Največja modna platforma v Sloveniji

Obutev za otroke velikosti 40

885
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • adidas Visoke superge HOOPS MID 3.0 K
    adidas Visoke superge HOOPS MID 3.0 K Bela Na voljo za deško velikost. 36,38,40,28,29,30,31,32,33,34,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,35 1/2,33 1/2,31 1/2,30 1/2,28 1/2. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Timberland Nizke superge KILLINGTON TREKKER
    Timberland Nizke superge KILLINGTON TREKKER Kostanjeva Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40. Zgornji del iz usnja iz nubuka in tkanina ReBOTL™ z vsaj 50% reciklirane plastike | Podloga iz trajnostne tkanine ReBOTL™, ki vsebuje vsaj 50% reciklirane plastike | Odstranljiva podloga Does it Fit? » za dosledno prileganje | Lahka, zračna podloga OrthoLite® z oblazinjenjem | Vmesni podplat iz stisnjene pene iz mešanice EVA za izboljšano blaženje | Zapenjanje z elastično vezalko | Zunanji podplat iz zarezane gume Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Asics Nizke superge VENTURE 6 GS
    Asics Nizke superge VENTURE 6 GS Bela Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,35 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Nizke superge PAULENE
    Tommy Hilfiger Nizke superge PAULENE Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Nizke superge HERMAN
    Tommy Hilfiger Nizke superge HERMAN Bela Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,41,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Nizke superge NATHAN
    Tommy Hilfiger Nizke superge NATHAN Bela Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,41,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Visoke superge BEVERLY
    Tommy Hilfiger Visoke superge BEVERLY Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • adidas Visoke superge MARVEL SPIDEY Racer K
    adidas Visoke superge MARVEL SPIDEY Racer K Črna Na voljo za deško velikost. 36,38,40,30,31,32,33,34,35,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,35 1/2,33 1/2,31 1/2,30 1/2. Delno narejeno iz recikliranih produktov Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Otroške superge SAM73
    Otroške superge SAM73.<br /><br />Material: blago, sintetika
  • GBB Sandali & Odprti čevlji BANGKOK
    GBB Sandali & Odprti čevlji BANGKOK Oranžna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,40,35. -Zagotovljeno udobje-Dve zaponki za boljšo prilagoitev obutve stopalu.-Podloga iz usnja za blažitev učinkov potenja-Naravni, zračni in priožni materiali-Nasvet GBB: Nove čevlje prve dni nosite s parom nogavic – usnje bo potrebovalo nekaj časa, da se zmehča. -Izdelek narejen v skladu z listino INNOSHOE, ki zagotavlja, da izdelki izpolnjujejo najvišje standarde varnosti.-Izdelek odobren s strani Nacionalnega otropedskega inštituta v Franciji (INP). INP in GBB sodelujeTa pri zasnovi obutve za najmlajše v skladu s priporočili INP. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Tommy Hilfiger otroški čevlji
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Kappa vijolična barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Rahlo utrjena peta.- Nazobčen podplat.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 K bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Reima črna barva
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Rahlo utrjena peta.- Model z vezalkami.
  • Superge adidas Originals HOOPS MID 3. K bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3. K bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas RapidaSport EL K roza barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge HUGO črna barva
    - Okrogla kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroške superge adidas ULTRABOUNCE J bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas X_PLRPHASE J črna barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas X_PLRPHASE J bela barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Model z debelim podplatom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 K črna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas UBOUNCE DNA J bela barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge New Balance GC574MSC siva barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • adidas Nizke superge FortaRun 2.0 K
    adidas Nizke superge FortaRun 2.0 K Vijolična Na voljo za dekliško velikost. 36,38,40,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3. Zgornji del vsebuje vsaj 50% recikliranih materialov podplat iz gume, ki ne pušča sledi. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 C
    adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 C Črna Na voljo za deško velikost. 36,38,40,28,29,30,31,32,33,34,35,36 2/3,39 1/3,33 1/2,31 1/2,30 1/2. Ta izdelek je zasnovan s Primegreen, serijo visoko zmogljivih recikliranih materialov. Zgornji del je izdelan iz 50 % recikliranih materialov po standardu GRS. Brez deviškega poliestra. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Asics Nizke superge QUANTUM LYTE GS
    Asics Nizke superge QUANTUM LYTE GS Črna Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,35 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški nizki škornji Tommy Hilfiger bela barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi srebrna barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Salewa Trekking čevlji Ws Mtn Trainer Lite Mid Gtx GORE-TEX 61360-3989 Mornarsko modra
    Salewa Trekking čevlji Ws Mtn Trainer Lite Mid Gtx GORE-TEX 61360-3989 Mornarsko modra
  • Otroške superge iz semiša Primigi zelena barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Usnjen vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2.0 EL K bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL K črna barva
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Kappa roza barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške usnjene superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reima roza barva
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Rahlo utrjena peta.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3. EL K roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Nazobčen podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 K bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 K črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 C mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Pepe Jeans bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge adidas Performance SUPERNOVA 3 J bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Uporaba rešitev Boost in Bounce v vmesnem podplatu zagotavlja visoko raven blaženja udarcev med gibanjem po neravnih površinah. Ta kombinacija tehnologij omogoča vračanje energije, vložene v gibanje, kar pomaga podpirati mišice med dolgotrajno dejavnostjo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3.0 EL K siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko stopnjo blaženja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 C roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 MID K roza barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 CF K
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL EL K roza barva
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 K bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance GSB550BK bež barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL EL K
    - Rešitev Lightmotion za izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Primigi rjava barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Primigi črna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance GC2002FA bež barva
    - Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • SUPERFIT Škornji 'ROCKET' grafit / črna
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat
  • CONVERSE Superge 'CHUCK TAYLOR ALL STAR MALDEN' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Pokrivalo za prste na nogah, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kanvas, Kontrastni šivi, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE K
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star EVA Lift Foundation Hi
    Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star EVA Lift Foundation Hi Črna Na voljo za deško velikost. 36,37,40,37 1/2. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • PUMA Evospeed Throw 10 Track And Field Shoes
    Throw further than you’ve ever thrown before in these elite evoSPEED Throw 10 track spikes. Specially designed for rotational and slide techniques, this all-round throwing shoe contains a dynamic rubber outsole with a pivot point underneath the forefoot for ease of rmovement. The upper midfoot strap locks the foot securely and allows for a more personalized fit. To top it off, the shoe contains a strong, aerodynamic upper that wraps comfortably and an additional toe-overlay for extra protection so you can focus on finishing first. Low boot Eco Ortholite sockliner 360 premium rubber outsole Midfoot strap Toe protection bump guard Additional toe-overlay support Pivot point below forefoot. Visit our page to learn more about our sun stream PUMA Evospeed Throw 10 Track And Field Shoes for men and women. Kids Unisex > Shoes > Running Shoes
  • Men's PUMA Night Runner V3 Running Shoes, Black/White
    The Night Runner V3 is our third generation Night Runner, a running shoe that is great for training and daily wear. The shoe is designed for stability and comfort, with a design aesthetic that's focused on clean lines, so it can be styled with just about anything. FEATURES & BENEFITS SOFTFOAM+: Step-in comfort sockliner designed to provide soft cushioning thanks to its extra thick heel Formstrip execution for clean overall lines and wearability Zoned rubber for outsole traction and durability during training & everyday wear Just-right cushioning for all-day comfort Lockdown support in midfoot from internal structure Zoned foam for a smooth transition. Visit our page to learn more about our black Men's PUMA Night Runner V3 Running Shoes, Black/White. Mens > Shoes > Running Shoes
  • Pablosky Balerinke 334210
    Pablosky Balerinke 334210 Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,28,29,30,31,32,33,34. Vrhunsko naravno usnje, ki zagotavlja dobro dihanje stopal. Edini v Španiji izdelani čevlji, ki so odobreni s strani strokovnjakov: SEBIOR, Špansko združenje za biomehaniko in ortopedijo. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Otroški polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji Under Armour GGS Charged Rogue 4 roza barva
    - Charged Cushioning je napredna tehnologija, ki absorbira energijo, ko stopalo pristane in jo pretvori v odbojno energijo. Poveča prožnost gibanja in udobje med tekom.- Lahek, brezšivni zgornji del iz zračne mrežice zagotavlja dobro kroženje zraka. Prilagodljivi vložki in plošče, ki podpirajo stopalo na strateških območjih, zagotavljajo udobje in optimalno prileganje.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Polo Ralph Lauren Visoke superge COURT MID
    Polo Ralph Lauren Visoke superge COURT MID Zelena Na voljo za deško velikost. 37,39,40. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Tommy Hilfiger Nizke superge T3A9-32983-1355A330
    Tommy Hilfiger Nizke superge T3A9-32983-1355A330 Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Timberland Visoke superge KILLINGTON TREKKER CHUKKA
    Timberland Visoke superge KILLINGTON TREKKER CHUKKA Modra Na voljo za deško velikost. 36,38,39. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • adidas Nizke superge SWIFT RUN23 J
    adidas Nizke superge SWIFT RUN23 J Črna Na voljo za deško velikost. 36,40,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,35 1/2. Zgornji del vsebuje vsaj 50 % recikliranih materialov. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • CONVERSE Superge 'PRO BLAZE' zelena / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Aplikacije, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški usnjeni sandali Primigi roza barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Puma Carina Street Jr bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Timberland Visoke superge Seneca Bay 6In Side Zip
    Timberland Visoke superge Seneca Bay 6In Side Zip Modra Na voljo za deško velikost. 38,39,40. Zgornji del iz vrhunskega usnja iz nubuka iz strojarne LWG Silver | Vzdržljiva podloga iz tkanine ReBOTL™ z vsaj 50% reciklirane plastike | Tradicionalno zavezovanje na vezalke in priročna stranska zadrga | Odstranljiv Does it Fit? označuje, ali je čevelj prevelik, premajhen ali se popolnoma prilega. | Lahka, zračna podloga OrthoLite® za neprimerljivo udobje | Kompresijsko oblikovan zunanji podplat iz mešanice EVA pene in gume, ki zagotavlja blaženje in oprijem Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Tommy Hilfiger Nizke superge KAREEM
    Tommy Hilfiger Nizke superge KAREEM Bela Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,41,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Polškornji CRISTINE
    Tommy Hilfiger Polškornji CRISTINE Bež Na voljo za dekliško velikost. 37,38,40,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • CONVERSE Superge 'STAR PLAYER 76' meta / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Miks materialov, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • CONVERSE Superge 'CHUCK TAYLOR ALL STAR' ecru / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Proti drsenju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • CONVERSE Superge 'CHUCK TAYLOR ALL STAR' zelena / črna / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški čevlji adidas bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas KAPTIR 3.0 K črna barva
    - Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • BECK Copat 'Buddy' jabolko / črna
    Dizajn: Za zrak prepusten vložek, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api srebrna barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Gumijast podplat.- Usnjena notranjost.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • CONVERSE Superge 'STAR PLAYER 76 FOUNDATIONAL' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge Converse zelena barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • adidas Nizke superge FortaRun 2.0 K
    adidas Nizke superge FortaRun 2.0 K Črna Na voljo za deško velikost. 36,38,40,35,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,35 1/2. Zgornji del vsebuje vsaj 50% recikliranih materialov podplat iz gume, ki ne pušča sledi. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 K
    adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 K pisana Na voljo za dekliško velikost. 36,38,40,28,29,30,31,32,33,34,35,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,35 1/2,33 1/2. Zgornji del vsebuje vsaj 50 % recikliranih materialov. Deklice > Čevlji > Nizke superge

Nazadnje videno

Obutev za otroke - Pri obutvi je najpomembnejše, da je udobna za nošenje, da nas nikjer ne stiska in da ne utruja noge. Obutev je lahko izdelana iz različnih materialov kot je pravo usnje in umetno usnje, gume in raznih tkanin. Za osebe, ki imajo problem s stopali ali hrbtenico, je posebej dizajnirana anatomska obutev. Usnjena obutev je nekoliko dražja, toda zato je bolj vzdržljiva in najpogosteje udobna za nošenje. Če dobro vložite v dobre usnjene čevlje ali škornje, lahko zares dolgo trajajo in vlaganje je še kako uspešno. Obstajajo tudi cenejše izbire, ki prav tako zadovoljujejo s kvaliteto. Cenejša obutev od umetnega usnja lahko prav tako dolgo traja, če je dobro izdelana in se ohranja na pravi način. Obstajajo različni modeli čevljev za različne nemene. Za športne dejavnosti imamo superge in obutev za planinarjenje. Za poslovne in svečane prilike poznamo elegantnejše čevlje, najpogosteje izdelane iz usnja. Ženske in dekleta imajo rade čevlje z visoko peto in salonarje, ker lepo podaljšajo nogo in prihajajo v širokem razponu prelepih barv in dizajnov. Za poletje potrebujemo japonke, natikače in sandale, ki so lahko narejene iz različnih materialov kot je guma, vrvica in pletivo. Pozimi najpogosteje nosimo škornje in gležnjarje. Zadnjih nekoliko let so pri ženskah posebej popularni visoki škornji, ki segajo iznad kolen. Lahko so ravni ali s peto. Posebna kategorija so različna vrsta copatov za nošenje doma. Pri teh je pomembno, da so topli in udobni. Če iščete delovne čevlje , kot so cokle, salonarji in usnjeni čevlji, najpomembneje je paziti, da dobro odgovarjajo vaši nogi. Naj bi omogočali ugodno daljše nošenje brez bolečin in žuljev.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh