Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

4760
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Regina Winter Dream mazilo za ustnice
    Regina Winter Dream, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Winter Dream je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit, 7 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Medium rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Very Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter 1 kos Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo mehča in pomirja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • NARS Skin Light Reflecting Restorative Night Treatment nočna nega za posvetlitev in zgladitev kože 30 ml
    NARS Skin Light Reflecting Restorative Night Treatment, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek NARS Skin Light Reflecting Restorative Night Treatment bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz
  • Al Haramain Malik Al Oudh kadilo 75 g
    Al Haramain Malik Al Oudh, 75 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Malik Al Oudh vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • MAC Cosmetics 316 Synthetic Lip Brush čopič za ustnice 1 kos
    MAC Cosmetics 316 Synthetic Lip Brush, 1 kos, Čopiči za ustnice za ženske, Čopič za ustnice MAC Cosmetics 316 Synthetic Lip Brush vam omogoča popolno in natančno ličenje vaših ustnic. Lastnosti: hiter in enostaven nanos odlično se prilega roki enakomerno raznaša šminko popolno oblikuje ustnice zaradi natančnega nanašanja šminke Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na ustnice po potrebi. Uporabite rob čopiča za risanje kontur in površino čopiča za zapolnjevanje ustnic.
  • emi Charmicon Punk Rock nalepke za nohte 3D #183 1 kos
    emi Charmicon Punk Rock, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: moderen dizajn
  • Beauty Jar Colorful negovalna maska za barvane lase 150 g
    Beauty Jar Colorful, 150 g, Maske za lase za ženske, Maska za lase Beauty Jar Colorful predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gosh Lash Lift maskara za privihanje in ločevanje trepalnic s krtačko 2v1 odtenek 001 Extreme Black 6 ml
    Gosh Lash Lift, 6 ml, maskare za ženske, Maskara Gosh Lash Lift daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice posamezno loči vsako trepalnico Sestava: veganski izdelek izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Notino Grace Collection Manicure kit set za manikiro
    Notino Grace Collection Manicure kit, Manikura in pilice uniseks
  • MYLAQ My Top Dry gel nadlak za zaščito in sijaj brez lepljive plasti 5 ml
    MYLAQ My Top Dry, 5 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte MYLAQ My Top Dry vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju uporabljajte samo skupaj z LED lučko
  • MYLAQ Wooden Sticks leseni potiskač obnohtne kožice 10 kos
    MYLAQ Wooden Sticks, 10 kos, Modeliranje nohtov za ženske
  • VOLUSPA Maison Noir French Linen vlažilni losjon za roke 450 ml
    VOLUSPA Maison Noir French Linen, 450 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema VOLUSPA Maison Noir French Linen. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • VOLUSPA Maison Noir Pink Citron vlažilni losjon za roke 450 ml
    VOLUSPA Maison Noir Pink Citron, 450 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema VOLUSPA Maison Noir Pink Citron. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Natural Care čistilni tonik za obraz 200 ml
    Ziaja Natural Care, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Natural Care bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: ohranja uravnotežen pH v koži kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov pomirja in tonira kožo dela mehko, svežo in sijočo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • Ziaja Natural Care gel za intimno higieno 400 ml
    Ziaja Natural Care, 400 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Natural Care nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Sestava: veganski izdelek
  • Ziaja Natural Care intenzivno hranilna krema 50 ml
    Ziaja Natural Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Natural Care vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • EcoTools Precious Metals set čopičev (za sijoč videz)
    EcoTools Precious Metals, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Precious Metals vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za puder čopič za nanos tekočega pudra čopič za korektor gobica za tekoči puder Lastnosti: čopič za popolno ličenje odličen za darilo razveselil bo vsako žensko odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Precious Metals set čopičev (za osvetlitev kože)
    EcoTools Precious Metals, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Precious Metals vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za nanašanje senčil Čopič za zabrisovanje čopič za osvetljevalec čopič za rdečilo Lastnosti: razveselil bo vsako žensko za natančno nanašanje ličil ima mehke ščetine natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • AZHA Perfumes Mishmish Al Oud parfumska voda uniseks ml
    AZHA Perfumes Mishmish Al Oud, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda AZHA Perfumes Mishmish Al Oud vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. začimbna dišava orientalska dišava
  • AZHA Perfumes Oudn Cuir parfumska voda uniseks ml
    AZHA Perfumes Oudn Cuir, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda AZHA Perfumes Oudn Cuir je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. orientalska dišava
  • LR Lovingly by Bruce Willis parfumska voda za ženske 50 ml
    LR Lovingly by Bruce Willis, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda LR Lovingly by Bruce Willis je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava lesna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Swiss Line Cell Shock koncentrirana vlažilna esenca za obraz in vrat 150 ml
    Swiss Line Cell Shock, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Swiss Line Cell Shock . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo posvetli pomirja in ščiti kožo Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Sesderma Hidraderm krema za roke za občutljivo kožo 80 ml
    Sesderma Hidraderm, 80 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Sesderma Hidraderm popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Yankee Candle Spiced Banana Bread vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Spiced Banana Bread, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Spiced Banana Bread ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Soft Wool & Amber dišeča sveča 368 g
    Yankee Candle Soft Wool & Amber, 368 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Soft Wool & Amber čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Beauty Jar Dr. Herbs balzam za ustnice s hranilnim učinkom 15 ml
    Beauty Jar Dr. Herbs, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Beauty Jar Dr. Herbs razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti ustnice pušča voljne in žametno mehke ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ustrezno debelo plast nanašajte neposredno na ustnice.
  • Note Cosmetique Ultra Black Dipliner tekoče črtalo za oči 4,5 ml
    Note Cosmetique Ultra Black Dipliner, 4,5 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Note Cosmetique Ultra poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ima hitro sušeče sestavine Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Beauty Formulas Vitamin C osvežilno pršilo za prehrano in hidracijo 55 ml
    Beauty Formulas Vitamin C, 55 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Beauty Formulas Vitamin C je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: kožo posvetli kožo vlaži in ji daje svežino nudi zaščito pred izsuševanjem Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Beauty Formulas Hair Remover Watermelon & Oat depilacijska krema za noge za občutljivo kožo 100 ml
    Beauty Formulas Hair Remover Watermelon & Oat, 100 ml, Depilacijske kreme za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Beauty Formulas Hair Remover Watermelon & Oat vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: enostavno za uporabo skrbno odstranjuje dlake za več tednov kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Najprej opravite test tolerance. Če pride do draženja, takoj sperite in prenehajte z uporabo. Nanašajte na čisto, suho kožo. Pustite nekaj časa učinkovati. Nadaljujte proti smeri rasti dlačic. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Aromactiv+ gel gel z grelnim učinkom 50 g
    Aromactiv+ gel, 50 g, Regeneracija in masaža za ženske, Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na težavna mesta in z nežno masažo vtrite v kožo. Dlje kot se boste posvetili masaži prizadetih mest, vidnejši bodo rezultati. Sledite navodilom na embalaži. Nežno vtrite.
  • Beauty Jar Candy Shop puder za kopel 250 g
    Beauty Jar Candy Shop, 250 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel Beauty Jar Candy Shop nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: s sprostitvenimi učinki prijetno diši obnavlja kožo mehča in gladi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Beauty Jar Girl's Dream puder za kopel 250 g
    Beauty Jar Girl's Dream, 250 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel Beauty Jar Girl's Dream nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: s sprostitvenimi učinki prijetno diši mehča in gladi ima pomirjajoč učinek Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Herbadent Herbal Toothpaste Passionfruit zeliščna zobna pasta Passionfruit 75 g
    Herbadent Herbal Toothpaste Passionfruit, 75 g, Za krepitev zobne sklenine uniseks, Zobna pasta Herbadent Herbal Toothpaste neguje vaše zobe s pomočjo naravnih izvlečkov. Zagotavlja učinkovito preventivo pred nastankom zobne gnilobe, kamna in oblog. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe osvežuje zadah ščiti pred zobno gnilobo v ustih pušča občutek čistosti in svežine utrjuje zobno sklenino Sestava: naravni izvlečki Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Herbadent Herbal Toothpaste Jasmine zeliščna zobna pasta Jasmine 75 g
    Herbadent Herbal Toothpaste Jasmine, 75 g, Za krepitev zobne sklenine uniseks, Zobna pasta Herbadent Herbal Toothpaste neguje vaše zobe s pomočjo naravnih izvlečkov. Zagotavlja učinkovito preventivo pred nastankom zobne gnilobe, kamna in oblog. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe osvežuje zadah ščiti pred zobno gnilobo v ustih pušča občutek čistosti in svežine utrjuje zobno sklenino Sestava: naravni izvlečki Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Herbadent Professional CHX ustna voda 240 ml
    Herbadent Professional CHX, 240 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Herbadent Professional CHX osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah zmanjša občutljivost zob Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • VINOVE Women's Yes Marina dišava za avto 1 kos
    VINOVE Women's Yes Marina, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Women's Yes Marina naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava
  • VINOVE Women's Maranello dišava za avto 1 kos
    VINOVE Women's Maranello, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Women's Maranello naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava gurmanska dišava začinjena aroma
  • VINOVE Women's Monza dišava za avto 1 kos
    VINOVE Women's Monza, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Women's Monza naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava gurmanska dišava
  • THD Earthmade Sorriso D'angelo dišeča sveča 180 g
    THD Earthmade Sorriso D'angelo, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka THD Earthmade Sorriso D'angelo čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Santal Palace dišeča sveča 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Santal Palace, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Santal Palace čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava sladka aroma Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Areon Ken Lemon dišava za avto 30 g
    Areon Ken Lemon, 30 g, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Areon Ken Lemon naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • NIP+FAB Glycolic Fix Extreme nežni eksfoliacijski tonik 100 ml
    NIP+FAB Glycolic Fix Extreme, 100 ml, Kemični pilingi za ženske, Pripravek za toniranje NIP+FAB Glycolic Fix bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: čisti zamašene pore s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo odstranjuje odmrle kožne celice kožo dela mehko, svežo in sijočo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Areon Parfume Red osvežilec zraka za v avto 50 ml
    Areon Parfume Red, 50 ml, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Areon Parfume Red naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: zeliščna aroma cvetlična dišava lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Parfume Verano Azul osvežilec zraka za v avto 50 ml
    Areon Parfume Verano Azul, 50 ml, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Areon Parfume Verano Azul naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Aveda Brilliant™ Humectant Pomade pomada za lase za oblikovanje valovitih las 75 ml
    Aveda Brilliant™ Humectant Pomade, 75 ml, Pomade za lase za ženske, Popolnoma zglajena pričeska, odlično oblikovani kodri ali raje divja skuštranost? Katerikoli lasni styling vam je že bolj všeč, pomada za lase Aveda Brilliant™ Humectant Pomade vam z lahkoto pomaga do odličnega rezultata. Lastnosti: čvrsti pričesko in ji daje teksturo lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Manjšo količino pomade nanesite na suhe lase in jih uredite v želeno obliko.
  • Areon Pearls Apple & Cinnamon dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Apple & Cinnamon, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Apple & Cinnamon naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma sadna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Black Crystal dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Black Crystal, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Black Crystal naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Citrus Squash dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Citrus Squash, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Citrus Squash naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Coconut dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Coconut, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Coconut naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Lilac dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Lilac, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Lilac naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls New Car dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls New Car, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls New Car naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Farmona Nivelazione Intensive Help krepilna krema za roke in nohte 100 ml
    Farmona Nivelazione Intensive Help, 100 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Farmona Nivelazione Intensive Help. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Farmona Nivelazione kremasti piling za noge 100 ml
    Farmona Nivelazione, 100 ml, Pedikura za ženske, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek Farmona Nivelazione vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: ima regeneracijske učinke odstranjuje otrdelo kožo na stopalih vlaži in mehča razpokano kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Sperite.
  • invisibobble Hairhalo Time To Shine obroč za lase You're a Star
    invisibobble Hairhalo Time To Shine, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Hairhalo Time To Shine zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Delia Cosmetics Multi Effect 10 in1 balzam za nohte 11 ml
    Delia Cosmetics Multi Effect 10 in1, 11 ml, Nohti za ženske, Pripravek Delia Cosmetics Multi Effect 10 in1 vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte učinkovito obnavlja nohte hrani nohte in obnohtno kožico podpira zdravo rast nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Yankee Candle Snow Globe Wonderland 2 Medium Candle darilni set
    Yankee Candle Snow Globe Wonderland 2 Medium Candle, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Yankee Candle Snow Globe Wonderland 2 Medium Candle vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: tematska praznična dišava zimska dišava božična aroma Vsebina seta: Snow Globe Wonderland dišeča sveča 411 g Peppermint Pinwheels dišeča sveča 411 g
  • DW Home Typewriter Smoked Birch & Vetiver dišeča sveča 434 g
    DW Home Typewriter Smoked Birch & Vetiver, 434 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Typewriter Smoked Birch & Vetiver čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava lesna dišava dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Aery Botanical Green darilni set
    Aery Botanical Green, 1 kos, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Aery Botanical Green vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: idealno kot darilo čisto gorenje idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Vsebina seta: Black Oak dišeča sveča 80 g Green Bamboo dišeča sveča 80 g Herbal Tea dišeča sveča 80 g Sestava: 100-% sojin vosek biološko razgradljiv vosek obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Le Maioliche nežni gel za prhanje 250 ml
    Le Maioliche, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Le Maioliche Versilia je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dermacol Imperial Rose bronzer in osvetljevalec z vonjem vrtnic 7 g
    Dermacol Imperial Rose, 7 g, Bronzerji za ženske, Osvetljevalec Dermacol Imperial Rose daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: koži zagotavlja spočit in sproščen videz obrazu doda zdrav in svež videz kožo optično gladi in mehča razjasni kožo se odlično spoji s kožo in ne pušča grudic koži zagotavlja svežost Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • Venira Body care - watermelon olje za prhanje z vlažilnim učinkom 200 ml
    Venira Body care - watermelon, 200 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Olje za prhanje koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo skrbno umije in očisti kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Eveline Cosmetics I Love Vegan Food hranilna krema za roke 50 ml
    Eveline Cosmetics I Love Vegan Food, 50 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Eveline Cosmetics I Love Vegan Food popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: prijetno diši ne pušča mastnih sledi hitro se vpija Vlaži in hrani kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Wella Wellaflex Special Collection lahek gel v pršilu 150 ml
    Wella Wellaflex Special Collection, 150 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Wella Wellaflex Special Collection zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: prijetno diši ne obremenjuje las enostavno nanašanje zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Linteo Paper Tissues Two-ply Paper, 150 pcs per box papirnati robčki 150 kos
    Linteo Paper Tissues Two-ply Paper, 150 pcs per box, 150 kos, Papirnati robčki za ženske, Ko gre za higieno, pozabite na nostalgijo v obliki bombažnih robcev in se odločite za papirnate robčke Linteo Paper Tissues Two-ply Paper, 150 pcs per box. V pomoč so vam pri celi vrsti neprijetnih situacij, tako doma kot zunaj doma. Vedno se jih splača imeti pri roki. Lastnosti: dvoslojni robček enostavno in hitro vzamete iz škatle papirnata škatla z motivi odličen pomočnik pri prehladih robček je zelo mehak Sestava: 100-% celuloza
  • The Doctor Panthenol + Apple Vinegar Reconstruction obnovitveni šampon s pantenolom 355 ml
    The Doctor Panthenol + Apple Vinegar Reconstruction, 355 ml, Šamponi za ženske, Šampon The Doctor Panthenol + Apple Vinegar Reconstruction učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke neguje dolžine oslabelih las bori se proti srbenju in suhosti lasišča z las in lasišča odstranjuje maščobo Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Liftea Herbazulen mazilo za razdraženo kožo 10 g
    Liftea Herbazulen, 10 g, Posebna nega za kožo za ženske, Pripravek Liftea Herbazulen bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • LAMEL The Myth of Utopia Tinted Brow Highlighter gel za obrvi z bleščicami odtenek 401 8,5 ml
    LAMEL The Myth of Utopia Tinted Brow Highlighter, 8,5 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Maskara za obrvi LAMEL The Myth of Utopia Tinted Brow Highlighter poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom obrvi so videti takoj urejene enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Dlačice obrvi preprosto nekajkrat prečešite in jih obenem uredite v želeno obliko.
  • Dermacol Flower Care Magnolia negovalna krema za roke z vonjem cvetja 30 ml
    Dermacol Flower Care Magnolia, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Flower Care Magnolia. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši preprečuje suho kožo blaži znake staranja kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • La Chinata Revitalizing Illuminating Oil posvetlitveno dnevno olje z revitalizacijskim učinkom 50 ml
    La Chinata Revitalizing Illuminating Oil, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz La Chinata Revitalizing Illuminating Oil predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Osmanthus Dew je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Osmanthus Dew spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • L'anza Healing Blonde Blonde Boost zaščitno pršilo pred barvanjem 200 ml
    L'anza Healing Blonde Blonde Boost, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las
  • Catrice METAFACE sijaj za ustnice odtenek C01 - Virtual Kiss 1,6 ml
    Catrice METAFACE, 1,6 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Catrice METAFACE vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice blešči se Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Essence Hydra Oil balzam za ustnice 3 g
    Essence Hydra Oil, 3 g, Balzami za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice Essence Hydra Oil zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila ustnice pušča voljne in žametno mehke izrazito obnavlja in ščiti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Essence French MANICURE predloge za francosko manikiro 60 kos
    Essence French MANICURE, 60 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Svetilka Essence French MANICURE vam bo pomagala do nohtov popolnega videza s kar najmanj truda.
  • Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera pršilo za dom 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ziaja Smoothing gladilna krema za roke 80 ml
    Ziaja Smoothing, 80 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Ziaja Smoothing popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ashleigh & Burwood London Fragrance Oil Lime & Basil dišavno olje 12 ml
    Ashleigh & Burwood London Fragrance Oil Lime & Basil, 12 ml, Dišeča olja Dišave za dom
  • ARTDECO Rubicell Applicator aplikator za senčila mini 1 kos
    ARTDECO Rubicell Applicator, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči ARTDECO Rubicell Applicator je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: za potovanja in torbico omogoča hiter nanos senčil za oči nanaša optimalen sloj senčil za oči Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • Nivea Honey & Oil trdo milo 100 g
    Nivea Honey & Oil, 100 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Nivea Honey & Oil je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži bogato se peni Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Dermacol Soft Heel mehčalni balzam za pete 100 ml
    Dermacol Soft Heel, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Dermacol Soft Heel odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: popolno mehča in hrani vzdržuje prožnost kože vlaži kožo ima regeneracijske učinke kožo pomirja zmanjšuje neprijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Make Me BIO Mandarin Glow 30 ml
    Make Me BIO Mandarin Glow, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Make Me BIO Mandarin Glow bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nails Inc. My Golden Hour set lakov za nohte
    Nails Inc. My Golden Hour, Kozmetični seti za ženske, Lak za nohte Nails Inc. My Golden Hour vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Vsebina seta: Sunset Selfie 14 ml So Golden Right Now 14 ml Sticker Set 1 kos Lastnosti: zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek
  • Lirene Face Mask maska iz ilovice 6 ml
    Lirene Face Mask, 6 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Lirene Face Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži
  • Lirene Face Mask gladilni piling 6 ml
    Lirene Face Mask, 6 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Lirene Face Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce celovito lepša videz kože ima blag učinek pilinga
  • Lirene Face Mask revitalizacijska maska z ilovico 6 ml
    Lirene Face Mask, 6 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Lirene Face Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži globinsko vlaži in intenzivno hrani
  • BEN&ANNA Natural Shower Gel kosmiči za prhanje Blue Basil 2x20 g
    BEN&ANNA Natural Shower Gel, 2x20 g, Pripravki za prhanje uniseks, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje BEN&ANNA Natural Shower Gel . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek
  • BEN&ANNA Natural Shampoo Aloe Vera šamponski kosmiči proti prhljaju 2x20 g
    BEN&ANNA Natural Shampoo Aloe Vera, 2x20 g, Šamponi uniseks, Šampon BEN&ANNA Natural Shampoo Aloe Vera učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek
  • BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn šamponski kosmiči proti izpadanju las 2x20 g
    BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn, 2x20 g, Šamponi uniseks, Šampon BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek
  • Sister's Aroma Midnight Message Are You Sleeping? dišeča sveča 200 g
    Sister's Aroma Midnight Message Are You Sleeping?, 200 g, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča Sister's Aroma Midnight Message Are You Sleeping? čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava poletna dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje lep dodatek za vsako notranjost Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Sleek Lip Shot visoko pigmentiran sijaj za ustnice odtenek Don't Ask 7,5 ml
    Sleek Lip Shot, 7,5 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Sleek Lip Shot vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje polno barvo dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Brazil Keratin Coconut Treatment posebna negovalna nega za glajenje in obnovo poškodovanih las 150 ml
    Brazil Keratin Coconut Treatment, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Brazil Keratin Coconut Treatment predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasem vrača naraven, zdrav videz lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Montale Nepal Aoud parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Nepal Aoud, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Montale Nepal Aoud bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava lesna dišava za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Montale Blue Amber parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Blue Amber, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Montale Blue Amber se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. orientalska dišava začimbna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Bath & Body Works Under The Christmas Tree držalo za dišavo za avto brez polnila za obešanje 1 kos
    Bath & Body Works Under The Christmas Tree, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Under The Christmas Tree je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Ziaja Baltic Home Spa Vitality vlažilna krema za telo 300 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Vitality, 300 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Baltic Home Spa Vitality, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača prožnost koži vrača udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Natural Care koncentrirani serum za obraz, vrat in dekolte 30 ml
    Ziaja Natural Care, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Ziaja Natural Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh