Največja modna platforma v Sloveniji

Paddywax popusti in znižanja za ženske

21
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Paddywax Vista Worn Leather & Smoke dišeča sveča 340 g
    Paddywax Vista Worn Leather & Smoke, 340 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Worn Leather & Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Accesories Wick Trimmer škarje za rezanje stenja 1 kos
    Paddywax Accesories Wick Trimmer, 1 kos, Škarje za stenj Dišave za dom, Škarje za striženje stenja so nepogrešljiv pripomoček vsakega ljubitelja svečk in drugih dišav za notranje prostore. Lastnosti: stenj, ki se vzdržuje, podaljša življenjsko dobo svečke redno striženje zagotavlja enakomerno in čisto gorenje svečke kakovostna kovinska izdelava Navodilo za uporabo: Pred vsakim gorenjem stenj s pomočjo škarij odrežite na dolžino 7 mm.
  • Paddywax Matches Red Glass vžigalice 1 kos
    Paddywax Matches Red Glass, 1 kos, vžigalice Dišave za dom
  • Paddywax Taper Red & Terracotta sveča 4x24,89 cm
    Paddywax Taper Red & Terracotta, 4x24,89 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča Paddywax Taper Red & Terracotta čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: idealno kot darilo lep dodatek za vsako notranjost svečka je primerna za namestitev v svečnik Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Beam Violet Vanilla dišeča sveča 85 g
    Paddywax Beam Violet Vanilla, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Beam Violet Vanilla čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma sadna dišava cvetlična dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Ripple Secret Garden dišeča sveča 127 g
    Paddywax Ripple Secret Garden, 127 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Ripple Secret Garden čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava zeliščna aroma embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus dišeča sveča 226 g
    Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus, 226 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava zeliščna aroma dizajnerska embalaža Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Paddywax Beam Meyer Lemon dišeča sveča 85 g
    Paddywax Beam Meyer Lemon, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Beam Meyer Lemon čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Beam Misted Lime dišeča sveča 85 g
    Paddywax Beam Misted Lime, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Beam Misted Lime čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Beam Desert Peach dišeča sveča 85 g
    Paddywax Beam Desert Peach, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Beam Desert Peach čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža čisto gorenje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Petite Tobacco Patchouli dišeča sveča 141 g
    Paddywax Petite Tobacco Patchouli, 141 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Petite Tobacco Patchouli čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma sladka aroma Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Paddywax Petite Smoke dišeča sveča 141 g
    Paddywax Petite Smoke, 141 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Petite Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma topla dišava citrusna dišava Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede dišeča sveča 170 g
    Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede, 170 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Vista Redwoods & Amber dišeča sveča 142 g
    Paddywax Vista Redwoods & Amber, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Redwoods & Amber čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt dišeča sveča 142 g
    Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava 2 stenja čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Vista Worn Leather & Smoke dišeča sveča 142 g
    Paddywax Vista Worn Leather & Smoke, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Worn Leather & Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Vista Redwoods & Amber dišeča sveča 340 g
    Paddywax Vista Redwoods & Amber, 340 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Redwoods & Amber čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Coastal North Shore dišeča sveča 198 g
    Paddywax Coastal North Shore, 198 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Coastal North Shore čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma sveža dišava čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Paddywax Matches Fireside Red vžigalice 1 kos
    Paddywax Matches Fireside Red, 1 kos, vžigalice Dišave za dom
  • Paddywax Incense Fresh Air dišeče palčke 100 kos
    Paddywax Incense Fresh Air, 100 kos, Dišeče paličice Dišave za dom, Dišeče palčke Paddywax Incense Fresh Air odišavijo notranji prostor, hkrati pa ustvarijo prijetno vzdušje. Delujejo protistresno, pozitivno vplivajo na človeško psiho, pomirijo um in delujejo tudi kot dezinfekcija. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor zračno čista dišava idealno kot darilo idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Vsebina seta: dišeče palčke 100 kos držalo za dišeče palčke 1 kos Navodilo za uporabo: Držalo namestite na trdo površino, da ne pade. Prepričajte se, da so dišeče palčke dobro pritrjene. Pazite, da ni prepiha. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Prižgite konico dišeče palčke in plamen upihnite. Palčko postavite v držalo. Pazite, da v prostoru ni prepiha. Držalo namestite na trdo površino, da ne pade.
  • Paddywax Incense Pomelo Bay darilni set 100 kos
    Paddywax Incense Pomelo Bay, 100 kos, Dišeče paličice Dišave za dom, Dišeče palčke Paddywax Incense Pomelo Bay odišavijo notranji prostor, hkrati pa ustvarijo prijetno vzdušje. Delujejo protistresno, pozitivno vplivajo na človeško psiho, pomirijo um in delujejo tudi kot dezinfekcija. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor citrusna dišava idealno kot darilo idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Vsebina seta: dišeče palčke 100 kos držalo za dišeče palčke 1 kos Navodilo za uporabo: Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Stojalo namestite na trdo površino, da ne pade. Prepričajte se, da so dišeče palčke dobro pritrjene. Pazite, da ni prepiha. Prižgite konico dišeče palčke in plamen upihnite. Palčko postavite v držalo. Pazite, da v prostoru ni prepiha. Držalo namestite na trdo površino, da ne pade.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh