Največja modna platforma v Sloveniji

Fila online nakup oblačila in obutev za otroke

246
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Fila Natikači MORRO BAY slipper kids
    Fila Natikači MORRO BAY slipper kids Bela Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Natikači
  • Fila Nizke superge POINTER CLASSIC kids
    Fila Nizke superge POINTER CLASSIC kids Bela Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Nizke superge CROSSCOURT ALTEZZA kids
    Fila Nizke superge CROSSCOURT ALTEZZA kids Bela Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Fila otroški čevlji Strada low kids
    - Okrogel, zaokrožen nos.- Zatisnjena hlod.- Laced model.- Tekstualna notranjost.- Model na ploščadi.- Gumijasti podlok.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Višina platforme: 4 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Fila črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FXVENTUNO VELCRO China
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila FXVENTUNO VELCRO
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv profiliran vložek.- Tekstilna notranjost.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Fila FFK0114 CROSSCOURT 2 NT A velcro bež barva, China
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila FFT0014 ORBIT low bela barva, China
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FFT0070 FILA VENTOSA bela barva, China
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FFK0079 CROSSCOURT ALTEZZA bela barva, Bangladesh
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Fila FFT0051 CROSSCOURT ALTEZZA bela barva, Bangladesh
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FFT0061 SPITFIRE črna barva, Bangladesh
    - Okrogla, utrjena kapica.- Penasta podloga.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila CROSSCOURT 2 NT F velcro bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila FXVENTUNO mid mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FILA SEVARO S
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Fila COLLENE bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Fila FILA REGA siva barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FILA FOGO velcro bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Fila Japonke Troy Slipper Teens FFT0016.80010 Črna
    Fila Japonke Troy Slipper Teens FFT0016.80010 Črna
  • Otroški t-shirt Fila črna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 - 140 cm.
  • Otroška mikica Fila roza barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Fila otroški čevlji Disruptor
    - Okrogla, zaokrožena kapica.- Nedrseč podplat.- Gumijast podplat.- Ojačana peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 30.
  • Fila otroški čevlji Disruptore E Infants
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Ojačana peta.- Tekstilna notranjost.- Velcro zapiranje.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 19.
  • Otroški čevlji Fila
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški čevlji Fila
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Stabilen podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Penasta podloga.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Fila vijolična barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroška bombažna pižama Fila bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120-130 cm.
  • Otroške superge Fila STRADA A črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER CB roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila C. COURT CB velcro roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Fila STRADA F roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FELICE roza barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Fila FILA FOGO velcro siva barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške kratke hlače Fila BETTOLLE črna barva
    - Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Visok pas zagotavlja udobje med aktivnostjo in vam omogoča, da optično zožate svojo postavo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes čistilni robčki za otroke od rojstva 60 kos
    Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes, 60 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Ne bojte se uživati v vsakem skupnem trenutku, tudi če se vaš otrok umaže. Vse umazanije se enostavno, hitro, obenem pa nežno znebite z negovalnimi robčki Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes. Občutljivo otroško kožo bodo zlahka in zanesljivo očistili, hkrati pa jo bodo nežno negovali ter preprečevali izsuševanje in draženje. Prav vam pridejo za takojšnjo osvežitev, nego in zagotovitev higiene doma in na potovanjih. Lastnosti: prijetno diši dolgotrajno neguje otroško kožo odstranjuje umazanijo osvežuje in hrani za uporabo na telesu in obrazu neguje in čisti otroško kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi. Robčki so namenjeni enkratni uporabi.
  • Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes Perfume Free čistilni robčki brez dišav za otroke od rojstva 60 kos
    Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes Perfume Free, 60 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Ne bojte se uživati v vsakem skupnem trenutku, tudi če se vaš otrok umaže. Vse umazanije se enostavno, hitro, obenem pa nežno znebite z negovalnimi robčki Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes Perfume Free. Občutljivo otroško kožo bodo zlahka in zanesljivo očistili, hkrati pa jo bodo nežno negovali ter preprečevali izsuševanje in draženje. Prav vam pridejo za takojšnjo osvežitev, nego in zagotovitev higiene doma in na potovanjih. Lastnosti: dolgotrajno neguje otroško kožo odstranjuje umazanijo osvežuje in hrani za uporabo na telesu in obrazu neguje in čisti otroško kožo Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi. Robčki so namenjeni enkratni uporabi.
  • Fila Nizke superge SANDBLAST
    Fila Nizke superge SANDBLAST Vijolična Na voljo za dekliško velikost. 30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroška jakna Fila roza barva
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Z žepi.- Dolžina rokava: 27 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške superge Fila SPITFIRE V črna barva
    - Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Fila Nizke superge DISRUPTOR KIDS
    Fila Nizke superge DISRUPTOR KIDS Črna Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški spodnji del trenirke Fila vijolična barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške superge Fila FXVENTUNO F velcro roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Dvodelne otroške kopalke Fila SANOK roza barva
    - LYCRA® XTRA LIFE™ tehnologija - nova generacija vlaken, ki zagotavljajo oprijem materiala in dobre lastnosti v stiku z vodo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroška obleka Fila mornarsko modra barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Okrasni šivi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Fila Nizke superge RETROQUE VELCRO
    Fila Nizke superge RETROQUE VELCRO Črna Na voljo za deško velikost. 30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški pulover Fila BIDINGEN črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Melange pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 58 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila LANGENHAGEN rdeča barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 45,5 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Fila SALLES bež barva
    - LYCRA® XTRA LIFE™ tehnologija - nova generacija vlaken, ki zagotavljajo oprijem materiala in dobre lastnosti v stiku z vodo.- Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.
  • Otroške superge Fila COLLENE bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Mustela Bébé Sun Set darilni set (za otroke)
    Mustela Bébé Sun Set, Seti za otroke za ženske, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Mustela Bébé Sun Set bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča prožno in voljno enostavno se raznaša in se hitro vpija mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke za razliko od kemičnih filtrov ustvari UV-pregrado na površini kože na koži lahko nastane tanek bel film Vsebina seta: krema za sončenje za otroke SPF 50+ 40 ml masažno olje za telo za otroke od rojstva 100 ml Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Fila Nizke superge DISRUPTOR INFANTS
    Fila Nizke superge DISRUPTOR INFANTS Bela Na voljo za deško velikost. 19,20,22. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Fila otroški športni modrček
    Športni modrček otrocih iz kolekcije Fila. Model narejen iz udoben material.
  • Otroška obleka Fila LANGENBORN črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Model z nalepko.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 24 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Fila Nizke superge CR-CW02 RAY TRACER KIDS
    Fila Nizke superge CR-CW02 RAY TRACER KIDS Bela Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Puhovke BELOMA
    Fila Puhovke BELOMA Večbarvna Na voljo za deško velikost. 10 Jahre,12 Jahre,14 Jahre,16 Jahre. Dečki > Oblačila > Puhovke
  • Otroška bombažna pižama Fila bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120-130 cm.
  • Dvodelne kopalke Fila SAILLON zelena barva
    - LYCRA® XTRA LIFE™ tehnologija - nova generacija vlaken, ki zagotavljajo oprijem materiala in dobre lastnosti v stiku z vodo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroški čevlji Fila
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila FILA SEVARO bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Fila otroški boksarice 125-157 cm
    Ženske boksarice otrocih iz kolekcije Fila. Model iz udobno plesti.
  • Fila Nizke superge STRADA REAMSTER KIDS
    Fila Nizke superge STRADA REAMSTER KIDS Bela Na voljo za deško velikost. 30,31,32. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroška mikica Fila roza barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 36 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroški natikači Fila
    - Vzorčast material.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Fila otroški boksarice
    Ženske boksarice otrocih iz kolekcije Fila. Model iz elastične pletenine.
  • Otroška bombažna pižama Fila bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120-130 cm.
  • Otroške superge Fila STRADA A črna barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške kratke hlače Fila LEESE mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146-152 cm.
  • Otroške teniske Fila oranžna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila LAMSTEDT mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Podložen model.- Dolžina: 36,5 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila Disruptor roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški pulover Fila BLEIALF crew sweat črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 65 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Fila otroški natikači
    - Nedrseč podplat.- Udobna notranjost.- Model z ravnim podplatom.
  • Otroške pajkice Fila črna barva
    - Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške superge Fila Disruptor roza barva
    - Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške kopalne kratke hlače Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Podložen model.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170 - 176 cm.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroška mikica Fila mornarsko modra barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 34 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroške superge Fila FFK0121 FILA VENTOSA velcro bela barva, China
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške kratke hlače Fila siva barva
    - Povišan pas.- Vrvice v pasu.- Model z nalepko.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 37 cm.- Širina hlačnice spodaj: 35 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 39,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170/176 cm.
  • Superge Fila DISRUPTOR F roza barva, FFT0121
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila DISRUPTOR F vijolična barva, FFK0224
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 2,5 cm.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški pulover Fila BABINA GREDA roza barva, FAK0121
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 49 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 116 cm.
  • Otroško krilo Fila bež barva,
    - Nabran kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Plisiran model.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Mustela Bébé Arnica gel proti modricam, udarninam in oteklinam za otroke 9m+ 100 ml
    Mustela Bébé Arnica, 100 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Mustela Bébé Arnica bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico povečuje odpornost kože proti delovanju zunanjih vplivov podpira naravno odpornost kože vlaži in mehča otroško kožo učinkovito obnavlja Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila BREDDORF črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-116 cm.
  • Mustela Bébé Liniment čistilni losjon za otroke od rojstva 750 ml
    Mustela Bébé Liniment, 750 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri njenem čiščenju. Pripravek Mustela Bébé Liniment ohranja občutljivo kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma čisto, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celotnega telesa odstrani vse nečistoče, vendar ne načenja zaščitne kožne pregrade, ravno obratno, prispeva k vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno čisti zanesljivo neguje kožo primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo namenjeno otrokom že od rojstva naprej Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Otroški natikači Fila
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Oblikovan vložek.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Vložek iz pene in gumijast podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Model z debelim podplatom.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.- Višina platforme: 4 cm.
  • Otroška jakna Fila BERMBACH črna barva, FAT0362
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina rokava: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh