Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

4760
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • BABOR Skinovage Purifying Cream posvetlitvena in vlažilna krema za problematično kožo 50 ml
    BABOR Skinovage Purifying Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BABOR Skinovage Purifying Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim oži razširjene pore koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja preprečuje neželen sijaj zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BABOR Skinovage Vitalizing Cream obnovitvena krema za utrujeno kožo 50 ml
    BABOR Skinovage Vitalizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BABOR Skinovage Calming Cream pomirjajoča krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 50 ml
    BABOR Skinovage Calming Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BABOR Skinovage Calming Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja pomirja draženje in rdečico Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Erbe Solingen Manicure ščipalec za nohte 5.6 cm
    Erbe Solingen Manicure, 5.6 cm, Manikura in pilice za ženske, Izdelek Erbe Solingen Manicure zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: širše rezilo enostavno pristriže noht z enim stiskom optimalne dimenzije zagotavljajo udobno uporabo
  • Erbe Solingen Pedicure klešče za obnohtno kožico 10 cm
    Erbe Solingen Pedicure, 10 cm, Manikura in pilice za ženske, Izdelek Erbe Solingen Pedicure zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: nežno striže tanko kožico okoli nohtov Navodilo za uporabo: Za popoln rezultat najprej namočite svoje prste v toplo vodo, da se koža popolnoma zmehča. Nato kožico potisnite nazaj in odvečni del previdno odstranite.
  • Ambientair Lacrosse Orchid dišeča sveča 200 g
    Ambientair Lacrosse Orchid, 200 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Ambientair Lacrosse Orchid čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava dizajnerska embalaža dolgo gorenje Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Ricarica Muschio Bianco nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Muschio Bianco, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Muschio Bianco spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: čista pudrasta dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Lemongrass nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Lemongrass, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor THD Ricarica Lemongrass vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Vervein & Ginger nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Vervein & Ginger, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Vervein & Ginger spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Lavanda & Camomilla nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Lavanda & Camomilla, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Lavanda & Camomilla spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Sensai The Silk Shower Cream krema za prhanje za ženske 200 ml
    Sensai The Silk Shower Cream, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Krema za prhanje bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • ProfiCare HTD 3030 sušilec za lase 1 kos
    ProfiCare HTD 3030, 1 kos, Sušilci za lase za moške, Sušilec za lase ProfiCare HTD 3030 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: funkcija ionizacije ohranja zdrav videz las možnost uravnavanja temperature nežno posuši lase snemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenje odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DW Home Tropics Plumeria dišeča sveča 264 g
    DW Home Tropics Plumeria, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Tropics Plumeria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Davidoff Cool Water Woman gel za prhanje za ženske 150 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Davidoff Cool Water Woman odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Davidoff Cool Water Woman losjon za telo za ženske 150 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Davidoff Cool Water Woman poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Calvin Klein CK One gel za prhanje (brez škatlice) uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK One, 200 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Calvin Klein CK One odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Avon Today Tomorrow Always Today parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Today Tomorrow Always Today, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Avon Today Tomorrow Always Today, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Rare Gold parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Rare Gold, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Avon Rare Gold bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sladka dišava lesna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Vichy Nutrilogie 1 krema za obraz za suho kožo 50 ml
    Vichy Nutrilogie 1, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • La Roche-Posay Hydraphase HA intenzivna vlažilna nega predela okoli oči proti oteklinam 15 ml
    La Roche-Posay Hydraphase HA, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči La Roche-Posay Hydraphase HA se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Wella Professionals SP Balance Scalp šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Wella Professionals SP Balance Scalp, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Balance Scalp učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals SP Deep Cleanser globinsko čistilni šampon 1000 ml
    Wella Professionals SP Deep Cleanser, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Deep Cleanser učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals SP Balance Scalp serum proti izpadanju las 100 ml
    Wella Professionals SP Balance Scalp, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals SP Balance Scalp daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • OPI Pro Spa krema za roke in nohte 118 ml
    OPI Pro Spa, 118 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema OPI Pro Spa . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • OPI Pro Spa eksfoliacijski balzam za obnohtno kožico 27 ml
    OPI Pro Spa, 27 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek OPI Pro Spa vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: odstranjuje suho, ostro in grobo kožico okoli nohtov hrani nohte in obnohtno kožico Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte.
  • Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap kremasta maska za zmanjšanje znakov staranja za ženske 50 ml
    Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Lumene Invisible Illumination tekoče rdečilo za osvetlitev kože odtenek Pink Blossom 15 ml
    Lumene Invisible Illumination, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Lumene Invisible Illumination daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima dolgotrajen učinek ima prijetno gladko, lahko teksturo osvetljuje ustvarja naravno rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Eisenberg Excellence Crème Somptueuse intenzivna krema proti gubam za predel okoli oči 30 ml
    Eisenberg Excellence Crème Somptueuse, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eisenberg Excellence Crème Somptueuse se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eisenberg Excellence Énergie Diamant Soin Nuit nočna regeneracijska krema proti gubam z diamantnim prahom 50 ml
    Eisenberg Excellence Énergie Diamant Soin Nuit, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Eisenberg Excellence Énergie Or Soin Jour učvrstitvena dnevna krema s posvetlitvenim učinkom 50 ml
    Eisenberg Excellence Énergie Or Soin Jour, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Excellence Énergie Or Soin Jour bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Eisenberg Excellence Sérum Diamant posvetlitveni serum proti gubam z diamantnim prahom 30 ml
    Eisenberg Excellence Sérum Diamant, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eisenberg Excellence Sérum Diamant bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Eisenberg Excellence Masque Crème Magique maska za predel okoli oči proti gubam, zabuhlosti in temnim kolobarjem 30 ml
    Eisenberg Excellence Masque Crème Magique, 30 ml, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Eisenberg Excellence Masque Crème Magique odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja območje okoli oči zmanjšuje otekline in temne kolobarje osvetljuje območje okoli oči kožo hrani Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Sperite z mlačno vodo.
  • Eisenberg Pure White Masque Crème Relaxant vlažilna in posvetlitvena maska proti pigmentnim madežem 75 ml
    Eisenberg Pure White Masque Crème Relaxant, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eisenberg Pure White Masque Crème Relaxant bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eisenberg Pure White Émulsion Purifiante mat emulzija proti pigmentnim madežem 50 ml
    Eisenberg Pure White Émulsion Purifiante, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eisenberg Pure White Émulsion Purifiante bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje znake aken izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Pure White Correcteur Lumière posvetlitveni serum za obraz proti pigmentnim madežem 50 ml
    Eisenberg Pure White Correcteur Lumière, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eisenberg Pure White Correcteur Lumière bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto izenačuje barvni odtenek kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • SANTINI Cosmetic Diamond Red dišava za avto 50 ml
    SANTINI Cosmetic Diamond Red, 50 ml, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto SANTINI Cosmetic Diamond Red naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eubos Sensitive zaščitni losjon za suho in občutljivo kožo 200 ml
    Eubos Sensitive, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eubos Sensitive bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo krepi zaščitno bariero pomirja kožo in jo osvežuje vidno utrjuje kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • HERMÈS Hiris toaletna voda za ženske 100 ml
    HERMÈS Hiris, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Doživite popoln užitek, kot bi bosi hodili po cvetočem travniku z lesketajočo se jutranjo roso. Toaletna voda za ženske HERMÈS Hiris z omamno dišavo cvetov bo potešila vsako romantično dušo. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Eubos Dry Skin Urea 5% tekoče milo za zelo suho kožo 200 ml
    Eubos Dry Skin Urea 5%, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Eubos Dry Skin Urea 5%. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Natura Bissé Nb-ceutical regeneracijski balzam za predel okoli oči 15 ml
    Natura Bissé Nb-ceutical, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé Nb-ceutical neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koži daje prožnost gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Palmolive Naturals Milk & Honey trdo milo z mlekom in medom 90 g
    Palmolive Naturals Milk & Honey, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Naturals Milk & Honey je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber trdo milo z zelenim čajem 90 g
    Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Beauty Formulas Charcoal hidrogel maska za predel okoli oči z aktivnim ogljem 6 kos
    Beauty Formulas Charcoal, 6 kos, Maske za oči uniseks, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Beauty Formulas Charcoal odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja območje okoli oči koži vrača trdnost in prožnost osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Ne spirajte.
  • Beauty Formulas Charcoal piling za obraz z aktivnim ogljem 150 ml
    Beauty Formulas Charcoal, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Beauty Formulas Charcoal . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje ogrce in prekomerni loj kožo matira zmanjša pomanjkljivosti kože ne suši kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Beauty Formulas Tea Tree micelarni čistilni robčki 30 kos
    Beauty Formulas Tea Tree, 30 kos, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Beauty Formulas Tea Tree z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo Navodilo za uporabo: Vzemite robček in z njim nežno s kože obrišita ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.
  • puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip tekoče črtalo za oči s čopičem 3 ml
    puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip, 3 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči puroBIO Cosmetics On Fleek poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Molton Brown Rhubarb & Rose vlažilni losjon za roke 300 ml
    Molton Brown Rhubarb & Rose, 300 ml, Kreme za roke za moške, Krema Molton Brown Rhubarb & Rose popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Molton Brown Fiery Pink Pepper vlažilni losjon za roke 300 ml
    Molton Brown Fiery Pink Pepper, 300 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Molton Brown Fiery Pink Pepper popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel vlažilni losjon za telo 300 ml
    Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel, 300 ml, mleka in kreme za telo za moške, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel vlažilni losjon za roke 300 ml
    Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel, 300 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Molton Brown Refined White Mulberry nežno tekoče milo za roke za ženske 300 ml
    Molton Brown Refined White Mulberry, 300 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Molton Brown Refined White Mulberry odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: prijetno diši nežno čisti kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon proti izpadanju las 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las obnavlja in hrani lase Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon za mastne lase 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Woodwick Lavender & Cedar dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Lavender & Cedar, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender & Cedar čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje idealno kot darilo Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Delia Cosmetics Coral Classic lak za nohte odtenek 532 Black Orchid 11 ml
    Delia Cosmetics Coral Classic, 11 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Delia Cosmetics Coral Classic vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj sijoča in polna barva udobno se nanaša ohranja zdrave in lepe nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • DW Home Signature Summer Vacation dišeča sveča 264 g
    DW Home Signature Summer Vacation, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Summer Vacation čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava poletna dišava 2 stenja Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Notino Beauty Electro Collection Face mask effects accelerator naprava za pospešitev učinkov maske za obraz
    Notino Beauty Electro Collection Face mask effects accelerator, Čiščenje obraza za ženske
  • Notino Beauty Electro Collection Facial cleansing brush with travel case čistilna sonična naprava v potovalnem ovitku
    Notino Beauty Electro Collection Facial cleansing brush with travel case, Čiščenje obraza za ženske
  • Adorn Liquid Crystals nega las brez spiranja 50 ml
    Adorn Liquid Crystals, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Adorn Liquid Crystals lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lase naredi svilnato mehke na dotik lasem zagotavlja intenzivni sijaj lase ščiti pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Adorn Volume pršilo za volumen 250 ml
    Adorn Volume, 250 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Adorn Volume poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem daje volumen od korenin lasje so zračni in delujejo gostejši enostavno in hitro se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte na suhe lase in nato uredite kot običajno. Nanos usmerite k lasnim koreninam.
  • Lovely Automatic Eye Pencil samodejni svinčnik za oči
    Lovely Automatic Eye Pencil, Svinčniki za oči za ženske, Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • RIO DCWU-ACC set nadomestne opreme For DCWU and DCWH7
    RIO DCWU-ACC, Seti za beljenje zob uniseks, Set za beljenje RIO DCWU-ACC vam bo pomagal enostavno in hitro doseči sijoč nasmeh. Vsebina seta: stomatološki belilni gel 30 ml pršilo 4,5 ml Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah preprečuje zobno gnilobo in vnetja dlesni Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Notino Master Collection F02 Powder brush čopič za puder 1 kos
    Notino Master Collection F02 Powder brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske
  • Notino Master Collection F04 Blush brush čopič za rdečilo 1 kos
    Notino Master Collection F04 Blush brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske
  • By Terry Nude-Expert posvetlitveni tekoči puder za naraven videz odtenek 15 Golden Brown 8.5 g
    By Terry Nude-Expert, 8.5 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder By Terry Nude-Expert bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek izenačuje barvni odtenek kože revitalizira osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Cosrx Clear Fit Master Patch čistilni obliž za problematično kožo 18 kos
    Cosrx Clear Fit Master Patch, 18 kos, lokalna nega za ženske, Pripravek Cosrx Clear Fit Master Patch bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži deluje proti nepopolnostim Sestava: veganski izdelek
  • Alcina #ALCINA Style nepeneča emulzija za sušenje za volumen 75 ml
    Alcina #ALCINA Style, 75 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Alcina ALCINA Style daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko zagotavlja prožnost las krepi naravni sijaj las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Jil Sander Sunlight Lumière parfumska voda za ženske 40 ml
    Jil Sander Sunlight Lumière, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Jil Sander Sunlight Lumière je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bielenda Dr Medica Capillaries krema proti rdečici in razširjenim venam 50 ml
    Bielenda Dr Medica Capillaries, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Dr Medica Capillaries bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu.
  • Bielenda Dr Medica Acne serum za obraz za regulacijo prekomernega sebuma in aken 30 ml
    Bielenda Dr Medica Acne, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Bielenda Dr Medica Acne bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja intenzivno vlaži izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Body Cream krema za učvrstitev kože proti staranju kože 150 ml
    Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Body Cream, 150 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Body Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost obnavlja kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Revolution Relove Kohl Eyeliner svinčnik za oči odtenek Black 1,2 g
    Revolution Relove Kohl Eyeliner, 1,2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Revolution Relove Kohl Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva mat videz ustvarja privlačen dramatičen videz idealni za zadimljeno ličenje oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Sencor SOX 005 nadomestne glave za ustno prho 5 kos
    Sencor SOX 005, 5 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Sencor SOX 005 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Natura Bissé Inhibit intenzivni lifting serum za vrat in dekolte 60 ml
    Natura Bissé Inhibit, 60 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Natura Bissé Inhibit bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje in mehča površino kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Eveline Cosmetics Extra Soft SOS krema za roke za suho in obremenjeno kožo 100 ml
    Eveline Cosmetics Extra Soft SOS, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Eveline Cosmetics Extra Soft SOS popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja ne pušča mastnih sledi preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Hybrid Professional podlaga za lak 5 ml
    Eveline Cosmetics Hybrid Professional, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Hybrid Professional vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša okrepi in učvrsti nohte uporabljajte samo skupaj z LED lučko Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Eveline Cosmetics Look Delicious Watermelon & Lemon vlažilna in posvetlitvena maska za utrujeno kožo 10 ml
    Eveline Cosmetics Look Delicious Watermelon & Lemon, 10 ml, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Look Delicious Watermelon & Lemon bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: razstruplja kožo ima blag učinek pilinga osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Sensai Blooming Blush Rdečilo za posvetlitev s čopičem odtenek 01 Blooming Mauve 4 g
    Sensai Blooming Blush, 4 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Sensai Blooming Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo poudarja značilnosti obraza osvetljuje ima prijetno gladko, lahko teksturo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • andmetics Wax Strips Brow depilacijski trakovi za obrvi 16 kos
    andmetics Wax Strips Brow, 16 kos, Epilacijski voski za ženske, Pripravek andmetics Wax Strips bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo.
  • andmetics Wax Strips Lip voskasti depilacijski trakovi za zgornjo ustnico 16 kos
    andmetics Wax Strips Lip, 16 kos, Epilacijski voski za ženske, Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake odstranjuje dlake skupaj s koreninami kožo pušča gladko odlično se prileže k dlačicam Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Voskasti trak ogrejte z drgnjenjem med dlanmi. Trak priložite na kožo, pogladite, nato pa trak odstranite s hitrim potegom.
  • Essence Inner Eye Brightening Pen svinčnik za osvetljevanje za oči odtenek 01 everybody's shade 1,02 g
    Essence Inner Eye Brightening Pen, 1,02 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Essence Inner Eye Brightening Pen poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Murad Environmental Shield dnevna vlažilna krema SPF 30 50 ml
    Murad Environmental Shield, 50 ml, Priprava kože na sončenje za moške, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Murad Environmental Shield predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja kožo hrani pripravlja kožo na obrazu na izpostavljenost soncu
  • Teatro Fragranze Rose Oud aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Rose Oud, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • Semilac UV Hybrid Let's Meet gel lak za nohte odtenek 281 Gossip Time 7 ml
    Semilac UV Hybrid Let's Meet, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Let's Meet vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Semilac Accessories klasična pilica za nohte z dvema grobostma
    Semilac Accessories, Manikura in pilice za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica Semilac Accessories vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih ima praktično obliko za boljši oprijem Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Notino Spa Collection Make-up removal set komplet za odstranjevanje ličil iz mikrovlaken
    Notino Spa Collection Make-up removal set, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Vsebina seta: kozmetični trak za glavo 1 kos brisača za odstranjevanje ličil 1 kos blazinice za odstranjevanje ličil 3 kos
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories blazinica 1407
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, Gobice za ženske
  • Pierre René Accessories klešče za obnohtno kožico
    Pierre René Accessories, Oblikovanje nohtov za ženske, Lastnosti: ima praktično obliko za boljši oprijem nežno striže tanko kožico okoli nohtov idealen pripomoček za popolno manikuro
  • Mesauda Milano Accessories poševni čopič za obrvi 1 kos
    Mesauda Milano Accessories, 1 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Lastnosti: za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki za potovanja in torbico
  • Molton Brown Flora Luminare losjon za telo za ženske 300 ml
    Molton Brown Flora Luminare, 300 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Molton Brown Flora Luminare bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Yankee Candle Seaside Woods vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Seaside Woods, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Seaside Woods ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Lemon Lavender dišeča obešanka 1 kos
    Yankee Candle Lemon Lavender, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Lemon Lavender je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sveža dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Schwarzkopf Taft Perfect Flex ekstra utrjevalni lak za lase 250 ml
    Schwarzkopf Taft Perfect Flex, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Perfect Flex bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje takojšen volumen lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Clarins White Plus Pure Translucency Brightening Creamy Mousse Cleanser čistilna pena za vse tipe kože 150 ml
    Clarins White Plus Pure Translucency Brightening Creamy Mousse Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clarins White Plus pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Kringle Candle Vanilla Cone vosek za aroma lučko 64 g
    Kringle Candle Vanilla Cone, 64 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Kringle Candle Vanilla Cone ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FlosLek Pharma Eye Care posvetlitveni gel za oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Pharma Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Farmona Nivelazione Feet mehčalna krema za pete in stopala
    Farmona Nivelazione Feet, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Farmona Nivelazione Feet odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke vlaži kožo popolno mehča in hrani celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Grow Gorgeous Defence zaščitno pršilo z razstrupljevalnim učinkom 100 ml
    Grow Gorgeous Defence, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Sestava: brez silikonov veganski izdelek
  • Grow Gorgeous Volume krepilni balzam za volumen las 250 ml
    Grow Gorgeous Volume, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Grow Gorgeous Volume zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Revolution Skincare Hand Care Sanitiser and Moisture Balm čistilni gel za roke z vlažilnim učinkom 50 ml
    Revolution Skincare Hand Care Sanitiser and Moisture Balm, 50 ml, Geli za roke za ženske, Higiena rok je izredno pomembna, zlasti pred jedjo. Si nimate kje umiti rok? S higienskim gelom Revolution Skincare Hand Care Sanitiser and Moisture Balm jih lahko ohranite čiste, ne glede na to, kje ste. Služil vam bo za odstranjevanje nečistoč s kože ne glede na to, ali ste na daljših počitnicah ali potovanju, na vsakodnevni vožnji z javnim prevoznim sredstvom, na sprehodu s psom ali celo na otroškem igrišču. Cenili ga boste skratka ob različnih priložnostih, zlasti kadar na voljo ni vode in mila. Lastnosti: kože ne izsuši niti v primeru vsakodnevne uporabe vlažilni in negovalni učinki roke so higiensko čiste na koži ne pušča lepljivega občutka Navodilo za uporabo: Manjšo količino sredstva nanesite na dlan ene roke in razmažite po obeh dlaneh do suhega. Ne spirajte.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh