Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske bež barve

166
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Klobuk Marmot Kodachrome siva barva
    - Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Nastavitev z vlečno vrvico omogoča individualno prilagajanje.- Model je enostaven za zlaganje in pakiranje za kar največji prihranek prostora.
  • Body Answear Lab ženski, bež barva
    - Prilegajoči se model.- Okrasen, koničast izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanek material.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77,5 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Balonar Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasični rever.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 126 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z asimetričnimi naramnicami.- Klasičen okrogel izrez.- Vložki, ki jih ni mogoče odstraniti, rahlo učvrstijo in zagotavljajo dodatno pokritost v predelu prsi.- Okrasni naborki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab bež barva
    - Nabran kroj.- Model s pregibom spredaj.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Model brez podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 96,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažni plašč Tommy Hilfiger bež barva, WW0WW43336
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Vključen je pas iz tekstila.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 126 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Rokavice iz semiša Medicine bež barva
    - Model na pet prstov.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Neizoliran model brez podloge.- Z žepi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva prsna žepa z gumbi.- Čezramenski jermeni.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kratke hlače Answear Lab ženski, bež barva
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Hlačnica zlikana na rob.- Tanka, neelastična tkanina.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Pletenina z različnimi vzorci pletenja.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 87 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stoječim ovratnikom.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj.- Koničast, zavezan vratni izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Brezrokavnik Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Zadrge na straneh majice.- Prešiti model.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel rebrasti izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Pletenje v obliki kite.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Elastični material.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 63,5 cm.- Širina pod pazduhami: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jopica z volno Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina z različnimi vzorci pletenja.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75,5 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Snemljiva kapuca.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažne kratke hlače Praia Beachwear bež barva, BARBADOS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Tanek material.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s polpulijem.- Efektiven vzorec pletenja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Kratek rokav.- Rob s patentom.- Rebrasta pletenina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vstavki iz čipke.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Oakley 6 Panel Stretch Hat Embossed Coyote S/M Kapa
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Zaradi skromnega izvezenega logotipa Oakley na sprednji strani in ukrivljenega roba za zaščito pred soncem je ta 6-delni raztegljivi klobuk z reliefom popolna izbira za prosti čas na prostem. HIDROLIKS Ostanite hladni, suhi in udobni z vpijanjem vlage, odvajanjem in pospešenim časom sušenja. Oakleyjev ekskluzivni sistem za uravnavanje vlage O Hydrolix deluje ves čas vašega nastopa. Sezona: Poletje;Autumn;Spring Država izvora: Kitajska Vrsta dejavnosti: Lifestyle;Outdoor Barva: Bež Spol: Unisex Material: Poliester;Elastan Specifikacija materiala: Poliester;Elastan Barva glede na proizvajalca: Coyote Starostna skupina: Odrasli Velikost: S/M Izberi velikost: M;S Vrsta Izdelka: Kapa
  • Baseball kapa iz rebrastega žameta Kangol bež barva
    - FlexFit - kapice z večjo fleksibilnostjo, ki omogočajo boljše prileganje in udobje uporabe.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.
  • Kratke hlače z lanom Answear Lab bež barva
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kapa s šiltom adidas Originals Adicolor bež barva, IX9789
    - Dvojni raven vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Nastavljiv obseg omogoča individualno prilagajanje.
  • Klobuk MICHAEL Michael Kors siva barva
    - Nastavljiv obseg.- Obseg: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Odvisno od položaja rokavov se lahko nosi kot španski ali okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažen pulover Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Nezaključen spodnji rob.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jopica s primesjo volne Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Model z okrasnimi obrobami.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Rokavice iz semiša Medicine ženski, bež barva
    - Model na pet prstov.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Oprijet kroj.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Dolžina rokava: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina spredaj: 74 cm.- Dolžina zadaj: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Balonar Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tekstilne črte na spodnjem delu rokavov.- Čezramenski jermeni.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna kapa Peak Performance bež barva
    Kapa iz kolekcije Peak Performance. Model izdelan iz pletenine s potiskom. Bombažen, udoben material.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Model z okrasnimi resicami.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Odvisno od položaja rokavov se lahko nosi kot španski ali okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Pletenina srednje debeline.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 65 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jopica Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model brez zapiranja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab bež barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Plisiran model.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Podložen model.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab bež barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Volnena jopica Calvin Klein bež barva, K20K207421
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Kroj regular.- V izrez.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab bež barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Debela, elastična pletenina.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Efektiven vzorec pletenja.- Okrasna vezenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Body Answear Lab ženski, bež barva
    - Prilegajoči se model.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanek material.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 34,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažni plašč Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Neizoliran model brez podloge.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tekstilne črte na spodnjem delu rokavov.- Dva drsna stranska žepa.- Nastavitev širine na hrbtni strani za individualno prilagajanje.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Plašč Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Zapenjanje s pritiskači.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Vzorčast material.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Balonar Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasični rever.- Vključen je pas iz tekstila.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Čezramenski jermeni.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 110 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jopica Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dolžina: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Ima izreze.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Telovnik Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, elastična pletenina.- Pletenina z različnimi vzorci pletenja.- Dolžina: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Plašč Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Klasični rever.- Dvojno zapiranje s pritiskom na gumbe.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 67 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Neizoliran model brez podloge.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 69,5 cm.- Dolžina zadaj: 72 cm.- Dolžina spredaj: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Plašč Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Zaobljeni reverji.- Zapenjanje s pritiskači.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Gladek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 98 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab bež barva
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Manšete na gumb.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.

Nazadnje videno

Bež, beige ali krem je nevtralna in umirjujoča barva, ki se popolnoma prilagaja v neštete kombinacije oblačil za vsakodnevno elegantno oblačenje. Bež barvo štejemo za konzervativno, toda tudi za fleksibilno fashion barvo, ki kombinira toploto rjave s hladno belo barvo. Beige barva prav tako izraža mehkobo in čistočo. Bež barva se prav tako pogosto lahko označi tudi kot dolgočasna barva, ki jo je pri modnem stiliziranju potrebno dopolniti s kakšnim posebnim detajlom, ali pa z obleko in čevlji bolj živih barv. Odtenek bež barve se imenuje tudi barva peska, slonokoščena barva, krem, oker in barva kamele.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh