Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti D

698
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Heliocare 360° Pediatrics fluid mineralna krema za sončenje SPF 50+ 50 ml
    Heliocare 360° Pediatrics, 50 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Heliocare 360° Pediatrics bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke je nežen do občutljive otroške kože vlaži otroško kožo krepi zaščitno bariero kože za uporabo na telesu in obrazu pripravek je vodoodporen Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Heliocare 360° Pediatrics losjon za sončenje za otroke SPF 50 200 ml
    Heliocare 360° Pediatrics, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Heliocare 360° Pediatrics bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: je nežen do občutljive otroške kože za uporabo na telesu in obrazu ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem vlaži otroško kožo pripravek je vodoodporen Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Childhome My First Bag Teddy Beige otroški nahrbtnik 20x8x24 cm
    Childhome My First Bag Teddy Beige, Otroške torbe in nahrbtniki za otroke, Ko gre vaš otrok v vrtec, v šolo, na krožek ali na izlet, ga od doma pošljite opremljenega z udobnim, a vseeno modnim dodatkom. V otroški nahrbtnik Childhome My First Bag Teddy Beige boste lahko pospravili vse nepogrešljive stvari, ki bodo tako ves dan na dosegu roke. Lastnosti: trendovski stilski dizajn idealen za sprehode in izlete odlično bo dopolnil opravo otroka dovolj prostora velik in majhen predal pas na prsih preprečuje, da bi nahrbtnik zdrsnil z ramen vodoodbojni material nastavljive naramnice žepi na zadrgo Navodilo za uporabo: Če se umaže, samo obrišite z vlažno krpo.
  • Childhome My First Bag Black otroški nahrbtnik 20x8x24 cm
    Childhome My First Bag Black, Otroške torbe in nahrbtniki za otroke, Ko gre vaš otrok v vrtec, v šolo, na krožek ali na izlet, ga od doma pošljite opremljenega z udobnim, a vseeno modnim dodatkom. V otroški nahrbtnik Childhome My First Bag Black boste lahko pospravili vse nepogrešljive stvari, ki bodo tako ves dan na dosegu roke. Lastnosti: trendovski stilski dizajn idealen za sprehode in izlete odlično bo dopolnil opravo otroka dovolj prostora velik in majhen predal pas na prsih preprečuje, da bi nahrbtnik zdrsnil z ramen vodoodbojni material nastavljive naramnice žepi na zadrgo Navodilo za uporabo: Če se umaže, samo obrišite z vlažno krpo.
  • Childhome My First Bag Teddy Off White otroški nahrbtnik 20x8x24 cm
    Childhome My First Bag Teddy Off White, Otroške torbe in nahrbtniki za otroke, Ko gre vaš otrok v vrtec, v šolo, na krožek ali na izlet, ga od doma pošljite opremljenega z udobnim, a vseeno modnim dodatkom. V otroški nahrbtnik Childhome My First Bag Teddy Off White boste lahko pospravili vse nepogrešljive stvari, ki bodo tako ves dan na dosegu roke. Lastnosti: trendovski stilski dizajn idealen za sprehode in izlete odlično bo dopolnil opravo otroka dovolj prostora velik in majhen predal pas na prsih preprečuje, da bi nahrbtnik zdrsnil z ramen vodoodbojni material nastavljive naramnice žepi na zadrgo Navodilo za uporabo: Če se umaže, samo obrišite z vlažno krpo.
  • Bayby With Love BBM 7005 digitalna avdio varuška
    Bayby With Love BBM 7005, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Bayby With Love BBM 7005 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: avdio varuška omogoča dvosmerno komunikacijo enostavna postavitev na mizo opozarja na prazno baterijo Navodilo za uporabo: Stabilen signal na razdalji do 300 metrov.
  • Taf Toys Book Koala kontrastna izobraževalna knjiga za otroke od rojstva 1 kos
    Taf Toys Book Koala, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Taf Toys Book Koala vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip spodbuja razvoj vida in tipa igrača je primerna od rojstva naprej z ogledalom
  • Bambino Family Shower Oil blago olje za prhanje 400 ml
    Bambino Family Shower Oil, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Bambino Family Shower Oil bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo pomirja draženje koža je po uporabi mehka in voljna obnavlja kožo upošteva naraven pH kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Heliocare 360° Pediatrics zaščitno pršilo za otroke SPF 50+ 200 ml
    Heliocare 360° Pediatrics, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Heliocare 360° Pediatrics bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži.
  • Apivita Bee Sun Safe otroški losjon za sončenje SPF 50 200 ml
    Apivita Bee Sun Safe, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Apivita Bee Sun Safe bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem je nežen do občutljive otroške kože hrani in neguje kožo navlaži nežno otroško kožo pripravek je vodoodporen Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo.
  • Minikoioi BLW I Bubble Beige jedilni set
    Minikoioi BLW I Bubble Beige, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Minikoioi BLW I Bubble Beige je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: primerno za mikrovalovno pečico odličen za učenje samostojnega hranjenja Vsebina seta: skledica 450 ml skodelica 180 ml žlička Sestava: silikon
  • Purity Vision BIO Marigold gel za umivanje z ognjičem 200 ml
    Purity Vision BIO Marigold, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Purity Vision BIO Marigold pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo nežno čisti vlaži in mehča uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
  • BabyOno Nasal Aspirator Electronic aspirator za čiščenje nosu 1 kos
    BabyOno Nasal Aspirator Electronic, 1 kos, Drugi zdravstveni pripomočki za otroke, Rešite svojega otroka zamašenega nosu. Nosni aspirator BabyOno Nasal Aspirator Electronic bo povsem očistil nos dojenčkov ali malih otrok, ki si še ne znajo sami spihati nosu. Njegova uporaba je enostavna, hitra in higienična. Lastnosti: električni nosni aspirator pomaga odmašiti nos primeren za izsesavanje nosne sluzi pri dojenčkih Navodilo za uporabo: Konec aspiratorja vstavite v nos otroka in vklopite sesanje, ki bo sprostilo zamašen nos. Enak postopek ponovite še pri drugi nosnici.
  • Philips Avent Baby Monitor SCD923/26 digitalna video varuška 1 kos
    Philips Avent Baby Monitor SCD923/26, 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Philips Avent Baby Monitor SCD923/26 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: video varuška zaslon z ostro sliko vgrajen mikrofon omogoča dvosmerno komunikacijo primerna tudi za namestitev na steno zna zaigrati uspavanko Navodilo za uporabo: Stabilen signal na razdalji do 300 metrov.
  • Skip Hop Zoo Monkey termovka z žličko 12m+ 325 ml
    Skip Hop Zoo Monkey, 325 ml, Termo steklenice in posode za otroke, Imejte prigrizek zase in za svojega otroka vedno pri roki. Izdelek Skip Hop Zoo Monkey pride vedno prav, ne le na potovanjih. Ta priročen izdelek bo hitro postal nepogrešljivi pripomoček vsakega starša. Lastnosti: primerno za tople in hladne jedi idealno za potovanja igriv otroški motiv Sestava: nerjavno jeklo
  • Disney Frozen 2 Headband III obroč s krono 1 kos
    Disney Frozen 2 Headband III, 1 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Dodatek za lase Disney Frozen 2 Headband III zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: igriv in izviren dizajn drži na svojem mestu
  • BEURER BY 110 video varuška s kamero 1 kos
    BEURER BY 110, 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška BEURER BY 110 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: video varuška omogoča dvosmerno komunikacijo zna zaigrati uspavanko enostavno obračanje varuške pod različnimi koti infrardeči nočni vid Navodilo za uporabo: Stabilen signal na razdalji do 300 metrov.
  • Zwilling Kids set za manikiro Elephants za otroke
    Zwilling Kids, Škarjice za dojenčke za otroke, Lastnosti: ujame tudi najtanjše dlake širše rezilo enostavno pristriže noht z enim stiskom idealen pripomoček za popolno manikuro Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos koničasta pinceta 1 kos krtača za nohte 1 kos torbica 1 kos Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Alphanova Sun Baby pršilo za sončenje za otroke 125 g
    Alphanova Sun Baby, 125 g, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Da občutljiva otroška koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Alphanova Sun Baby bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najbolj nežno in prijazno nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo pripravek je vodoodporen je nežen do občutljive otroške kože Sestava: izdelek je hipoalergen veganski izdelek brez alkohola brez dišav vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo.
  • ATOPALM Panthenol intenzivna vlažilna in pomirjevalna krema s pantenolom 80 ml
    ATOPALM Panthenol, 80 ml, Otroška nega telesa za ženske, Krema za obraz ATOPALM Panthenol vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani pomirja draženje in rdečico obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Mustela Bébé Dry Skin čistilno olje za otroke od rojstva 500 ml
    Mustela Bébé Dry Skin, 500 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Mustela Bébé nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno umije med kopeljo nahrani nežno otroško kožo namenjeno otrokom že od rojstva naprej intenzivno vlaži umiva lase kožo pušča mehko Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Heliocare 360° Pediatrics pršilo za sončenje za otroke SPF 50 250 ml
    Heliocare 360° Pediatrics, 250 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Heliocare 360° Pediatrics bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: je nežen do občutljive otroške kože ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem navlaži nežno otroško kožo pomirja kožo, razdraženo od sonca pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Babymoov Hygienic Set Azur komplet za nego otroka
    Babymoov Hygienic Set Azur, Drugi zdravstveni pripomočki za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Babymoov Hygienic Set Azur je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: set za ugodno ceno odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: aspirator za čiščenje nosu 1 kos škarje za nohte 1 kos pilica 1 kos ščipalec za nohte 1 kos krtača 1 kos digitalni termometer 1 kos termometer za v kad 1 kos grizalo 1 kos potovalna torba 1 kos otroška zobna ščetka za na prst 1 kos
  • BabyOno Have Fun Hanging Toy kontrastna viseča igrača Ballerinas 1 kos
    BabyOno Have Fun Hanging Toy, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BabyOno Have Fun Hanging Toy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip šelestenje materialov pritegne otrokovo pozornost grizalo pomirja dlesni otroka med rastjo zobkov senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti pritegne pozornost otroka lahka in praktična, idealna za potovanja
  • NUK Multi Dry odcejalnik za steklenice 1 kos
    NUK Multi Dry, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek NUK Multi Dry hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: stojalo za sušenje odcejalnik za stekleničke in opremo
  • Philips Avent Baby Monitor SCD502/26 digitalna avdio varuška
    Philips Avent Baby Monitor SCD502/26, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Philips Avent Baby Monitor SCD502/26 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: avdio varuška vgrajen mikrofon opozarja na prazno baterijo funkcija pomirjajoče svetlobe zvočno aktivirane kontrolne lučke z enim polnjenjem omogoča 24 ur delovanja Navodilo za uporabo: Stabilen signal na razdalji do 300 metrov. Zaradi baterije deluje tudi brez priklopa v vtičnico.
  • Philips Avent Baby Monitor SCD715/52 digitalna avdio varuška
    Philips Avent Baby Monitor SCD715/52, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Philips Avent Baby Monitor SCD715/52 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: avdio varuška opozarja na prazno baterijo vgrajen mikrofon zna zaigrati uspavanko omogoča dvosmerno komunikacijo z enim polnjenjem omogoča 24 ur delovanja funkcija pomirjajoče svetlobe meri temperaturo v otroški sobi Navodilo za uporabo: Stabilen signal na razdalji do 300 metrov. Zaradi baterije deluje tudi brez priklopa v vtičnico.
  • Eucerin Sun Protection krema za otroke za sončenje SPF 50+ 200 ml
    Eucerin Sun Protection, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Eucerin Sun Protection bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: hitro se vpija ščiti kožo pred prostimi radikali ščiti pred opeklinami ima vodoodporno teksturo navlaži nežno otroško kožo krepi zaščitno bariero kože za telo in obraz mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Pred uporabo pretresite.
  • Tesla Smart Camera Mini (2022) kamera 1 kos
    Tesla Smart Camera Mini (2022), 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Tesla Smart Camera Mini (2022) pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: omogoča dvosmerno komunikacijo zvočno aktivirane kontrolne lučke infrardeči nočni vid Navodilo za uporabo: Varuško je mogoče povezati z aplikacijo v pametnem telefonu.
  • Tesla Smart Camera Baby B200 kamera 1 kos
    Tesla Smart Camera Baby B200, 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Tesla Smart Camera Baby B200 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: video varuška infrardeči nočni vid zna zaigrati uspavanko omogoča dvosmerno komunikacijo monitor temperature okolice Navodilo za uporabo: Varuško je mogoče povezati z aplikacijo v pametnem telefonu.
  • Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 video varuška 1 kos
    Tesla Smart Camera Baby and Display BD300, 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: video varuška avdio varuška omogoča dvosmerno komunikacijo monitor temperature okolice enostavno obračanje varuške pod različnimi koti infrardeči nočni vid Navodilo za uporabo: Varuško je mogoče povezati z aplikacijo v pametnem telefonu.
  • Niceboy Watch Kids Patrol pametna ura barva Blue 1 kos
    Niceboy Watch Kids Patrol, 1 kos, Fitnes oprema za otroke, Spremljajte svojo dnevno telesno dejavnost in biometrične podatke ter sledite svoji uspešnosti. Pametna ura Niceboy Watch Kids Patrol je odličen dodatek za spremljanje zdravega življenjskega sloga. Lastnosti: vodotesna izvedba barvni zaslon GPS Wi-Fi upravljanje na dotik števec korakov štoparica mobilna aplikacija obvestila iz telefona Vsebina seta: Niceboy Watch Kids Patrol polnilni adapter izvijač SIM-kartica
  • Tommee Tippee Supersteam sterilizator 1 kos
    Tommee Tippee Supersteam, 1 kos, Sterilizatorji stekleničk in dud za otroke, Kako se lahko povsem prepričate, da so stekleničke in dude za vašega otroka povsem sterilne? Odgovor je sterilizator za stekleničke in dude Tommee Tippee Supersteam . Deluje s pomočjo visoke temperature, kar je zanesljiv in z leti preverjen način, na katerega prisegajo starši. Lastnosti: funkcija samodejnega izklopa enostavno upravljanje hiter – sterilizira v nekaj minutah učinkovit – porabi majhno količino vode prostoren sterilizira vse vrste otroških stekleničk in pripomočkov Vsebina seta: 0-6 m duda 1 kos Navodilo za uporabo: Stekleničke in dude postavite v sterilizator. Na ustreznem mestu v sterilizator vlijte vodo in ga vklopite. Ko je cikel sterilizacije zaključen, se samodejno izklopi. Sterilizirane predmete poberite iz sterilizatorja s kleščami. Iz sterilizatorja je potrebno občasno odstraniti vodni kamen.
  • Nailmatic Nail Polish Colour Maker 4 Nail Polishes set za izdelavo lakov za nohte
    Nailmatic Nail Polish Colour Maker 4 Nail Polishes, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Nailmatic Nail Polish Colour Maker 4 Nail Polishes bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: sijoča in polna barva za male frajerke in frajerje idealno za poletje Vsebina seta: dozirna steklenica 4 kos barvna tekočina z bleščicami 5 kos merilna žlica 1 kos etikete za poimenovanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Newborn Starter Set set za dojenčke Natured
    Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Newborn Starter Set, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Newborn Starter Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: set za ugodno ceno odličen za darilo Vsebina seta: 0m+ steklenička za dojenčke 2x150 ml 0m+ steklenička za dojenčke 2x260 ml 3m+ cucelj za stekleničko 2 kos krtača za čiščenje 1 kos 0-6m duda 2 kos
  • Marvel Spiderman Toilet Bag Set darilni set za otroke
    Marvel Spiderman Toilet Bag Set, Seti za otroke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Marvel Spiderman Toilet Bag Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo lepa darilna embalaža odličen za darilo igriv otroški motiv Vsebina seta: gel za prhanje in kopanje za otroke 200 ml balzam za ustnice kozmetična torbica
  • NUK Learn to Eat Set Girl jedilni set
    NUK Learn to Eat Set Girl, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke NUK Learn to Eat Set Girl je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja enostavno se čisti enostavno se sestavi za varno uživanje hrane odporna na padce odličen za učenje samostojnega hranjenja idealna prva posoda za dojenčka odličen za darilo lepa darilna embalaža kakovosten material Vsebina seta: skledica 1 kos skodelica 230 ml žlička 2 kos
  • Citron Water Bottle 250 ml (Stainless Steel) steklenica za vodo iz nerjavnega jekla Dino 250 ml
    Citron Water Bottle 250 ml (Stainless Steel), 250 ml, Otroške posode za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Citron Water Bottle 250 ml (Stainless Steel), katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: kakovosten material priročna velikost ohranja vodo hladno enostavno se čisti idealno za potovanja odporna na padce Material: nerjaveče jeklo brez BPA
  • Little Green Kids darilni set za otroke
    Little Green Kids, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Little Green Kids je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo vlaži in hrani lase pomaga lase enostavno razčesati in zgladiti Vsebina seta: šampon in gel za prhanje 2v1 za otroke 240 ml balzam za lažje česanje las 240 ml Sestava: brez sulfatov veganski izdelek
  • Philips Avent Clean and Tidy Drying stojalo za sušenje 1 kos
    Philips Avent Clean and Tidy Drying, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek Philips Avent Clean and Tidy Drying hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: stojalo za sušenje odcejalnik za stekleničke in opremo
  • Pyunkang Yul ATO vlažilna gel krema za pomiritev in okrepitev občutljive kože 150 ml
    Pyunkang Yul ATO, 150 ml, Otroška nega telesa za ženske, Krema za obraz Pyunkang Yul ATO vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Philips Avent Fast Bottle & Baby Food Warmer SCF355/09 večnamenski grelnik otroških stekleničk
    Philips Avent Fast Bottle & Baby Food Warmer SCF355/09, Grelniki za stekleničke za otroke, Kdor ima doma otroka, se dobro zaveda, kako dragocen je čas. Grelnik stekleničk Philips Avent Fast Bottle & Baby Food Warmer SCF355/09 vam bo pomagal mleko en dva tri segreti in ga ohraniti pri optimalni temperaturi. Pozabite na prismojeno mleko in nenehno straženje ob štedilniku; z grelnikom stekleničk vse te skrbi odpadejo. Lastnosti: hitro in enakomerno segreje mleko ali hrano odmrzuje hrano enostavno upravljanje primeren za večino vrst stekleničk
  • Philips Avent Baby Monitor SCD881/26 digitalna video varuška 1 kos
    Philips Avent Baby Monitor SCD881/26, 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Philips Avent Baby Monitor SCD881/26 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: video varuška zaslon z ostro sliko omogoča dvosmerno komunikacijo vgrajen mikrofon zna zaigrati uspavanko enostavno obračanje varuške pod različnimi koti infrardeči nočni vid enostavna postavitev na mizo opozarja na prazno baterijo Navodilo za uporabo: Zaradi baterije deluje tudi brez priklopa v vtičnico. Stabilen signal na razdalji do 300 metrov.
  • Philips Avent Baby Monitor SCD891/26 digitalna video varuška 1 kos
    Philips Avent Baby Monitor SCD891/26, 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Philips Avent Baby Monitor SCD891/26 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: varuška z monitorjem dihanja zaslon z ostro sliko omogoča dvosmerno komunikacijo vgrajen mikrofon zna zaigrati uspavanko enostavno obračanje varuške pod različnimi koti monitor temperature okolice infrardeči nočni vid enostavna postavitev na mizo meri temperaturo v otroški sobi funkcija pomirjajoče svetlobe opozarja na prazno baterijo Navodilo za uporabo: Zaradi baterije deluje tudi brez priklopa v vtičnico. Stabilen signal na razdalji do 300 metrov.
  • Suavinex Colour Essence SX Pro steklenička za dojenčke Medium Flow - Jungle Green 240 ml
    Suavinex Colour Essence SX Pro, 240 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Suavinex Colour Essence SX Pro. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: brezčasen in eleganten dizajn spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Suavinex Tigers Baby Care Essentials Set Grey komplet za nego otroka
    Suavinex Tigers Baby Care Essentials Set Grey, 1 kos, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Suavinex Tigers Baby Care Essentials Set Grey je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: otroške škarjice z okroglo konico 1 kos ščipalec 1 kos pilica za nohte 1 kos glavnik za lase 1 kos krtača za lase 1 kos otroška zobna ščetka za na prst 1 kos
  • Water Wipes Baby Wipes 12 Pack otroški nežni vlažni robčki 12x60 kos
    Water Wipes Baby Wipes 12 Pack, 12x60 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Water Wipes Baby Wipes enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo. Lastnosti: neguje in čisti otroško kožo odstranjuje umazanijo mehča otroško kožo ima mehko površino Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi.
  • Mepal Campus Spiderman set za otroke 2 kos
    Mepal Campus Spiderman, 2 kos, Seti za otroke za otroke, Skrbno pripravljen prigrizek za vašega otroka bo najbolj varno shranjen v posodi za malico Mepal Campus Spiderman. Pozabite na aluminijasto folijo, plastične vrečke ali prtičke, v katerih se hrana hitro zmečka in razdrobi. Priročno posodo za malico bo hitro vzljubil tudi vaš mali jedec. Lastnosti: priročna velikost idealno za potovanja primerno za pranje v pomivalne stroju odličen za darilo otroški dizajn Vsebina seta: škatla za malico 750 ml steklenička 400 ml
  • canpol babies BabiesBoo Interactive Sensory Toy kontrastna viseča igrača z zapiralom
    canpol babies BabiesBoo Interactive Sensory Toy, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača canpol babies BabiesBoo Interactive Sensory Toy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: lahka in praktična, idealna za potovanja namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip pomaga pomiriti dojenčka in razvija njegov sluh razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti
  • Nailmatic Kids set(za kopel) za otroke
    Nailmatic Kids, Seti za otroke za otroke, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Nailmatic Kids vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo mehča in gladi Vsebina seta: kroglica za kopel za otroke 7x20 g
  • Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Ollie and Pip steklenička za dojenčke Slow Flow 0m+ 2x260 ml
    Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Ollie and Pip, 2x260 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Ollie and Pip. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev
  • Pyunkang Yul ATO Blue Label pomirjujoča krema za suho in razdraženo kožo 120 ml
    Pyunkang Yul ATO Blue Label, 120 ml, Otroška nega telesa za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Pyunkang Yul ATO Blue Label, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • KiETLA Lion 12-24 months sončna očala Lilac 1 kos
    KiETLA Lion 12-24 months, 1 kos, Otroški dodatki za otroke, Otroške oči so na sončne žarke veliko bolj občutljive kot oči odraslih, zato nikar ne pozabite na ustrezno zaščito. Sončna očala KiETLA Lion 12-24 months bodo ščitila vid malčkov ne glede na to, ali se bodo preganjali po naravi ali v mestu. Lastnosti: trendovski stilski dizajn 100-odstotni filtri UVA, UVB in UVC Blue Blocker – filter modre svetlobe zelo lahek okvir očal prilagodljiv okvir očal, stranske ročke se ne bodo zlomile ali zvile odstranljiv gumijasti trak očala ohranja pravilno nameščena brez nevarnih tečajev ali vijakov izdelku je priložena vrečka za očala Material: material, ki ga je mogoče v celoti reciklirati
  • Medela Calma Without Bottle sistem za dojene dojenčke (brez stekleničke)
    Medela Calma Without Bottle, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Medela Calma Without Bottle po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko blagovna znamka spoštuje priporočila SZO glede dojenja Vsebina seta: večnamenski pokrovček 1 kos Calma sistem za dojene dojenčke 1 kos Sestava: silikon
  • Munchkin Super Scoop Bath Toy Organizer organizator za kopalno kad 1 kos
    Munchkin Super Scoop Bath Toy Organizer, 1 kos, Drobne igračke za otroke
  • Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk vlažilni losjon za otroke od rojstva 500 ml
    Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk, 500 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Uriage Bébé 1st Moisturizing Milk bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo nahrani nežno otroško kožo preprečuje suho kožo koža je mehka in svilnata Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Philips Avent Baby Care Set SCH401/00 komplet za nego otroka 10 kos
    Philips Avent Baby Care Set SCH401/00, 10 kos, Nosni aspiratorji za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Philips Avent Baby Care Set SCH401/00 je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: 1 Ks 1 Ks 1 Ks 1 Ks 1 Ks 3 Ks 1 Ks 1 Ks
  • Philips Avent Natural Response SCD837/11 darilni set 1 m+(za dojenčke)
    Philips Avent Natural Response SCD837/11, Stekleničke za dojenčke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Philips Avent Natural Response SCD837/11 je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: 1 m+ 2x260 ml Ultra Air 0-6 m 2 Ks Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Philips Avent Natural Response SCD837/12 darilni set (za dojenčke)
    Philips Avent Natural Response SCD837/12, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Philips Avent Natural Response SCD837/12 je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: 0 m+ 125 ml 1 m+ 260 ml 3 m+ 330 ml 1 Ks Navodilo za uporabo: Ne pozabite stekleničke in cuclja vedno očistiti takoj po hranjenju otroka.
  • Philips Avent Natural Response SCD838/12 darilni set (za dojenčke)
    Philips Avent Natural Response SCD838/12, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Philips Avent Natural Response SCD838/12 je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: 0 m+ 2x125 ml 1 m+ 2x260 ml 3 m+ 330 ml Ultrasoft 0-6 m 1 Ks 1 Ks Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka. Po čiščenju cuclja se vedno prepričajte, da ni poškodovan. Ne pozabite stekleničke in cuclja vedno očistiti takoj po hranjenju otroka.
  • Philips Avent Natural Response SCD878/11 darilni set (za dojenčke)
    Philips Avent Natural Response SCD878/11, Stekleničke za dojenčke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Philips Avent Natural Response SCD878/11 je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: 0 m+ 120 ml 1 m+ 2x240 ml Ultrasoft 0-6 m 1 Ks Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Philips Avent Natural Response Pure Glass steklenička za dojenčke 1 m+ 2x240 ml
    Philips Avent Natural Response Pure Glass, 2x240 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response Pure Glass. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • innoGIO GIORabbit Sonic Toothbrush sonična zobna ščetka za otroke Blue 1 kos
    innoGIO GIORabbit Sonic Toothbrush, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Električna zobna ščetka innoGIO GIORabbit Sonic Toothbrush hitro, nežno in zanesljivo očisti otroške zobe. Lastnosti: ščiti pred zobnim kariesom iz otroških ust odstranjuje preostanke hrane in obarvanost hrane zaradi pijač ter sladkarij pomaga ohranjati zdrave dlesni ima vesel, otroški dizajn zobe otrok očisti tudi na težko dostopnih mestih čiščenje je priročno, hitro in zabavno udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Ščetko postopoma polagajte k posameznim zobem, ne pritiskajte in pustite, da ščetka dela sama. Za popolno čiščenje uporabite otroško zobno pasto, ki še izboljša učinkovitost ščetke.
  • Mustela Bébé Summer Time Set darilni set(za otroke od rojstva)
    Mustela Bébé Summer Time Set, Otroška kozmetika za sončenje za ženske, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Mustela Bébé Summer Time Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: krema za sončenje za otroke SPF 50+ 100 ml vlažilni losjon za telo za otroško kožo 300 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • A-Derma Exomega Control balzam za občutljivo in suho kožo 400 ml
    A-Derma Exomega Control, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo A-Derma Exomega neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Pampers Premium Care Pants Maxi Size 4 hlačne plenice za enkratno uporabo 9-15 kg 38 kos
    Pampers Premium Care Pants Maxi Size 4, 38 kos, Hlačne plenice za otroke, Mamice in očki, olajšajte si previjanje svojega otroka in mu hkrati zagotovite največje možno udobje. Hlačne plenice Pampers Premium Care Pants Maxi Size 4 odlikujejo odlična vpojnost, zaščita pred uhajanjem tekočine in prepustnost za zrak. Poskrbele bodo za občutek suhosti, obenem pa jih lahko hitro oblečete in slečete. Lastnosti: preprečuje iztekanje mehak vrhnji sloj hitro vpijanje za suh občutek oblika, prilagojena otroškemu telesu kazalnik vas opozori, kdaj je potrebno zamenjati plenico več absorpcijskih kanalov za hitro odvajanje vlage Navodilo za uporabo: Navodila za uporabo najdete na embalaži.
  • Pampers Premium Care Pants Junior Size 5 hlačne plenice za enkratno uporabo 12-17 kg 34 kos
    Pampers Premium Care Pants Junior Size 5, 34 kos, Hlačne plenice za otroke, Mamice in očki, olajšajte si previjanje svojega otroka in mu hkrati zagotovite največje možno udobje. Hlačne plenice Pampers Premium Care Pants Junior Size 5 odlikujejo odlična vpojnost, zaščita pred uhajanjem tekočine in prepustnost za zrak. Poskrbele bodo za občutek suhosti, obenem pa jih lahko hitro oblečete in slečete. Lastnosti: še posebej zračna preprečuje iztekanje oblika, prilagojena otroškemu telesu več absorpcijskih kanalov za hitro odvajanje vlage za kar največje ugodje in veselje vašega otroka Navodilo za uporabo: Navodila za uporabo najdete na embalaži.
  • KiETLA Lion 0-12 months sončna očala Lilac 1 kos
    KiETLA Lion 0-12 months, 1 kos, Otroški dodatki za otroke, Otroške oči so na sončne žarke veliko bolj občutljive kot oči odraslih, zato nikar ne pozabite na ustrezno zaščito. Sončna očala KiETLA Lion 0-12 months bodo ščitila vid malčkov ne glede na to, ali se bodo preganjali po naravi ali v mestu. Lastnosti: trendovski stilski dizajn 100-odstotni filtri UVA, UVB in UVC Blue Blocker – filter modre svetlobe zelo lahek okvir očal prilagodljiv okvir očal, stranske ročke se ne bodo zlomile ali zvile odstranljiv gumijasti trak očala ohranja pravilno nameščena brez nevarnih tečajev ali vijakov izdelku je priložena vrečka za očala Material: material, ki ga je mogoče v celoti reciklirati
  • Brush Baby WildOnes WildOne električna zobna ščetka + 2 nadomestni glavi za otroke Penguin 1 kos
    Brush Baby WildOnes WildOne, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby WildOnes WildOne deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mustela Bébé Hydra Bébé Set darilni set (za otroke od rojstva)
    Mustela Bébé Hydra Bébé Set, Otroška nega telesa za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Mustela Bébé Hydra Bébé Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: vlažilni losjon za telo za otroško kožo 300 ml vlažilna krema za obraz za otroke od rojstva 40 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Suavinex Welcome Baby Pink darilni set (za dojenčke)
    Suavinex Welcome Baby Pink, Parfumi za otroke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Suavinex Welcome Baby Pink je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: vlažilni losjon za telo za otroke od rojstva 500 ml vlažni robčki za obraz in telo 72 kos kolonjska voda za otroke od rojstva 100 ml krema proti pleničnemu izpuščaju 75 ml
  • Zopa Music Mobile Owl vrtiljak za posteljico z melodijo 1 kos
    Zopa Music Mobile Owl, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica Zopa Music Mobile Owl je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov oddaja zvoke primerno za otroke vse od rojstva
  • Zopa Music Mobile Hedgehog vrtiljak za posteljico z melodijo 1 kos
    Zopa Music Mobile Hedgehog, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica Zopa Music Mobile Hedgehog je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati primerno za otroke vse od rojstva senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov oddaja zvoke
  • Zopa Music Mobile Birds vrtiljak za posteljico z melodijo 1 kos
    Zopa Music Mobile Birds, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica Zopa Music Mobile Birds je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku zagotavlja občutek varnosti primerno za otroke vse od rojstva senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov oddaja zvoke
  • Sophie La Girafe Vulli Teether With Storage Bag igrača za dojenčke 0+ m 1 kos
    Sophie La Girafe Vulli Teether With Storage Bag, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Sophie La Girafe Vulli Teether With Storage Bag vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: igrača je primerna od rojstva naprej spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti primerno kot dekoracija otroške postelje odličen za darilo Vsebina seta: Sophie La Giraffe igrača 18 x 10 x 5 cm 22 x 13 cm
  • Sophie La Girafe Vulli Fanfan the Fawn igrača za otroke od rojstva 1 kos
    Sophie La Girafe Vulli Fanfan the Fawn, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Sophie La Girafe Vulli Fanfan the Fawn z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti primerno kot dekoracija otroške postelje material je odporen proti ugrizom Navodilo za uporabo: Zaradi higienskih in varnostnih razlogov priporočamo, da pred in po vsaki uporabi preverite in očistite z vodo.
  • Sophie La Girafe Vulli So'Pure darilni set 0m+
    Sophie La Girafe Vulli So'Pure, Drobne igračke za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Sophie La Girafe Vulli So'Pure z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam igrača je primerna od rojstva naprej spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti primerno kot dekoracija otroške postelje razvoj finih motoričnih sposobnosti Vsebina seta: grizalo 1 kos igrača 1 kos Navodilo za uporabo: Zaradi higienskih in varnostnih razlogov priporočamo, da pred in po vsaki uporabi preverite in očistite z vodo.
  • Sophie La Girafe Vulli Thermometer termometer za v kad 1 kos
    Sophie La Girafe Vulli Thermometer, 1 kos, Otroški termometri za kad za otroke, Preverite, ali ima voda za kopanje vašega malčka pravo temperaturo. Otroški termometer za kad Sophie La Girafe Vulli Thermometer je nenadomestljiv pripomoček, ki vam bo prišel prav skoraj vsak dan. Lastnosti: pomaga določiti ustrezno temperaturo vode za kopanje plava na gladini vode varen lahko berljiva lestvica
  • Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50 pršilo za sončenje za otroke od rojstva 100 ml
    Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50, 100 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: hitro se vpija hrani in neguje kožo ima vodoodporno teksturo za uporabo na telesu in obrazu ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem enostavno se nanaša mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke deluje takoj preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi izdelek je prijazen do kože in okolja Sestava: veganski izdelek ne vsebuje kemičnega UV-filtra Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo. Pri uporabi zaščitnih izdelkov z mineralnimi UV-filtri ne pozabite na zadostno vlaženje kože. Zvečer se umijte in kožo skrbno namažite z losjonom, kremo ali balzamom. Če koža po izpostavljanju soncu potrebuje še izdatnejše vlaženje, jo namažite tudi zjutraj pred nanosom zaščitne nege z mineralnimi sestavinami.
  • TrueLife SonicBrush Junior J100 sonična zobna ščetka za otroke 1 kos
    TrueLife SonicBrush Junior J100, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Električna zobna ščetka TrueLife SonicBrush Junior J100 hitro, nežno in zanesljivo očisti otroške zobe. Lastnosti: ščiti pred zobnim kariesom iz otroških ust odstranjuje preostanke hrane in obarvanost hrane zaradi pijač ter sladkarij pomaga ohranjati zdrave dlesni zobe otrok očisti tudi na težko dostopnih mestih temeljito odstrani zobne obloge Vsebina seta: Junior-series Soft nadomestne glave 2 kos potovalni etui polnilni adapter Navodilo za uporabo: Ščetko postopoma polagajte k posameznim zobem, ne pritiskajte in pustite, da ščetka dela sama.
  • Chicco Steriliser & Dryer sterilizator s funkcijo sušenja
    Chicco Steriliser & Dryer, Sterilizatorji stekleničk in dud za otroke, Kako se lahko povsem prepričate, da so stekleničke in dude za vašega otroka povsem sterilne? Odgovor je sterilizator za stekleničke in dude Chicco Steriliser & Dryer . Deluje s pomočjo visoke temperature, kar je zanesljiv in z leti preverjen način, na katerega prisegajo starši. Lastnosti: enostavno upravljanje hiter – sterilizira v nekaj minutah učinkovit – porabi majhno količino vode prostoren sterilizira vse vrste otroških stekleničk in pripomočkov opozorilo, da je potrebno odstraniti vodni kamen Navodilo za uporabo: Stekleničke in dude postavite v sterilizator. Na ustreznem mestu v sterilizator vlijte vodo in ga vklopite. Iz sterilizatorja je potrebno občasno odstraniti vodni kamen.
  • BabyOno Have Fun Educational Toy kontrastna viseča igrača Gardener Teddy 1 kos
    BabyOno Have Fun Educational Toy, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BabyOno Have Fun Educational Toy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip šelestenje materialov pritegne otrokovo pozornost grizalo pomirja dlesni otroka med rastjo zobkov senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov vsebuje elemente, ki piskajo namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igračo je mogoče sestavljati in razstavljati lahka in praktična, idealna za potovanja
  • innoGIO GIOWarm grelnik otroških stekleničk 1 kos
    innoGIO GIOWarm, 1 kos, Grelniki za stekleničke za otroke, Kdor ima doma otroka, se dobro zaveda, kako dragocen je čas. Grelnik stekleničk innoGIO GIOWarm vam bo pomagal mleko en dva tri segreti in ga ohraniti pri optimalni temperaturi. Pozabite na prismojeno mleko in nenehno straženje ob štedilniku; z grelnikom stekleničk vse te skrbi odpadejo. Lastnosti: hitro in enakomerno segreje mleko ali hrano odmrzuje hrano primeren za večino vrst stekleničk enostavno upravljanje primeren tudi za potovanja
  • Tommee Tippee Twist & Click White koš za plenice + dodatna kaseta 1 kos
    Tommee Tippee Twist & Click White, 1 kos, Vrečke za plenice za otroke, Olajšajte si previjanje dojenčka. Koš za plenice Tommee Tippee Twist & Click _White zavije vsako plenico posebej, da varno odstrani neprijetne vonjave in umazanijo. Poskrbi za to, da bo vaš dom ostal čist in brez neprijetnih vonjav. Lastnosti: za higiensko odstranjevanje uporabljenih plenic dovolj velika nevtralizira neprijetne vonjave možnost zapiranja posamično zavijanje plenic v večplastno antibakterijsko folijo, ki preprečuje uhajanje vonja
  • OUATE My Ideal Cream vlažilna krema za obraz za otroke 9 + years 50 ml
    OUATE My Ideal Cream, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Izdelek OUATE My Ideal Cream nežno neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi koža je mehka in svilnata vlaži in hrani otroško kožo otroško kožo ohranja v ravnovesju kožo krepi in hrani ustvarja zaščitno oviro kože ohranja ravnovesje vlage v koži enostavno se vpija Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Sophie La Girafe Vulli So'Pure grizalo Ring 3m+ 1 kos
    Sophie La Girafe Vulli So'Pure, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Sophie La Girafe Vulli So'Pure z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam material je odporen proti ugrizom grizalo je lahko razvoj finih motoričnih sposobnosti Navodilo za uporabo: Zaradi higienskih in varnostnih razlogov priporočamo, da pred in po vsaki uporabi preverite in očistite z vodo. Sterilizira se lahko s paro ali s hladno vodo.
  • Brush Baby WildOnes WildOne električna zobna ščetka + 2 nadomestni glavi za otroke Monkey 1 kos
    Brush Baby WildOnes WildOne, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby WildOnes WildOne deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Brush Baby WildOnes WildOne električna zobna ščetka + 2 nadomestni glavi za otroke Elephant 1 kos
    Brush Baby WildOnes WildOne, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby WildOnes WildOne deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Babymoov Lovenest Original White vzglavnik za novorojenčka za dojenčke 0-4 m 23x23 cm
    Babymoov Lovenest Original White, 23x23 cm, Otroške odeje za otroke, Lastnosti: prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik brezčasen in eleganten dizajn izpolnjuje standarde Oeko-Tex® kakovosten material enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • Babymoov Lovenest Fresh Mosaic vzglavnik za novorojenčka za dojenčke 0-6 m 24x22,5 cm
    Babymoov Lovenest Fresh Mosaic, 24x22,5 cm, Otroške odeje za otroke, Lastnosti: prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik kakovosten material enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • Tommee Tippee GroEgg2 termometer in nočna lučka 1 kos
    Tommee Tippee GroEgg2, 1 kos, Ninice za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Tommee Tippee GroEgg2 vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje
  • BabyOno Have Fun Musical Toy Dog Willy kontrastna viseča igrača z melodijo 0 m+ 1 kos
    BabyOno Have Fun Musical Toy Dog Willy, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BabyOno Have Fun Musical Toy Dog Willy je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati prijeten partner za stiskanje in uspavanje primerno za otroke vse od rojstva namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico prijetna pomirjajoča melodija
  • Bam-Bam Set of Textured Toys aktivnostna igrača 6m+ 8 kos
    Bam-Bam Set of Textured Toys, 8 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Set of Textured Toys vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa
  • NUK Thermo 3v1 grelnik otroških stekleničk 1 kos
    NUK Thermo 3v1, 1 kos, Grelniki za stekleničke za otroke, Kdor ima doma otroka, se dobro zaveda, kako dragocen je čas. Grelnik stekleničk NUK Thermo 3v1 vam bo pomagal mleko en dva tri segreti in ga ohraniti pri optimalni temperaturi. Pozabite na prismojeno mleko in nenehno straženje ob štedilniku; z grelnikom stekleničk vse te skrbi odpadejo. Lastnosti: hitro in enakomerno segreje mleko ali hrano enostavno upravljanje odmrzuje hrano enostavno čiščenje samodejen izklop ob pomanjkanju vode primeren za večino vrst stekleničk ohranja temperaturo mleka/hrane
  • NUK Thermo Express Plus grelnik otroških stekleničk 1 kos
    NUK Thermo Express Plus, 1 kos, Grelniki za stekleničke za otroke, Kdor ima doma otroka, se dobro zaveda, kako dragocen je čas. Grelnik stekleničk NUK Thermo Express Plus vam bo pomagal mleko en dva tri segreti in ga ohraniti pri optimalni temperaturi. Pozabite na prismojeno mleko in nenehno straženje ob štedilniku; z grelnikom stekleničk vse te skrbi odpadejo. Lastnosti: hitro in enakomerno segreje mleko ali hrano enostavno upravljanje odmrzuje hrano enostavno čiščenje samodejen izklop ob pomanjkanju vode primeren za večino vrst stekleničk ohranja temperaturo mleka/hrane primeren tudi za potovanja
  • Marvel Avengers Gift Box darilni set (za otroke)
    Marvel Avengers Gift Box, 1 kos, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Marvel Avengers Gift Box bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: prijetno diši umije umazanijo koži daje hranila enostavno se spira Vsebina seta: šampon 250 ml gel za prhanje 250 ml igrača Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Suavinex Zero Zero Starter Set darilni set A Adaptable Flow 0 m+(za otroke od rojstva)
    Suavinex Zero Zero Starter Set, Cuclji za stekleničke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Suavinex Zero Zero Starter Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: A Adaptable Flow 0 m+ steklenička za dojenčke 180 ml A Adaptable Flow cucelj za stekleničko 1 kos A Adaptable Flow 0 m+ silikonska vrečka 1x180 ml

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh