Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

994
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kopalke Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Jakna Marella ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zunanji žepi za vlaganje.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Visok ovratnik.- Model s kapuco.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica Marella ženska, oranžna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kvadratni izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Pas v pasu.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 95 cm.- Dolžina rokava: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Podložen model.- Dolgi rokav.- V izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjeni chelsea Marella Cuscino ženski, črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model z elastičnim vložkom.- Model z nizko peto.- Višina pet: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Hlače Marella ženski, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Z žepi.- Visok pas.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Okrasni gumbi.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna kratka majica Marella bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model z okrasno vezenino.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Marella ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Okrasni vstavki.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Marella Hlače na rob 'ROSA' encijan
    Dizajn: Prešit obod/rob, Stranski žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Visok pas
  • Marella Bluza 'SETOLA' jagoda / mešane barve
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Ravne manšete, Za vozle/povezovanje, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Ovratnik srajce: Mašnja na ovratniku; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: All-Over-Muster, Fin tekstil, Tekoč tekstil; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Marella Top 'EDITTI' mornarska
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Normalne naramnice; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov; Dolžina: Normalna dolžina
  • Marella Obleka 'MORINA' čokolada / svetlo roza / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Zapiranje s keyhole gumbom; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Način nošenja: Široke naramnice; Podrobnosti: Izrezi; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Marella Obleka 'FIONDA' turkizna
    Dizajn: Zapiranje s keyhole gumbom, S podobleko, Pas; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Široke naramnice; Podrobnosti: Izrezi, Plise; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Lanene kratke hlače Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Marella ženski, vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- V izrez.- Nenastavljive naramnice.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Material s kovinsko nitjo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Vsaj polovico poliestra, uporabljenega v tej zasnovi, predstavlja recikliran poliester.- Podložen model.- Tričetrt rokavi.- V izrez.- Okrasna vezenina.- Okrasni šivi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Marella ženski, vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive naramnice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Širina pod pazduhami: 34 cm.
  • Krilo Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Okrasni naborki.- Ima razporek.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kvadratni izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Okrasni naborki.- Podložen model.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- V izrez.- Okrasni robovi.- Ima razporek.- Dolžina: 126 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Model na eno ramo.- Ima razporek.- Tanka, elastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 143 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je deloma izdelan iz viskoze, za proizvodnjo katere je bila uporabljena lesna kaša iz odgovornega vira, ki so trajnostni, posebej za ta namen gojeni gozdovi.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Gladek material.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Marella vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan najmanj iz 50 % recikliranih materialov.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Podložen model.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne Marella ženski, rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Marella ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model s povišanim pasom in zapenjanjem z zadrgo, gumbom ter kaveljčkom.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Zadaj je žep z drsnikom.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 118 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženski, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z dvignjenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Dvostranska jakna Marella ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model s toplim in zračnim polnilom CameLuxe iz reciklirane kamelje volne, pridobljene iz drugih izdelkov, v kombinaciji s posebej izbranimi poliestrskimi vlakni. CameLuxe je proizveden s trajnostnim proizvodnim procesom, ki znatno porabi manj energije, vode in emisij CO2.- Dvostranski model.- Klasični rever.- Vključen je pas iz tekstila.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Prešiti model.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen plašč Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Brezrokavnik s puhom Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Dva drsna stranska žepa.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Gladek material.- Dolžina: 97 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Marella ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Na rokavih sta dva žepa.- Zapenjanje s kaveljčki.- Gladek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič s primesjo volne Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Klasični rever.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Marella bordo barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Podložen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače s primesjo volne Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Povišan pas.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Zadaj je žep z drsnikom.- Hlačnica zlikana na rob.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Globok izrez.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 88 cm- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen pulover Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Marella ženski, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Okrasen, koničast izrez.- Nastavljive naramnice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jopica s primesjo volne Marella bordo barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vključen je pas iz tekstila.- Žepi spredaj.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 102 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Marella ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj oversize.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Z žepi.- Prešiti deli.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model s toplim in zračnim polnilom CameLuxe iz reciklirane kamelje volne, pridobljene iz drugih izdelkov, v kombinaciji s posebej izbranimi poliestrskimi vlakni. CameLuxe je proizveden s trajnostnim proizvodnim procesom, ki znatno porabi manj energije, vode in emisij CO2.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Kroj oversize.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover s primesjo kašmirja Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj oversize.- V izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Marella ženski, rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Nenastavljive naramnice.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Marella zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Plisiran model.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Šal s primesjo volne Marella črna barva
    - Model z okrasnimi resicami.- Tanek, neelastični material.- Dimenzije: 49 x 182 cm.
  • Šal s primesjo volne Marella črna barva
    - Okrasni obrabljeni deli.- Tanek, neelastični material.- Dimenzije: 84 x 184 cm.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.
  • Pulover Marella ženski, turkizna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puhovka Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Odstranljivi rokavi omogočajo hitro preoblikovanje v majico, zato jo je enostavno uporabljati pri različnih temperaturah in vremenskih razmerah.- Podložen model.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen pulover Marella ženski, siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 57 cm.- Širina v bedrih: 68 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka s primesjo volne Marella rdeča barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- V izrez.- Model z elastičnim vložkom v pasu.- Podložen model.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Pas v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 115 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen pulover Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Model s polpulijem.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Odeja in vzglavnik Marella 130 x 170 cm, 50 x 50 cm
    - Blazina s polnilom iz poliestra.- Dimenzije odeje: 130 x 170 cm.- Dimenzije blazinice: 50 x 50 cm.
  • Srajca Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, neelastična tkanina.- Vzorčast material.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Ima izreze.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Podložen model.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Zapiranje s skrito zadrgo in zaklepom.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Vsebuje reciklirana poliestrska in poliamidna vlakna.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Notranji žep.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Rebrasta pletenina.- Kvadratni izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Ima izreze.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 116 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Plašč Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanena obleka Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Vrvica v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina: 122 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna kratka majica Marella ženski, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek je izdelan iz lesnih celuloznih vlaken, pridelanih iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Z žepi.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnica zlikana na rob.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Visok pas.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 114 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Z žepi.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 63 m.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Svilena ruta Marella roza barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 90 x 90 cm.
  • Hlače Marella ženski, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nogavice so zaključene z vrvicami z zatiči za boljše prileganje.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Visok pas.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženski, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Marella ženska, rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Spuščena ramenska linija.- Vrvice spodaj.- Tanka, neelastična tkanina.- Na prsih je drsni žep.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Ohlapna hlačnica.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Marella ženska, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik iz jeansa Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na gumbe.- Model brez podloge.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke Marella mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice z zategovanjem na vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Marella mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Notranja reža za kartice.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 101 cm.- Največja dolžina traku: 113 cm.- Dolžina držala: 34 cm.- Globina: 9,5 cm.- Višina: 15,5 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Svilena srajca Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Marella ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45,5 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marella ženska, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marella vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model na eno ramo.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Ima razporek.- Tanka, neelastična tkanina.- Gladka tkanina.- Raven kroj.- Dolžina obleke: 127 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Marella ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi resicami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 40/71 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Marella ženska, mornarsko modra barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Marella zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Marella ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Hlačnica zlikana na rob.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Izrazit, padajoči izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 134 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marella rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Globok izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasni naborki.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Izrazit razporek.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina: 128 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Marella rjava barva
    - Dolgi ročaji.- Število predalčkov za kartice: 1.- Model nima notranjih žepov.- Torbica za nošenje na rami.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 47,5 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh