Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

4760
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Marc Jacobs Daisy toaletna voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Daisy, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Marc Jacobs Daisy vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Woodwick Lavender Spa dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Lavender Spa, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender Spa čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma sveža dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • AHAVA Apple of Sodom intenzivna krema za globoke gube 50 ml
    AHAVA Apple of Sodom, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ajmal Entice Pour Femme parfumska voda za ženske 75 ml
    Ajmal Entice Pour Femme, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Ajmal Entice Pour Femme bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. citrusna dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic hranilna krema za roke s karitejevim maslom tube + box 75 ml
    Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ne pušča mastnih sledi prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eubos Dry Skin Urea 10% intenzivna regeneracijska krema za noge 100 ml
    Eubos Dry Skin Urea 10%, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Eubos Dry Skin Urea 10% odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Eubos Dry Skin Urea 10% vlažilni losjon za suho in srbečo kožo nadomestno polnilo 400 ml
    Eubos Dry Skin Urea 10%, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eubos Dry Skin Urea 10% bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ajmal Silver Shade parfumska voda uniseks 100 ml
    Ajmal Silver Shade, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Ajmal Silver Shade se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. sadna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Ajmal Ambre Pimente parfumska voda uniseks 100 ml
    Ajmal Ambre Pimente, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Ajmal Ambre Pimente vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. orientalska dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske poudari seksapil in naravno možatost uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Synchroline Terproline 250 ml
    Synchroline Terproline, 250 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Synchroline Terproline , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Tom Tailor Liquid Woman toaletna voda za ženske 20 ml
    Tom Tailor Liquid Woman, 20 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Tom Tailor Liquid Woman je izraz optimizma in občutka popolne sreče. čista sveža dišava orientalska dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care nega za kožo okoli oči proti gubam, oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Institut Esthederm City Protect Spray zaščitna meglica za obraz proti zunanjim vplivom 100 ml
    Institut Esthederm City Protect Spray, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Institut Esthederm City Protect Spray. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: ščiti pred UV-sevanjem osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka.
  • BaByliss Braun Satin Hair 7 Iontec BR710 krtača za lase 1 kos
    BaByliss Braun Satin Hair 7 Iontec BR710, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase BaByliss Braun Satin Hair 7 Iontec BR710 je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože gladi in ravna lase kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Pani Walewska Classic tekoče milo za roke za ženske 300 ml
    Pani Walewska Classic, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Pani Walewska Classic skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Pani Walewska Classic dezodorant v razpršilu za ženske 90 ml
    Pani Walewska Classic, 90 ml, Deodoranti za ženske, Dezodorant Pani Walewska Classic se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret nežni piling za telo odišavljen za ženske 200 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 200 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Jeanne en Provence Jasmin Secret bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: mehča kožo kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Pani Walewska Classic čistilno trdo milo za ženske 100 g
    Pani Walewska Classic, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Pani Walewska Classic je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Girlz Only Nude suhi šampon za tanke lase 200 ml
    Girlz Only Nude, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Girlz Only Nude vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Royal and Langnickel Chique RoseGold čopič za detajle 1 kos
    Royal and Langnickel Chique RoseGold, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Royal and Langnickel Chique je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid vlažilna čistilna krema 200 ml
    Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Missha Super Aqua je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Soothing pomirjajoča micelarna voda 390 ml
    Ziaja Soothing, 390 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Ziaja Soothing zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango nežni piling za tuš 190 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 190 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Lemon Cake žele za prhanje 260 ml
    Ziaja Lemon Cake, 260 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Lemon Cake . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Lemon Cake vlažilna krema za roke 50 ml
    Ziaja Lemon Cake, 50 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Lemon Cake . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Pineapple revitalizacijski šampon 160 ml
    Ziaja Pineapple, 160 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Pineapple učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen pomirja lasišče obnavlja in hrani lase Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Real Techniques Flawless Base Set set čopičev 4 kos
    Real Techniques Flawless Base Set, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje Real Techniques Flawless Base Set vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za konture 1 kos čopič za detajle 1 kos čopič za puder 1 kos čopič za make-up 1 kos etui za šminko 1 kos Lastnosti: popoln za dnevno in večerno ličenje za popoln videz cel dan za natančno nanašanje ličil odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Juvena Miracle regeneracijska krema za predel okoli oči s pomlajevalnim učinkom 20 ml
    Juvena Miracle, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Juvena Miracle se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Avon Far Away parfumska voda za ženske 30 ml
    Avon Far Away, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Avon Far Away je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske 30 ml
    Avon Little Black Dress, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Avon Little Black Dress je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava orientalska dišava za dinamične vodstvene osebnosti edinstvena dišava za posebne priložnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Country Candle Lemon Lavender čajna sveča 42 g
    Country Candle Lemon Lavender, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle Lemon Lavender dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: zeliščna aroma citrusna dišava sveža dišava Sestava: obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert pomlajevalna maska 3v1 7 ml
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Gold Lift Expert bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ščiti kožo pred prostimi radikali osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eveline Cosmetics Hybrid Professional gel nadlak za nohte 5 ml
    Eveline Cosmetics Hybrid Professional, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Hybrid Professional vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil dolgoobstojni svinčnik za oči s šilčkom odtenek Black 1 g
    Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil, 1 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics MegaMax kajal svinčnik za oči odtenek Black 1,2 g
    Eveline Cosmetics MegaMax, 1,2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics MegaMax poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo črte so odporne proti drgnjenju polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Erbe Solingen Manicure pilica za nohte obojestranski 17.5 cm
    Erbe Solingen Manicure, 17.5 cm, Manikura in pilice za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica Erbe Solingen Manicure vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Maison Berger Paris Lolita Lempicka darilni set I.
    Maison Berger Paris Lolita Lempicka, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Maison Berger Paris Lolita Lempicka je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov luksuzni dodatek vsakega interjerja cvetlična dišava sladka aroma Vsebina seta: lučka nadomestno polnilo za katalitično svetilko 250 ml Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Maison Berger Paris Amber Powder nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Amber Powder, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Amber Powder spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov čista pudrasta dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • CLEAN Fresh Linens parfumska voda uniseks 30 ml
    CLEAN Fresh Linens, 30 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda CLEAN Fresh Linens , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. čista sveža dišava lesna dišava cvetlična dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Sensai Cheek Brush čopič za rdečilo 1 kos
    Sensai Cheek Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sensai Cheek Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje ima mehke ščetine Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Concept Perfect Skin PO2000 krtačka za čiščenje za obraz 1 kos
    Concept Perfect Skin PO2000, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Čistilna električna krtačka Concept Perfect Skin z vaše kože popolnoma odstrani umazanijo, loj in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje ostanke ličil Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Essence All Eyes on Me maskara za volumen, privihanje in ločevanje trepalnic odtenek 01 Black 8 ml
    Essence All Eyes on Me, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Essence All Eyes on Me daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence All Eyes on Me vodoodporna maskara za podaljšanje, privihanje in volumen odtenek 01 Black 8 ml
    Essence All Eyes on Me, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Essence All Eyes on Me daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence Eyeliner Pen dolgoobstojen flomaster za oči odtenek 01 1 ml
    Essence Eyeliner Pen, 1 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske
  • Calvin Klein CK One dezodorant v pršilu uniseks 150 ml
    Calvin Klein CK One, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Al Haramain L'Aventure Blanche parfumska voda za ženske 30 ml
    Al Haramain L'Aventure Blanche, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Al Haramain L'Aventure Blanche je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. sadna dišava citrusna dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look spodbujajoča maska za predel okoli oči 6 g
    Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look, 6 g, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje intenzivno vlaži odstranjuje znake stresa in utrujenosti pomirja območje okoli oči Navodilo za uporabo: Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Al Haramain Rawaa parfumska voda uniseks 100 ml
    Al Haramain Rawaa, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Al Haramain Rawaa bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Armaf Tag Her parfumska voda za ženske 100 ml
    Armaf Tag Her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Armaf Tag Her , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava orientalska dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Country Candle Cilantro, Apple & Lime čajna sveča 42 g
    Country Candle Cilantro, Apple & Lime, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle Cilantro, Apple & Lime dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma citrusna dišava sadna dišava poletna dišava Sestava: obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Country Candle New England čajna sveča 42 g
    Country Candle New England, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle New England dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava zeliščna aroma Sestava: obnovljiv izdelek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kringle Candle Far, Far Away dišeča sveča 624 g
    Kringle Candle Far, Far Away, 624 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Far, Far Away čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava lesna dišava dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja čisto gorenje Sestava: stenj brez svinca bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kringle Candle Far, Far Away čajna sveča 42 g
    Kringle Candle Far, Far Away, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Kringle Candle Far, Far Away dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava lesna dišava čisto gorenje Sestava: bombažni stenj obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Exquisite Sparkle dišava za avto nadomestno polnilo 2 x 17 g
    Maison Berger Paris Exquisite Sparkle, 2 x 17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Exquisite Sparkle , pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Zest of Verbena dišava za avto nadomestno polnilo 2 x 17 g
    Maison Berger Paris Zest of Verbena, 2 x 17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Zest of Verbena , pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Anti Odour Tobacco dišava za avto nadomestno polnilo 2x17 g
    Maison Berger Paris Anti Odour Tobacco, 2x17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Anti Odour Tobacco, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sally Hansen Double Duty podlak in nadlak za nohte 13.3 ml
    Sally Hansen Double Duty, 13.3 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Sally Hansen Double Duty vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak. Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Sally Hansen Insta Dri hitro sušeči zgornji lak 13.3 ml
    Sally Hansen Insta Dri, 13,3 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Sally Hansen Insta Dri vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: pospešuje sušenje laka na nohtih Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Sally Hansen Miracle Cure lak za krepitev nohtov 13.3 ml
    Sally Hansen Miracle Cure, 13.3 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Sally Hansen Miracle Cure vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov krepi nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Maison Berger Paris Anti Odour Animal dišava za avto nadomestno polnilo 2x17 g
    Maison Berger Paris Anti Odour Animal, 2x17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Anti Odour Animal, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • L’biotica Biovax Natural Oil vlažilni serum za lase 15 ml
    L’biotica Biovax Natural Oil, 15 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum L’biotica Biovax Natural Oil lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje obnavlja naravni sijaj las lasem nudi toplotno zaščito lase naredi svilnato mehke na dotik Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na še vlažne lase. Ne spirajte.
  • NeoNail Nail File Straight pilica za nohte 100/180 1 kos
    NeoNail Nail File Straight, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Pilica vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte pili natančno in enakomerno preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • NeoNail Applicator pripomoček za okraševanje nohtov 1 kos
    NeoNail Applicator, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Lastnosti: uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih
  • NEONAIL Nail Forms Butterfly predloge za modeliranje nohtov 100 kos
    NEONAIL Nail Forms Butterfly, 100 kos, Oblikovanje nohtov za ženske, Izdelek NEONAIL Nail Forms zagotavlja popolno urejene in lepe nohte.
  • Gillette Venus Simply 3 Plus brivnik za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Simply 3 Plus, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Simply 3 Plus je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate doseže tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Maison Berger Paris Cotton Caress nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    Maison Berger Paris Cotton Caress, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Cotton Caress spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: čista pudrasta dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Culti Spray Aqqua pršilo za dom 100 ml
    Culti Spray Aqqua, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Culti Spray Aqqua z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Renovality Original Series acai serum 50 ml
    Renovality Original Series, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Renovality Original Series vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: neguje kožo in lase obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Renovality Original Series Tea tree oil hladno stiskano olje čajevca za zrelo kožo 100 ml
    Renovality Original Series Tea tree oil, 100 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Olje za telo Renovality Original Series vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: globinsko hrani učvrsti povešeno kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Renovality Original Series tea tree olje 100 ml
    Renovality Original Series, 100 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Renovality Original Series bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rodial Rose Gold Serum vlažilni serum za obraz 30 ml
    Rodial Rose Gold Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Rodial Rose Gold Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza koži daje kompaktnost učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Pierre Cardin Choc parfumska voda za ženske 50 ml
    Pierre Cardin Choc, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Pierre Cardin Choc je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cipresna dišava čista sveža dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sally Hansen Color Therapy Top Coat nadlak za nohte z arganovim oljem 14.7 ml
    Sally Hansen Color Therapy Top Coat, 14.7 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Sally Hansen Color Therapy vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: udobno se nanaša krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju ima dolgotrajen učinek zagotavlja visok sijaj Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • RYOR Luxury Care intenzivni vlažilni serum za dehidrirano kožo 15 ml
    RYOR Luxury Care, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz RYOR Luxury Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Tołpa Green Firming piling za telo za prhanje z učvrstitvenim učinkom 200 ml
    Tołpa Green Firming, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Tołpa Green Firming bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: umije vso umazanijo odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo bori se proti celulitu Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Yankee Candle Sparkling Cinnamon dišeči obesek za v avto 1 kos
    Yankee Candle Sparkling Cinnamon, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Sparkling Cinnamon čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Sparkling Cinnamon je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: začinjena aroma topla dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rihanna Rogue Love pršilo za telo za ženske 236 ml
    Rihanna Rogue Love, 236 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Rihanna Rogue Love je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. sladka dišava sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yope Linden tekoče milo z vlažilnim učinkom 500 ml
    Yope Linden, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Yope Linden nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Tiffany & Co. Tiffany & Co. losjon za telo za ženske 200 ml
    Tiffany & Co. Tiffany & Co., 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Tiffany & Co. Tiffany & Co. poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Tiffany & Co. Tiffany & Co. gel za prhanje za ženske 200 ml
    Tiffany & Co. Tiffany & Co., 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tiffany & Co. Tiffany & Co. odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Ziaja Jasmine micelarna voda za zrelo kožo 50+ 200 ml
    Ziaja Jasmine, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Ziaja Jasmine . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Avon Far Away Rebel parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Far Away Rebel, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Avon Far Away Rebel bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Maison Berger Paris Aroma Happy dišava za avto clip (Aquatic Freshness) 1 kos
    Maison Berger Paris Aroma Happy, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Maison Berger Paris Aroma Happy naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Oriflame On the Edge toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame On the Edge, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Oriflame On the Edge je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. usnjena dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti topla dišava, idealna za hladno vreme
  • SANTINI Cosmetic Anastasia parfumska voda za ženske 50 ml
    SANTINI Cosmetic Anastasia, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda SANTINI Cosmetic Anastasia je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • SANTINI Cosmetic Luxury Paris parfumska voda za ženske 50 ml
    SANTINI Cosmetic Luxury Paris, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda SANTINI Cosmetic Luxury Paris je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kotex Ultra Comfort Super vložki 12 kos
    Kotex Ultra Comfort Super, 12 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Kotex Ultra Comfort Super vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: varčno pakiranje krilca za zaščito stranskih delov perila je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev močnejša
  • Kotex Ultra Comfort Night vložki 12 kos
    Kotex Ultra Comfort Night, 12 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Kotex Ultra Comfort Night vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: krilca za zaščito stranskih delov perila Brezhibno nameščen ohranja obliko velikost, idealna za ponoči varčno pakiranje
  • Kotex Night-time vložki 10 kos
    Kotex Night-time, 10 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Kotex Night-time vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material Brezhibno nameščen ohranja obliko velikost, idealna za ponoči
  • Kotex Active Normal tamponi 16 kos
    Kotex Active Normal, 16 kos, Tamponi za ženske, Počutite se udobno in svobodno tudi v tistih dneh. Tampon Kotex Active Normal vam omogoča kar največjo zaščito in udobje ter varnost, da boste kar pozabili na menstruacijo. Lastnosti: se prilagaja gibanju telesa idealen tudi pri športu gladka površina za udobno namestitev tampon vedno ostane na svojem mestu velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev srednje močna Navodilo za uporabo: Ravnajte se po napotkih, navedenih v priloženem letaku.
  • Peter Thomas Roth Water Drench vlažilna krema za obraz s hialuronsko kislino 20 ml
    Peter Thomas Roth Water Drench, 20 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories ščipalec za nohte Pink
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, Oblikovanje nohtov za ženske, Izdelek Diva & Nice Cosmetics Accessories zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte širše rezilo enostavno pristriže noht z enim stiskom skrbno striže nohte Navodilo za uporabo: Dvignite vrtljiv zgornji vzvod in položite noht med rezili klešč. Začnite na eni strani nohta in nadaljujte v isti smeri, da ga odstranite.
  • Babaria BIO dnevna vlažilna krema 50 ml
    Babaria BIO, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Babaria BIO bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost hitro se vpija Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Ziaja Ucuuba Butter vlažilna krema za roke 80 ml
    Ziaja Ucuuba Butter, 80 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Ziaja Ucuuba Butter popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo obnavlja hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Teatro Fragranze Xmas dišeča sveča 180 g
    Teatro Fragranze Xmas, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma idealno kot darilo Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Oriflame Divine Exclusive parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Divine Exclusive, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Oriflame Divine Exclusive je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava sadna dišava citrusna dišava poudari čutnost vsake ženske ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yankee Candle Christmas Cookie vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Christmas Cookie, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Christmas Cookie ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava božična aroma Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Teatro Fragranze Xmas aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Xmas, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Xmas prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Signal Integral 8 Actions zobna pasta 0
    Signal Integral 8 Actions, 0 , Zobne paste za ženske, Zobna pasta Signal Integral 8 Actions zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh