Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 116

4009
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna kratka majica United Colors of Benetton rdeča barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna obleka United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Nabran kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi vezeninami.- Nenastavljive naramnice.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23 L WB Y črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 63 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Lego črna barva
    - Kroj jogger.- Model s stranskimi črtami.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška kratka majica Lego Lwtrisse 305 roza barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance mornarsko modra barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 43 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 62 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 23 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 116 cm.
  • Otroški brezrokavnik Calvin Klein Jeans črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken REPREVE.- Raven kroj.- Podložen model.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Model s kapuco.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance zelena barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška trenirka adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Rahlo oblazinjen model.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 52 cm.
  • Otroška dolga majica za kopanje Protest
    - Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 51 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bombažne kratke hlače Coccodrillo vijolična barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Ohlapen kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Z žepi.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širok, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širok, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bež barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 TR TOPY mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR JKTY mornarsko modra barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Lego roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška vodoodporna jakna Lego vijolična barva
    - Raven kroj.- Neizoliran model brez podloge.- Odsevni elementi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna adidas Performance mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška vodoodporna jakna Reima Vesi roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Vzorčast material.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Otroška jakna Reima Koivula mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Notranjost ovratnika je podložena z mehkim, flis materialom.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Notranji žep, pritrjen z velcro.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti model.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 122 cm.
  • Otroška puhovka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je delno napolnjen s puhom in naravnim perjem, ki prihajata iz odgovornih virov, ki skrbijo za etično vzrejo ptic.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca s snemljivim umetnim krznom.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti model.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška srajca Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je šivan iz Tencela, torej Lyocella, ki ga je certificiral Lenzing. Je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Tencel je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Materiali, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat FSC (Forest Stewardship Council) neprofitne organizacije, ki se ukvarja s spodbujanjem ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 TR TOPY črna barva
    - Sistem AEROREADY - absorbira vlago, zato se med vsako vadbo počutite prijetno ohlajeni in suhi.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140.
  • Otroška bomber jakna adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna adidas Originals siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Prešiti model.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Snemljiva kapuca.- Dolžina rokava: 38,5 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bomber jakna adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Rob s patentom.- Podložen model.- Dolžina rokava: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Hlače United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Model z drsnimi žepi.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška dolga majica United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroški pulover Jack Wolfskin TAUNUS HALFZIP mornarsko modra barva
    - Polartec EcoEngineering™ je flis material, izdelan iz recikliranih plastičnih steklenic.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Gladek material.
  • Otroška jakna adidas Performance ENT22 AW JKTY rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Model s kapuco.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton Elvis
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj slim.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's Mini Mom Jeans
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Fashion mom.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.
  • Otroška jakna Mayoral mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Gladek material.- Raven kroj.
  • Otroška jakna Mayoral črna barva
    - Model s polnilom iz 100% recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje.
  • Otroško krilo Mayoral mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Podložen model.- Vzorčasta tkanina.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover Mayoral črna barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Gladka pletenina.
  • Otroški pulover Mayoral rdeča barva
    - Raven kroj.- Model s polpulijem.- Rob s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Model z okrasnimi cofi.- Raglan rokav.
  • Otroške kratke hlače Mayoral roza barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Pas v pasu.- Običajen pas.- Širok, elastičen trak v pasu.
  • Otroške kratke hlače Mayoral rdeča barva
    - Raven kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Visok pas.- Okrasni pregibi.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Notranji žepi.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton roza barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 46 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški plašč s primesjo volne Mayoral črna barva
    - Raven kroj.- Raglan rokav.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški brezrokavnik Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška jakna Mayoral rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Prešiti model.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.
  • Otroška jakna Mayoral črna barva
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi na prsih.
  • Otroške pajkice Mayoral črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška jakna Mayoral rdeča barva
    - Izoliran model s podlogo.- Ohlapen kroj.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jopica United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 42 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška dolga majica Pinko Up črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z napihnjenimi rokavi.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške žabice Mayoral črna barva
    Otroški hlačne nogavice iz kolekcije Mayoral. Model izdelan iz elastičnega materiala. Učinkovit material s kovinsko nitjo.
  • Otroška obleka Mayoral
    - Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.
  • Otroška obleka Mayoral črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.
  • Otroška obleka Mayoral črna barva
    - Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni detajli.
  • Otroška obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover Mayoral
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica Puma Ess Tape Tee B črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS Small Logo Full-Zip Hoodie TR G črna barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32,5 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92.
  • Otroški pulover Roxy WILDESTDREAMSHB OTLR siva barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Otroški pulover Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.
  • Otroški pulover Polo Ralph Lauren bordo barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Rob s patentom.
  • Otroška dolga majica Calvin Klein Jeans črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške pajkice Calvin Klein Jeans črna barva
    - Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Bombažni pulover za dojenčke Liewood bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model z okrasnimi volančki.- Gladka pletenina.
  • Otroški volneni pulover Liewood mornarsko modra barva
    - Ekološka volna temelji na naravnih vlaknih iz ekološke ovčereje, pri kateri se z ovcami ravna spoštljivo.- Raven kroj.- Model s polpulijem.- Gladka pletenina.
  • Otroški pulover s primesjo volne Liewood bež barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.
  • Volnen telovnik Liewood mornarsko modra barva
    - Ekološka volna temelji na naravnih vlaknih iz ekološke ovčereje, pri kateri se z ovcami ravna spoštljivo.- Raven kroj.- Model s polpulijem.- Gladka pletenina.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Izoliran model.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Prešiti deli.
  • Otroška bombažna srajca Coccodrillo bela barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroški pulover s primesjo volne United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 42 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS Logo Hoodie FL G roza barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška obleka Desigual rdeča barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Raglan rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.
  • Otroška jakna Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Nesnemljiva kapuca.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna Pepe Jeans Outerw Heavy mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Levi's bež barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Rob s patentom.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen model.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna majica Liewood rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Otroški pulover Liewood mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogli izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.
  • Otroška jakna Mayoral črna barva
    - Izoliran model.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroške pajkice Calvin Klein Jeans bordo barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dolžina: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Liewood bež barva
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Okrasni gumbi.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški pulover Coccodrillo vijolična barva, s kapuco
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroška jakna Desigual rjava barva
    - Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Visok ovratnik.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna adidas mornarsko modra barva
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Snemljiva kapuca.- Zunanji žepi za vlaganje.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh