Največja modna platforma v Sloveniji

Levi'S online nakup oblačila in obutev za otroke modre barve

159
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kratke hlače iz jeansa Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroški pulover Levi's LVB HEADLINE INDIGO HOODIE s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.
  • Otroška jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Prešiti deli.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Levi's LVB SKINNY DOBBY SHORT
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's 726
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Flare kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroška kratka majica Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroški pulover Levi's COLLEGIATE LS COLLAR TOP 4EL070
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Otroške kavbojke Levi's 511 SLIM JEANS 9EL202
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kavbojke Levi's 710 SUPER SKINNY 4EL190
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kavbojke Levi's 511 SLIM JEANS 8EL202
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Jakna za dojenčka Levi's SHERPA LINED PUFFER JKT 6EL257
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's MIX MEDIA THIGH LENGTH PUF 3EL267
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Z žepi.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Prešiti model.
  • Otroške kratke hlače Levi's turkizna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVB CRITTER STACKED LOGO TEE S
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Model s potiskom.
  • Otroška jakna Levi's MIX MEDIA THIGH LENGTH PUF 4EL267
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi spredaj.- Snemljiva kapuca.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.- Elastična, široka plošča v pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's 720 HIGH RISE SUPER SKINNY 4EL191
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.
  • Trenirka za dojenčka Levi's VARSITY KNIT JOGGE mornarsko modra barva, 6EL310
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Trenirka za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Žep spredaj.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške bombažne hlače Levi's TWILL '94 BAGGY WIDE LEG turkizna barva, 4EL019
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Visok pas.- Cargo žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroška jeans srajca Levi's L/S WESTERN DENIM SHIRT 4EL063
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Otroške bombažne hlače Levi's TWILL '94 BAGGY WIDE LEG turkizna barva, 3EL019
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Cargo žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY CARGO 3EK991
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj baggy.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva cargo žepa.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY WIDE LEG RELEASE 4EL582
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj Baggy Wide Leg.- Visok pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Kavbojke za dojenčka Levi's 726 FLARE JEAN 1EK988
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Jeans obleka za dojenčka Levi's OUT WEST DENIM DRESS turkizna barva, 1EK979
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi na prsih.
  • Otroške kavbojke Levi's 511 SLIM NON PERFORMANCE 8EK278
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Kroj slim.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY CARGO 4EK991
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dva cargo žepa.- Z žepi.- Kroj baggy.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Srajca Levi's L/S WESTERN DENIM SHIRT 3EL063
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Žep spredaj.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Otroške kavbojke Levi's REGULAR TAPER CARGO PANT 6EL330
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem z zadrgo in kaveljčkom ter očesom.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 25 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 14,5 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 cm.
  • Levis Jeans skinny 721 HIGH RISE SUPER SKINNY
    Levis Jeans skinny 721 HIGH RISE SUPER SKINNY Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Levis Kratke obleke LVG OUT WEST DENIM DRESS
    Levis Kratke obleke LVG OUT WEST DENIM DRESS Modra Na voljo za dekliško velikost. 3 mesecev,6 mesecev,9 mesecev,12 mesecev,18 mesecev,24 mesecev,36 mesecev. Deklice > Oblačila > Kratke obleke
  • Otroške kavbojke Levi's 511
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Levi's 512
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim taper.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 720 HIGH RISE SUPER SKINNY 3EL191
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Kavbojke za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Levis Jeans skinny 710 SUPER SKINNY
    Levis Jeans skinny 710 SUPER SKINNY Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna kratka majica Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Levi's 710 SUPER SKINNY 3EL190
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Kroj super skinny.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj Loose Taper.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroški piščančki Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Izoliran model.- Model z vezalkami.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover za dojenčka Levi's CRITTER HIKING ICONS TEE mornarsko modra barva, 6EL434
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Hlače na naramnice za dojenčke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroški pulover Levi's s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Komplet za dojenčka Levi's MOUNTAIN CREW & PANT SET 6EL312
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Zapiranje na zaskok na hrbtni strani.- Model s potiskom.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.
  • Otroška bombažna kratka majica Levi's WILDFLOWERS BATWING TEE turkizna barva, 4EL036
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka Levi's FULL ZIP HIKING TEE & PANT mornarsko modra barva, 6EL340
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Elastični material.
  • Levis Jeans straight LVB 551Z AUTHENTIC STRGHT JEAN
    Levis Jeans straight LVB 551Z AUTHENTIC STRGHT JEAN Modra Na voljo za deško velikost. 2 let,3 let,4 let,5 let,6 let,8 let. Dečki > Oblačila > Jeans straight
  • Otroške kavbojke Levi's 511 SLIM NON PERFORMANCE 9EK278
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroški pulover Levi's turkizna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški spodnji del trenirke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj jogger.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Kombinezon za dojenčka Levi's BEAR SHERPA COVERALL mornarsko modra barva, 6EL511
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Nesnemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroške kavbojke Levi's 502 REG TAPER ECO WARM JEA 9EL201
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Levis Jeans straight LVB STAT LOOSE TAPER JEANS
    Levis Jeans straight LVB STAT LOOSE TAPER JEANS Modra Na voljo za deško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Dečki > Oblačila > Jeans straight
  • Levis Jeans straight LVB STAY LOOSE TAPER JEANS
    Levis Jeans straight LVB STAY LOOSE TAPER JEANS Modra Na voljo za deško velikost. 2 let,3 let,4 let,5 let,6 let,8 let. Dečki > Oblačila > Jeans straight
  • Kavbojke za dojenčka Levi's mornarsko modra barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj skinny.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Okrasni detajl.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.

Nazadnje videno

Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh