Največja modna platforma v Sloveniji

Guess online nakup oblačila in obutev za otroke roze barve

266
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška jakna Guess
    - Prešiti model.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Model s kapuco.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v ramenih: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška srajca Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Obseg ovratnika: 31 cm.- Dolžina rokava: 47,5 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Imitacija žepov spredaj.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva, K4YQ10 KA6R3
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z bleščicami.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška obleka iz volnene mešanice Guess roza barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogel, rebrast izrez.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 43 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva, K4YI10 K6YW4
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva, S4YG05 K6YW4
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva, A4YK04 KA6R3
    - Spodnjice, priložene modelu.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.
  • Kratka majica za dojenčka Guess roza barva, A4YI01 K6YW4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva, K4YG00 KA6R4
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva, K4YK09 KB8R0
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolgi, napihnjeni rokavi.- Model z aplikacijo iz bleščic.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva, A4YG02 KA6R4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogel, rebrast izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.
  • Majica z dolgimi rokavi za dojenčka Guess roza barva, A4YI02 K6YW4
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokava: 26 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva, K4YQ11 KA6R4
    - Elastični trak v pasu.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva, J4YK07 KA6R3
    - Rob s patentom.- Žep spredaj.- Model s kapuco.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva, s kapuco, K4YQ00 KA6R4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva, K4YQ03 KA6R3
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroške kratke hlače Guess roza barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Okrasni vstavki.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Nenastavljive naramnice.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 37,5 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Podložen model.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroški bombažni romper Guess
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaponkami omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess roza barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastičen pas z vrvico.- Razširjena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva, K4YI07 K6YW4
    - Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroški komplet Guess roza barva, J4YG00 K6YW4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Vsebuje reciklirano plastiko.- Ohlapen zgornji del in širok spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Širok, elastičen trak v pasu.- Vgrajene raztegljive kratke hlače zagotavljajo dodatno pokritost za dodatno udobje.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina krila: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 167 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanek, elastični material.- Oprijeta hlačnica.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s potiskom.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasnimi volančki.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model z bleščicami.- Model s potiskom.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z neodstranljivimi, nastavljivimi naramnicami.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Spodnjice, priložene modelu.- Okrogli izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva, s kapuco, K4YQ04 KA6R4
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi, nabrani rokavi.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 50 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška biker jakna Guess roza barva, K4YL01 WAEI0
    - Snemljiva kapuca.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Z žepi.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 113-118 cm.
  • Otroška bombažna srajca Guess roza barva
    - Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški top Guess roza barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jakna Guess roza barva, K4YL05 WGBH0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina rokava: 26 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Jakna za dojenčka Guess roza barva, A4YL00 WCFM0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Z žepi.- Prešiti deli.
  • Peresnica Guess roza barva, H4YZ16 WFMR0
    - Zapenjanje na zadrgo.- Dimenzije: 7 x 9 x 21 cm.
  • Otroška dolga majica Guess roza barva, K4YI11 K6YW4
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva, K4YI14 KBZP4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva, J4YI14 K8HM4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nabran kroj.- Spodnjice, priložene modelu.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model z bleščicami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški nahrbtnik Guess roza barva, J4YZ34 WGCG0
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Stranski žepi za plastenke.- Brez notranjih žepov.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljivi trakovi omogočajo individualno prilagajanje dolžine uporabniku.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Globina: 13 cm.- Višina: 38 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Guess roza barva, H3GZ01 WO08O
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroški pulover Guess roza barva, K4YQ07 KA6V4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Okrasni vstavki.
  • Otroška jakna Guess roza barva, K4YL04 WF730
    - Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 42 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih:- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroški nahrbtnik Guess roza barva, H4YZ15 WFMR0
    - Enokomorni model.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Notranji žep z zadrgo.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Globina: 15 cm.- Višina: 39 cm.- Širina na osnovi: 30,5 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 24 cm.- Višina pasu: 16,5 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroško krilo Guess roza barva
    - Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažni komplet Guess roza barva, H4YW00 KA6W4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.
  • Otroške nogavice Guess roza barva, H4YZ14 ZZ00I
    - Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Otroške nogavice Guess roza barva, H4YZ12 ZZ00I
    - Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasnimi volančki.- Model z bleščicami.- Model z nalepko.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96/104 cm.
  • Otroški bombažni komplet Guess roza barva, H4YW02 KA6W4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva, K73I56 K8HM0
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva, K4YI15 K6YW4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni robovi.- Dolžina: 40,5 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške farmerke iz jeansa Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na gumbe.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Spodnjice, priložene modelu.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična tkanina.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva, J3YB00 KBSV0
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Tanek material.- Širina v pasu: 29,5 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J4YB03 WFUL0
    - Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva, K4YG03 KA6R4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Visok pas z elastičnim trakom.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva, J2BK35 FL03S
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Spuščena ramenska linija.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva, J4YI21 K6YW4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva, K4YK01 Z3GW0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model z aplikacijo iz bleščic.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/89 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Na sprednji strani je praktičen kenguru žep z zadrgo.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške bombažne hlačke Guess
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Nenastavljive naramnice.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška pižama Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu.- Vključena vreča.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi volančki.- Imitacija žepa.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok, elastičen trak v pasu.- Povišan pas.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess roza barva, H4YT01 WCFM0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Širina v ramenih: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški pas Guess roza barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 73 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 57 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 1,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: ONE.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Pod obleko so pritrjene zaponke za tesnejše prileganje.- Klasičen okrogel izrez.- Zapiranje na zaskok na hrbtni strani.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Otroška jakna Guess roza barva, H4BT03 WCFM0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s kapuco.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 113-118 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Guess roza barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Model z okrasnimi volančki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Pajac za dojenčka Guess S4YG07 KC870
    - Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Klasičen okrogel izrez.- Oprijet kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroški komplet Guess roza barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Model z bleščicami.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Dolžina krila: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška bombažna majica Guess roza barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Spodnjice, priložene modelu.- Nabran kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški top Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z aplikacijo iz dvostranskih cekinov.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 38 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški pulover Guess roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jakna Guess roza barva, H4BJ10 WCFM0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti model.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess roza barva, H4YJ03 WCFM0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti model.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška trenirka Guess roza barva, K4YG05 KA6V3
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 24 cm.- Višina pasu: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 7 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Pod obleko so pritrjene zaponke za tesnejše prileganje.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška jopica Guess roza barva, K4YR01 Z3FU0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z okrasno nalepko.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Spodnjice, priložene modelu.- Dolžina rokava: 24 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62-68 cm.
  • Bombažna obleka Guess roza barva, K4YK16 KA6V4
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z aplikacijo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess roza barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 38,5 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.

Nazadnje videno

Roza ali rožnata barva je občutljiva barva, ki predstavlja romantiko, ženskost, mladost, sladkost in mehkobo, nežnost in prvlačnost. Roza barvo, razen oblačil in obutve, pogosto povezujemo s cvetjem, deklicami in dojenčki. Roza je, skupaj z rdečo barvo, tudi barva ljubezni in nakonjenosti drugim. Roza komunicira tudi zaigranost, strast, toploto in romanco. Roza odtenke pogosto najdemo tudi na koralah, rožah, sladkorni peni in sladkarijami.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh