Največja modna platforma v Sloveniji

Karl Lagerfeld online nakup oblačila in obutev za ženske črne barve

2852
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Samsung Galaxy S24 črna barva, KLHCS24SSAKLHPK
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3043
    - Zavihek se zapenja z magnetom.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Najmanjša dolžina pasu: 68 cm.- Največja dolžina traku: 120 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 23,5 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3855
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratki ročaji.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Model s potiskom.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina ročajev: 64 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 44 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3064
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Ima nastavljiv ročaj.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Največja dolžina ročaja: 57 cm.- Najmanjša dolžina ročaja: 43 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld BICOLOR črna barva, KL22WBT07
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Suknjič Karl Lagerfeld črna barva, 245W1402
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- V ramena všite blazinice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W1717
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans jakna Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 236W1408
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Dva stranska žepa z drsnimi odprtinami in dva prsna žepa.- Raven kroj.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W1714
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Logotip na sprednji strani.- Kroj regular fit.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva, 245W1813
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W1803
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77,5 cm.- Dolžina: 61,5 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženske, črna barva, 245W1001
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Povišan pas.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjena biker jakna Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Klasični rever.- Neizoliran model s podlogo.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.- Širina v ramenih: 38 cm.
  • Karl Lagerfeld Ročna torbica črna / srebrna
    Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Material: Sintetika; Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W1712
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Logotip na sprednji strani.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3084
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 109 cm.- Največja dolžina traku: 122 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3093
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Največja dolžina traku: 120 cm.- Dolžina ročajev: 23 cm.- Globina: 9 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3078
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Predal se zapenja z zadrgo.- Dolg ročaj.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Okrasni detajli.- Dolžina držala: 54 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Karl Lagerfeld Nedrček črna / bela
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Način nošenja: Normalne naramnice; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice; Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Barva-v-barvi-šivi
  • Karl Lagerfeld Majica roza / črna / bela
    Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld zgornji del kopalk
    - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Tanka, elastična pletenina.
  • Karl Lagerfeld spodnji del kopalk
    Spodnji del kopalk iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastičnega materiala.
  • Karl Lagerfeld zgornji del kopalk
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.
  • Usnjeni natikači Karl Lagerfeld Debut ženski, črna barva, KL32015F
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Špičasta kapica.- Okrasni detajli.- Model s tankimi petami.- Udobna notranjost.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3092
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratki ročaji.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Notranji žep z zadrgo- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva, 245W1810
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W3234
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Notranjost je izdelana iz recikliranega poliestra.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Brez predala za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 4.- Število notranjih predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 11,5 cm x 9 cm.
  • Top Karl Lagerfeld ženski, črna barva, 245W1719
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3094
    - Model z oblazinjenjem, delno izdelanim iz recikliranega poliuretana.- Torbica za nošenje na rami.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dvosmerna zadrga.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Najmanjša dolžina pasu: 119 cm.- Največja dolžina traku: 131 cm.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Top Karl Lagerfeld ženski, črna barva, 245W1708
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Klasičen okrogel izrez.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva, 245W1814
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje organski bombaž in reciklirana poliestrska vlakna.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina spredaj: 58 cm.- Dolžina zadaj: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3850
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji za udobno nošenje v roki ali na rami.- Dolžina ročajev: 61 cm.- Globina: 24 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Ovitek za prenosnik Karl Lagerfeld črna barva, 245M3203
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima tri notranje žepe, od katerih se eden zapenja z zadrgo.- Primerno za format A4.- Globina: 3 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženske, 245W1103
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19,5 cm.- Širina hlačnice: 27,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 96,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Pajkice Karl Lagerfeld ženske, črna barva, 245W1051
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Visok pas z elastičnim trakom.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Karl Lagerfeld črna barva, 245W1054
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen spodnji del trenirke Karl Lagerfeld črna barva, 245W2113
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Gladka pletenina.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kozmetična torbica Karl Lagerfeld črna barva, 245W3230
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji drsni žep.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dimenzije: 6,5 x 14,5 x 20 cm.
  • Dežnik Karl Lagerfeld črna barva, 230M3884
    - Model se odpira samodejno.- Priložen ovitek.- Dolžina dežnika pred razpiranjem (od ročaja do konice): 28 cm.- Dolžina dežnika po razpiranju (od ročaja do konice): 55 cm.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W3223
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 8.- Dimenzije: 8 x 11,5 x 2 cm.
  • Bombažna torba Karl Lagerfeld črna barva, 245W3852
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji za udobno nošenje v roki ali na rami.- Dolžina ročajev: 60 cm.- Globina: 24 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Top Karl Lagerfeld ženski, črna barva, 245W2114
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna torba Karl Lagerfeld črna barva, 245W3853
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji za udobno nošenje v roki ali na rami.- Dolžina ročajev: 61,5 cm.- Globina: 23,5 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Dvostranska torba Karl Lagerfeld črna barva, 245W3851
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model brez zapiranja.- Model brez podloge.- Brez notranjih žepov.- Dolgi ročaji za udobno nošenje v roki ali na rami.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W1815
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Rokavi zaključeni s patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva, s kapuco, 245W2112
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dežnik Karl Lagerfeld črna barva, 220M3988
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Priložen ovitek.- Model se odpira samodejno.- Dolžina dežnika pred razpiranjem (od ročaja do konice): 28 cm.- Dolžina dežnika po razpiranju (od ročaja do konice): 57 cm.
  • Karl Lagerfeld Kapa črna / srebrna
    Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Dodatki: Bleščeč, Mehek grip
  • Karl Lagerfeld Kapa 'Ikonik' nude / črna / off-bela
    Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: All-Over-Muster, Prilagodljiva širina
  • Karl Lagerfeld Hlače z naborki črna / bela
    Vzorec: Univerzalne barve; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Karl Lagerfeld Majica 'Ikonik 2.0' nude / črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Majica fuksija / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Majica 'Ikonik 2.0' bež / črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Majica 'Ikonik 2.0 Choupette' kremna / črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Hlače 'Ikonik 2.0 chouptt' črna / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Plosek/zarobljen žep, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake, Koži prijazen material; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Beležnica in pisalo Karl Lagerfeld 245M4003
    - Les, papir, guma ali pluta, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat Forest Stewardship Council (FSC) s strani neprofitne organizacije, ki je namenjena spodbujanju ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Odlična ideja za darilo.- Preprost in eleganten dizajn.
  • Karl Lagerfeld Obleka 'Ikonik 2.0' nude / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Overcut ramena; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Do kolen; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav
  • Karl Lagerfeld Majica 'Ikonik 2.0' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Majica 'Ikonik 2.0' grenada / črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Hlače s primesjo volne Karl Lagerfeld črna barva, 245W1000
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s povišanim pasom ter zapenjanjem na zadrgo in kaveljček.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva, 245W1806
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68,5 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva, s kapuco, 245W1801
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76,5 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 62,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Karl Lagerfeld črna barva, 245W1053
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Visok pas z elastičnim trakom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Karl Lagerfeld Torba za čez ramo 'Seven' črna
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostor za telefon, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Magnetno zapiranje; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Dodatki: Aplikacije, Barva-v-barvi-šivi; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Karl Lagerfeld Denarnica črna
    Dizajn: Več predalov; Material: Gladko usnje; Dodatki: Zrnato usnje, Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastični material.
  • Usnjena biker jakna Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Karl Lagerfeld Majica črna / bela
    Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Brezrokavnik črna / bela
    Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina: Normalna dolžina
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Trije notranji žepi: eden z zadrgo, dva za vstavljanje.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Na sprednji strani je žep, ki se zapenja z magnetom, in omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Dolgi ročaji.- Dolžina ročajev: 61 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 37 cm.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Mehka košarica.- Zapiranje s trojnimi, tristopenjskimi kavlji.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva, 245W1830
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Karl Lagerfeld Torba za čez ramo 'Forever' zlata / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal; Način zapenjanja: Vrteče zapiralo; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Dodatki: Label-potisk; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • Karl Lagerfeld Top črna
    Material: Viskoza; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Normalne naramnice; Podrobnosti: Slojni/naguban; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Ročna torbica kremna / črna / bela
    Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Karl Lagerfeld Torba za čez ramo črna
    Način zapenjanja: Magnetno zapiranje; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Sintetika, Gladko usnje; Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Karl Lagerfeld Nahrbtnik 'Rue St-Guillaume' črna / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Sintetika
  • Karl Lagerfeld Potovalka za konec tedna mešane barve / črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Sintetika; Tip torbe: Potovalka za konec tedna; Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Karl Lagerfeld Obleka rdeča / črna / bela
    Material: Bombaž; Izrez: Visok vratnik; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Karl Lagerfeld Ročna torbica črna / bela
    Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Material: Sintetika; Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KREW MAX KC črna barva, KL63350
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kozmetična torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Brez notranjih žepov.- Dimenzije: 8,5 x 11 x 19 cm.
  • Torba Karl Lagerfeld črna barva, 245M3001
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Trije notranji žepi: eden z zadrgo, dva za vstavljanje.- Primerno za format A4.- Najmanjša dolžina pasu: 100 cm.- Največja dolžina traku: 155 cm.- Globina: 21 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.

Nazadnje videno

Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh