Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

4760
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Brazil Keratin Bio Volume Conditioner balzam za volumen 550 ml
    Brazil Keratin Bio Volume Conditioner, 550 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Bio Volume zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Real Techniques Sponge+ Miracle Skincare čistilna gobica z masažnim diskom 1 kos
    Real Techniques Sponge+ Miracle Skincare, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Izdelek Real Techniques Sponge+ bo postal nepogrešljiv dodatek pri čiščenju in negi vaše kože. Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili na embalaži izdelka.
  • Rexona Cotton Dry trdi antiperspirant in dezodorant 40 ml
    Rexona Cotton Dry, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Cotton Dry prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Yankee Candle Black Coconut dišava za avto za obešanje 1 kos
    Yankee Candle Black Coconut, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Yankee Candle Black Coconut naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Fluffy Towels votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Fluffy Towels, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Fluffy Towels čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Lorenzo Villoresi Yerbamate toaletna voda uniseks 50 ml
    Lorenzo Villoresi Yerbamate, 50 ml, Toaletne vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks toaletna voda Lorenzo Villoresi Yerbamate vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. aromatična dišava z zeliščnimi toni uniseks – za moške in za ženske
  • Lorenzo Villoresi Alamut toaletna voda uniseks 100 ml
    Lorenzo Villoresi Alamut, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks toaletna voda Lorenzo Villoresi Alamut je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. lesna dišava orientalska dišava uniseks dišava topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Perricone MD No Makeup Instant Blur podlaga proti nepravilnostim na koži 10 g
    Perricone MD No Makeup Instant Blur, 10 g, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Perricone MD No Makeup Instant Blur popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice zapolnjuje pore matira povečuje odpornost ličenja Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Vivian Gray Crystals Grey darilni set(za telo)
    Vivian Gray Crystals Grey, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Crystals gel za prhanje 250 ml Crystals losjon za telo 250 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo kožo pušča žametno mehko in gladko umiva kožo in odstranjuje umazanijo odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Maison Berger Paris Paris Chic dišava za avto nadomestno polnilo 2x17 g
    Maison Berger Paris Paris Chic, 2x17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Paris Chic , pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava dolgotrajna prijetna dišava za notranjost vsakega vozila postopek menjave je enostaven in hiter Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Aroma Travel dišava za avto nadomestno polnilo (Aromatic Garden) 2x17 g
    Maison Berger Paris Aroma Travel, 2x17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Aroma Travel, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rodial Vit C Brightening Cleanser posvetlitveni čistilni gel 135 ml
    Rodial Vit C Brightening Cleanser, 135 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Rodial Vit C je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Always Dailies Normal To Go Fresh dnevni vložki 20 kos
    Always Dailies Normal To Go Fresh, 20 kos, Vložki za ženske, Lastnosti: absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino visoka propustnost Brezhibno nameščen ohranja obliko dermatološko testirano
  • Millefiori Milano Black Tea Rose aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Millefiori Milano Black Tea Rose, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Black Tea Rose prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Always Platinum Night Size 3 vložki za noč 12 kos
    Always Platinum Night Size 3, 12 kos, Vložki za ženske, Lastnosti: krilca za zaščito stranskih delov perila je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju velikost, idealna za ponoči absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev srednje močna
  • Millefiori Selected Mimosa Flower nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mimosa Flower, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mimosa Flower spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Smoked Bamboo aroma difuzor s polnilom 350 ml
    Millefiori Selected Smoked Bamboo, 350 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Selected Smoked Bamboo prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Selected Smoked Bamboo nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Smoked Bamboo, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Smoked Bamboo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Always Platinum Secure Night Size 4 vložki 10 kos
    Always Platinum Secure Night Size 4, 10 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Always Platinum Secure Night Size 4 vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: krilca za zaščito stranskih delov perila absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino velikost, idealna za ponoči velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev močnejša
  • Real Techniques Original Collection Finish čopič za fiksacijo make-upa 1 kos
    Real Techniques Original Collection Finish, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Real Techniques Original Collection Finish bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: posebna oblika za enostavno nanašanje za nanos pudrastih izdelkov za nanos kremastih izdelkov Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Gucci Intense Oud parfumska voda uniseks 90 ml
    Gucci Intense Oud, 90 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Gucci Intense Oud je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Kringle Candle Vanilla Cone čajna sveča 42 g
    Kringle Candle Vanilla Cone, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Kringle Candle Vanilla Cone dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava Sestava: obnovljiv izdelek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Davines Love Almond balzam za valovite lase 250 ml
    Davines Love Almond, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Davines Love Almond zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alcina For All Skin Types samoporjavitvena krema za obraz 50 ml
    Alcina For All Skin Types, 50 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza. Lastnosti: koži nudi naravno zlatorjavo barvo vlaži in nahrani enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja.
  • Tiziana Terenzi Luna Orion parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Luna Orion, 100 ml, Parfumi uniseks, Parfumski ekstrakt Tiziana Terenzi Luna Orion bo v trenutku postal vaše skrivno orožje pri zapeljevanju! Odkrijte tudi vi njegov čuten vonj, ki bo odlično dopolnil vašo edinstveno karizmo. sadna dišava za romantično žensko za uporabo cel dan
  • Etro Magot toaletna voda uniseks 100 ml
    Etro Magot, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks toaletna voda Etro Magot je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Delia Cosmetics Cameleo Max Hydro vlažilni šampon za zelo suhe lase 500 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Max Hydro, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Max Hydro učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Oriflame The One čopič za senčenje in prehode 1 kos
    Oriflame The One, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Oriflame The One je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči nanaša optimalen sloj senčil za oči odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Oriflame The One čopič za puder 1 kos
    Oriflame The One, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Oriflame The One bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Wibo Go Nude Hearthbreaker paleta senčil za oči
    Wibo Go Nude Hearthbreaker, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Wibo Go Nude vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna enostavno se raznaša odtenki se enostavno kombinirajo za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Wibo Modern paleta senčil za oči
    Wibo Modern, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Wibo Modern vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za naravno ličenje oči enostavno se raznaša bleščeč in mat učinek za dnevno in večerno ličenje dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Aveda Invati Brow™ Thickening Serum krepilni serum za rast obrvi 5 ml
    Aveda Invati Brow™ Thickening Serum, 5 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Izdelek Aveda Invati Brow™ bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: neguje tudi obrvi zagotavlja večjo gostoto enostaven in hiter nanos v udobju doma oftalmološko testiran Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Aveda Light Elements™ Texturizing Creme kremasti vosek za lase 75 ml
    Aveda Light Elements™ Texturizing Creme, 75 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Aveda Light Elements™ zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: enostavno nanašanje ne obremenjuje las naravno utrjuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Allegro Natura Organic micelarna voda za matiranje obraza z vitaminom C 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Nato sperite.
  • Allegro Natura Organic dvofazna micelarna voda 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: vlaži in mehča kožo učinkovito odstranjuje ličila s kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Nato sperite.
  • Oriflame Eclat Nuit parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Eclat Nuit, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Oriflame Eclat Nuit, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske nastala je tudi moška različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Always Ultra Secure Night Extra vložki 10 kos
    Always Ultra Secure Night Extra, 10 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Always Ultra Secure Night Extra vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino krilca za zaščito stranskih delov perila je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju velikost, idealna za ponoči
  • Always Ultra Super vložki 16 kos
    Always Ultra Super, 16 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Always Ultra Super vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino krilca za zaščito stranskih delov perila je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju Brezhibno nameščen ohranja obliko velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev srednje močna dermatološko testirano prijeten in mehak material
  • Stila Cosmetics Plumping Lip Glaze vlažilni sijaj za ustnice Flora 3,5 ml
    Stila Cosmetics Plumping Lip Glaze, 3,5 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Stila Cosmetics Plumping Lip Glaze vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice gladi drobne linije na ustnicah Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • MedPharma Lip balm with vitamin E and allantoin balzam za ustnice z vitaminom E 4,8 g
    MedPharma Lip balm with vitamin E and allantoin, 4,8 g, Posebna nega za kožo uniseks, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice MedPharma Lip balm with vitamin E and allantoin je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • essence Angled Eyeliner kotni čopič za oči 1 kos
    essence Angled Eyeliner, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči essence Angled Eyeliner je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • Essence HYDRO GEL hidrogel maska za predel okoli oči 2 kos
    Essence HYDRO GEL, 2 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Maska za oči essence HYDRO GEL popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči koži daje potrebno vlažnost zmanjšuje otekline in temne kolobarje Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Catrice Brow Soap Stylist trdo milo za obrvi odtenek 040 Medium Brown 4,1 g
    Catrice Brow Soap Stylist, 4,1 g, Obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Pomada za obrvi Catrice Brow Soap Stylist poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: obrvi so videti takoj urejene poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom utrdi obrvi v želeni obliki Navodilo za uporabo: Dlačice obrvi preprosto nekajkrat prečešite in jih obenem uredite v želeno obliko.
  • FlosLek Laboratorium Balerina osvežilni gel za noge 50 ml
    FlosLek Laboratorium Balerina, 50 ml, kreme za noge za ženske, Krema FlosLek Laboratorium Balerina vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: popolno mehča in hrani kožo pomirja vlaži kožo stopala bodo čudovito odišavljena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Aveda Cooling Balancing Oil Concentrate pomirjevalno olje s hladilnim učinkom 7 ml
    Aveda Cooling Balancing Oil Concentrate, 7 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Aveda Cooling Balancing vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: hitro se vpija globinsko vlaži za uporabo na telesu in obrazu Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Barry M Fresh Face korekcijska podlaga za mat videz Yellow FFCC2 35 ml
    Barry M Fresh Face, 35 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Barry M Fresh Face popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa matira povečuje odpornost ličenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Lee Stafford Argan Oil from Morocco globinsko hranilni balzam 250 ml
    Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford Argan Oil from Morocco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics So Cool Mint vlažilna podlaga za make-up 30 ml
    Delia Cosmetics So Cool Mint, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Delia Cosmetics So Cool Mint popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja osvetljuje mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Delia Cosmetics So Rich Coco gladilna podlaga za pod tekoči puder 30 ml
    Delia Cosmetics So Rich Coco, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Delia Cosmetics So Rich Coco popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa gladi gubice preprečuje razmazanje ličil Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Delia Cosmetics So Shiny Mango posvetlitvena podlaga 30 ml
    Delia Cosmetics So Shiny Mango, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Delia Cosmetics So Shiny Mango popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje povečuje odpornost ličenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Delia Cosmetics I'm Vegan sijaj za ustnice odtenek Holo Diamond 5 ml
    Delia Cosmetics I'm Vegan, 5 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Delia Cosmetics I'm Vegan vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice ustnicam daje večji volumen rahlo obarva ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil revitalizacijska maska za obraz čez noč z oljčnim oljem 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Aloe pomirjevalna in vlažilna maska z aloe vero 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Aloe, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Aloe bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Gommage 3v1 nežni encimski piling 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Gommage 3v1, 8 ml, Encimski pilingi za ženske, Navodilo za uporabo: Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Eveline Cosmetics Brow & Go! maskara za obrvi odtenek 01 Light 6 ml
    Eveline Cosmetics Brow & Go!, 6 ml, Obrvi za ženske, Lastnosti: poudari in izrazi celoten videz obrvi poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom obrvi so videti takoj urejene enostavno se nanaša
  • Stila Cosmetics Stay All Day maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic 9 ml
    Stila Cosmetics Stay All Day, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Stila Cosmetics Stay All Day daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • MIO Muscle Motivator Revitalising Gel osvežilni gel za utrujene mišice 125 ml
    MIO Muscle Motivator Revitalising Gel, 125 ml, Geli za telo za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo MIO Muscle Motivator Revitalising Gel. Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: hitro se vpija in se takoj suši izboljšuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na težavna mesta in z nežno masažo vtrite v kožo. Dlje kot se boste posvetili masaži prizadetih mest, vidnejši bodo rezultati.
  • MIO Sleeping Smoothie Overnight Serum mehčalni serum za telo 200 ml
    MIO Sleeping Smoothie Overnight Serum, 200 ml, Geli za telo za ženske, Maska za telo MIO Sleeping Smoothie bo popestrila vašo vsakodnevno rutino telesne nege. Lastnosti: mehča in gladi izboljšuje elastičnost kože vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Catrice Holiday Skin kozmetični čopič za obraz 1 kos
    Catrice Holiday Skin, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Catrice Holiday Skin bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki
  • Astra Make-up Pure Beauty Eye Pencil kajal svinčnik za oči odtenek 01 Black 1,1 g
    Astra Make-up Pure Beauty Eye Pencil, 1,1 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Astra Make-up Pure Beauty poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja privlačen dramatičen videz idealni za zadimljeno ličenje oči
  • Eveline Cosmetics Hydra Expert hidrogel maska za predel okoli oči s hladilnim učinkom 2 kos
    Eveline Cosmetics Hydra Expert, 2 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Eveline Cosmetics Hydra Expert odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in zmanjšuje drobne gubice zmanjšuje otekline in temne kolobarje pomirja območje okoli oči Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Nude by Nature Natural Definition set za popolne obrvi odtenek 02 Brown 3x2 g
    Nude by Nature Natural Definition, 3x2 g, Oblikovanje obrvi za ženske, Paleta za ličenje obrvi Nude by Nature Natural Definition vam bo pomagala doseči videz urejenih, gladkih in natančnih obrvi. Lastnosti: hiter in enostaven nanos pudrasta tekstura popolno poudarja obrvi izpostavi naravno obliko obrvi Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča ali aplikatorja oblikujte in obarvajte obrvi, da dosežete idealne barve in oblike.
  • Al Haramain Dehnal Oudh Al Manasek parfumirano olje uniseks 12 ml
    Al Haramain Dehnal Oudh Al Manasek, 12 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Al Haramain Dehnal Oudh Al Manasek poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. za osebnosti z nekonvencionalnim slogom uniseks dišava
  • DW Home Ur*Bane Créme dišeča sveča 213 g
    DW Home Ur*Bane Créme, 213 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Ur*Bane Créme čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Valera ePower 2010 profesionalni sušilec za lase z ionizatorjem
    Valera ePower 2010, Sušilci za lase uniseks, Sušilec za lase Valera ePower 2010 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja hitrosti funkcija ionizacije funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske sestavni del je difuzor možnost uravnavanja temperature Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Valera Hair Straighteners SwissʹX Frisé krepalni likalnik za lase
    Valera Hair Straighteners SwissʹX Frisé, Likalniki za lase uniseks, Likalnik za lase Valera Hair Straighteners SwissʹX Frisé vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: ne poškoduje in ne izsuši las lahko se uporabi tudi za kodraste in krepaste lase možnost uravnavanja temperature hitro segrevanje keramični ploščici plavajoče ploščice Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske.
  • Mizon Pore Fresh čistilni obliž za zamašene pore na nosu 1 kos
    Mizon Pore Fresh, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Mizon Pore Fresh je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži
  • Eleven Australia Give Me Clean Hair Dry Shampoo suhi šampon 130 g
    Eleven Australia Give Me Clean Hair Dry Shampoo, 130 g, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Eleven Australia Give Me Clean Hair vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene osvežuje in prezračuje idealen za potovanja med posameznim umivanjem las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Every Cloud nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Every Cloud, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Every Cloud spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BEURER 570.64 nadomestni nastavki For MP 100
    BEURER 570.64, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek BEURER 570.64 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte gladi površino nohtov Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • BEURER 572.14 nadomestni nastavki For MP 62 1 kos
    BEURER 572.14, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek BEURER 572.14 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Lastnosti: gladi površino nohtov fina brusna površina ne poškoduje zaščitnega sloja naravnih nohtov Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Wibo Oil Absorbing Sheets papirčki za matiranje
    Wibo Oil Absorbing Sheets, Dodatki za ženske, Izdelek Wibo Oil Absorbing Sheets bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože zagotavlja svež make up čez ves dan za potovanja in za v torbico kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Rahlo prislonite robček na sijoča mesta na obrazu. Rahlo pridržite, vendar ne drgnite, in ga nato odstranite. Primerno posebej za uporabo na T-coni – čelo, območje nosu in brada.
  • Angelic Dolce Sour cherry balzam za ustnice 15 ml
    Angelic Dolce Sour cherry, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Angelic Dolce je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Millefiori Moveo Joy above all polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Joy above all, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Joy above all vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava lesna dišava sladka aroma citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Moveo Moments of inspiration polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Moments of inspiration, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Moments of inspiration vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava lesna dišava sladka aroma citrusna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Moveo Moved by Passion polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Moved by Passion, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Moved by Passion vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Revolution Relove Brush Queen ploščat čopič za senčila za oči 1 kos
    Revolution Relove Brush Queen, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Revolution Relove Brush Queen je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: poenostavlja nanašanje senčil za oči odlično se prilega roki pomaga pri urejanju popolnega make upa Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Revolution Relove Brush Queen čopič za senčenje in prehode 1 kos
    Revolution Relove Brush Queen, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Revolution Relove Brush Queen je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland gel za prhanje in kopanje darilna izdaja 300 ml
    Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno umiva kožo in odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Baylis & Harding The Fuzzy Duck Cotswold Collection darilni set(za kopel)
    Baylis & Harding The Fuzzy Duck Cotswold Collection, Kreme za prhanje za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Baylis & Harding The Fuzzy Duck Cotswold Collection ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: osvežujoč gel za prhanje 300 ml čistilno trdo milo 150 g krema za prhanje 300 ml sol za sproščujočo kopel 100 g Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo za popolno nego kože prijetna sveža dišava kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Lovely Waterproof vodoodporni svinčnik za oči
    Lovely Waterproof, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Lovely Waterproof poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: idealni za zadimljeno ličenje oči ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Lovely Fast Dry tekoče črtalo za oči
    Lovely Fast Dry, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Lovely Fast Dry poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike ima hitro sušeče sestavine ultra tanek aplikator Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Lovely Glossy tekoče črtalo za oči
    Lovely Glossy, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Lovely Glossy poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja privlačen dramatičen videz izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Lovely Nude Make Up Kit Dark paleta senčil za oči 13 g
    Lovely Nude Make Up Kit Dark, 13 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Lovely Nude Make Up Kit Dark vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: bleščeč in mat učinek za dnevno in večerno ličenje za dnevno in večerno ličenje poudarja oči Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Lovely Top Coat 4 in 1 nadlak za nohte
    Lovely Top Coat 4 in 1, Nohti za ženske, Lak za nohte Lovely Top Coat 4 in 1 vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • FraLab Charlie Torta al Limone dišeča sveča 390 g
    FraLab Charlie Torta al Limone, 390 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Charlie Torta al Limone čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava sadna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Fireside & Linen darilni set (gift box) z lesenim stenjem
    Woodwick Fireside & Linen, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Fireside & Linen čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Vsebina seta: Linen Linge Propre dišeča sveča 275 g Fireside Au Coin Du Feu dišeča sveča 275 g Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Lovely Pump Up UV Shine maskara za podaljšanje trepalnic
    Lovely Pump Up UV Shine, maskare za ženske, Maskara Lovely Pump Up daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: posamezno loči vsako trepalnico poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Lovely Extra Lasting dolgoobstojni sijaj za ustnice #1
    Lovely Extra Lasting, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Lovely Extra Lasting vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: mat učinek dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Lovely Extra Lasting Top Coat vrhnja plast za ustnice
    Lovely Extra Lasting Top Coat, Podlage in fiksatorji za ženske, Za res dolgoobstojno ličenje ustnic poskrbi fiksator šminke Lovely Extra Lasting Top Coat . Zadostuje, da ga po uporabi priljubljene šminke nanesete na ustnice, ki tako obstoji v brezhibnem stanju občutno dlje. Lastnosti: podaljšuje obstojnost šminke ustnicam daje blag lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice po uporabi šminke.
  • Lovely False Lashes maskara z učinkom umetnih trepalnic
    Lovely False Lashes, maskare za ženske, Maskara Lovely False Lashes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Lovely Lashmania maskara za podaljšanje in krepitev trepalnic
    Lovely Lashmania, maskare za ženske, Maskara Lovely Lashmania daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Lovely Volume Booster negovalna maskara
    Lovely Volume Booster, maskare za ženske, Maskara Lovely Volume Booster daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Wibo Brow Nutrition hranilni balzam za obrvi
    Wibo Brow Nutrition, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Izdelek Wibo Brow bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: preprečuje izpadanje trepalnic krepi in hrani trepalnice Navodilo za uporabo: Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Uporabljajte redno.
  • BrushArt Accessories Nail file duo set pilic odtenek Apricot/Minty 2 kos
    BrushArt Accessories Nail file duo, 2 kos, Nohti za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica BrushArt Accessories Nail file duo vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pilica je idealna za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • ProfiCare HT 3082 sušilec za lase 1 kos
    ProfiCare HT 3082, 1 kos, Sušilci za lase za moške, Sušilec za lase ProfiCare HT 3082 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: funkcija ionizacije nežno posuši lase možnost uravnavanja temperature funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske sestavni del je difuzor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh