Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

248
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Gillette Venus 3 Sensitive brivniki za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus 3 Sensitive, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus 3 Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto strojček je opremljen z vlažilnim trakom enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Venus Sensitive brivniki za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Sensitive, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Clinique 3-Step Skin Care Kit darilni set
    Clinique 3-Step Skin Care Kit, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Clinique 3-Step Skin Care Kit ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ vlažilna emulzija za suho do zelo suho kožo 125 ml 3 Steps Clarifying Lotion 2 tonik za suho in mešano kožo 30 ml Liquid Facial Soap Mild tekoče milo za suho in mešano kožo 30 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Gillette Venus Tropical brivnik za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Tropical, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Tropical je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa ne draži kože zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care nadomestne britvice 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, 3 kos, Nadomestne britvice za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: britvice zagotavljajo gladko britje gel za britje ni potreben – dovolj je uporaba vode prožno se prilagodi vsaki krivini Navodilo za uporabo: Brivnik namočite, da se ustvari lahka pena.
  • Wilkinson Sword Intuition Dry Skin nadomestne britvice 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Dry Skin, 3 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Wilkinson Sword Intuition Dry Skin in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrito telo, ki bo enako, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje prožno se prilagodi vsaki krivini zaščitne blazinice skrbno gladijo kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte za britje.
  • Ardell Brow Trim and Shape britev za obrvi 3 kos
    Ardell Brow Trim and Shape, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske
  • Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper britev za obrvi 3 kos
    Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske
  • Gillette Venus Simply 3 Plus brivnik za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Simply 3 Plus, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Simply 3 Plus je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate doseže tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet dišeča kartica 3 kos
    Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet, 3 kos, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mr & Mrs Fragrance Iris Fiorentino dišeča kartica 3 kos
    Mr & Mrs Fragrance Iris Fiorentino, 3 kos, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro Mr & Mrs Fragrance Iris Fiorentino bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody dišeča kartica 3 kos
    Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody, 3 kos, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Dišavo obesite na obešalnik v omari ali jo vstavite med zloženo perilo.
  • Mr & Mrs Fragrance White Lily dišeča kartica 3 kos
    Mr & Mrs Fragrance White Lily, 3 kos, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro Mr & Mrs Fragrance White Lily bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Venus Riviera brivniki za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Riviera, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Riviera je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa brije podpazduhe, noge in intimne dele zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • BrushArt Hair Clip sponke za lase Simple Shapes 3 kos
    BrushArt Hair Clip, 3 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase BrushArt Hair zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Royal and Langnickel Chique Studio set čopičev
    Royal and Langnickel Chique Studio, 3 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje Royal and Langnickel Chique Studio vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: Čopič za zabrisovanje 1 kos čopič za konture 1 kos čopič za senčila za oči 1 kos Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči natančno in enostavno nanašanje popoln za dnevno in večerno ličenje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • TrueLife SonicBrush UV Whiten Triple Pack nadomestne glave za zobno ščetko TrueLife SonicBrush UV / GL UV 3 kos
    TrueLife SonicBrush UV Whiten Triple Pack, 3 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko TrueLife SonicBrush UV Whiten Triple Pack vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka enostavna menjava naravno beli zobe Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • TrueLife SonicBrush UV Sensitive Triple Pack nadomestne glave za zobno ščetko TrueLife SonicBrush UV 3 kos
    TrueLife SonicBrush UV Sensitive Triple Pack, 3 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko TrueLife SonicBrush UV Sensitive Triple Pack vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih zagotavlja zelo nežno čiščenje zob enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • 3INA Tools The Mini Blenders gobica za tekoči puder 3 kos
    3INA Tools The Mini Blenders, 3 kos, Gobice za ženske, Gobica za tekoči puder 3INA Tools zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: udobna lega v roki natančno nanaša kremast ali celo tekoči puder zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza zagotavlja tanek nanos aplikator iz mehke pene Navodilo za uporabo: Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu.
  • RIO Hard Wax epilacijski vosek nadomestno polnilo For CWAX 3 kos
    RIO Hard Wax, 3 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Tudi brez rednih obiskov kozmetičnega salona so lahko vaše noge ali drugi deli telesa vedno popolnoma gladki. Epilacijski vosek RIO Hard Wax neželene dlačice odstrani dobesedno z enim samim potegom, saj jih iztrga iz korenin. Tako zagotovi, da bo vaša koža ostala gladka in brez dlačic dlje časa kot pri britju. Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja! Lastnosti: ima dolgotrajen učinek odstranjuje dlake skupaj s koreninami primerno tudi za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Vosek pred nanašanjem ogrejte po priloženem navodilu.
  • 3INA Tools The Mini Konjacs nežna eksfoliacijska gobica 3 kos
    3INA Tools The Mini Konjacs, 3 kos, Čistilne gobice za ženske, Želite izboljšati učinkovitost svoje rutine čiščenja? Čistilna gobica 3INA Tools The Mini Konjacs ne pomaga s kože le bolje odstraniti umazanije, ostankov ličil in odvečne maščobe, temveč je idealna tudi za nežen piling. Poleg tega njena uporaba pospešuje krvni obtok, kar spodbuja obnavljanje kože. Lastnosti: pomaga očistiti in odstraniti ličila s kože predstavlja okolju prijazen način čiščenja
  • Revolution Skincare X Sali Hughes Shift-Delete blazinice za odstranjevanje ličil 3 kos
    Revolution Skincare X Sali Hughes Shift-Delete, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Želite izboljšati učinkovitost svoje rutine čiščenja? Čistilna gobica Revolution Skincare X Sali Hughes Shift-Delete ne pomaga s kože le bolje odstraniti umazanije, ostankov ličil in odvečne maščobe, temveč je idealna tudi za nežen piling. Poleg tega njena uporaba pospešuje krvni obtok, kar spodbuja obnavljanje kože. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil blazinica je pralna – za večkratno uporabo alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo izdelek je prijazen do kože in okolja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Sredstvo za odstranjevanje ličil ali za čiščenje nanesite na blazinico in s krožnimi gibi temeljito očistite kožo. Po uporabi blazinico operite – ročno ali v pralnem stroju.
  • NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Eye Pass Set božični darilni set za odličen videz 3 kos
    NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Eye Pass Set, 3 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Eye Pass Set. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: On The Rise Volume Liftscara voluminozna maskara 10 ml Epic Ink precizno vodoodporno črtalo 1 ml Ultimate Utopia Shadow Palette paleta senčil za oči 16x0.83 g Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje za popolno poudarjene oči popoln za dnevno in večerno ličenje mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dr. Santé Keratin ugodno pakiranje (za lomljive in izčrpane lase)
    Dr. Santé Keratin, Čiščenje obraza za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Dr. Santé Keratin . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 250 ml 200 ml 100 g Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno set za ugodno ceno Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dr. Santé Anti Hair Loss ugodno pakiranje (proti izpadanju las)
    Dr. Santé Anti Hair Loss, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dr. Santé Anti Hair Loss bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: šampon za spodbujanje rasti las in proti izpadanju las 250 ml balzam za spodbujanje rasti las in proti izpadanju 200 ml čistilno trdo milo 100 g Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las set za ugodno ceno Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • SKLZ Mini Bands Set vadbenih trakov 3 kos
    SKLZ Mini Bands, 3 kos, Fitnes oprema za moške, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo SKLZ Mini Bands izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: zlahka se pospravi v športno torbo odličen dodatek k vsaki vadbi namenjeno izboljšanju telesne pripravljenosti Vsebina seta: Light 8 kg fitnes trak Medium 14 kg fitnes trak Heavy 20 kg fitnes trak
  • Bamboolik Reusable Pad Overnight/Maternity poporodni vložek iz blaga na sponke 3 kos
    Bamboolik Reusable Pad Overnight/Maternity, 3 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Bamboolik Reusable Pad Overnight/Maternity vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material visoka propustnost se odlično prilagaja anatomiji telesa odlično vpija tekočino krilca za zaščito stranskih delov perila Brezhibno nameščen ohranja obliko Sestava: 100-odstotni bombaž ekološki izdelek
  • invisibobble What A Blast darilni set (za lase)
    invisibobble What A Blast, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Vsebina seta: Sprunchie Time To Shine Wine Not? elastika za lase 1 kos Barette Time To Shine Glitterally sponke za lase 2 kos Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Original Mother Of Chrome elastike za lase Mother Of Chrome 3 kos
    invisibobble Original Mother Of Chrome, 3 kos, Dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Original Mother Of Chrome zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las na laseh ne pušča odtisov drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • The Ordinary The Clear Set darilni set 3 kos
    The Ordinary The Clear Set, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set The Ordinary The Clear Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Glucoside Foaming Cleanser čistilni gel 50 ml Salicylic Acid 2% Solution serum za obraz 30 ml Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan vlažilna gel krema 30 ml Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost odstranjuje odmrle kožne celice nežno in temeljito umije cel obraz mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brushworks Precision Eyebrow Razors Mixed britev (za obrvi)
    Brushworks Precision Eyebrow Razors Mixed, 3 kos, Obrvi za ženske
  • Brushworks Precision Eyebrow Razor Pastel britev (za obrvi)
    Brushworks Precision Eyebrow Razor Pastel, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske
  • So Eco Facial Cleansing Cloths brisača za odstranjevanje ličil
    So Eco Facial Cleansing Cloths, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Izdelek So Eco Facial Cleansing Cloths bo postal nepogrešljiv dodatek pri čiščenju in negi vaše kože. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil pomaga očistiti in odstraniti ličila s kože brez potrebe po uporabi pripravkov za odstranjevanje ličil predstavlja okolju prijazen način čiščenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili na embalaži izdelka.
  • WOOM Toothbrush 6500 Ultra Soft zobne ščetke 3 kos
    WOOM Toothbrush 6500 Ultra Soft, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka WOOM Toothbrush 6500 Ultra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • WOOM Toothbrush 5200 Ultra Soft zobne ščetke 3 kos
    WOOM Toothbrush 5200 Ultra Soft, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka WOOM Toothbrush 5200 Ultra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Yankee Candle Midsummer´s Night dišeči obesek za v avto I. 3 kos
    Yankee Candle Midsummer´s Night, 3 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Midsummer´s Night je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: citrusna dišava lesna dišava začinjena aroma
  • Nioxin System 4 Color Safe darilni set za barvane lase
    Nioxin System 4 Color Safe, Aktivatorji rasti las za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Nioxin System 4 Color Safe. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo nega za lepe lase, polne življenja za regeneracijo in prehrano las za vse tipe las odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Flawless Finishing Touch Pedi Replacement Heads nadomestne glave za električno pilico za stopala for Finishing Touch Pedi 3 kos
    Flawless Finishing Touch Pedi Replacement Heads, 3 kos, Pedikura za ženske, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek Flawless Finishing Touch Pedi Replacement Heads vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: brusi trdo kožo na stopalih odstranjuje otrdelo kožo na stopalih mehča žulje in kurja očesa kožo stopal intenzivno obnavlja
  • SOFTdent ECO Medium zobna ščetka 3 kos
    SOFTdent ECO Medium, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent ECO Medium ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • SOFTdent ECO Soft zobna ščetka 3 kos
    SOFTdent ECO Soft, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent ECO Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • SOFTdent ECO Ultra Soft zobna ščetka 3 kos
    SOFTdent ECO Ultra Soft, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent ECO Ultra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Gillette Venus Sensitive Smooth brivnik + nadomestne britvice 3 kos
    Gillette Venus Sensitive Smooth, 3 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Sensitive Smooth je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: prožno se prilagodi vsaki krivini britvice zagotavljajo gladko britje enostavna menjava brivnih glav enostavno rokovanje brije podpazduhe, noge in intimne dele Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Weleda Skin Food darilni set (za intenzivno vlažnost)
    Weleda Skin Food, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Weleda Skin Food , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Vsebina seta: lahka vlažilna krema za suho kožo 3 x 75 ml Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Wilkinson Sword Intuition Complete nadomestne britvice 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Complete, 3 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Wilkinson Sword Intuition Complete in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrito telo, ki bo enako, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje integrirani vlažilni trakovi sproščajo negovalne snovi Navodilo za uporabo: Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo.
  • Yankee Candle Vanilla Cupcake dišeči obesek za v avto I. 3 kos
    Yankee Candle Vanilla Cupcake, 3 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Vanilla Cupcake je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi.
  • Nioxin System 1 Natural Hair Light Thinning darilni set za lomljive in izčrpane lase
    Nioxin System 1 Natural Hair Light Thinning, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Nioxin System 1 Natural Hair Light Thinning. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 150 ml 150 ml 50 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo nega za lepe lase, polne življenja za regeneracijo in prehrano las za lase brez volumna za poškodovane lase za redke lase odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Swissdent Whitening Trio zobna ščetka soft 3 kos
    Swissdent Whitening Trio, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Swissdent Whitening Trio ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Concept Perfect Smile ZK0003 nadomestne glave za ustno prho 3 kos
    Concept Perfect Smile ZK0003, 3 kos, Ustne prhe uniseks, Dodatna nega medzobne higiene Concept Perfect Smile vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: odstranjuje bakterije z jezika čisti zobe z zobnim aparatom odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Clean Cotton dišeča obešanka 3 kos
    Yankee Candle Clean Cotton, 3 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Clean Cotton je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi.
  • Toothy® Gel Kit zobni gel z učinkom beljenja nadomestno polnilo 3 kos
    Toothy® Gel Kit, 3 kos, Seti za beljenje zob za moške, Set za beljenje Toothy® Gel Kit vam bo pomagal enostavno in hitro doseči sijoč nasmeh. Vsebina seta: Doplňující bělící gely na 6 dní 3 kos Lastnosti: beli zobe krepi zobe odstranjuje madeže Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • NEONAIL Nail Art Brushes set čopičev za nohte 3 kos
    NEONAIL Nail Art Brushes, 3 kos, Modeliranje nohtov za ženske
  • Garnier Skin Active blazinice za odstranjevanje ličil 3 kos
    Garnier Skin Active, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Želite izboljšati učinkovitost svoje rutine čiščenja? Čistilna gobica Garnier Skin Active ne pomaga s kože le bolje odstraniti umazanije, ostankov ličil in odvečne maščobe, temveč je idealna tudi za nežen piling. Poleg tega njena uporaba pospešuje krvni obtok, kar spodbuja obnavljanje kože. Lastnosti: pomaga očistiti in odstraniti ličila s kože predstavlja okolju prijazen način čiščenja ne draži občutljive kože blazinica je pralna – za večkratno uporabo Navodilo za uporabo: Sredstvo za odstranjevanje ličil ali za čiščenje nanesite na blazinico in s krožnimi gibi temeljito očistite kožo. Po uporabi blazinico operite – ročno ali v pralnem stroju.
  • Spokar X 3429 Ultrasoft zobna ščetka Ultrasoft 3 kos
    Spokar X 3429 Ultrasoft, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Spokar X 3429 Ultrasoft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Spokar X 3429 Soft zobne ščetke soft 3 kos
    Spokar X 3429 Soft, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Spokar X 3429 Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Spokar X 3429 Supersoft zobna ščetka super soft 3 kos
    Spokar X 3429 Supersoft, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Spokar X 3429 Supersoft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • MAC Cosmetics All Pretty Clear darilni set 3 kos
    MAC Cosmetics All Pretty Clear, 3 kos, Čistilne maske za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set MAC Cosmetics All Pretty Clear bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Prep + Prime Fix+ meglica za obraz za fiksacijo make-upa 100 ml Mineralized Charcoal Mask čistilna maska za obraz 100 ml Mineralized Ash Exfoliator eksfoliacijska čistilna maska za obraz 100 ml Lastnosti: razveselil bo vsako žensko čudovita embalaža/darilno pakiranje sprošča umazanijo v porah in jih oži regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Concept Interdental Nozzles ZK0008 nadomestne glave za ustno prho for ZK402x, ZK4030 3 kos
    Concept Interdental Nozzles ZK0008, 3 kos, Nadomestne glave uniseks, Dodatna nega medzobne higiene Concept Interdental Nozzles ZK0008 vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: lajša čiščenje medzobnih prostorov krepi odpornost proti zobnemu kamnu odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Real Techniques Original Collection Brow set za urejanje obrvi 3 kos
    Real Techniques Original Collection Brow, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Čopič za oči Real Techniques Original Collection Brow je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Vsebina seta: RT 601 krtačka za obrvi RT 603 mini krtačka za obrvi RT 605 aplikator za obrvi RT 606 poševni čopič za obrvi RT 607 čopič za obrvi za fiksacijo in obliko Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki za potovanja in torbico Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Del s krtačko uporabljajte za urejanje obrvi ali za odstranjevanje presežne barve.
  • Real Techniques Original Collection Brow set za oblikovanje obrvi 3 kos
    Real Techniques Original Collection Brow, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Vsebina seta: RT 601 krtačka za obrvi RT 602 čopič za obrvi RT 603 mini krtačka za obrvi RT 604 Micropaddle krtačka Lastnosti: ujame tudi najtanjše dlake enostavna uporaba in vzdrževanje udobna lega v roki za suho in mokro uporabo Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Pulite dlake po kopeli ali po gretju z vročo vlažno brisačo. Koža se sprosti in dlake se laže izpulijo, bolečino pa je manjša. Del s krtačko uporabljajte za urejanje obrvi ali za odstranjevanje presežne barve.
  • Catrice Magic Perfectors britev za obrvi 3 kos
    Catrice Magic Perfectors, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske
  • Luvia Cosmetics Prime Vegan Brow Kit set za oblikovanje obrvi Pearl White / Metallic Coffee Brown
    Luvia Cosmetics Prime Vegan Brow Kit, 3 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Vsebina seta: 425 Brow Definer 430 Brow Duo Sestava: veganski izdelek
  • Gabriella Salvete Tools set aplikatorjev 3 kos
    Gabriella Salvete Tools, 3 kos, Čopiči in gobice za ženske
  • Origins GinZing™ Essentials darilni set(za osvetljevanje kože in hidratacijo)
    Origins GinZing™ Essentials, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Origins GinZing™ Essentials ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Into The Glow Brightening Serum posvetlitveni serum za obraz 30 ml Energizing Gel Cream With Caffeine+Niacinamide vlažilna gel krema s posvetlitvenim učinkom 30 ml Brightening Eye Cream posvetlitvena krema za predel okoli oči proti zabuhlosti in temnim kolobarjem 5 ml Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija globinsko hrani za posvetlitev in revitalizacijo kože koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Luvia Cosmetics Classic gobica za tekoči puder
    Luvia Cosmetics Classic, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Gobica za tekoči puder Luvia Cosmetics Classic zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Vsebina seta: gobica za tekoči puder 1 kos mini precizna gobica za tekoči puder 2 kos Lastnosti: aplikator iz mehke pene zagotavlja tanek nanos zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza rezultat je gladek zaključek Sestava: veganski izdelek brez dišav
  • Clinique Even Tone Essentials Set darilni set
    Clinique Even Tone Essentials Set, 3 kos, Serumi za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Clinique Even Tone Essentials Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: 7 Day Scrub čistilni piling 30 ml Even Better Clinical™ Brightening Moisturizer krema za posvetljevanje 15 ml Even Better Clinical™ Radical Dark Spot Corrector + Interrupter serum za osvetljevanje 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost globinsko hrani mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • invisibobble Kids Original Magic Rainbow elastike za lase 3 kos
    invisibobble Kids Original Magic Rainbow, 3 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Kids Original Magic Rainbow zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Sally Hansen Salon set za odlično manikiro
    Sally Hansen Salon, 3 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek Sally Hansen Salon vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Lastnosti: ima praktično obliko za boljši oprijem uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Intuition 2 in 1 Sensitive Care brivnik + nadomestne glave 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition 2 in 1 Sensitive Care, 3 kos, Nadomestne britvice za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Intuition 2 in 1 Sensitive Care je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa strojček je opremljen z vlažilnim trakom brije podpazduhe, noge in intimne dele glava strojčka je zamenljiva Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi. Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa.
  • Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt set za ravnanje las 0 3 kos
    Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Pripravek za trajno Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Vsebina seta: Hair Straightener 82 ml Neutralising Balm 2x40 ml Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh lase pušča lepe in zdrave na pogled samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom. Samo za profesionalno uporabo.
  • Brazil Keratin Coconut Christmas Set božični darilni set (za suhe in poškodovane lase)
    Brazil Keratin Coconut Christmas Set, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin Coconut Christmas Set. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 100 ml 300 ml 300 ml Lastnosti: intenzivno vlaži odličen za darilo razveselil bo vsako žensko za suhe lase za poškodovane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Eggo Magic Pads pralne blazinice za odstranjevanje ličil pink 3 kos
    Eggo Magic Pads, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil Eggo Magic Pads bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: ne draži občutljive kože za vsakodnevno nego obraza blazinica je pralna – za večkratno uporabo gladka površina, prijazna do kože alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo pazi na vaš denar in življenjsko okolje
  • Brushworks Assorted Complexion samolepilni trak za prsi 3 kos
    Brushworks Assorted Complexion, 3 kos, Nega dekolteja in oprsja za ženske
  • Sigma Beauty Brush Set Magical Eye Set čopičev s torbico
    Sigma Beauty Brush Set Magical Eye, 3 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Sigma Beauty Brush Set Magical Eye. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: E70 Medium Angled Shading čopič za senčila za oči 1 kos E38 Diffused Crease čopič za oči kotni 1 kos E30 Pencil čopič za ličenje oči 1 kos torbica 1 kos Lastnosti: v čudovitem pakiranju za popolno poudarjene oči odličen za darilo Sestava: veganski izdelek dodatna razkošna torbica iz sintetičnih vlaken
  • essence easy & WOW darilni set Light(za obrvi) odtenek
    essence easy & WOW, Maskare in geli za obrvi za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom essence easy & WOW. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: puder za obrvi 2,3 g fiksacijski gel za obrvi 9 ml svinčnik za obrvi s krtačko 0,2 g Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Real Techniques Original Collection Prep britev za obraz 3 kos
    Real Techniques Original Collection Prep, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Real Techniques Original Collection Prep bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sebastian Professional Dark Oil darilni set (za sijaj in mehkobo las)
    Sebastian Professional Dark Oil, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Sebastian Professional Dark Oil. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: vlažilni šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml vlažilni balzam za sijaj in mehkobo las 250 ml regeneracijsko olje za lase 95 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja razveselil bo vsako žensko lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • SOFTdent Bamboo Soft - 3 pack bambusova zobna ščetka 3 kos
    SOFTdent Bamboo Soft - 3 pack, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent Bamboo Soft - 3 pack ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • SOFTdent Bamboo Medium - 3 pack bambusova zobna ščetka 3 kos
    SOFTdent Bamboo Medium - 3 pack, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent Bamboo Medium - 3 pack ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • GLOV Barbie Scrunchies elastike za lase vrsta Pink Panther 3 kos
    GLOV Barbie Scrunchies, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase GLOV Barbie zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ima izvirno obliko Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot klasične elastike za lase za ustvarjanje čopov, kit in drugih pričesk.
  • Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt set za ravnanje las 1 3 kos
    Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Pripravek za trajno Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Vsebina seta: Hair Straightener 1 82 ml Neutralising Balm 2x40 ml Lastnosti: zagotavlja temeljito nego po trajni samo za profesionalno uporabo pripravek je primeren tudi za barvane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom. Sledite navodilom v embalaži.
  • KERASILK Specialists Recovery Set darilni set (z regeneracijskim učinkom)
    KERASILK Specialists Recovery Set, 3 kos, Dišeče sveče za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom KERASILK Specialists Recovery Set. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 200 ml 75 ml Captivating Luminous Warm 1 Ks Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik odličen za darilo Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • NEONAIL Futuro Dust Collector Filter Set filtrirni vložek 3 kos
    NEONAIL Futuro Dust Collector Filter Set, 3 kos, Modeliranje nohtov za ženske
  • The Ordinary The Daily Set darilni set (z vlažilnim učinkom)
    The Ordinary The Daily Set, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set The Ordinary The Daily Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži gladi gubice obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko na dotik ne pušča mastnega občutka za temeljito čiščenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Z dlanmi serum nežno vtrite v kožo obraza, dokler se popolnoma ne vpije. Najprej opravite test tolerance.
  • Brushworks Make-up Remover Cloths Make up Remover Cloths brisača za odstranjevanje ličil
    Brushworks Make-up Remover Cloths Make up Remover Cloths, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil Brushworks Make-up Remover Cloths bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: pomaga odstranjevati make-up in čistiti kožo alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo pazi na vaš denar in življenjsko okolje ekonomsko pakiranje Sestava: veganski izdelek
  • Beautifly Silk Hair Elastic set svilena elastika za lase
    Beautifly Silk Hair Elastic set, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase Beautifly Silk Hair Elastic set zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: za vse tipe las odličen za darilo razveselil bo vsako žensko prijazen do las na laseh ne pušča odtisov izdelek je dostopen v več velikostih ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Sebastian Professional Penetraitt darilni set (za poškodovane in kemično obdelane lase)
    Sebastian Professional Penetraitt, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Sebastian Professional Penetraitt. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: šampon za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml večnamensko pršilo za zdrave in lepe lase 100 ml Lastnosti: razveselil bo vsako žensko nega za lepe lase, polne življenja za poškodovane lase izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Set Miss Coconut darilni set (z regeneracijskim učinkom)
    Brazil Keratin Set Miss Coconut, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin Set Miss Coconut . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za regeneracijo in prehrano las razveselil bo vsako žensko možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Set Chocolate darilni set(s kakavovim maslom)
    Brazil Keratin Set Chocolate, 3 kos, Balzami brez spiranja za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin Set Chocolate. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za poškodovane lase vlaži in hrani lase zagotavlja očarljiv lesk po uporabi so lasje nežni in svileni odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Set Argan darilni set (za suhe, obremenjene lase)
    Brazil Keratin Set Argan, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za suhe lase zagotavlja potrebno vlaženje lepo diši odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Set Coconut darilni set (za poškodovane lase)
    Brazil Keratin Set Coconut, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Brazil Keratin Set Coconut se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml Lastnosti: odličen za darilo celotna rutina za lepoto vaših las za poškodovane lase razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Bio Volume darilni set (za volumen las)
    Brazil Keratin Bio Volume, 3 kos, Šamponi za ženske, Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh