Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske velikosti 400 ML

126
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Nivea Body Shower Milk losjon za prhanje 400 ml
    Nivea Body Shower Milk, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Nivea Body Shower Milk je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lancaster Sun Beauty Velvet Milk losjon za sončenje SPF 30 400 ml
    Lancaster Sun Beauty Velvet Milk, 400 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje deluje preventivno proti staranju kože spodbuja naraven proces porjavitve hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Klorane Mango intenzivno hranilni šampon za suhe lase 400 ml
    Klorane Mango, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Mango učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Orlane Cleansing osvežilni tonik za obraz za normalno kožo 400 ml
    Orlane Cleansing, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Orlane Cleansing . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Orlane Cleansing vlažilna micelarna voda 400 ml
    Orlane Cleansing, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Orlane Cleansing . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila zmanjša pomanjkljivosti kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Orlane Cleansing mleko za odstranjevanje ličil za normalno kožo 400 ml
    Orlane Cleansing, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: koža je na dotik nežna in voljna
  • Sebastian Professional Shaper Fierce lak za lase ultra močna fiksacija 400 ml
    Sebastian Professional Shaper Fierce, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Sebastian Professional Shaper Fierce bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: naravno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Barnängen Oil Intense nežna krema za prhanje za suho do zelo suho kožo 400 ml
    Barnängen Oil Intense, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Barnängen Oil Intense je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing micelarna čistilna voda 3v1 400 ml
    Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual losjon za telo 400 ml
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost učinkovito obnavlja kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Faith In Nature Coconut vlažilni šampon za normalne do suhe lase 400 ml
    Faith In Nature Coconut, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Faith In Nature Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Barnängen Midsommar Glow gel za prhanje in kopanje 400 ml
    Barnängen Midsommar Glow, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream učvrstitvena in hranilna krema za zelo suho kožo 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream, 400 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Nivea Rose Touch dvofazna micelarna voda 400 ml
    Nivea Rose Touch, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Nivea Rose Touch . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Nivea Pure Detox Micellar osvežujoči micelarni šampon 400 ml
    Nivea Pure Detox Micellar, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Pure Detox Micellar učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nivea Pure Color Micellar micelarni šampon 400 ml
    Nivea Pure Color Micellar, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Pure Color Micellar učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži podaljšuje obstojnost barve las lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lancôme Lait Galatéis Douceur nežni losjon za odstranjevanje ličil s papajo 400 ml
    Lancôme Lait Galatéis Douceur, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lancôme Lait Galatéis Douceur pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje globinsko vlaži
  • Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil olje za prhanje za vse tipe kože 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil, 400 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Collistar Special Perfect Body Firming Shower Oil je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa mehča in povečuje elastičnost kože kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Topicrem UH FACE Gentle Micellar Water nežna čistilna micelarna voda za občutljivo kožo in oči 400 ml
    Topicrem UH FACE Gentle Micellar Water, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Topicrem UH FACE Gentle Micellar Water. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Head & Shoulders Deep Hydration Coconut šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Deep Hydration Coconut, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Deep Hydration učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Extra Volume šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Extra Volume, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Head & Shoulders Extra Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Head & Shoulders Tea Tree šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Tea Tree, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Head & Shoulders Tea Tree učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke bori se proti nastanku prhljaja pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Gliss Total Repair intenzivno regeneracijski šampon 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Total Repair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Total Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive hranilni šampon z oljem 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Head & Shoulders Repair & Care šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Repair & Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Repair & Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Pantene Pro-V Colour Protect šampon za barvane, kemično obdelane lase in posvetljene lase 400 ml
    Pantene Pro-V Colour Protect, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Pantene Pro-V Colour Protect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • RIO Soft Wax epilacijski vosek For CWAX 400 ml
    RIO Soft Wax, 400 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Tudi brez rednih obiskov kozmetičnega salona so lahko vaše noge ali drugi deli telesa vedno popolnoma gladki. Epilacijski vosek RIO Soft Wax neželene dlačice odstrani dobesedno z enim samim potegom, saj jih iztrga iz korenin. Tako zagotovi, da bo vaša koža ostala gladka in brez dlačic dlje časa kot pri britju. Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja!
  • Orlane Sun Care After-Sun Repair Balm regeneracijski balzam za po sončenju za obraz in telo 400 ml
    Orlane Sun Care After-Sun Repair Balm, 400 ml, Izdelki po sončenju uniseks, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Orlane Sun Care After-Sun Repair Balm bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: neguje in obnavlja lahko se uporablja za obraz in telo vlaži kožo globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte v zadostni količini na čisto kožo, ki je bila izpostavljena sončnim žarkom. Po izpostavljenosti soncu rahlo enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Uporabljajte redno po vsakem sončenju.
  • Meridol Complete Care ustna voda brez alkohola 400 ml
    Meridol Complete Care, 400 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Meridol Complete Care osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni krepi sklenino Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • RoC Démaquillant Make-Up Remover Milk nežni losjon za odstranjevanje ličil 400 ml
    RoC Démaquillant Make-Up Remover Milk, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil RoC Démaquillant Make-Up Remover Milk z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila pomirja draženje vlaži kožo preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Shu Uemura Deep Cleanser Delicate Comfort vlažilni šampon za suhe lase 400 ml
    Shu Uemura Deep Cleanser Delicate Comfort, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Shu Uemura Deep Cleanser Delicate Comfort učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Revolution Haircare Longer, Healthier krepilni in obnovitveni balzam za dolge lase 400 ml
    Revolution Haircare Longer, Healthier, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam Revolution Haircare Longer, Healthier zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las preprečuje lomljenje las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Head & Shoulders Moisturizing Care vlažilni šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Moisturizing Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Moisturizing Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Nourishing Care čistilni in hranilni šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Nourishing Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Nourishing Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj doda lasem lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Head & Shoulders Sensitive Scalp Care vlažilni šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Sensitive Scalp Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Sensitive Scalp Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Caudalie Vinosun regeneracijski losjon za po sončenju 400 ml
    Caudalie Vinosun, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Caudalie Vinosun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: neguje in obnavlja intenzivno vlaži globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Head & Shoulders Anti Hair Fall šampon proti prhljaju s kofeinom 400 ml
    Head & Shoulders Anti Hair Fall, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Anti Hair Fall učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • TRESemmé Purify & Hydrate šampon za mastne lase 400 ml
    TRESemmé Purify & Hydrate, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TRESemmé Purify & Hydrate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • ARTEMIS SWISS MILK Bodycare losjon za telo 400 ml
    ARTEMIS SWISS MILK Bodycare, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo ARTEMIS SWISS MILK Bodycare bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost učinkovito obnavlja kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • ARTEMIS SWISS MILK Bodycare losjon za prhanje 400 ml
    ARTEMIS SWISS MILK Bodycare, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje ARTEMIS SWISS MILK Bodycare je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream krema za hujšanje 400 ml
    Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream, 400 ml, Shujševalna nega za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo. Lastnosti: koži vrača prožnost zlahka se vpija v kožo zmanjšuje maščobno tkivo vidno gladi kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije. Uporabljajte redno. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • OnlyBio Hair in Balance hranilna maska za suhe lase 400 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase OnlyBio Hair in Balance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • SVR Sebiaclear Eau Micellaire matirajoča micelarna voda za mastno in problematično kožo 400 ml
    SVR Sebiaclear Eau Micellaire, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda SVR Sebiaclear Eau Micellaire. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) globinsko čistilni šampon za normalne in mastne lase 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna stimulira rast las odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre darilni set Grey 400 ml
    Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre, 400 ml, Darilni seti Dišave za dom, Aroma difuzor Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: izbor toplih začimbnih dišav cvetlična dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo Vsebina seta: aroma difuzor Peau de Pierre nadomestno polnilo za aroma difuzor 400 ml Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Bielenda Clean Skin Expert pomirjajoča micelarna voda 400 ml
    Bielenda Clean Skin Expert, 400 ml, Čiščenje obraza uniseks, Micelarna voda Bielenda Clean Skin Expert zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Clean Skin Expert vlažilna micelarna voda 400 ml
    Bielenda Clean Skin Expert, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Bielenda Clean Skin Expert zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Nivea Rose Touch vlažilni losjon za telo 400 ml
    Nivea Rose Touch, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Nivea Rose Touch vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Nivea Repair & Care regeneracijski losjon za telo 400 ml
    Nivea Repair & Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Nivea Repair & Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Bielenda Vegan Smoothie Melon & Pineapple mamljiv gel za prhanje 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Melon & Pineapple, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Bielenda Vegan Smoothie je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana mamljiv gel za prhanje 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi vlažilni balzam za telo 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana vlažilni balzam za telo 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative gel za prhanje po sončenju za telo in lase 400 ml
    Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative, 400 ml, Za podaljšanje porjavelosti za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti daje žametno mehkobo intenzivno regenerira Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.
  • A-Derma Biology vlažilna micelarna voda 400 ml
    A-Derma Biology, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda A-Derma Biology zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom hranilna krema za telo z mandarino za ženske 400 ml
    Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom, 400 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsako žensko
  • Nivea Hydra Skin Effect micelarna voda 400 ml
    Nivea Hydra Skin Effect, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Nivea Hydra Skin Effect zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži preprečuje suho kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Yope Linden negovalni gel za prhanje 400 ml
    Yope Linden, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Yope Linden je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • BioNike Defence nežni pomirjevalni in čistilni gel za odstranjevanje ličil za občutljivo in netolerantno kožo 400 ml
    BioNike Defence, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil BioNike Defence z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Matrix High Amplify lak za lase ekstra močno utrjevanje 400 ml
    Matrix High Amplify, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Matrix High Amplify bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: lasem daje vitalnost in sijaj lasem daje takojšen volumen ne lepi las in daje pričeski naraven videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Nivea Smooth Sensation losjon za telo 400 ml
    Nivea Smooth Sensation, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Nivea Smooth Sensation bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bielenda Exotic Paradise Fig olje za prhanje in kopel 400 ml
    Bielenda Exotic Paradise Fig, 400 ml, Olja za kopel za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Bielenda Exotic Paradise Fig je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Orlane Chronosvelt Daily Slimming Cream krema za hujšanje za telo 400 ml
    Orlane Chronosvelt Daily Slimming Cream, 400 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Pripravek Orlane Chronosvelt vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo gladi kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Maison Berger Paris My Home Free from Pet Odours aroma difuzor s polnilom 400 ml
    Maison Berger Paris My Home Free from Pet Odours, 400 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris My Home Free from Pet Odours spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava podpre prijetno razpoloženje in veselje do življenja Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Lancôme Tonique Douceur voda za obraz brez alkohola 400 ml
    Lancôme Tonique Douceur, 400 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Lancôme Tonique Douceur . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • LUMEN Xsenses Palo Santo dišeča sveča 400 ml
    LUMEN Xsenses Palo Santo, 400 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka LUMEN Xsenses Palo Santo čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: čisto gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • LUMEN Xsenses Patchouli dišeča sveča z lesenim stenjem 400 ml
    LUMEN Xsenses Patchouli, 400 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka LUMEN Xsenses Patchouli čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma zeliščna aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • LUMEN Xsenses Sandalwood dišeča sveča z lesenim stenjem 400 ml
    LUMEN Xsenses Sandalwood, 400 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka LUMEN Xsenses Sandalwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Head & Shoulders Itchy Scalp Care vlažilni in pomirjajoči šampon za suho in srbeče lasišče 400 ml
    Head & Shoulders Itchy Scalp Care, 400 ml, Šamponi uniseks, Šampon Head & Shoulders Itchy Scalp Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj pomirja lasišče pomirja razdraženo lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle regeneracijski šampon za razcepljene konice 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasne konice neguje dolžine oslabelih las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Gliss Supreme Length zaščitni šampon za dolge lase 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Supreme Length, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Supreme Length učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče krepi lasne konice lase odišavi z blagim vonjem obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Nivea Orange Blossom hranilni in vlažilni losjon za telo 400 ml
    Nivea Orange Blossom, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Nivea Orange Blossom vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Nuxe Rêve de Thé vlažilni losjon za telo 400 ml
    Nuxe Rêve de Thé, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Nuxe Rêve de Thé vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water pomirjajoča micelarna voda za občutljivo kožo 400 ml
    RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda RoC Extra Comfort Micellar Cleansing Water. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke čisti pore v globino uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Pantene Pro-V Aqua Light šampon za mastne lase 400 ml
    Pantene Pro-V Aqua Light, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Pantene Pro-V Aqua Light učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez mineralnih olj ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Klorane Nettle čistilni šampon za mastne lase 400 ml
    Klorane Nettle, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Nettle učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • TRESemmé Keratin Smooth šampon s keratinom in oljem marule 400 ml
    TRESemmé Keratin Smooth, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TRESemmé Keratin Smooth učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • TRESemmé Keratin Smooth balzam za neobvladljive lase 400 ml
    TRESemmé Keratin Smooth, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TRESemmé Keratin Smooth zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • TRESemmé Nourish Coconut vlažilni šampon za suhe lase 400 ml
    TRESemmé Nourish Coconut, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TRESemmé Nourish Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • beBIO Bamboo & Lemongrass vlažilni losjon za telo 400 ml
    beBIO Bamboo & Lemongrass, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske
  • Eucerin UreaRepair PLUS losjon za telo za suho kožo 400 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eucerin UreaRepair PLUS bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost krepi zaščitno bariero pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Pantene Hair Superfood Full & Strong šampon za prehrano in sijaj 400 ml
    Pantene Hair Superfood Full & Strong, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Pantene Hair Superfood Full & Strong učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem zmanjšuje lomljivost las Sestava: brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Seboradin Forte šampon proti izpadanju las polnilo 400 ml
    Seboradin Forte, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Seboradin Forte učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las zmanjšuje lomljivost las krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • LUMEN Botanical Linden Honey dišeča sveča 400 ml
    LUMEN Botanical Linden Honey, 400 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka LUMEN Botanical Linden Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava čisto gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Nivea Sun Protect & Dry Touch vlažilni losjon za sončenje SPF 30 400 ml
    Nivea Sun Protect & Dry Touch, 400 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nivea Sun Protect & Dry Touch predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence obnovitvena nega za lase 400 ml
    Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence, 400 ml, Pršila za lase za ženske
  • Beauty Jar Bounty Island mleko za kopel s kokosovim oljem 400 ml
    Beauty Jar Bounty Island, 400 ml, Kopalna mleka za ženske, Lastnosti: prijetno diši pomirja telo in duha zagotavlja občutek udobja in miru Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • BioNike Triderm Syndet šampon za telo in lase za telo in lase 400 ml
    BioNike Triderm Syndet, 400 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje BioNike Triderm Syndet. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: neguje lase in kožo temeljito umiva lase, vendar ne draži lasišča intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanašajte na navlaženo kožo in/ali lase. Sperite.
  • Lirene Power of Plants Opuntia micelarna emulzija z gladilnim učinkom 400 ml
    Lirene Power of Plants Opuntia, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lirene Power of Plants pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke pripravek je nekomedogen ima pomirjajoče učinke obnavlja kožno bariero glajenje neenakomerne teksture kože Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Lirene Power of Plants pomirjajoča micelarna voda 3v1 400 ml
    Lirene Power of Plants, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Lirene Power of Plants zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Lirene Power of Plants Almond micelarna voda 3v1 s pomirjajočim učinkom 400 ml
    Lirene Power of Plants Almond, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Lirene Power of Plants Almond. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča povsem čisto pomirja draženje ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Pantene Pro-V Infinitely Long krepilni šampon za poškodovane lase 400 ml
    Pantene Pro-V Infinitely Long, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Pantene Pro-V Infinitely Long učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke za naravne in barvane lase krepi lasne konice intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Jonzac Nutritive intenzivni losjon za telo za seboroični dermatitis 400 ml
    Jonzac Nutritive, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Jonzac Nutritive bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži koži zagotavlja udobje in vitalnost popravlja suho kožo obnavlja kožno bariero Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Dove Body Love serum za telo 400 ml
    Dove Body Love, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • TRESemmé Flawless Volume lak za lase za volumen 400 ml
    TRESemmé Flawless Volume, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TRESemmé Flawless Volume bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje takojšen volumen ne lepi las in daje pričeski naraven videz srednje močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Aqua di Sorrento Posillipo gel za prhanje uniseks 400 ml
    Aqua di Sorrento Posillipo, 400 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Aqua di Sorrento Posillipo odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Klorane Flax Fiber Bio šampon za fine in tanke lase 400 ml
    Klorane Flax Fiber Bio, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Flax Fiber Bio učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke daje lesk in volumen umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh