Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

663
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kérastase Densifique Densimorphose učvrstitvena nega v obliki pene 150 ml
    Kérastase Densifique Densimorphose, 150 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Kérastase Densifique Densimorphose daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja prožnost las krepi naravni sijaj las utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Kérastase Discipline Kératine Thermique termo zaščitno mleko za neobvladljive lase 150 ml
    Kérastase Discipline Kératine Thermique, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Discipline Kératine Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo deluje proti kodranju las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kérastase Discipline Fluidissime celotna nega za neobvladljive lase 150 ml
    Kérastase Discipline Fluidissime, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Discipline Fluidissime daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne
  • Tannymaxx Coco Me! Coconut maslo za telo z bronzerjem za podaljšanje porjavelosti 150 ml
    Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Tannymaxx Coco Me! Coconut vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Tannymaxx Coco Me! Coconut maslo za telo za podaljšanje porjavelosti 150 ml
    Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Pripravek po sončenju v solariju Tannymaxx Coco Me! podaljšuje trajanje pridobljene porjavelosti in vlaži kožo. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože preprečuje suho kožo podaljšuje videz porjavelosti globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite na kožo celega telesa in enakomerno raznesite. Pustite, da se vpije.
  • Nivea Fresh Flower dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Fresh Flower, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Fresh Flower prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Sebamed Clear Face čistilna pena 150 ml
    Sebamed Clear Face, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sebamed Clear Face pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Sebamed Clear Face čistilni tonik za obraz 150 ml
    Sebamed Clear Face, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Sebamed Clear Face . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma s kože odstranjuje umazanijo in ličila pomaga preprečevati nastajanje aken čisti pore v globino Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.
  • Jimmy Choo For Women losjon za telo za ženske 150 ml
    Jimmy Choo For Women, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jimmy Choo For Women poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Peter Thomas Roth 24K Gold Mask luksuzna učvrstitvena maska za obraz z učinkom liftinga 150 ml
    Peter Thomas Roth 24K Gold Mask, 150 ml, Kremne maske za ženske, Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Gel Mask vlažilna gel maska za obraz in predel okoli oči 150 ml
    Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Gel Mask, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Gel Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik ne draži kože razstruplja kožo Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Jil Sander Sun losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander Sun, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander Sun poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Jil Sander Sun gel za prhanje in šampon 2v1 odišavljen za ženske 150 ml
    Jil Sander Sun, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Sun odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Tangle Teezer Everyday Detangling Spray pršilo za enostavno razčesavanje las za normalne do tanke lase 150 ml
    Tangle Teezer Everyday Detangling Spray, 150 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Pripravek za razčesavanje las Tangle Teezer Everyday Detangling Spray lajša urejanje las po umivanju in jim nudi potrebno nego. Lastnosti: lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje lasem zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje nastajanje krepastih las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na suhe lase. Lase uredite po želji.
  • Tangle Teezer Everyday Detangling Spray pršilo za lažje česanje las za grobe in kodraste lase 150 ml
    Tangle Teezer Everyday Detangling Spray, 150 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Pripravek za razčesavanje las Tangle Teezer Everyday Detangling Spray lajša urejanje las po umivanju in jim nudi potrebno nego. Lastnosti: lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje lasem zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje nastajanje krepastih las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na suhe lase.
  • Holika Holika 3 Seconds Starter vlažilni tonik z vitaminom C 150 ml
    Holika Holika 3 Seconds Starter, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Holika Holika 3 Seconds Starter . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo osvežuje in osvetljuje odstranjuje pordelost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Ne spirajte.
  • Uriage Bariésun Refreshing Thermal Mist After Sun pomirjajoče pršilo po sončenju 150 ml
    Uriage Bariésun Refreshing Thermal Mist After Sun, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži koži vrača prožnost lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Gyada Cosmetics Radiance Vitamin C čistilna pena za odstranjevanje ličil 150 ml
    Gyada Cosmetics Radiance Vitamin C, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Gyada Cosmetics Radiance Vitamin C je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože nežno in temeljito umije cel obraz kožo hrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Millefiori Milano Sandalo Bergamotto pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Sandalo Bergamotto, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Sandalo Bergamotto z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Sylveco Face Care nežno čistilno mleko za občutljivo in suho kožo 150 ml
    Sylveco Face Care, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Sylveco Face Care je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože preprečuje suho kožo ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Lanvin Éclat d'Arpège losjon za telo za ženske 150 ml
    Lanvin Éclat d'Arpège, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Lanvin Éclat d'Arpège poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Dr. Santé Keratin regeneracijsko pršilo za krhke lase brez sijaja 150 ml
    Dr. Santé Keratin, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Dr. Santé Keratin daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Jil Sander Sport Water for Women losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander Sport Water for Women, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander Sport Water for Women poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Kallos LAB 35 posvetlitvena meglica v pršilu 150 ml
    Kallos LAB 35, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Kallos LAB 35 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase daje žametno mehkobo lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Wella Professionals Eimi Shape Shift modelirna guma za lase 150 ml
    Wella Professionals Eimi Shape Shift, 150 ml, Kreme za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Shape Shift bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ustvarja popoln stajling za vsakodnevno oblikovanje las za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Lumene Nordic Hydra vlažilna obnovitvena oksigenacijska gel maska 150 ml
    Lumene Nordic Hydra, 150 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Lumene Nordic Hydra bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik kožo čisti v globino Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Bumble and bumble Grooming Creme stiling krema za suhe konice las 150 ml
    Bumble and bumble Grooming Creme, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Bumble and bumble Grooming Creme bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las dolgotrajen učinek zagotavlja zdrav lesk vlaži gladi Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Playboy Play it Wild deo sprej za ženske 150 ml
    Playboy Play it Wild, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Playboy Play it Wild sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • celimax The Real Noni vlažilni in hranilni tonik za obnovo površine kože 150 ml
    celimax The Real Noni, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz celimax The Real Noni. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo regulira tvorbo kožnega sebuma ohranja uravnotežen pH v koži kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov kožo dela mehko, svežo in sijočo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner vlažilni tonik za obraz s ceramidi 150 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo preprečuje prekomerno sušenje kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov obnavlja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo.
  • Kallos LAB 35 Curl Mania stiling pršilo za valovite lase 150 ml
    Kallos LAB 35 Curl Mania, 150 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Kallos LAB 35 Curl Mania daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Redken One United večnamenska nega za lase 150 ml
    Redken One United, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken One United daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Institut Esthederm Bronz Impulse emulzija v pršilu za obraz in telo za bolj hitro in trajno porjavelost 150 ml
    Institut Esthederm Bronz Impulse, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Impulse podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Omorovicza Soothing Shave krema za britje s hladilnim učinkom 150 ml
    Omorovicza Soothing Shave, 150 ml, izdelki za britje za ženske, Pripravek Omorovicza Soothing Shave lajša britje in preprečuje neprijetno draženje kože. Lastnosti: zagotavlja natančno in hitro britje preprečuje draženje Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
  • Klorane Mango intenzivna hranilna maska za lase 150 ml
    Klorane Mango, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Klorane Mango predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik
  • Sylveco Face Care Calendula nežna čistilna pena za obraz 150 ml
    Sylveco Face Care Calendula, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sylveco Face Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera losjon za po sončenju v pršilu 150 ml
    Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo zmanjšuje žgoč občutek in srbenje pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Redken Extreme Bleach Recovery hranilna krema za beljene lase 150 ml
    Redken Extreme Bleach Recovery, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Extreme Bleach Recovery daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase.
  • Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo kerato-redukcijski šampon za občutljivo in razdraženo kožo 150 ml
    Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo, 150 ml, Šamponi za ženske, Šampon Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Phyto Color Protecting Mask maska za tanke, občutljive, barvane lase ali lase s prameni za zaščito barve 150 ml
    Phyto Color Protecting Mask, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phyto Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna podaljšuje trajanje barve lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Adidas Cool & Care Control deo sprej za ženske 150 ml
    Adidas Cool & Care Control, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Adidas Cool & Care Control sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Dermacos Anti-Acne tonik za redukcijo razširjenih por 150 ml
    Farmona Dermacos Anti-Acne, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Farmona Dermacos Anti-Acne. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Playboy Endless Night deo sprej za ženske 150 ml
    Playboy Endless Night, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Korres Olympus Tea čistilna emulzija 3v1 150 ml
    Korres Olympus Tea, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Korres Olympus Tea pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože Sestava: veganski izdelek
  • Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence koncentrirana vlažilna esenca 150 ml
    Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja koži vrača njeno naravno ravnovesje nudi zaščito pred izsuševanjem Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Vianek Nourishing mleko za odstranjevanje ličil s hranilnim učinkom 150 ml
    Vianek Nourishing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Vianek Nourishing je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Apivita Caring Lavender vlažilna krema za telo 150 ml
    Apivita Caring Lavender, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Apivita Caring Lavender neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži daje žametno mehkobo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost koži vrača udobje in vitalnost dermatološko testirano Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Bielenda Precious Oil Argan negovalno olje za obraz, telo in lase 150 ml
    Bielenda Precious Oil Argan, 150 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Bielenda Precious Oil Argan bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase krepi lasna vlakna obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion obnovitvena emulzija za po sončenju za obraz in telo 150 ml
    Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: odstranjuje škodo, ki jo povzročijo sončni žarki pomirja kožo in jo ščiti pred draženjem globinsko vlaži kožo podaljšuje trajanje porjavelosti enostavno se raznaša in se hitro vpija daje občutek svežine Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno po vsakem sončenju.
  • RefectoCil Micellar odstranjevalec ličil za oči 150 ml
    RefectoCil Micellar, 150 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil RefectoCil Micellar bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči krepi in hrani trepalnice na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Ne spirajte.
  • Garnier Botanic Therapy nega brez spiranja 150 ml
    Garnier Botanic Therapy, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Garnier Botanic Therapy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Rexona Stay Fresh Blue Poppy & Apple antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Rexona Stay Fresh Blue Poppy & Apple, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Stay Fresh Blue Poppy & Apple prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid vlažilna krema za prhanje 150 ml
    Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid, 150 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Kérastase Genesis Défense Thermique termo zaščitni serum za redke lase 150 ml
    Kérastase Genesis Défense Thermique, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Genesis Défense Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las povečuje gostoto in moč las daje žametno mehkobo prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Biolage All In One Spray lahko večnamensko pršilo za vse tipe las 150 ml
    Biolage All In One Spray, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Biolage All In One daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Cleansing Foam čistilna pena z belilnim učinkom 150 ml
    Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Cleansing Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Institut Esthederm Esthe White pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko uporablja se lahko tudi na občutljivi koži
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash gel za moker videz 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: moker učinek s sijajem ne lepi las in se enostavno razčesava za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Pyunkang Yul Cleansing Foam globinsko čistilna pena za razširjene pore 150 ml
    Pyunkang Yul Cleansing Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Pyunkang Yul Cleansing Foam je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži deluje regeneracijsko nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Klorane Cupuaçu Bio Bio regeneracijska maska za lase za zelo suhe lase 150 ml
    Klorane Cupuaçu Bio Bio, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Klorane Cupuaçu Bio predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Calvin Klein CK One dezodorant v pršilu uniseks 150 ml
    Calvin Klein CK One, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Vianek Revitalizing revitalizacijski tonik za obraz 150 ml
    Vianek Revitalizing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za toniranje Vianek Revitalizing bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo ohranja uravnotežen pH v koži pomirja in tonira kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Millefiori Milano Nero pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Nero, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Nero z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Phytorelax Laboratories Coconut hranilno olje za lase s kokosovim oljem 150 ml
    Phytorelax Laboratories Coconut, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja Phytorelax Laboratories Coconut daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne preprečuje cepljenje konic lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Kérastase Résistance Extentioniste Thermique globinska nega za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Kérastase Résistance Extentioniste Thermique, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Résistance Extentioniste Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las ima regeneracijske učinke prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Armani Sì Passione parfumska voda za ženske 150 ml
    Armani Sì Passione, 150 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Armani Sì Passione vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. sadna dišava cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kérastase Blond Absolu Cicaplasme končna nega za blond lase in lase s prameni 150 ml
    Kérastase Blond Absolu Cicaplasme, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Blond Absolu daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Razčešite.
  • Holika Holika Soda nežno čistilno olje 150 ml
    Holika Holika Soda, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Holika Holika Soda je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma ima antioksidacijske učinke Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression pršilo brez spiranja za hitrejše sušenje las 150 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Serie Expert bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ne pušča sledi poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk gladi Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • René Furterer Okara Blond pršilo za osvetljevanje in poudarjanje barvnega odtenka 150 ml
    René Furterer Okara Blond, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja René Furterer Okara Blond daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Davidoff Cool Water Woman gel za prhanje za ženske 150 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Davidoff Cool Water Woman odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Davidoff Cool Water Woman losjon za telo za ženske 150 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Davidoff Cool Water Woman poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Vichy Pureté Thermale čistilna pena za osvetlitev kože 150 ml
    Vichy Pureté Thermale, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Vichy Pureté Thermale pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eubos Sensitive zaščitni šampon za suho in občutljivo lasišče 150 ml
    Eubos Sensitive, 150 ml, Šamponi za ženske, Šampon Eubos Sensitive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase stimulira rast las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Holika Holika Soda globinsko čistilna pena s krtačko 150 ml
    Holika Holika Soda, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Holika Holika Soda je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma ima antioksidacijske učinke Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Beauty Formulas Charcoal čistilni gel z aktivnim ogljem za mastno in problematično kožo 150 ml
    Beauty Formulas Charcoal, 150 ml, Čistilne maske za ženske, Želite svojo redno čistilno rutino obogatiti in doseči še popolnejšo kožo, ki je resnično globinsko očiščena? Čistilna maska Beauty Formulas Charcoal odlično dopolni vaš najljubši čistilni gel, peno ali kremo ter odstrani vse preostanke ličil in druge nečistoče tudi iz globine por. Poleg tega pomaga uravnavati kožni loj in zmanjša neželen sijaj kože. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Beauty Formulas Tea Tree vlažilni čistilni gel 150 ml
    Beauty Formulas Tea Tree, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Beauty Formulas Tea Tree pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Redken Extreme Length krema brez spiranja z biotinom 150 ml
    Redken Extreme Length, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Extreme Length daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Adorn Hair Mousse pena za volumen las 150 ml
    Adorn Hair Mousse, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Adorn Hair Mousse daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja volumen od korenin hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanašajte na mokre ali suhe lase. Pred uporabo dobro pretresite.
  • The Saem Natural Condition Scrub Foam eksfoliacijska čistilna pena s piling učinkom 150 ml
    The Saem Natural Condition Scrub Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože The Saem Natural Condition je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Cosrx Good Morning čistilni gel pH 5,0 - 6,0 150 ml
    Cosrx Good Morning, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Cosrx Good Morning pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Klorane Organic Mint suhi šampon za lase, izpostavljene onesnaženemu ozračju 150 ml
    Klorane Organic Mint, 150 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Klorane Organic Mint vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo osvežuje in prezračuje lase pušča odišavljene odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Bumble and bumble Sumo Liquid Wax + Finishing Spray tekoči vosek za lase v pršilu 150 ml
    Bumble and bumble Sumo Liquid Wax + Finishing Spray, 150 ml, Voski za lase za ženske, Vosek za lase Bumble and bumble Sumo Liquid Wax + Finishing Spray popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno nanašanje naravno utrjuje
  • Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse nežna čistilna pena 150 ml
    Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Sestava: ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Clarins Sun Care Lotion Spray zaščitno pršilo za sončenje SPF 50+ 150 ml
    Clarins Sun Care Lotion Spray, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clarins Sun Care Lotion Spray bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat.
  • Clarins Sun Care Oil Mist suho olje za lase in telo SPF 30 150 ml
    Clarins Sun Care Oil Mist, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clarins Sun Care Oil Mist bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja lahko se uporablja tudi na mokro kožo pripravek je vodoodporen deluje preventivno proti staranju kože hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat.
  • Clarins Sun Care Water Mist transparentna meglica za sončenje SPF 50+ 150 ml
    Clarins Sun Care Water Mist, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clarins Sun Care Water Mist bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu deluje takoj ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Waterclouds Volume Ocean Mist pršilo za teksturo z vsebnostjo soli 150 ml
    Waterclouds Volume Ocean Mist, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Waterclouds Volume Ocean Mist poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: naravno utrjuje lahka tekstura, ki ne obremenjuje las lasje so zračni in delujejo gostejši lasem daje volumen od korenin Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanašajte na suhe lase in nato uredite kot običajno.
  • Benton Deep Green Tea vlažilni tonik za obraz z zelenim čajem 150 ml
    Benton Deep Green Tea, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Benton Deep Green Tea bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo regulira tvorbo kožnega sebuma kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermacol Acne Clear čistilni gel za problematično kožo, akne 150 ml
    Dermacol Acne Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermacol Acne pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma ima antioksidacijske učinke Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • JOOP! Le Bain parfumirani gel za prhanje za ženske 150 ml
    JOOP! Le Bain, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje JOOP! Le Bain odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lee Stafford Big Fat pena za popoln volumen 150 ml
    Lee Stafford Big Fat, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Lee Stafford daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: hitro in enostavno oblikovanje pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno h koreninam las. Lase posušite in oblikujte kot običajno.
  • Millefiori Natural Lemon Grass pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Natural Lemon Grass, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • Valmont Priming with A Hydrating Fluid vlažilni fluid v pršilu 150 ml
    Valmont Priming with A Hydrating Fluid, 150 ml, Serumi za obraz za moške, Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Coco & Eve Like A Virgin Leave-in Conditioner balzam brez spiranja za lažje česanje las 150 ml
    Coco & Eve Like A Virgin Leave-in Conditioner, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Coco & Eve Like A Virgin Leave-in Conditioner predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: deluje proti kodranju las zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik vlaži lasna vlakna zagotavlja mehkobo enostavna in hitra uporaba brez umivanja Sestava: brez sulfatov brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Beauty Formulas Vitamin C posvetlitveni piling 150 ml
    Beauty Formulas Vitamin C, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Beauty Formulas Vitamin C . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje odmrle kožne celice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Beauty Formulas Vitamin C posvetlitveni tonik 150 ml
    Beauty Formulas Vitamin C, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Beauty Formulas Vitamin C . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh