquaFloss Compact C300 Periodontal Jet vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: lajša čiščenje medzobnih prostorov odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora
  • Yankee Candle Red Raspberry Refill polnilo za aroma difuzor 2x18,5 ml
    Yankee Candle Red Raspberry Refill, 2x18,5 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Yankee Candle Red Raspberry Refill spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma citrusna dišava
  • Mel Skin Detoxifying maska iz blata z minerali Mrtvega morja 30 ml
    Mel Skin Detoxifying, 30 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mel Skin Detoxifying bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: razstruplja kožo celovito lepša videz kože kožo čisti v globino kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Origins Peace of Mind® Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml
    Origins Peace of Mind® Hand Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Origins Peace of Mind® Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Origins Light Rose™ Moisturizing Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml
    Origins Light Rose™ Moisturizing Hand Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Origins Light Rose™ Moisturizing Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Millefiori Icon Oxygen dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Oxygen, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Oxygen, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Odstranite zaščitno embalažo in nadomestite staro polnilo.
  • Millefiori Icon Cold Water dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Cold Water, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Cold Water, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Odstranite zaščitno embalažo in nadomestite staro polnilo.
  • Afnan Naseej Al Khuzama parfumska voda uniseks 50 ml
    Afnan Naseej Al Khuzama, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks parfumska voda Afnan Naseej Al Khuzama osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. orientalska dišava cvetlična dišava
  • Dr. Pawpaw Prep and Pout darilni set (za ustnice)
    Dr. Pawpaw Prep and Pout, Maske za ustnice za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dr. Pawpaw Prep and Pout bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: večnamenski balzam 25 ml vlažilna maska za ustnice za noč 25 ml Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke koži zagotavlja takojšnje udobje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi. Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • Dr. Pawpaw The Nude Collection darilni set (za ustnice)
    Dr. Pawpaw The Nude Collection, Kozmetični seti za ženske, Balzam za ustnice Dr. Pawpaw The Nude Collection je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Vsebina seta: Original večnamenski balzam 25 ml Peach Pink večnamenski balzam 25 ml Rich Mocha večnamenski balzam 25 ml Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • We Love Candles Gold Beautiful Poison dišeča sveča 150 g
    We Love Candles Gold Beautiful Poison, 150 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka We Love Candles Gold Beautiful Poison čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava začinjena aroma gurmanska dišava citrusna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo veganski izdelek Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Good Foot Stay Relaxed balzam za utrujene noge 250 ml
    Delia Cosmetics Good Foot Stay Relaxed, 250 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Delia Cosmetics Good Foot Stay Relaxed odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo kožo pomirja stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Bath & Body Works Leaves držalo za dišavo za avto brez polnila za obešanje 1 kos
    Bath & Body Works Leaves, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Korres Cystine & Glycoprotein šampon proti redčenju in izpadanju las za ženske 250 ml
    Korres Cystine & Glycoprotein, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Cystine & Glycoprotein učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: preprečuje prezgodnje izpadanje las stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • The Somerset Toiletry Co. Bath Collection Festive Pop šumeče tablete za kopel Snowy Night 2x100 g
    The Somerset Toiletry Co. Bath Collection Festive Pop, 2x100 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica The Somerset Toiletry Co. Bath Collection Festive Pop vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • The Somerset Toiletry Co. Bath Collection Bath Fizzer Bar šumeče tablete za kopel Cucumber & Cactus 200 g
    The Somerset Toiletry Co. Bath Collection Bath Fizzer Bar, 200 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica The Somerset Toiletry Co. Bath Collection vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: prijetno diši pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Parfums Café Iced by Café toaletna voda za moške 100 ml
    Parfums Café Iced by Café, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Parfums Café Iced by Café vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava citrusna dišava lesna dišava
  • Fluff Superfood Frosted lahka vlažilna krema za telo Summer Piňa Colada 150 ml
    Fluff Superfood Frosted, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Fluff Superfood neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži daje žametno mehkobo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Kotex Natural Normal vložki 8 kos
    Kotex Natural Normal, 8 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Kotex Natural Normal vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: dermatološko testirano prijeten in mehak material absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino visoka propustnost krilca za zaščito stranskih delov perila je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju Brezhibno nameščen ohranja obliko velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev srednje močna
  • Wibo Deluxe Brightener korektor za osvetljevanje v peresu 1 1,7 g
    Wibo Deluxe Brightener, 1,7 g, Korektorji za ženske, Korektor Wibo Deluxe Brightener prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • DuKaS Premium Line Solingen 355 ščipalec za nohte majhen 5,5 cm
    DuKaS Premium Line Solingen 355, 5,5 cm, Manikura in pilice uniseks, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 355 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Lastnosti: idealen pripomoček za popolno manikuro optimalne dimenzije zagotavljajo udobno uporabo skrbno striže nohte trajna ostrina Navodilo za uporabo: Dvignite vrtljiv zgornji vzvod in položite noht med rezili klešč. Začnite na eni strani nohta in nadaljujte v isti smeri, da ga odstranite.
  • Woobamboo Eco Interdental Brush medzobne ščetke miks 12 kos
    Woobamboo Eco Interdental Brush, 12 kos, Medzobne ščetke uniseks, Medzobna ščetka Woobamboo Eco Interdental Brush je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo zagotavlja preventivo proti paradontozi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • Nude by Nature Flawless dolgoobstojni tekoči puder odtenek C2 Pearl 30 ml
    Nude by Nature Flawless, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Nude by Nature Flawless bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja gladi površino kože kožo matira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Wibo Gel Like lak za nohte z gel učinkom 8,5
    Wibo Gel Like, 8,5 , Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Wibo Gel Like vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Lovely Waterproof samodejni svinčnik za obrvi s krtačko #1
    Lovely Waterproof, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Lovely Waterproof vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto vključno s praktično krtačko izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Lovely Brows Creator samodejni svinčnik za obrvi #1
    Lovely Brows Creator, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Lovely Brows Creator vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Allegro Natura Organic lahka vlažilna krema za roke 60 ml
    Allegro Natura Organic, 60 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Allegro Natura Organic popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija ne pušča mastnih sledi Vlaži in hrani kožo ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Yankee Candle Peppermint Pinwheels dišeča sveča 411 g
    Yankee Candle Peppermint Pinwheels, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Peppermint Pinwheels čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zimska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland šumeče kroglice za kopel (darilni set)
    Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland, Pene za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Vsebina seta: Winter Wonderland šumeča kopalna kroglica 4 kos 120 g Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši mehča kožo celega telesa pomirja telo in duha darilno pakiranje razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • USMILE U3 sonična električna zobna ščetka + 2 nadomestni glavi Starry Black 1 kos
    USMILE U3, 1 kos, Sonične zobne ščetke uniseks, Sonična ščetka USMILE U3 deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore vgrajen časomerilec ne draži občutljivih zob in dlesni pomaga ohranjati zobe naravno bolj bele lajša dostop do zadnje strani zob Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Revlon Professional Eksperience Sebum Control tretma za mastne lase in lasišče 12x7 ml
    Revlon Professional Eksperience Sebum Control, 12x7 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Revlon Professional Eksperience Sebum Control lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: čisti lasišče lase naredi svilnato mehke na dotik prodira v lasno strukturo in jo krepi Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v umite, z brisačo posušene lase. Ne spirajte.
  • Allegro Natura Organic vlažilna in hranilna krema 30 ml
    Allegro Natura Organic, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Allegro Natura Organic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži hitro se vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Allegro Natura Organic krema proti gubam 30 ml
    Allegro Natura Organic, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Allegro Natura Organic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sensai Styling Eyebrow Pencil svinčnik za obrvi odtenek 02 warm brown 0,2 ml
    Sensai Styling Eyebrow Pencil, 0,2 ml, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Sensai Styling Eyebrow Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Rimmel Kind & Free maskara za volumen in podaljšanje trepalnic odtenek 002 Brown Black 7 ml
    Rimmel Kind & Free, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel Kind & Free daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima dolgotrajen učinek čudovito zavije trepalnice ima intenzivno barvo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Souletto Pink Pepper & Rice Milk Bath Oil olje za kopel 100 ml
    Souletto Pink Pepper & Rice Milk Bath Oil, 100 ml, Olja za kopel uniseks
  • Souletto Peppermint & Ginger Bath Oil olje za kopel 100 ml
    Souletto Peppermint & Ginger Bath Oil, 100 ml, Olja za prhanje uniseks
  • Millefiori Milano White Paper Flowers aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Millefiori Milano White Paper Flowers, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano White Paper Flowers prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Shadow Palette paleta senčil za oči 02 Up To Snow Good 6x1,7 g
    NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Shadow Palette, 6x1,7 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Shadow Palette vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: bleščeč in mat učinek za dnevno in večerno ličenje polni pigmenti za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints kremasta senčila za obraz in telo odtenek 02 Fired Up 15 ml
    NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints, 15 ml, senčila za oči uniseks, Senčila za oči NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna odtenki se enostavno kombinirajo matna tekstura dolgotrajen učinek
  • Notino Grace Collection Braided velvet headband obroč za lase 1 kos
    Notino Grace Collection Braided velvet headband, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske
  • Notino Grace Collection Velvet headband obroč za lase
    Notino Grace Collection Velvet headband, Ostali dodatki za lase za ženske
  • Notino Grace Collection Satin bow scrunchie elastika za lase 1 kos
    Notino Grace Collection Satin bow scrunchie, 1 kos, Elastike za lase za ženske
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa šampon za lase 200 ml
    Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wibo About Last Night bleščeča tekoča senčila za oči #3 4 ml
    Wibo About Last Night, 4 ml, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Wibo About Last Night omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: bleščeč učinek enostavno se nanaša
  • LAMEL BASIC Brow svinčnik za obrvi odtenek 401 1,7 g
    LAMEL BASIC Brow, 1,7 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi LAMEL BASIC vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Essence Luminous EYE TINT tekoče senčilo za oči odtenek 03 Shimmering Taupe 6 ml
    Essence Luminous EYE TINT, 6 ml, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Essence Luminous EYE TINT omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za naravno ličenje oči pigmentacija je zelo intenzivna enostavno se raznaša bleščeč učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Khadlaj Bakhoor Al Bahaar Gold kadilo 55 g
    Khadlaj Bakhoor Al Bahaar Gold, 55 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Khadlaj Bakhoor Al Bahaar Gold vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo. Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje.
  • Bione Cosmetics Dentamint Herbal Extracts puder za beljenje zob 40 g
    Bione Cosmetics Dentamint Herbal Extracts, 40 g, Beljenje zob za ženske, Puder za beljenje zob Bione Cosmetics Dentamint Herbal Extracts skrbno odstranjuje madeže, ki jih povzroča kajenje, hrana ali staranje zob. Rezultat je popoln sijoč nasmeh. Lastnosti: lošči in čisti površino vaših zob izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo beli zobe Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na vlažno zobno krtačko nanesite puder za beljenje zob in nadaljujte kot pri običajnem čiščenju zob.
  • Yankee Candle Lemon Lavender vosek za električno aroma lučko 61 g
    Yankee Candle Lemon Lavender, 61 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Lemon Lavender ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Lemon Lavender Refill polnilo za aroma difuzor 2x18,5 ml
    Yankee Candle Lemon Lavender Refill, 2x18,5 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Yankee Candle Lemon Lavender Refill spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.
  • Yankee Candle Air Freshener Base Faceted električni difuzor
    Yankee Candle Air Freshener Base Faceted, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Yankee Candle Air Freshener Base Faceted bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Swiss Line Cell Shock gladilni serum za ustnice 15 ml
    Swiss Line Cell Shock, 15 ml, Nega za okolico ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Swiss Line Cell Shock razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: gladi ustnice in linije okoli ustnic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Millefiori Sticks nadomestne paličice za aroma difuzorje 69 cm
    Millefiori Sticks, 69 cm, Paličice za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestne palčke Millefiori Sticks so primerne za uporabo v aroma difuzorju. Palčke se namočijo v dišečo mešanico iz posodice, ki vsebuje pršilo za dom. Ta se preko palčk postopno sprošča in izhlapeva v zrak. Tako lahko prostor enkratno diši več tednov. Navodilo za uporabo: V posodico z dišečo esenco potopite palčke, ki vpijejo pršilo in dišava se začne postopoma sproščati v zrak prostora. Intenzivnost dišave aroma difuzorja se prilagaja s številom vloženih palčk.
  • Smashbox Christian Cowan Star Palette paleta senčil za oči 14,63 g
    Smashbox Christian Cowan Star Palette, 14,63 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Smashbox Christian Cowan vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek za dnevno in večerno ličenje omogoča zelo raznoliko ličenje za dnevno in večerno ličenje polni pigmenti Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • La Martina Colonias Intensas Alpha Woods kolonjska voda uniseks 80 ml
    La Martina Colonias Intensas Alpha Woods, 80 ml, Kolonjske vode uniseks, Ko enkrat spoznate čar aromatičnih dišav, se jim takoj predate. Ena od njih je tudi uniseks kolonska voda La Martina Colonias Intensas Alpha Woods , brez katere si več nobenega uspešnega dneva ne boste znali več predstavljati. izvirna dišava za izvirno osebnost za ženske in moške
  • Ideepharm Idee Derm hranilna krema za obraz za dan in noč s ceramidi 50 ml
    Ideepharm Idee Derm, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ideepharm Idee Derm bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost obnavlja kožno bariero odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Catrice All Over Glow Tint večnamensko ličilo za oči, ustnice in obraz odtenek 010 · Beaming Diamond 15 ml
    Catrice All Over Glow Tint, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Lastnosti: popolno izriše ustnice licem daje zdravo barvo za naravno ličenje oči osvetljuje enostavno za uporabo Sestava: veganski izdelek
  • Chanel N°1 Lotion Revitalisante revitalizacijska emulzija za obraz 150 ml
    Chanel N°1 Lotion Revitalisante, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Chanel N°1 Lotion Revitalisante. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: deluje proti staranju kože kožo posvetli odpravlja drobne linije in gube Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na temeljito očiščeno in osušeno kožo obraza s pomočjo vatne blazinice.
  • Bath & Body Works Car with Present držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Car with Present, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Car with Present je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Venira Shampoo naravni šampon za razdraženo lasišče 300 ml
    Venira Shampoo, 300 ml, Šamponi uniseks, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj pomirja lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Milani Milani Precision samodejni svinčnik za obrvi 120 Caramel 0,05 g
    Milani Milani Precision, 0,05 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Milani Milani Precision vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi dolgo obstojen učinek vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Afnan Naseej Al Ward parfumska voda za ženske 50 ml
    Afnan Naseej Al Ward, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Afnan Naseej Al Ward bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava
  • Tomas Arsov Architekt regeneracijska maska za lase 250 ml
    Tomas Arsov Architekt, 250 ml, Regeneratorji za lase uniseks, Maska za lase Tomas Arsov Architekt predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem vrača naraven, zdrav videz deluje v globino lasnega vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Sestava: ne vsebuje SLS brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Montibello Colour Protect Colour Protector zaščitna krema pred barvanjem 100 ml
    Montibello Colour Protect Colour Protector, 100 ml, Odstranjevalci barve za ženske, Odstranjevalec barve Montibello Colour Protect Colour Protector nežno, a učinkovito očisti lasišče in kožo obraza ter odstrani odvečno barvo za lase. Lastnosti: nežen do kože obraza in lasišča enostavno odstrani preostanke barve s kože enostavna uporaba Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in nežno obrišite prizadeta mesta na koži.
  • Notino Master Collection E05 Liner brush čopič za obrvi in oči 1 kos
    Notino Master Collection E05 Liner brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske
  • Souletto Floramania Room Spray pršilo za dom 100 ml
    Souletto Floramania Room Spray, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Souletto Floramania Room Spray z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Souletto Orientalism Room Spray pršilo za dom 100 ml
    Souletto Orientalism Room Spray, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Souletto Orientalism Room Spray z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: orientalska aroma lesna dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh