Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

4760
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bath & Body Works Bling Bee držalo za dišavo za avto 1 kos
    Bath & Body Works Bling Bee, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Bling Bee je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Beauty Formulas Aloe Vera vlažilni gel za telo in obraz 100 ml
    Beauty Formulas Aloe Vera, 100 ml, Geli za telo uniseks, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo Beauty Formulas Aloe Vera . Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: preprečuje suho kožo vlaži in globinsko hrani hitro se vpija in se takoj suši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na čisto kožo vsako jutro in večer. Nežno vmasirajte.
  • Beauty Formulas Clear Skin On The Spot čistilni gel za globoko čiščenje 30 ml
    Beauty Formulas Clear Skin On The Spot, 30 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Beauty Formulas Clear Skin On The Spot poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz zmanjšuje nastajanje mozoljev bori se proti mozoljavosti zmanjšuje pordelost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Gabriella Salvete Cocktails bronz puder za konture 9 g
    Gabriella Salvete Cocktails, 9 g, Bronzerji za ženske, Bronzer Gabriella Salvete Cocktails izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur obrazu doda zdrav in svež videz na kožo deluje naravno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Kneipp Arnica Active sol za kopel za mišice in sklepe 60 g
    Kneipp Arnica Active, 60 g, Sol za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Kneipp Arnica Active . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: krepi odpornost kože mehča in gladi obnavlja kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi.
  • Real Techniques Skin blazinice za odstranjevanje ličil z zanko 2 kos
    Real Techniques Skin, 2 kos, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Real Techniques Skin bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča povsem čisto Navodilo za uporabo: Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Palmolive Naturals Milk & Rose trdo milo z vonjem vrtnic 90 g
    Palmolive Naturals Milk & Rose, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Naturals Milk & Rose je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Aveda Tulasāra™ Calm Concentrate pomirjajoči serum za občutljivo kožo 30 ml
    Aveda Tulasāra™ Calm Concentrate, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Aveda Tulasāra™ je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani dermatološko testirano pripravek je nekomedogen obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Revolution Relove Dip natančno tekoče črtalo za oči odtenek Pink 5 ml
    Revolution Relove Dip, 5 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Revolution Relove Dip poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz polna in intenzivna barva izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Revolution Relove Volume voluminozna maskara odtenek Lilac 7 ml
    Revolution Relove Volume, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Revolution Relove Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • DW Home Farmhouse Sweet Tea & Rum dišeča sveča 241 g
    DW Home Farmhouse Sweet Tea & Rum, 241 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Farmhouse Sweet Tea & Rum čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma dolgo gorenje dizajnerska embalaža gurmanska dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MIO Liquid Yoga Bath Soak pomirjajoča pena za kopel 200 ml
    MIO Liquid Yoga Bath Soak, 200 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel MIO Liquid Yoga Bath Soak poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • UXI BEAUTY Illuminating Glow Serum serum za osvetljevanje 30 ml
    UXI BEAUTY Illuminating Glow Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz UXI BEAUTY Illuminating Glow Serum je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Apis Natural Cosmetics Detox Professional razstrupljevalna maska za mastno in problematično kožo 20 g
    Apis Natural Cosmetics Detox Professional, 20 g, Kremne maske uniseks, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Detox Professional bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Revolution Skincare X Sali Hughes Shift-Delete blazinice za odstranjevanje ličil 3 kos
    Revolution Skincare X Sali Hughes Shift-Delete, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Želite izboljšati učinkovitost svoje rutine čiščenja? Čistilna gobica Revolution Skincare X Sali Hughes Shift-Delete ne pomaga s kože le bolje odstraniti umazanije, ostankov ličil in odvečne maščobe, temveč je idealna tudi za nežen piling. Poleg tega njena uporaba pospešuje krvni obtok, kar spodbuja obnavljanje kože. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil blazinica je pralna – za večkratno uporabo alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo izdelek je prijazen do kože in okolja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Sredstvo za odstranjevanje ličil ali za čiščenje nanesite na blazinico in s krožnimi gibi temeljito očistite kožo. Po uporabi blazinico operite – ročno ali v pralnem stroju.
  • Carthusia Via Camerelle parfumsko milo za ženske 125 g
    Carthusia Via Camerelle, 125 g, Parfumirana mila za ženske, Trdo milo Carthusia Via Camerelle je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši koži zagotavlja svilnato mehkobo skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Beauty Formulas Eyebrow Shapers depilacijski trakovi za obrvi 4 kos
    Beauty Formulas Eyebrow Shapers, 4 kos, Epilacijski voski za ženske, Lastnosti: odlično se prileže k dlačicam kožo pušča gladko ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Trak priložite na kožo, pogladite, nato pa trak odstranite s hitrim potegom. Morebitne ostanke voska odstranite z nekaj olja.
  • Institut Karité Paris Shea Anti-Aging Day Cream dnevna vlažilna krema proti staranju kože za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Institut Karité Paris Shea Anti-Aging Day Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Institut Karité Paris Shea Anti-Aging Day Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Carthusia Mediterraneo krema za roke uniseks 75 ml
    Carthusia Mediterraneo, 75 ml, Kreme za roke uniseks, Od zdaj bodo vaše roke odlično nahranjene, pa tudi očarljivo dišeče. Parfumirana krema za roke Carthusia Mediterraneo bo postala rešitev za vašo kožo, njen vonj pa potešitev za vaše čute. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo ne pušča mastnih sledi skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Beauty Jar Dark Angel Whose Side You'Re On? šumeča kopalna kroglica 150 g
    Beauty Jar Dark Angel Whose Side You'Re On?, 150 g, Kopalne bombice uniseks, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Beauty Jar Dark Angel Whose Side You'Re On? vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru ustvarja bogato peno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Joanna Ultra Color Blond permanentna barva za lase
    Joanna Ultra Color Blond, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Joanna Ultra Color Blond daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: posvetli naravne in barvane lase nevtralizira nenaraven rumen odtenek hrani in vlaži lase enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Ambientair Lacrosse White Musk aroma difuzor 100 ml
    Ambientair Lacrosse White Musk, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ambientair Lacrosse White Musk prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Joanna Sensual gladilna krema za roke 100 g
    Joanna Sensual, 100 g, Kreme za roke za ženske, Krema Joanna Sensual popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Areon Home Mosaic Black Fougere aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Black Fougere, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Black Fougere prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Mosaic Sweet Gold aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Sweet Gold, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Sweet Gold prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Apis Natural Cosmetics Couperose-Stop intenzivno vlažilna maska za obraz 20 g
    Apis Natural Cosmetics Couperose-Stop, 20 g, Posebne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Couperose-Stop bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Wibo Automatic Liner samodejni svinčnik za oči 8 Blue 0,2 g
    Wibo Automatic Liner, 0,2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Wibo Automatic Liner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Wibo Probrow samodejni svinčnik za obrvi 1
    Wibo Probrow, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Wibo Probrow vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: vključno s praktično krtačko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Concept Soft Clean ZK0052 nadomestne glave za zobno ščetko for ZK500x 4 kos
    Concept Soft Clean ZK0052, 4 kos, Nadomestne glave za ženske, Nadomestna glava za zobno ščetko Concept Soft Clean ZK0052 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: zmanjšuje neželeno obarvanost in madeže na zobeh očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje odstranjuje zobne obloge enostavna menjava Navodilo za uporabo: Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece. Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite.
  • Orientana Golden Ginseng BB krema SPF 30 Light 30 ml
    Orientana Golden Ginseng, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Orientana Golden Ginseng je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton rezultat je naraven videz koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo prekriva drobne pomanjkljivosti kože Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert Perfect Shaper milo za obrvi 10 ml
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert Perfect Shaper, 10 ml, Obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Pomada za obrvi Delia Cosmetics Eyebrow Expert Perfect Shaper poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: utrdi obrvi v želeni obliki obrvi delujejo zelo naravno obrvi so videti takoj urejene vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.
  • Delia Cosmetics Good Foot piling maska za noge 60 ml
    Delia Cosmetics Good Foot, 60 ml, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Delia Cosmetics Good Foot odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: pomaga mehčati trdo kožo stopala temeljito nahrani in navlaži obnavlja in zgladi kožo stopala bodo čudovito mehka in voljna Navodilo za uporabo: Masko v ustrezni plasti nanesite na stopala in pustite delovati.
  • Organic Shop Natural Avocado & Honey regeneracijska maska za lase 250 ml
    Organic Shop Natural Avocado & Honey, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Organic Shop Natural Avocado & Honey predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem daje čudovit vonj Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Tiziana Terenzi Ecstasy dišeča sveča 10 cm
    Tiziana Terenzi Ecstasy, 10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Tiziana Terenzi Ecstasy čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Nivea Rose Touch maska za oči 1 kos
    Nivea Rose Touch, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Nivea Rose Touch odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost zmanjšuje otekline in temne kolobarje odstranjuje znake stresa in utrujenosti osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi.
  • Nivea Rose Touch vlažilna tekstilna maska 1 kos
    Nivea Rose Touch, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Nivea Rose Touch bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ajmal Purely Orient Tonka parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Tonka, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Tonka vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks dišava
  • Revolution Skincare Roller White Jade valjček za masažo
    Revolution Skincare Roller White Jade, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Revolution Skincare Roller White Jade bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo
  • Delia Cosmetics Satine Depilation 3 min Fast Working depilacijska krema 100 ml
    Delia Cosmetics Satine Depilation 3 min Fast Working, 100 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Delia Cosmetics Satine Depilation 3 min Fast Working vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak kožo hrani in vlaži enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Satine Depilation Ultra-Delicate depilacijska krema za občutljivo kožo
    Delia Cosmetics Satine Depilation Ultra-Delicate, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Delia Cosmetics Satine Depilation Ultra-Delicate vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Satine Depilation 12in1 Total Effect depilacijska krema za vse tipe kože 100 ml
    Delia Cosmetics Satine Depilation 12in1 Total Effect, 100 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Delia Cosmetics Satine Depilation 12in1 Total Effect vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Inebrya Style-In All in One balzam brez spiranja za lažje česanje las 150 ml
    Inebrya Style-In All in One, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Inebrya Style-In All in One predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje vlaži lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna varuje barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA posvetlitveni serum za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil šipkovo olje za hidracijo in učvrstitev kože 30 ml
    The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Tiziana Terenzi White Fire dišeča sveča z lesenim stenjem 900 g
    Tiziana Terenzi White Fire, 900 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Tiziana Terenzi White Fire čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Apis Natural Cosmetics Raspberry Glow posvetlitvena maska za obraz 20 g
    Apis Natural Cosmetics Raspberry Glow, 20 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Raspberry Glow bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Dermacol Acne Clear čistilna luščilna maska za problematično kožo 8 ml
    Dermacol Acne Clear, 8 ml, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Acne Clear bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: učinkovito čisti pore preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje odmrle kožne celice kožo čisti v globino celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Udo Walz Rehab Kurkuma & Ingwer revitalizacijski balzam 300 ml
    Udo Walz Rehab Kurkuma & Ingwer, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Udo Walz Rehab Kurkuma & Ingwer zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče izboljšuje strukturo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: brez sulfatov brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Apis Natural Cosmetics Secret Of Youth maska za učvrstitev in lifting kože za zrelo kožo 20 g
    Apis Natural Cosmetics Secret Of Youth, 20 g, Kremne maske uniseks, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apis Natural Cosmetics Secret Of Youth bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Matte Lip Vault set šmink (z mat učinkom)
    NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Matte Lip Vault, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Matte Lip Vault. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Matte Lipstick žametna šminka z mat učinkom 12 kos Lastnosti: visoka pigmentacija satenast učinek omogoča zelo raznoliko ličenje v čudovitem pakiranju razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Essence Power Matte gel nadlak za mat videz 8 ml
    Essence Power Matte, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Essence Power Matte vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • VINOVE Evolution Line Excellence Indianapolis dišava za avto 1 kos
    VINOVE Evolution Line Excellence Indianapolis, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Evolution Line Excellence Indianapolis naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava
  • VINOVE Evolution Line Excellence Rome dišava za avto 1 kos
    VINOVE Evolution Line Excellence Rome, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Evolution Line Excellence Rome naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava sladka aroma
  • VINOVE Evolution Line Phenomen Milano dišava za avto 1 kos
    VINOVE Evolution Line Phenomen Milano, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Evolution Line Phenomen Milano naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma
  • VINOVE Evolution Line Sporty Maranello dišava za avto 1 kos
    VINOVE Evolution Line Sporty Maranello, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Evolution Line Sporty Maranello naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava gurmanska dišava
  • VINOVE Evolution Line Sporty Silverstone dišava za avto 1 kos
    VINOVE Evolution Line Sporty Silverstone, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Evolution Line Sporty Silverstone naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma lesna dišava
  • VINOVE Prestige Jewelery Oslo dišava za avto 1 kos
    VINOVE Prestige Jewelery Oslo, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Prestige Jewelery Oslo naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma
  • DW Home Text Apple Blossom dišeča sveča 255 g
    DW Home Text Apple Blossom, 255 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Text Apple Blossom čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DW Home Signature Aries dišeča sveča 263 g
    DW Home Signature Aries, 263 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Aries čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava lesna dišava Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Lorenzo Villoresi Donna Extra toaletna voda uniseks 100 ml
    Lorenzo Villoresi Donna Extra, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks toaletna voda Lorenzo Villoresi Donna Extra bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske
  • Al Haramain Amber Oud White Edition set uniseks
    Al Haramain Amber Oud White Edition, 200 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Al Haramain Amber Oud White Edition se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. za osebnosti z nekonvencionalnim slogom uniseks dišava Vsebina seta: Amber Oud White Edition parfumska voda uniseks 200 ml Amber Oud White Edition polnilno razpršilo za parfum uniseks
  • Essence The Grow'n Glow lak za učvrstitev nohtov 8 ml
    Essence The Grow'n Glow, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Essence The Grow'n Glow vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj okrepi in učvrsti nohte ohranja zdrave in lepe nohte Sestava: vsebuje krepilni kompleks Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Essence Gel Nail Colour lak za nohte odtenek Less Bitter More Glitter 8 ml
    Essence Gel Nail Colour, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Essence Gel Nail Colour vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj sijoča in polna barva udobno se nanaša Sestava: veganski izdelek brez acetona Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Adidas Fresh Endurance antiperspirant v pršilu 72 ur 150 ml
    Adidas Fresh Endurance, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Adidas Fresh Endurance optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Adidas Power Booster antiperspirant v pršilu 72 ur 150 ml
    Adidas Power Booster, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Adidas Power Booster optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Bahoma London Christmas Collection Noel Noel dišeča sveča I. 220 g
    Bahoma London Christmas Collection Noel Noel, 220 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bahoma London Christmas Collection Noel Noel čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: citrusna dišava začinjena aroma sadna dišava lesna dišava božična aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Wibo Make It Last vodoodporna maskara
    Wibo Make It Last, maskare za ženske, Maskara Wibo Make It Last daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek podaljša dolžino trepalnic posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Areon Pearls Peach dišeči biseri 30 g
    Areon Pearls Peach, 30 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Peach naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Spring Bouquet dišeči biseri 30 g
    Areon Pearls Spring Bouquet, 30 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Spring Bouquet naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Vanilla dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Vanilla, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Vanilla naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Vanilla Black dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Vanilla Black, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Vanilla Black naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Verano Azul dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Verano Azul, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Verano Azul naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Verbena dišeči biseri 30 g
    Areon Pearls Verbena, 30 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Verbena naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Pearls Watermelon dišeči biseri 25 g
    Areon Pearls Watermelon, 25 g, Dišeči biseri Dišave za dom, Dišave za avto Areon Pearls Watermelon naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Revolution Haircare Longer, Healthier krepilni in obnovitveni balzam za dolge lase 400 ml
    Revolution Haircare Longer, Healthier, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam Revolution Haircare Longer, Healthier zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las preprečuje lomljenje las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Ambre Shaman dišeča sveča nadomestno polnilo 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Ambre Shaman, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Ambre Shaman čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava čisto gorenje dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Sterling Quatre parfumska voda uniseks 85 ml
    Sterling Quatre, 85 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Sterling Quatre se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. za osebnosti z nekonvencionalnim slogom uniseks dišava
  • Sterling Huit parfumska voda uniseks 110 ml
    Sterling Huit, 110 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Sterling Huit vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. za osebnosti z nekonvencionalnim slogom uniseks dišava
  • Notino Hair Collection Satin headband obroč za lase Beige 1 kos
    Notino Hair Collection Satin headband, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase Notino Hair Collection zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu izpolnjuje najvišje standarde ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • DS Laboratories NIA regeneracijski balzam za poškodovane lase 205 ml
    DS Laboratories NIA, 205 ml, Balzami za lase uniseks, Balzam DS Laboratories NIA zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • DS Laboratories NIA FIX regeneracijska kura za poškodovane lase 2 kos
    DS Laboratories NIA FIX, 2 kos, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum DS Laboratories NIA FIX lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Vsebina seta: Bond Creator Foam 50 ml Energizing Hair Mask 100 ml Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase prodira v lasno strukturo in jo krepi Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sigma Beauty Blush dolgoobstojno rdečilo z ogledalom odtenek Nearly Wild 7,8 g
    Sigma Beauty Blush, 7,8 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Sigma Beauty Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek licem daje zdravo barvo prilagodi se tonu kože Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Nudestix Nudescreen Daily Mineral Veil SPF 30 zaščitna dnevna krema SPF 30 odtenek Warm 50 ml
    Nudestix Nudescreen Daily Mineral Veil SPF 30, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Nudestix Nudescreen Daily Mineral Veil SPF 30 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke koži zagotavlja potrebno vlaženje izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost Sestava: veganski izdelek cinkov oksid – zagotavlja zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem ne vsebuje kemičnega UV-filtra Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Cannaderm Natura Make-up remover cream nežna krema za odstranjevanje ličil s konopljinim oljem 150 ml
    Cannaderm Natura Make-up remover cream, 150 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Cannaderm Natura Make-up remover cream z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • ETA Fenité 9347 90000 IPL epilator za telo, obraz, predel bikinija in pazduhe 1 kos
    ETA Fenité 9347 90000, 1 kos, IPL epilatorji za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, samo popolnoma gladka koža. Epilator ETA Fenité 9347 90000 omogoča hitro in natančno odstranjevanje daljših, krajših in zelo tankih dlačic z vašega telesa. Izvleče jih celo s korenino, tako da vaša koža ostane brez dlačic zelo dolgo časa. Poleg tega zdrži veliko dlje kot britvice za enkratno uporabo, zato vam ne bo treba stalno kupovati novih ali skrbeti glede količine, koliko jih boste zavrgli. Lastnosti: odstranjuje dlake skupaj s koreninami kožo pušča gladko hitrejše in temeljitejše od klasične depilacije ne draži kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rowenta Volumizer SF4650F0 likalnik za lase
    Rowenta Volumizer SF4650F0, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase Rowenta Volumizer SF4650F0 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase možnost uravnavanja temperature hitro segrevanje ne poškoduje in ne izsuši las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Astra Make-up #INSTACURLS maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Black 10 ml
    Astra Make-up #INSTACURLS, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up INSTACURLS daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Astra Make-up #INSTALENGTH podaljševalna maskara za polne trepalnice odtenek Black 10 ml
    Astra Make-up #INSTALENGTH, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up INSTALENGTH daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Palmolive Naturals Almond naravno trdo milo z izvlečkom mandljev 90 g
    Palmolive Naturals Almond, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Naturals Almond je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • RefectoCil Accessories Browista posoda za mešanje barve za roke 2 kos
    RefectoCil Accessories Browista, 2 kos, Nega in urejanje trepalnic uniseks, Lastnosti: lahko jo večkrat napolnite posamezna polnila je treba kupiti ločeno zaradi možnosti ponovne uporabe je prijazna do okolja
  • Palmolive Thermal Spa Mineral Massage trdo milo z minerali 90 g
    Palmolive Thermal Spa Mineral Massage, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Thermal Spa Mineral Massage je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • EcoTools Luxe Collection Soft čopič za osvetljevalec 1 kos
    EcoTools Luxe Collection Soft, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič EcoTools Luxe Collection Soft bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: ima mehke ščetine za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Demeliss Saint Algue Curler likalnik in kodralnik za lase 2v1 3965
    Demeliss Saint Algue Curler, Parni likalniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Demeliss Saint Algue Curler oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: kleščast kodralnik hitro segrevanje možnost uravnavanja temperature nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa keramična površina Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ecodenta Bamboo bambusova zobna ščetka soft 1 kos
    Ecodenta Bamboo, 1 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Ecodenta Bamboo ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine originalen dizajn Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Ecodenta Classic zobna ščetka soft 1 kos
    Ecodenta Classic, 1 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Ecodenta Classic ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • XX by Revolution LUXX paleta senčil za oči odtenek Bitter Peach Luxx 18 g
    XX by Revolution LUXX, 18 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči XX by Revolution LUXX vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek omogoča zelo raznoliko ličenje za dnevno in večerno ličenje Sestava: barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Wet n Wild Wild Shine visoko prekriven lak za nohte odtenek Yo Soy 12.3 ml
    Wet n Wild Wild Shine, 12,3 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Wet n Wild Wild Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh