Največja modna platforma v Sloveniji

Obutev za otroke rumene barve

643
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški usnjeni sandali Camper rumena barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške usnjene balerinke Pom D'api rumena barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške usnjene balerinke Pom D'api rumena barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Rahlo utrjena peta.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Camper Oruga rumena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške teniske Vans UY Slip On TRK ALSN PSHFR rumena barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Oblikovan vložek.- Dimenzije so podane za velikost: 27,5.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.
  • Otroški natikači Crocs x Minions rumena barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Vzorčast material.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Oblikovan vložek.- Rahlo utrjena kapica.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28-29.
  • Otroški natikači GAP rumena barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Camper rumena barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Camper rumena barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Vzorčast material.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Camper rumena barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Udoben vložek.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači Crocs rumena barva
    - Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api rumena barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api rumena barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Ipanema rumena barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Vzorčast material.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroške japonke Havaianas BRASIL LOGO rumena barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Gladek material.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge Geox rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški zimski škornji Geox rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z ježkom.- Utrjena peta.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Mayoral rumena barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Mayoral rumena barva
    - Rahlo podložen model.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Priponke za čevlje Crocs 5-pack rumena barva
    - Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api rumena barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški zimski škornji Garvalin rumena barva
    - GRVtex - vodoodporna, dvostranska membrana, ki ščiti pred mrazom in vodo.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški čevlji Mayoral rumena barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Gumijast podplat.
  • Otroški čevlji Mayoral rumena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroški zimski škornji U.S. Polo Assn. rumena barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Primigi rumena barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Izoliran model.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z ježkom.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški zimski škornji Primigi rumena barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Izoliran model.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi rumena barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Okrogla, utrjena kapica.- Izoliran model.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški polškornji Mayoral rumena barva
    - Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.
  • Otroški polškornji Mayoral rumena barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.
  • Otroški polškornji Mayoral rumena barva
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla kapica.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi rumena barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi rumena barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški zimski škornji Primigi rumena barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški copati United Colors of Benetton rumena barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške teniske Geox HYROO rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Elastične vezalke in zavihki za vlečenje na peti omogočajo enostavno obuvanje in snemanje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški usnjeni sandali Geox SANDAL MACCHIA rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške teniske Vans Old Skool Platform rumena barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Ipanema BRINCAR PAPE rumena barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22/23.
  • Otroški sandali Geox SANDAL ANDROID rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške teniske Vans UY Old Skool rumena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX AGRAVIC FLOW CF K rumena barva
    - Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroške japonke Havaianas TOPPELLOW rumena barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Gladek material.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge Vans TD SK8-Mid Reissue V rumena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla kapica.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.
  • Otroške teniske Vans Old Skool V rumena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroške superge Vans UY SK8-Mid Reissue V rumena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • SUPERFIT Superge 'BREEZE' svetlo rumena / oranžno rdeča / bela
    Dizajn: Okrepljena peta, Miks materialov, Vložki kontrastnih barv, Jezik; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kontrastni šivi, Oblazinjen rob, Label-potisk, Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat
  • Crocs škornji za dež HANDLE IT RAIN BOOT KIDS
    Crocs škornji za dež HANDLE IT RAIN BOOT KIDS Rumena Na voljo za deško velikost. 28 / 29,30 / 31,32 / 33,34 / 35,24 / 25,23 / 24,25 / 26,27 / 28,29 / 30,33 / 34,22 / 23. Croslite : inovativen antibakterijski material, ki ščiti pred potenjem Dečki > Čevlji > škornji za dež
  • CONVERSE Superge 'CHUCK TAYLOR ALL STAR EASY ON' zlato-rumena / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Zapiranje na ježka, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS PERFORMANCE Športni čevelj 'X CRAZYFAST LEAGUE' neonsko rumena / črna / bela
    Dizajn: Vezalke, Miks materialov, Zapiranje z 8 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Prilagajanje podobno nogavicam
  • Polo Ralph Lauren Copatki za prve korake 'QUILTON BEAR' marine / rumena / temno zelena / bela
    Dizajn: Elastični vložki, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Tisk z motivom; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Luknjičasta podloga, Oznaka-nalepke, Fleksibilen tekaški podplat
  • Otroški sandali Mayoral rumena barva
    - Okrasni detajl.- Okrasni detajl spredaj.- Zapenjanje z ježkom.- Usnjena notranjost.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.
  • Otroške teniske Vans UY Old Skool V HARB CHBD rumena barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški natikači Agatha Ruiz de la Prada rumena barva
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Okrasni detajl.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške teniske La Millou BANANA SPLIT rumena barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Utrjena peta.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Izdelek ima pozitivno mnenje inštituta Mother and Child Institute.
  • Otroške teniske Vans TD Slip-On V rumena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroške teniske Vans UY Old Skool rumena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Children's ankle shoes Kesi
    Children's ankle shoes by Kesi.<br />- lace-up model with additional zipper fastening<br />- upper is decorated with fur<br />- insulated inside<br />Size chart:<br />19-13 / 20-13.5 / 21-14 / 22-14.5 / 23-15 / 24-15.5 /<br />25-16 / 26-16.5 / 27-16.8 / 28-17 / 29-18.5 / 30-19 /<br />31- 20 / 32-20.5 / 33-21 / 34-21.5 / 35-22 / 36-22.5 cm
  • Dockers by Gerli Superge limonino-rumena / siva / črna
    Dizajn: Elastični vložki, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Luknjičasta podloga, Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat
  • Otroške superge Fila FFT0062 DISRUPTOR F rumena barva, China
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nedrseči, reliefni podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi rumena barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Tom Tailor Polškornji JOLUI
    Tom Tailor Polškornji JOLUI Rumena Na voljo za deško velikost. 37,33. Dečki > Čevlji > Polškornji
  • GBB Visoke superge FOLLIO
    GBB Visoke superge FOLLIO Rumena Na voljo za deško velikost. 19,20. Obutev, zasnovana namensko za spremljanje prvih korakov:-Asimetrična peta preprečuje stopalu, da zdrsne in ga ohranja v osi pravilne hoje-Ergonomski ojačan zadnji del-Ojačan prstni del za zaščito pred udarci-Zadnji del čevlja ojačan s peno za zaščito meč-Podplat proti zdrsu-Sistem zavezovanja z vezalkami omogoča peti, da ostane na mestu in preprečuje tiščanje prstovNasvet GBB: Nove čevlje prve dni nosite s parom nogavic – usnje bo potrebovalo nekaj časa, da se zmehča. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Be Only škornji za dež CORVETTE
    Be Only škornji za dež CORVETTE Rumena Na voljo za deško velikost. 23,24,25,27,28,29,30,31,32,33,34,35. ODGOVORNA MODA: Izdelek je narejen v tovarni s certifikatom BSCI z oznako C (kar ustreza izpolnjevanju evropskih etičnih pogojev). BSCI (Business Social Compliance Initiative) je pobuda, ki želi izboljšati socialne pogoje zaposlenih pri proizvajalcih v državah v vzponu. Dečki > Čevlji > škornji za dež
  • Armistice Nizke superge STONE ONE
    Armistice Nizke superge STONE ONE Rumena Na voljo za deško velikost. 29,31,33. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Ipanema Japonke IPANEMA CLAS BRASIL II KIDS
    Ipanema Japonke IPANEMA CLAS BRASIL II KIDS Rumena Na voljo za deško velikost. 31 / 32,27 / 28,29 / 30. Brez ftalatov, na biološki osnovi Dečki > Čevlji > Japonke
  • Timberland Nizke superge FIELD TREKKER LOW
    Timberland Nizke superge FIELD TREKKER LOW Rumena Na voljo za deško velikost. 33,34,35. Podplat OrthoLite®, podplat EVA, odstranljiv podplat Does it Fit? tehnologije Timberland: trpežna podloga ReBOTL™, izdelana iz vsaj 50 % reciklirane plastike Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Aigle škornji za dež BABY FLAC 2
    Aigle škornji za dež BABY FLAC 2 Rumena Na voljo za deško velikost. 19,20,21,22,23. Dečki > Čevlji > škornji za dež
  • hummel škornji za dež RUBBER BOOT JR.
    hummel škornji za dež RUBBER BOOT JR. Rumena Na voljo za deško velikost. 30,31. Dečki > Čevlji > škornji za dež
  • GBB Sandali & Odprti čevlji MITRI
    GBB Sandali & Odprti čevlji MITRI Rumena Na voljo za deško velikost. 20,22,23. Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja z dvema ježkomaGBB NASVET: prvih nekaj dni vedno nosite nov čevelj z nogavicami; in pustite nekaj časa, da se usnje zmehča.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe.Izdelek je potrdil Nacionalni inštitut za pediatrijo (INP). INP in GBB sodelujeta pri oblikovanju čevljev, namenjenih mladim, v skladu z objektivnimi merili, ki jih je določil INP na strogih specifikacijah. Dečki > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • GBB Visoke superge STANNY
    GBB Visoke superge STANNY Rumena Na voljo za deško velikost. 19,20,23. Flex čevelj, posebej prilagodljiv- Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov- Zadrga omogoča hitrejše obuvanje čevlja. Zapira se z ježkom.- Model iz serije APOTIPOMA: podplat rastlinskega izvora, materiali organskega izvora. APOTIPOMA je ekološko odgovoren odtis GBB. S kolekcijo Apotipoma se GBB zavzema za oblikovanje čevljev v Franciji z uporabo odgovornih materialov (ekoloških, recikliranih, ekološko oblikovanih itd.) in embalaže, ki jo je mogoče reciklirati.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge STANNY
    GBB Visoke superge STANNY Rumena Na voljo za deško velikost. 24,25. Flex čevelj, posebej prilagodljiv- Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov- Zadrga omogoča hitrejše obuvanje čevlja. Zapira se z ježkom.- Model iz serije APOTIPOMA: podplat rastlinskega izvora, materiali organskega izvora. APOTIPOMA je ekološko odgovoren odtis GBB. S kolekcijo Apotipoma se GBB zavzema za oblikovanje čevljev v Franciji z uporabo odgovornih materialov (ekoloških, recikliranih, ekološko oblikovanih itd.) in embalaže, ki jo je mogoče reciklirati.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Citrouille et Compagnie Balerinke OZIMINI
    Citrouille et Compagnie Balerinke OZIMINI Rumena Na voljo za dekliško velikost. 19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge KIPPI BOU
    Citrouille et Compagnie Nizke superge KIPPI BOU Rumena Na voljo za deško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,34. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Camper Sandali & Odprti čevlji OUSW
    Camper Sandali & Odprti čevlji OUSW Rumena Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Zgornji del iz 100% recikliranega poliestra Podloga iz 41% recikliranega poliestra Podplat iz 20% reciklirane gume. Dečki > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Novesta škornji za dež KIDDO RUBBER BOOTS
    Novesta škornji za dež KIDDO RUBBER BOOTS Rumena Na voljo za deško velikost. 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > škornji za dež
  • Asics Tek & Trail GEL-NOOSA TRI 15 GS
    Asics Tek & Trail GEL-NOOSA TRI 15 GS Rumena Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,40,34 1/2. Dečki > Čevlji > Tek & Trail
  • adidas Nizke superge RUNFALCON 3.0 EL K
    adidas Nizke superge RUNFALCON 3.0 EL K Rumena Na voljo za deško velikost. 37,38,28,29,30,31,32,33,34,35,31 1/2,30 1/2,28 1/2. Delno narejeno iz recikliranih izdelkov Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Vans Nizke superge Old Skool Platform GOLDEN GLOW
    Vans Nizke superge Old Skool Platform GOLDEN GLOW Rumena Na voljo za dekliško velikost. 36,37,39,35,38 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger rumena barva
    - Premični, snemljivi petni vložek, ki omogoča nošenje na dva načina.- Model z nizko peto.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 32-33
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 32-33. Vrsta dejavnosti: All Velikost US: J 1 Velikost EU: 32-33 Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Yellow Izberi velikost: 33;32 Starostna skupina: Otrok Velikost UK: 1 Sezona: Poletje Spol: Unisex Barva: Rumena Material: Croslite
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 33-34
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 33-34. Sezona: Poletje Spol: Unisex Vrsta dejavnosti: All Barva: Rumena Država izvora: Kitajska Izberi velikost: 33;34 Material: Croslite Starostna skupina: Otrok Velikost UK: 2 Velikost EU: 33-34 Velikost US: J 2 Barva glede na proizvajalca: Yellow
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 29-30
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 29-30. Velikost UK: Y 12 Vrsta dejavnosti: All Barva glede na proizvajalca: Yellow Spol: Unisex Sezona: Poletje Material: Croslite Izberi velikost: 29;30 Država izvora: Kitajska Barva: Rumena Starostna skupina: Otrok Velikost EU: 29-30 Velikost US: Y 12
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 28-29
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 28-29. Barva: Rumena Velikost EU: 28-29 Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Yellow Vrsta dejavnosti: All Starostna skupina: Otrok Sezona: Poletje Velikost UK: Y 11 Velikost US: Y 11 Izberi velikost: 28;29 Material: Croslite Spol: Unisex
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 27-28
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 27-28. Velikost EU: 27-28 Barva: Rumena Material: Croslite Barva glede na proizvajalca: Yellow Velikost US: Y 10 Izberi velikost: 27;28 Starostna skupina: Otrok Država izvora: Kitajska Spol: Unisex Sezona: Poletje Velikost UK: Y 10 Vrsta dejavnosti: All
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 25-26
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 25-26. Velikost EU: 25-26 Izberi velikost: 25;26 Starostna skupina: Otrok Država izvora: Kitajska Spol: Unisex Velikost US: Y 9 Velikost UK: Y 9 Barva glede na proizvajalca: Yellow Sezona: Poletje Vrsta dejavnosti: All Barva: Rumena Material: Croslite
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 24-25
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 24-25. Material: Croslite Vrsta dejavnosti: All Velikost US: Y 8 Sezona: Poletje Barva: Rumena Velikost EU: 24-25 Barva glede na proizvajalca: Yellow Izberi velikost: 25;24 Starostna skupina: Otrok Velikost UK: Y 8 Spol: Unisex Država izvora: Kitajska
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 30-31
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 30-31. Starostna skupina: Otrok Barva: Rumena Izberi velikost: 30;31T Vrsta dejavnosti: All Velikost US: Y 13 Velikost UK: Y 13 Material: Croslite Sezona: Poletje Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Yellow Spol: Unisex Velikost EU: 30-31
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 22-23
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem Crocs udobju - tudi v najbolj deževnih dneh. Naši otroški dežni čevlji so na voljo v svetlih barvah z vodoodporno izvedbo, ki ohranja noge luči, ki skačejo prijetno in suho. Barva: Rumena. Velikost: 22-23. Spol: Unisex Starostna skupina: Otrok Velikost US: Y 6 Izberi velikost: 23;22 Velikost UK: Y 6 Material: Croslite Država izvora: Kitajska Sezona: Poletje Vrsta dejavnosti: All Barva: Rumena Velikost EU: 22-23 Barva glede na proizvajalca: Yellow
  • Crocs Kids' Handle It Rain Boot Yellow 23-24
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Naredite pljusk! Zdaj lahko otroci uživajo v klasičnem udobju Crocs – tudi v najbolj deževnih dneh. Ta otroški dežni škorenj je na voljo v svetlih barvah z vodoodporno zgradbo, ki poskrbi, da so noge, ki skačejo po luži, udobne in suhe. Poleg tega jih otroci zaradi prevelikih ročajev enostavno obuvajo in sezuvajo. Podrobnosti otroškega škornja Handle It Rain: Vodoodporen dežni čevelj Veliki ročaji za enostavno obuvanje in sezuvanje Odsevni logotipi na peti Neverjetno lahek in zabaven za nošenje Iconic Crocs Comfort™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Poletje Spol: Unisex Barva glede na proizvajalca: Yellow Barva: Rumena Država izvora: Kitajska Velikost UK: 7 Izberi velikost: 24;23 Starostna skupina: Otrok Velikost US: C7 Velikost EU: 23-24 Vrsta dejavnosti: All Material: Croslite
  • GBB Nizke superge MAXIME
    GBB Nizke superge MAXIME Rumena Na voljo za deško velikost. 24,25,26. - Odstranljivi vložki- Dvojni sistem zategovanja: vezalke za prilagajanje čevlja otrokovi nogi (omogočajo, da peta ostane na mestu in s tem zmanjšuje pritisk na prste) in zadrgo za večjo hitrost.- Velcro jeziček, ki preprečuje, da bi se zadrga spustila- Popolno udobje in podpora- Usnjena podloga proti učinkom potenja- Naravni, zračni in prožni materialiKot vsi čevlji GBB je tudi ta certificirano brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge MILKO
    Citrouille et Compagnie Nizke superge MILKO Rumena Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,31,32,33,34,35. [DOUBLURE CUIR] Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • SUPERFIT Odprti čevlji 'MIKE 3.0' antracit / kamen / svetlo zelena
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Obložen pas, Kontrastna podloga; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Tisk z motivom; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Reliefen tekaški podplat, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat
  • Polo Ralph Lauren Superge 'HERITAGE COURT GRAPHIC' rumena / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat
  • Otroški usnjeni sandali Biomecanics rumena barva
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Gladek material.- Utrjena peta.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali iz semiša Mayoral rumena barva
    - Gladek material.- Zapenjanje z ježkom.- Oblikovan vložek.- Reliefna podloga.
  • BISGAARD Odprti čevlji 'Riley' rumena / roza / svetlo roza
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Gladek material, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)

Nazadnje videno

Obutev za otroke - Pri obutvi je najpomembnejše, da je udobna za nošenje, da nas nikjer ne stiska in da ne utruja noge. Obutev je lahko izdelana iz različnih materialov kot je pravo usnje in umetno usnje, gume in raznih tkanin. Za osebe, ki imajo problem s stopali ali hrbtenico, je posebej dizajnirana anatomska obutev. Usnjena obutev je nekoliko dražja, toda zato je bolj vzdržljiva in najpogosteje udobna za nošenje. Če dobro vložite v dobre usnjene čevlje ali škornje, lahko zares dolgo trajajo in vlaganje je še kako uspešno. Obstajajo tudi cenejše izbire, ki prav tako zadovoljujejo s kvaliteto. Cenejša obutev od umetnega usnja lahko prav tako dolgo traja, če je dobro izdelana in se ohranja na pravi način. Obstajajo različni modeli čevljev za različne nemene. Za športne dejavnosti imamo superge in obutev za planinarjenje. Za poslovne in svečane prilike poznamo elegantnejše čevlje, najpogosteje izdelane iz usnja. Ženske in dekleta imajo rade čevlje z visoko peto in salonarje, ker lepo podaljšajo nogo in prihajajo v širokem razponu prelepih barv in dizajnov. Za poletje potrebujemo japonke, natikače in sandale, ki so lahko narejene iz različnih materialov kot je guma, vrvica in pletivo. Pozimi najpogosteje nosimo škornje in gležnjarje. Zadnjih nekoliko let so pri ženskah posebej popularni visoki škornji, ki segajo iznad kolen. Lahko so ravni ali s peto. Posebna kategorija so različna vrsta copatov za nošenje doma. Pri teh je pomembno, da so topli in udobni. Če iščete delovne čevlje , kot so cokle, salonarji in usnjeni čevlji, najpomembneje je paziti, da dobro odgovarjajo vaši nogi. Naj bi omogočali ugodno daljše nošenje brez bolečin in žuljev. Rumena barva je barva sonca, sreče, cvetja in svežine. Rumena barva prav tako lahko predstavlja previdnost in ljubosumje. V kombinaciji s črno barvo, rumena barva daje zelo dober kontrast in vidljivost, kar se pogosto uporablja v prometu, pa tudi pri oblačenju. Rumena se tolmači kot barva za otroke, kot topla, nestabilna in spontana barva. Dokazano je tudi, da otroci bolj pogosto jokajo v rumenih sobah. Rumena oblačila, hlače in obleke je lepo obleči kot del spomladnih in poletnih oblačil in vedrih oblačil. Rumeno rdeče kombinacije oblačil so zelo pogoste. Odtenki rumene barve so limona-rumena, zlato- rumena, krem, barva gorčice, banane ali rumeni oker.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh