Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti B

590
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Minions Travel Dental Set set zobne nege 3y+(za otroke)
    Minions Travel Dental Set, Seti za otroke za otroke, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set Minions Travel Dental Set vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Lastnosti: igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki preprečuje nastanek kariesa učinkovito ščiti zobe odstranjuje zobne obloge osvežuje zadah Vsebina seta: zobna ščetka za otroke soft 1 kos Mint otroška zobna pasta 75 ml skodelica 1 kos potovalni etui 1 kos Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Minions Travel Kit set zobne nege 3y+(za otroke)
    Minions Travel Kit, Seti za otroke za otroke, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set Minions Travel Kit vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Lastnosti: igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki osvežuje zadah čisti zobe preprečuje nastanek kariesa Vsebina seta: zobna ščetka za otroke s potovalnim pokrovčkom soft 1 kos zobna pasta za otroke z jagodnim okusom 25 ml Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Be a Unicorn Naturaverde Liquid Soap tekoče milo za roke za otroke 300 ml
    Be a Unicorn Naturaverde Liquid Soap, 300 ml, Kopanje otrok za otroke, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Be a Unicorn Naturaverde Liquid Soap nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo ima vlažilne učinke prijetna sveža dišava igriv otroški motiv Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Hipp Babysanft Sensitive mleko za obraz za otroke od rojstva 350 ml
    Hipp Babysanft Sensitive, 350 ml, Nega kože za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Hipp Babysanft Sensitive bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in hrani otroško kožo koža je mehka in svilnata preprečuje suho kožo otroško kožo ohranja v ravnovesju ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi enostavno se vpija za občutljivo otroško kožo Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte.
  • BabyOno Take Care steklenička za dojenčke proti kolikam 0m+ 260 ml
    BabyOno Take Care, 260 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička BabyOno Take Care . Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke otroku omogoča mirno in sproščeno pitje pomaga preprečevati pojav krčev
  • Bübchen Kids Bath Laboratory kopalniški laboratorij 3x50 ml
    Bübchen Kids Bath Laboratory, 3x50 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Bübchen Kids Bath Laboratory pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: enostavno se spira ne škoduje zaščitni barieri kože igriv otroški motiv ne povzroča draženja prijetno diši Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Disney Mickey Mouse Shampoo & Shower Gel šampon in gel za prhanje 2v1 za otroke 500 ml
    Disney Mickey Mouse Shampoo & Shower Gel, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Disney Mickey Mouse Shampoo & Shower Gel hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk je prijazen do otroške kože kožo pušča prijetno svežo ima hranilne učinke igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Disney Disney Princess Liquid Soap tekoče milo za roke za otroke 300 ml
    Disney Disney Princess Liquid Soap, 300 ml, Kopanje otrok za otroke, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Disney Disney Princess Liquid Soap nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo ima vlažilne učinke prijetna sveža dišava igriv otroški motiv Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Marvel Spiderman Flashing Toothbrush zobna ščetka soft za otroke 3y+ 1 kos
    Marvel Spiderman Flashing Toothbrush, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: udobna lega v roki igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Marvel Spiderman Travel Kit set zobne nege za otroke
    Marvel Spiderman Travel Kit, Seti za otroke za otroke, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set Marvel Spiderman Travel Kit vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Lastnosti: igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki preprečuje nastanek kariesa Vsebina seta: zobna ščetka s potovalnim pokrovčkom soft 1 kos naravna zobna pasta za otroke 25 ml Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Marvel Spiderman Manual Toothbrush zobna ščetka za otroke s potovalnim pokrovčkom soft 3y+ 1 kos
    Marvel Spiderman Manual Toothbrush, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Marvel Spiderman Manual Toothbrush pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Baby Art My Baby Style Simple Transparent set za odtis dojenčkovih dlani in stopal 1 kos
    Baby Art My Baby Style Simple Transparent, 1 kos, Seti za odtis dojenčka za otroke, Ohranite čudovite spomine na prve trenutke s svojim dojenčkom. Set za odtis Baby Art My Baby Style Simple Transparent vam bo pomagal ustvariti izvirno spominsko sliko, ki bo obenem odlična dekoracija. Lastnosti: set za odtis rokice in nogice enostavna uporaba končano v nekaj minutah pakiranju je priložen okvir masa, ki se sama strdi in ne vsebuje zdravju škodljivih snovi
  • BabyOno Be Active Flow Ergonomic Training Cup skodelica z ročaji Light Blue 120 ml
    BabyOno Be Active Flow Ergonomic Training Cup, 120 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje BabyOno Be Active Flow Ergonomic Training Cup , katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost idealno za potovanja z ročaji enostavno se čisti ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam priročen in lahek
  • BabyOno Take Care Brush for Bottles and Teats krtača za čiščenje 2 v 1 Grey 1 kos
    BabyOno Take Care Brush for Bottles and Teats, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek BabyOno Take Care Brush for Bottles and Teats hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: pripomoček za pranje stekleničk in cucljev doseže v vse pregibe in ukrivljene dele stekleničk posebej oblikovana krtača za čiščenje steklenic omogoča varno in temeljito čiščenje tudi težko dostopnih mest v steklenički prisesek omogoča stabilno postavitev Navodilo za uporabo: Ne pozabite stekleničke in cuclja vedno očistiti takoj po hranjenju otroka. Po čiščenju cuclja se vedno prepričajte, da ni poškodovan.
  • BabyOno Take Care Hairbrush and Comb II set za otroke od rojstva 1 kos
    BabyOno Take Care Hairbrush and Comb II, 1 kos, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Krtača za lase BabyOno Take Care Hairbrush and Comb II brezhibno razčeše nežne otroške lase. Lastnosti: nežno razčeše lase preprečuje mehanske poškodbe las pri česanju ne nastaja statična elektrika odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: Super Soft 1 Ks 1 Ks
  • BabyOno Take Care Hairbrush and Comb set Gray(za otroke od rojstva)
    BabyOno Take Care Hairbrush and Comb, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Krtača za lase BabyOno Take Care Hairbrush and Comb brezhibno razčeše nežne otroške lase. Lastnosti: nežno razčeše lase pri česanju ne nastaja statična elektrika odličen za darilo set za ugodno ceno izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: Natural Super Soft 1 Ks 1 Ks
  • Miss Nella Rainbowfizz šumeča kopalna kroglica za otroke od 3 let 6 kos
    Miss Nella Rainbowfizz, 6 kos, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Miss Nella Rainbowfizz nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: ustvari rahlo peno dermatološko testirano mehča in gladi igriv otroški motiv vlaži zagotavlja občutek udobja in miru Sestava: brez dišav izdelek je hipoalergen brez barvil ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Disney Minnie Bracelets zapestnica za otroke 3 kos
    Disney Minnie Bracelets, 3 kos, Otroški dodatki za otroke, Izdelek Disney Minnie Bracelets bo odlično dopolnil videz vašega malčka. Razveselite svojega otroka s praktičnim dodatkom z igrivim dizajnom. Lastnosti: priročen dodatek igriv otroški dizajn
  • Babymoov Changing Pad previjalne podloge za enkratno uporabo 10 kos
    Babymoov Changing Pad, 10 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo Babymoov Changing Pad vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem izdelane so iz mehke tkanine in so prijetne na otip idealne predvsem za potovanja primerne tudi za zaščito posteljnine v otroški posteljici da se uporabiti tudi kot igralna podloga ali podloga za v voziček Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo. Umazano podlogo zavrzite.
  • Oral B Baby 0 - 2 years zobna ščetka za otroke 0 - 2 years 1 kos
    Oral B Baby 0 - 2 years, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Oral B Baby 0 - 2 years pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine vesel dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Canpol babies Soft Playbook kontrastna izobraževalna knjiga s piskajočim delom 1 kos
    Canpol babies Soft Playbook, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Canpol babies Soft Playbook vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov vsebuje elemente, ki piskajo otroku zagotavlja zabavo med kopanjem Sestava: plastika
  • Canpol babies Sleepy koala 0-6m duda Blue 2 kos
    Canpol babies Sleepy koala 0-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Sleepy koala 0-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj pakirano v etuiju za steriliziranje obroč dude se sveti v temi Sestava: silikon
  • Canpol babies Sleepy koala 18m+ duda Sleepy koala blue 2 kos
    Canpol babies Sleepy koala 18m+, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Sleepy koala 18m+ bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj pakirano v etuiju za steriliziranje obroč dude se sveti v temi Sestava: silikon
  • invisibobble Disney Princess Moana elastike za lase 2 kos
    invisibobble Disney Princess Moana, 2 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Moana zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko prijazen do las na laseh ne pušča odtisov ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Hipp Babysanft Sensitive olje za obraz za otroke od rojstva 200 ml
    Hipp Babysanft Sensitive, 200 ml, Nega kože za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Hipp Babysanft Sensitive bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in hrani otroško kožo koža je mehka in svilnata preprečuje suho kožo za občutljivo otroško kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte.
  • canpol babies FirstCup nadomestni ustnik FirstCup 1 kos
    canpol babies FirstCup, 1 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko canpol babies FirstCup po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka Sestava: silikon
  • L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner šampon in balzam 2 v1 za otroke 400 ml
    L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner, 400 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon in balzam 2 v 1 L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje mehča lase in poenostavlja njihovo nadaljnje urejanje Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Hipp Babysanft Sensitive zaščitna krema za vsakodnevno nego ritke 75 ml
    Hipp Babysanft Sensitive, 75 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Otroška koža v predelu plenic je še posebej nagnjena k draženju in si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Pripravek Hipp Babysanft Sensitive bo zato pri vsakem previjanju poskrbel za najnežnejšo nego in tako pomagal v boju proti pleničnemu izpuščaju. Takoj pomiri obremenjeno kožo, ji zagotovi vlaženje, ublaži rdečico in odpravi občutke srbenja ali drugega nelagodja. Poleg tega krepi naravno kožno pregrado in ustvarja zaščitno plast na otroški koži, kar zmanjšuje tveganje za nastanek nadaljnjega pleničnega izpuščaja. Lastnosti: obnavlja kožo pri obstoječih vnetjih mehča kožo pomirja razdraženo kožo na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film neguje že nastala kožna vnetja kožo pomirja in vlaži razdraženo kožo Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • Bebble Shampoo & Body Wash Camomile & Linden šampon in gel za umivanje 2v1 za otroke 400 ml
    Bebble Shampoo & Body Wash Camomile & Linden, 400 ml, Otroški šamponi za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Bebble Shampoo & Body Wash Camomile & Linden pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ne draži oči fino umije tudi otroške lase pomirja draženje Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na vlažno kožo ali lase. Nežno vmasirajte in nato splaknite z vodo.
  • Philips Avent Ultra Air 6-18 m duda Whale 1 kos
    Philips Avent Ultra Air 6-18 m, 1 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Philips Avent Ultra Air 6-18 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob zelo dobro se odzračuje nežen cucelj ortodontska oblika pakirano v etuiju za steriliziranje omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • invisibobble Kids Sprunchie Unicorn elastika za lase 1 kos
    invisibobble Kids Sprunchie Unicorn, 1 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Dodatek za lase invisibobble Kids Sprunchie Unicorn zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ima izvirno obliko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • DuKaS Premium Line Solingen 472 otroške škarjice z okroglo konico 9 cm
    DuKaS Premium Line Solingen 472, 9 cm, Škarjice za dojenčke za otroke, Striženje majhnih otroških nohtkov ni nujno zahtevna naloga. Otroške škarjice DuKaS Premium Line Solingen 472 imajo posebej prilagojeno obliko in varnostne elemente, po zaslugi katerih bo vsak strah odveč. Nalogo boste opravili enostavneje in udobneje, kot si lahko zamislite. Lastnosti: zaobljene konice trajna ostrina skrbno striže nohte Navodilo za uporabo: Nataknite škarje na palec in kazalec in uredite nohte v želeno obliko.
  • MAM Baby Bottles Spout & Valve Sports set za otroke 12m+ 1 kos
    MAM Baby Bottles Spout & Valve Sports, 1 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko MAM Baby Bottles Spout & Valve Sports po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom preprečuje razlivanje primeren tudi za potovanja Vsebina seta: Sports nadomestni ustnik 1 kos silikonski nastavek za pitje 1 kos
  • MAM Baby Bottles Extra Soft Cup Spout nadomestni ustnik 4m+ 2 kos
    MAM Baby Bottles Extra Soft Cup Spout, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom primeren tudi za potovanja Sestava: silikon
  • Craze Magic Slime barvna sluz Pink 75 ml
    Craze Magic Slime, 75 ml, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Craze Magic Slime vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip spodbuja razvoj vida in tipa
  • Be a Unicorn Gift Set darilni set (za otroke)
    Be a Unicorn Gift Set, Seti za otroke za otroke, Set parfumov Be a Unicorn Gift Set razveseli vsake otroške oči. Razveselite svoje najmanjše z lepo dišavo v igrivi embalaži z njihovim priljubljenim pravljičnim likom. Lastnosti: razveseli vsakega otroka odličen za darilo set na prvi pogled razveseli z lepim pakiranjem navdih je našla v priljubljenem otroškem liku koža je po uporabi mehka in voljna koži daje hranila Vsebina seta: toaletna voda 50 ml gel za prhanje za otroke 100 ml toaletna torba Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Good Bubble Super Bubbly Bubble Bath pena za kopel za otroke Cloudberry 400 ml
    Good Bubble Super Bubbly Bubble Bath, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Good Bubble Super Bubbly Bubble Bath pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna ne draži oči prijetno diši nežno umije vso umazanijo ustvari rahlo peno nežno neguje otroško kožo enostavno se spira Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Good Bubble Gruffalo Hair and Body Wash emulzija za umivanje in šampon za otroke 250 ml
    Good Bubble Gruffalo Hair and Body Wash, 250 ml, Otroški šamponi za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Good Bubble Gruffalo Hair and Body Wash pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo ne draži oči med kopeljo nahrani nežno otroško kožo fino umije tudi otroške lase lase odišavi z blagim vonjem lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo. Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Good Bubble Gruffalo Bubble Bath pena za kopel za otroke Prickly Pear 400 ml
    Good Bubble Gruffalo Bubble Bath, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Good Bubble Gruffalo Bubble Bath pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna ne draži oči prijetno diši nežno umije vso umazanijo ustvari rahlo peno nežno neguje otroško kožo enostavno se spira Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Chicco Placemat silikonski pogrinjek Blue-green 18m+ 1 kos
    Chicco Placemat, 1 kos, Otroške posode za otroke, Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane nedrseča izvedba Sestava: silikon
  • Chicco Physio Forma Comfort 0-6m duda Boy-Dots 1 kos
    Chicco Physio Forma Comfort 0-6m, 1 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Chicco Physio Forma Comfort 0-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj ortodontska oblika Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • invisibobble Disney Princess Frozen elastike za lase 3 kos
    invisibobble Disney Princess Frozen, 3 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Frozen zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: izdelek je higienski prijazen do las drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Disney Princess Rapunzel elastike za lase 3 kos
    invisibobble Disney Princess Rapunzel, 3 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Rapunzel zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov izpolnjuje najvišje standarde ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Disney Princess Tiana elastike za lase 6 kos
    invisibobble Disney Princess Tiana, 6 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Tiana zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko na laseh ne pušča odtisov drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Disney Princess Ariel elastika za lase 1 kos
    invisibobble Disney Princess Ariel, 1 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Ariel zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko izpolnjuje najvišje standarde Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Bebble Strawberry Shampoo & Shower Gel Watermelon šampon in gel za prhanje 2v1 za otroke 250 ml
    Bebble Strawberry Shampoo & Shower Gel Watermelon, 250 ml, Otroški šamponi za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Bebble Strawberry Shampoo & Shower Gel Watermelon pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje hranila koža je po uporabi mehka in voljna umije tudi lase prijetno diši nežno umije Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na vlažno kožo ali lase. Nežno vmasirajte in nato splaknite z vodo.
  • Nickelodeon Paw Patrol Flashing Toothbrush zobna ščetka za otroke soft 3+ 1 kos
    Nickelodeon Paw Patrol Flashing Toothbrush, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: udobna lega v roki igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Masha & The Bear Magic Bath Bath Bomb šumeča kopalna kroglica za otroke 165 g
    Masha & The Bear Magic Bath Bath Bomb, 165 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Masha & The Bear Magic Bath Bath Bomb vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: ustvarja bogato peno igriv otroški motiv Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Petite&Mars Take&Match Silicone Cutlery pribor Desert Sand 6 m+ 2 kos
    Petite&Mars Take&Match Silicone Cutlery, 2 kos, Otroške posode za otroke
  • Childs Farm OatDerma Baby Bubble Bath peneča kopel in gel za umivanje brez dišav za otroke 250 ml
    Childs Farm OatDerma Baby Bubble Bath, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Najboljši način, da dojenčke in otroke brez protestov spravite v kad, je, da jim kopanje postane zabavno in se ga veselijo. Pripravek Childs Farm OatDerma Baby Bubble Bath ustvari veselo vzdušje pri vsakem kopanju vaših malčkov, poleg tega pa občutljivo otroško kožo naredi popolnoma čisto in odišavljeno. Še preden se zaveste, postane kopanje prijeten ritual, poln otroškega navdušenja. Lastnosti: igriv otroški motiv kožo ščiti pred izsušitvijo ima mehčalne učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži vlaži Sestava: brez dišav dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Water Wipes Water Wipes Baby Wipes otroški nežni vlažni robčki 28 kos
    Water Wipes Water Wipes Baby Wipes, 28 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Water Wipes Water Wipes enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo. Lastnosti: neguje in čisti otroško kožo odstranjuje umazanijo mehča otroško kožo ima mehko površino Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi.
  • Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel gel za prhanje in kopanje za otroke 500 ml
    Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ustvari rahlo peno igriv otroški motiv prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Ecodenta Super + naravna zobna pasta za otroke okus Raspberry 75 ml
    Ecodenta Super +, 75 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Ecodenta Super + popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: krepi zobno sklenino je prijetnega okusa ščiti dlesni pomirja nelagodje pri rasti prvih zobkov Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Bübchen Kids Be a Star šampon in gel za prhanje 2v1 230 ml
    Bübchen Kids Be a Star, 230 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Bübchen Kids Be a Star bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: med kopeljo nahrani nežno otroško kožo koža je po uporabi mehka in voljna umije tudi lase ima vlažilne učinke obnavlja kožo preprečuje suho kožo lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Bübchen Kids Tiger šampon in gel za prhanje 2v1 230 ml
    Bübchen Kids Tiger, 230 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Bübchen Kids Tiger bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: med kopeljo nahrani nežno otroško kožo koža je po uporabi mehka in voljna umije tudi lase ima vlažilne učinke obnavlja kožo preprečuje suho kožo lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Minions Flashing Toothbrush baterijska zobna ščetka za otroke soft 3y+
    Minions Flashing Toothbrush, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Minions Flashing Toothbrush pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: udobna lega v roki igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Avon Naturals Kids Amazing Apple šampon in balzam 2 v1 za otroke z vonjem Amazing Apple 250 ml
    Avon Naturals Kids Amazing Apple, 250 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon in balzam 2 v 1 Avon Naturals Kids Amazing Apple vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje mehča lase in poenostavlja njihovo nadaljnje urejanje lase pušča mehke na dotik Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Lollipopz Magic Bath Powder Foam Maker šumeče kroglice za kopel za otroke Lime, Orange, Strawberry 9x18 g
    Lollipopz Magic Bath Powder Foam Maker, 9x18 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Lollipopz Magic Bath Powder Foam Maker vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Lollipopz Bath Bath Bomb šumeča kopalna kroglica za otroke Raspberry 165 g
    Lollipopz Bath Bath Bomb, 165 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Lollipopz Bath Bath Bomb vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha ustvarja bogato peno igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • MAM Original 6+ months duda White 1 kos
    MAM Original 6+ months, 1 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Original 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki omogoča enostavno pritrditev na priponko omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MAM Night 6+ months duda za noč Blue 1 kos
    MAM Night 6+ months, 1 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Night 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob zelo dobro se odzračuje nežen cucelj obroč dude se sveti v temi omogoča enostavno pritrditev na priponko omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MonPeri Klasik Size XS plenice za enkratno uporabo 2-4 kg 28 kos
    MonPeri Klasik Size XS, 28 kos, Previjalne podloge za otroke, Suh otrok je srečen otrok. Plenice za enkratno uporabo MonPeri Klasik Size XS bodo vašemu otročičku zagotavljale udobje cel dan in vso noč. Njegovo ritko bodo ohranile na suhem, vi pa boste lahko v polni meri in brez skrbi uživali v vseh skupnih trenutkih. Lastnosti: hitro vpijanje za občutek suhosti za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka oblika, prilagojena otroškemu telesu preprečujejo uhajanje tekočine prožni trakovi za zapenjanje material, ki zelo dobro diha ni beljeno s klorom indikator vlažnosti opozarja, da je plenico treba zamenjati Navodilo za uporabo: Navodila za uporabo najdete na embalaži.
  • MonPeri Baby Underpads Size M previjalne podloge za enkratno uporabo 60x60 cm 15 kos
    MonPeri Baby Underpads Size M, 15 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo MonPeri Baby Underpads Size M vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem obenem ščitijo pohištvo pred umazanijo če se podloga ne umaže, jo lahko ponovno uporabite idealne predvsem za potovanja primerne tudi za zaščito posteljnine v otroški posteljici da se uporabiti tudi kot igralna podloga ali podloga za v voziček nepremočljiva plast zagotavlja udobje in čistočo med previjanjem Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo. Umazano podlogo zavrzite.
  • Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids pena za kopel dišave Watermelon Fizz 500 ml
    Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids, 500 ml, Kopanje otrok za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru ustvarja bogato peno preprečuje suho kožo enostavno se spira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids kroglica za kopel dišave Pink Lemonade 150 g
    Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids, 150 g, Kopanje otrok za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: mehča kožo celega telesa ustvarja bogato peno mehča in gladi prijetno diši enostavno se spira Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids mamljiv gel za prhanje dišave Watermelon Fizz 500 ml
    Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids, 500 ml, Kopanje otrok za ženske, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Baylis & Harding Beauticology Let's Be Mermaids bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Brush Baby Go-Kidz baterijska zobna ščetka od 3 let Pink/Blue 1 kos
    Brush Baby Go-Kidz, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby Go-Kidz deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni lajša dostop do zadnje strani zob masira in prekrvavi dlesni preprečuje nastanek zobnega kamna in kariesa vgrajen časomerilec Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Twistshake Anti-Colic White steklenička za dojenčke proti kolikam 180 ml
    Twistshake Anti-Colic White, 180 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Twistshake Anti-Colic White. Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje otroku omogoča mirno in sproščeno pitje silikonski cucelj brez požiranja zraka pomaga preprečevati pojav krčev
  • Twistshake Anti-Colic Pink steklenička za dojenčke proti kolikam 180 ml
    Twistshake Anti-Colic Pink, 180 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Twistshake Anti-Colic Pink. Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje otroku omogoča mirno in sproščeno pitje silikonski cucelj brez požiranja zraka pomaga preprečevati pojav krčev
  • Twistshake Anti-Colic Blue steklenička za dojenčke proti kolikam 180 ml
    Twistshake Anti-Colic Blue, 180 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Twistshake Anti-Colic Blue. Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje otroku omogoča mirno in sproščeno pitje silikonski cucelj brez požiranja zraka pomaga preprečevati pojav krčev
  • Twistshake Training Cup White otroški lonček 230 ml
    Twistshake Training Cup White, 230 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Twistshake Training Cup White, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju z ročaji
  • Kneipp Space Adventure darilni set (za kopel) za otroke
    Kneipp Space Adventure, Seti za otroke za otroke, Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno vesel dizajn za otroke razveseli vsakega fanta Vsebina seta: Astronaut kroglica za kopel 95 g Star Dust sol za kopel 160 g Little Dreamer barvna kopalna sol 40 g Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Agnotis Underpads previjalne podloge za enkratno uporabo 10 kos
    Agnotis Underpads, 10 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo Agnotis Underpads vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem obenem ščitijo pohištvo pred umazanijo izdelane so iz mehke tkanine in so prijetne na otip da se uporabiti tudi kot igralna podloga ali podloga za v voziček Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo. Umazano podlogo zavrzite.
  • Topicrem BABY My 1st Gentle Ultra-Rich Cleansing Bar nežno čistilno milo za dojenčke in otroke 150 g
    Topicrem BABY My 1st Gentle Ultra-Rich Cleansing Bar, 150 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Topicrem BABY My 1st Gentle Ultra-Rich Cleansing Bar bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče ima vlažilne učinke kožo pušča mehko mehča in hrani upošteva naraven pH kože namenjeno otrokom že od rojstva naprej Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Babymoov Silicone Spoon Azur žlička 6 m+ 1 kos
    Babymoov Silicone Spoon Azur, 1 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Babymoov Silicone Spoon Azur je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce primerno za potovanja oblika, ki omogoča enostaven oprijem idealna prva posoda za dojenčka Sestava: silikon
  • Weleda Kids Happy Orange krema za prhanje in šampon za otroke 2 v 1 150 ml
    Weleda Kids Happy Orange, 150 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Weleda Kids Happy Orange hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot je prijazen do otroške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Weleda Kids Cheerful Lime krema za prhanje in šampon za otroke 2 v 1 150 ml
    Weleda Kids Cheerful Lime, 150 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Weleda Kids Cheerful Lime hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot je prijazen do otroške kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Baylis & Harding Beauticology Unicorn tekoče milo za roke dišave Unicorn Candy 500 ml
    Baylis & Harding Beauticology Unicorn, 500 ml, Kopanje otrok za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Baylis & Harding Beauticology Unicorn nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Baylis & Harding Beauticology Unicorn gel za prhanje dišave Strawberry Starburst 500 ml
    Baylis & Harding Beauticology Unicorn, 500 ml, Čiščenje otroške kože za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Beauticology Unicorn. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Babymoov Baby Bottle Brush 2 in 1 krtača za čiščenje 2 v 1 1 kos
    Babymoov Baby Bottle Brush 2 in 1, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek Babymoov Baby Bottle Brush 2 in 1 hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: posebej oblikovana krtača za čiščenje steklenic doseže v vse pregibe in ukrivljene dele stekleničk omogoča varno in temeljito čiščenje tudi težko dostopnih mest v steklenički prisesek omogoča stabilno postavitev majhna krtačka za odstranjevanje ostankov hrane s cuclja kombinacija ščetke za čiščenje stekleničk in ščetke za čiščenje cucljev Navodilo za uporabo: Po čiščenju cuclja se vedno prepričajte, da ni poškodovan. Ne pozabite stekleničke in cuclja vedno očistiti takoj po hranjenju otroka.
  • Jack N’ Jill Silicone otroška zobna ščetka za na prst soft 6 - 18 mesecev 2 kos
    Jack N’ Jill Silicone, 2 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Jack N’ Jill Silicone pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Jack N’ Jill Silicone ščetka za otroke za zobe in dlesni soft 1 kos
    Jack N’ Jill Silicone, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Jack N’ Jill Silicone pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Jack N’ Jill Silicone zobna ščetka za otroke soft 12- 24 months 1 kos
    Jack N’ Jill Silicone, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Jack N’ Jill Silicone pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Brush Baby BabySonic nadomestne glave za zobno ščetko 0-18 months 2 kos
    Brush Baby BabySonic, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko Brush Baby BabySonic vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: zmanjšuje neželeno obarvanost in madeže na zobeh očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob enostavna menjava odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Brush Baby Tutti Frutti otroška zobna pasta od 36. meseca 50 ml
    Brush Baby Tutti Frutti, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Brush Baby Tutti Frutti zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: obnavlja strukturo sklenine preprečuje usedanje zobnega kamna zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe neguje dlesni zagotavlja preventivo pred nastajanjem zobnih oblog, kamna in kariesa Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Canpol babies Multifunctional Underpads previjalne podloge za enkratno uporabo 60x60 cm 10 kos
    Canpol babies Multifunctional Underpads, 10 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo Canpol babies Multifunctional Underpads vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem obenem ščitijo pohištvo pred umazanijo izdelane so iz mehke tkanine in so prijetne na otip če se podloga ne umaže, jo lahko ponovno uporabite idealne predvsem za potovanja primerne tudi za zaščito posteljnine v otroški posteljici da se uporabiti tudi kot igralna podloga ali podloga za v voziček nepremočljiva plast Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo.
  • Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly set za otroke 1 kos
    Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly, 1 kos, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: odličen za darilo razveseli vsakega otroka za enostaven make-up igriv otroški dizajn dermatološko testirano Vsebina seta: kozmetični čopič 1 kos White, Pink, Purple paleta za lica 3x3,5 g Sestava: izdelek je hipoalergen
  • Martinelia Shimmer Wings Tattoo tetovaža za otroke 1 kos
    Martinelia Shimmer Wings Tattoo, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Martinelia Shimmer Wings Tattoo bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: komplet nalepk za tetoviranje za male frajerke in frajerje tetovažo lahko nalepite tudi kot okrasek na telefon ali drug predmet
  • Biorepair Junior Medium/Soft zobna ščetka za otroke 6-12 1 kos
    Biorepair Junior Medium/Soft, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Biorepair Junior Medium/Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Attitude Little Leaves Vanilla & Pear tekoče milo za roke za otroke 295 ml
    Attitude Little Leaves Vanilla & Pear, 295 ml, Kopanje otrok za otroke, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Attitude Little Leaves Vanilla & Pear nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna upošteva naraven pH kože koži zagotavlja svilnato mehkobo nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče ima vlažilne učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Attitude Little Leaves Watermelon & Coco tekoče milo za roke za otroke 295 ml
    Attitude Little Leaves Watermelon & Coco, 295 ml, Kopanje otrok za otroke, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Attitude Little Leaves Watermelon & Coco nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna upošteva naraven pH kože koži zagotavlja svilnato mehkobo nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče ima vlažilne učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • WoodenSpoon Organic Wind & Cold Protection zaščitna krema za obraz in balzam za ustnice 2v1 za otroke 60 ml
    WoodenSpoon Organic Wind & Cold Protection, 60 ml, Balzam za ustnice za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek WoodenSpoon Organic Wind & Cold Protection bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi varuje pred vremenskimi vplivi preprečuje pokanje in draženje zagotavlja zaščito kože na ustnicah globinsko vlaži enostavno se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte. Z nežnimi krožnimi gibi nanašajte na ustnice.
  • Martinelia Let´s be Mermaid Nail Set darilni set (za nohte) za otroke
    Martinelia Let´s be Mermaid Nail Set, Seti za otroke za otroke, Lak za nohte vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: za male frajerke in frajerje barvni lak za nohte vesel dizajn za otroke Vsebina seta: lak za nohte pilica za nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja. Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Mad Beauty Frozen šumeča kopalna kroglica 150 g
    Mad Beauty Frozen, 150 g, Kopanje otrok za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mad Beauty Frozen vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: pomirja telo in duha zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant plišasta igrača 1 kos
    BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti igrača je primerna za ljubkovanje lahka in praktična, idealna za potovanja
  • Garnier Botanic Therapy Disney Kids šampon in balzam 2 v1 za lažje česanje las za otroke 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Disney Kids, 400 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon Garnier Botanic Therapy Disney Kids temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled omogoča razčesavanje nežnih las ne draži oči Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite. Pazite, da izdelek ne pride v oči. V primeru stika temeljito splaknite z vodo.
  • T-TOMI Eseco My First Bunny Owl Princess ninica 1 kos
    T-TOMI Eseco My First Bunny Owl Princess, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica T-TOMI Eseco My First Bunny Owl Princess je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: pralno v pralnem stroju otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti zaradi praktične oblike igračka omogoča enostaven oprijem prijeten partner za stiskanje in uspavanje v otroku vzbudi občutek, da drži nekaj svojega in znanega primerno za otroke vse od rojstva lahka in praktična, idealna za potovanja
  • T-TOMI Eseco My First Bunny Swan Lake ninica 1 kos
    T-TOMI Eseco My First Bunny Swan Lake, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica T-TOMI Eseco My First Bunny Swan Lake je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: pralno v pralnem stroju otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti zaradi praktične oblike igračka omogoča enostaven oprijem prijeten partner za stiskanje in uspavanje v otroku vzbudi občutek, da drži nekaj svojega in znanega primerno za otroke vse od rojstva lahka in praktična, idealna za potovanja
  • T-TOMI Eseco My First Bunny Feathers ninica 1 kos
    T-TOMI Eseco My First Bunny Feathers, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica T-TOMI Eseco My First Bunny Feathers je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: pralno v pralnem stroju otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti zaradi praktične oblike igračka omogoča enostaven oprijem prijeten partner za stiskanje in uspavanje v otroku vzbudi občutek, da drži nekaj svojega in znanega primerno za otroke vse od rojstva lahka in praktična, idealna za potovanja
  • Marvel Avengers Liquid Soap tekoče milo za roke za otroke Calendula and Chamomile extracts 250 ml
    Marvel Avengers Liquid Soap, 250 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Marvel Avengers Liquid Soap nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh