Največja modna platforma v Sloveniji

Obutev za otroke velikosti 40

885
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške superge New Balance GC2002FC roza barva
    - Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači Patrizia Pepe bež barva
    - Model z elastičnim vložkom.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance 480 bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37,5.
  • Otroške superge New Balance GS327FM bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Jack Wolfskin VILI SANDAL K oranžna barva
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla kapica.- Model z vezalkami.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge adidas FortaRun 2.0 EL K roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Timberland Nizke superge Seneca Bay Leather Oxford
    Timberland Nizke superge Seneca Bay Leather Oxford Črna Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40. Vrhunsko polnozrnato usnje Better Leather iz usnjarne s srebrno oceno za ravnanje z vodo, energijo in odpadki Podloga iz tkanine ReBOTL™, izdelana iz vsaj 50 % recikliranih plastenk Odstranljiva podloga Does it Fit? za dobro prileganje čevlju Podloga OrthoLite® zagotavlja blaženje in podporo Oprijemljiv podplat EVA za lahkotno podporo Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge New Balance GSB480FT bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Tommy Hilfiger Nizke superge PAULENE
    Tommy Hilfiger Nizke superge PAULENE Bela Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,41,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 K siva barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Oblazinjena peta z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 K siva barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Tommy Hilfiger Nizke superge BEVERLY
    Tommy Hilfiger Nizke superge BEVERLY Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški sandali Primigi vijolična barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Sock - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Usnjen vložek.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Zapenjanje z ježkom.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Primigi srebrna barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji Kappa oranžna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Otroške superge Converse srebrna barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 MID K črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Copati United Colors of Benetton siva barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bež barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Converse A07358C roza barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Polo Ralph Lauren Nizke superge THERON V
    Polo Ralph Lauren Nizke superge THERON V Bela Na voljo za deško velikost. 36,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški usnjeni sandali Primigi zlata barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji adidas Originals Zx 700
    - Utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • CONVERSE Superge črna / bela
    Dizajn: Okrepljena peta, Zavihek na peti, Dekorativna zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Tip pete: Polna peta; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kanvas, Oznaka našitek/oznaka zastava, Perforacija, Stabilen grip, Kovinska luknjica; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • Otroške japonke United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Vzorčast material.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Reima Bouncing
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz umetne mase TPR za vzdržljivost in stabilnost na spolzkih ali mokrih površinah.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.
  • CONVERSE Superge 'STAR PLAYER 76' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 K bela barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Teniske Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • CONVERSE Superge 'STAR PLAYER 76 FOUNDATIONAL' mornarska / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kanvas, Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 IH7891
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas KAPTIR FLOW vijolična barva, IH9905
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas KAPTIR FLOW siva barva, ID1452
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 MID bela barva, IH7894
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Polo Ralph Lauren črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge adidas Breaknet 2.0 bela barva, IH2380
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Acebo's Visoke superge MILLIE
    Acebo's Visoke superge MILLIE Črna Na voljo za dekliško velikost. 37,40. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Superge Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Polo Ralph Lauren Nizke superge POLO COURT II
    Polo Ralph Lauren Nizke superge POLO COURT II Bela Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2.0 bela barva, IH4886
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • PUMA Easy Rider Mesh Sneakers Unisex, Calming Green/Frosted Ivory
    The PUMA Easy Rider was born in the late '70s, when running made its move from the track to the streets. Today it's back with its classic slim profile and vintage vibes intact. This version, featuring a mesh base and suede leather overlays, adds retro-style to your everyday looks. FEATURES & BENEFITS PUMA's leather products support responsible manufacturing via the Leather Working Group. www.leatherworkinggroup.com Textile and leather upper Suede details including toe cap, quarter, heel overlays and eyestay Breathable synthetic collar Synthetic sockliner EVA midsole Rubber outsole. Visit our page to learn more about our calming green PUMA Easy Rider Mesh Sneakers Unisex, Calming Green/Frosted Ivory for men and women. Kids Unisex > Shoes > Sneakers
  • TIMBERLAND Odprti čevlji 'Perkins' modra / temno siva / zelena
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje na ježka, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat, Proti zdrsavanju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške teniske Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Okrogla, gumirana kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • PUMA x Coperni 90Sqr Shoes Unisex
    Based in Paris, luxury brand Coperni is known for their elevated minimalistic designs with a focus on tech and innovation. Today, the new PUMA x COPERNI collection pushes the boundaries of sportswear and fashion. Inspired by this summer’s sporting events, these unique pieces bring a modern perspective to fashion-tech with athletic touches rooted in PUMA’s sport heritage. The visionary PUMA x COPERNI 90SQR is a hybrid creation, engineered to the specifications of a performance football boot. The radical design, defined by its structural look, is a tactile symphony of textiles and details, with Coperni branding on the heels and co-branding on the lace tips. Upper: textile with PU coating and knitted sock Lining: Synthetic Sockliner: Synthetic Midsole: TPU Outsole: TPU and rubber Coperni and PUMA branding details. Visit our page to learn more about our black PUMA x Coperni 90Sqr Shoes Unisex for men and women. Kids Unisex > Shoes > Sneakers
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bež barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • PUMA Accelerate Nitro™Sqd W+ Indoor Shoes Women
    On court speed is king. The Accelerate NITRO™ SQD W+ will take your performance to the next level. It's specifically designed for the fast on court players in Handball, Floorball, Volleyball, Netball. FEATURES & BENEFITS PWRTAPE: Targeted upper reinforcement for support and durability NITRO™ SQD: The innovative NITRO™ SQD midsole combines best-in-class cushioning and rebound with all-around support – ideal for fast movements and an explosive take-off The upper of this shoe is made with at least 30% recycled materials Textile upper OrthoLite® X35 Hybrid™ technology sockliner provides optimal rebound and cushioning in high-impact sports Additional synthetic cage for stability and quick changes of direction 3D moulded heel provides superb lockdown for extreme acceleration NITRO™ SQD midsole PUMAGRIP outsole: Durable performance rubber compound designed for all-surface traction W+ fit: This shoe is made for the female player, with measurements specifically engineered for the female foot. Visit our page to learn more about our white PUMA Accelerate Nitro™Sqd W+ Indoor Shoes Women. Womens > Shoes > Sneakers
  • NIKE Športni čevelj 'REVOLUTION 7 GS' črna / bela
    Dizajn: Vezalke; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Podrobnosti: Okrepljena peta
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 MID K bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas COURTBLOCK bela barva, ID6501
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 5 IE8584
    - Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • CONVERSE Superge 'PRO BLAZE' bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • CONVERSE Superge 'STAR PLAYER 76 HOME TEAM' svetlo modra / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške teniske Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Asics Tenis GEL-DEDICATE 8 GS
    Asics Tenis GEL-DEDICATE 8 GS Bela Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,35. Dečki > Čevlji > Tenis
  • Otroške superge Kappa roza barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Gumijast podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški čevlji adidas Tensaur Run roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilen vložek.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Jack Wolfskin ZULU roza barva
    - Vmesni podplat iz lahke, prožne pene EVA, izdelane iz plastike, zagotavlja optimalno blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Vzorčast material.
  • Otroške superge adidas VS PACE 2.0 siva barva, JH6674
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Pablosky Balerinke 334020
    Pablosky Balerinke 334020 Modra Na voljo za dekliško velikost. 28,31,32. Naravno usnje prvovrstne kvalitete, ki zagotavlja pravilno potenje stopal. Obutev je izdelana v Španiji in odobrena s strani izkušenih pediatrov španskega ortopedskega združenja SEBIOR. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Otroške superge adidas SWIFT RUN23 J črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE rumena barva, IF9803
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Breaknet 2.0 bela barva, HP8959
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 roza barva, IE6444
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL siva barva, ID9130
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT BOLD siva barva, IH8033
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 BOLD bela barva, IG6973
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas Breaknet 2.0 bela barva, IE3788
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX AGRAVIC FLOW CF K rumena barva
    - Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN bela barva, IH2233
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge Primigi mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume Michelin® zagotavlja odličen oprijem in visoko odpornost proti obrabi.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals OZWEEGO bež barva, IG9016
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Plast blažilne pene Adiprene+ na ključnih območjih zagotavlja boljši odboj med aktivnostjo in pomaga preprečevati poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3. K
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv udoben vložek.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL mornarsko modra barva, ID9128
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške superge adidas PARK ST bež barva, IE6413
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX AGRAVIC BOA črna barva
    - Material RAIN.RDY je neprepusten za vlago in hkrati zelo zračen.- Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem Boa® Fit je sistem vezi, ki zagotavlja popolno prileganje stopalu in zagotavlja njegovo stabilnost.- Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali New Balance SYA750C3 roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32,5.
  • PUMA Suede Xl Skate Sneakers Unisex, Warm White/Vapor Grey
    This fresh take on the classic Suede draws inspiration from PUMA’s heritage within breakdancing and its influence on modern streetwear. The Suede XL retains the Suede’s iconic DNA, but gives it a twist with an exaggerated padded collar and tongue, plus a chunkier sole. This execution takes on a skater aesthetic and features a suede base and textile Formstrip along with decorative stitching found all over the shoe. FEATURES & BENEFITS The upper of the shoes is made with at least 20% recycled materials and the bottom is made with at least 10% recycled materials PUMA’s leather products support responsible manufacturing via the Leather Working Group.www.leatherworkinggroup.com Suede upper Textile overlays Decorative spot stitching Mesh lining Mesh sockliner Rubber midsole Rubber outsole Lining: 100% Textile; Outsole: 100% Rubber; Upper: 98.43% Cow Leather, 1.57% Textile; Sockliner: 100% Textile. Visit our page to learn more about our warm white PUMA Suede Xl Skate Sneakers Unisex, Warm White/Vapor Grey for men and women. Kids Unisex > Shoes > Sneakers
  • PUMA Velophasis Always On Sneakers, White/Silver
    Velophasis takes inspiration from 2000s style and combines it with PUMA’s heritage performance running range to create a sneaker that's new and authentic. This version of the hybrid sneaker features a mesh base with synthetic overlays and a translucent-moulded TPU piece. FEATURES & BENEFITS The upper of the shoes is made with at least 20% recycled materials and the bottom is made with at least 10% recycled materials. Vegan certified product Open mesh base upper with synthetic overlays with printed and debossed lines Translucent moulded TPU piece Open mesh tongue with PUMA branding Synthetic heel overlay Mesh heel cut out with TPU cage EVA midsole Rubber outsole. Visit our page to learn more about our white PUMA Velophasis Always On Sneakers, White/Silver for men and women. Kids Unisex > Shoes > Sneakers
  • PUMA Velophasis 002 Asym Sneakers, Alpine Snow/Zen Blue
    The Velophasis was created by blended references from a similar design aesthetic to create something new and authentic. Its silhouette is a 2000s hybrid loosely inspired by PUMA’s heritage performance running range. The Velophasis 002 comes with a new upper design that takes inspiration from another, early 2000s style and comes with several asymmetric details. The Velophasis 002 Asym comes with color blockings that highlight the asymmetric character of the upper design. Textile upper Suede and hairy suede overlays Terry lining Textile sockliner CMEVA midsole Rubber outsole. Visit our page to learn more about our alpine snow PUMA Velophasis 002 Asym Sneakers, Alpine Snow/Zen Blue for men and women. Kids Unisex > Shoes > Sneakers
  • PUMA Suede Xl Plush Sneakers, White/Frosted Ivory
    This fresh take on the classic Suede draws inspiration from PUMA’s heritage within breakdancing and its influence on modern streetwear. The Suede XL retains the Suede’s iconic DNA but gives it a twist with an exaggerated padded collar and tongue, plus a chunkier sole. This version features a fluffy textile upper that together with a textile logo hangtag to create a unique style. Fluffy textile upper Hairy suede overlays and Formstrip Thick laces Synthetic lining Synthetic sockliner Rubber midsole Rubber outsole. Visit our page to learn more about our white PUMA Suede Xl Plush Sneakers, White/Frosted Ivory for men and women. Kids Unisex > Shoes > Sneakers
  • Otroške superge adidas GRAND COURT MID bela barva, IE3862
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas STAR WARS Grand Court 2.0 bela barva, IH8034
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 mornarsko modra barva, IF1725
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance GS327CNW
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL EL vijolična barva, ID9143
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL vijolična barva, ID9129
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške teniske adidas Originals CAMPUS VULC siva barva, IH8039
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 bela barva, IE6224
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.5.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2.0 roza barva, IE3844
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38 2/3.

Nazadnje videno

Obutev za otroke - Pri obutvi je najpomembnejše, da je udobna za nošenje, da nas nikjer ne stiska in da ne utruja noge. Obutev je lahko izdelana iz različnih materialov kot je pravo usnje in umetno usnje, gume in raznih tkanin. Za osebe, ki imajo problem s stopali ali hrbtenico, je posebej dizajnirana anatomska obutev. Usnjena obutev je nekoliko dražja, toda zato je bolj vzdržljiva in najpogosteje udobna za nošenje. Če dobro vložite v dobre usnjene čevlje ali škornje, lahko zares dolgo trajajo in vlaganje je še kako uspešno. Obstajajo tudi cenejše izbire, ki prav tako zadovoljujejo s kvaliteto. Cenejša obutev od umetnega usnja lahko prav tako dolgo traja, če je dobro izdelana in se ohranja na pravi način. Obstajajo različni modeli čevljev za različne nemene. Za športne dejavnosti imamo superge in obutev za planinarjenje. Za poslovne in svečane prilike poznamo elegantnejše čevlje, najpogosteje izdelane iz usnja. Ženske in dekleta imajo rade čevlje z visoko peto in salonarje, ker lepo podaljšajo nogo in prihajajo v širokem razponu prelepih barv in dizajnov. Za poletje potrebujemo japonke, natikače in sandale, ki so lahko narejene iz različnih materialov kot je guma, vrvica in pletivo. Pozimi najpogosteje nosimo škornje in gležnjarje. Zadnjih nekoliko let so pri ženskah posebej popularni visoki škornji, ki segajo iznad kolen. Lahko so ravni ali s peto. Posebna kategorija so različna vrsta copatov za nošenje doma. Pri teh je pomembno, da so topli in udobni. Če iščete delovne čevlje , kot so cokle, salonarji in usnjeni čevlji, najpomembneje je paziti, da dobro odgovarjajo vaši nogi. Naj bi omogočali ugodno daljše nošenje brez bolečin in žuljev.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh