Največja modna platforma v Sloveniji

Guess online nakup oblačila in obutev za otroke

2110
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška obleka Guess črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi resicami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kratke hlače Guess črna barva
    - Raven kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška srajca Guess bela barva
    - Model v kroju body.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica in obleka Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Žepi spredaj.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasnimi volančki.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Otroška bombažna srajca Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška bombažna srajca Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Vzorčasta tkanina.
  • Otroška srajca Guess
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasni detajli.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess mornarsko modra barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 29,5 cm.- Širina v bedrih: 38,5 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Podložen model.
  • Otroška jopica iz velurja Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška kratka majica Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model z nalepko.- Daljši zadnji del.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina spredaj: 48 cm.- Dolžina zadaj: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess
    - Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Visok pas.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 88-96 cm.
  • Otroška dolga majica Guess črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess bež barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Pletenje v obliki kite.- V izrez.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jakna Guess bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess oranžna barva
    - Spodnjice, priložene modelu.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 69-76 cm.
  • Otroška srajca Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess oranžna barva
    - Nabran kroj.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Priložen je trak iz sintetičnega materiala.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess rdeča barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroška jeans jakna Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Žepi na prsih.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-166 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške pajkice Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen polo Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Material s teksturo.- Model z našitkom na prsih.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Bombažen pajac za dojenčka Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Komplet za dojenčka Guess
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška srajca Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 28 cm.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jakna Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Snemljiva kapuca.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen polo Guess zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Spodnjice, priložene modelu.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen pulover Guess bež barva
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 65 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess mornarsko modra barva, s kapuco
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z nalepko.- Žepi spredaj.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroški bombažen komplet Guess
    - Žep na prsih.- Kratko zapiranje na gumbe.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Imitacija žepa.- Širina v pasu: 21 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68/76 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Žep spredaj.- Elastičen pas z vrvico.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Otroška jeans obleka Guess
    - Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žepi na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi volančki.- Kratek rokav.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška obleka Guess bela barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nabran kroj.- Model z okrasnimi vezeninami.- Podložen model.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96.
  • Otroški plašč Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Podložen model.
  • Otroške kratke hlače Guess rdeča barva
    - Model z višjim pasom in skritim zapenjanjem z zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni gumbi.- Debela, neelastična pletenina.- Podložen model.
  • Komplet za dojenčka Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dva cargo žepa.- Model z nalepko.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroški bombažni komplet Guess bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Vrvice v pasu.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače iz volnene mešanice Guess roza barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Guess črna barva
    - Raven kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška kratka majica Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Vzorčasta pletenina.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 47,5 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jakna Guess bež barva
    - Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Zunanji žepi za vlaganje.- Model z mrežasto podlogo.- Neizoliran model.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški suknjič Guess
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Klasični rever.- Z žepi.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v ramenih: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 105 - 112 cm.
  • Otroške hlače Guess bež barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Tehnologija Tech Stretch zagotavlja izjemno udobje pri uporabi in odpornost proti gubam.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dva žepa na sprednji strani.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne hlače Guess črna barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Cargo žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška obleka Guess bež barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Model z ovratnikom.- Vključen je pas iz tekstila.- Žepi na prsih.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 147-157 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess zelena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Navadni žepi na zadnji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 32 cm.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroški komplet Guess bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasnimi volančki.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Dolžina krila: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška jeans srajca Guess
    - Kroj regular.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jeans jakna Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess mornarsko modra barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Nabran kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Vrvica v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Daljši zadnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina zadaj: 55 cm.- Dolžina spredaj: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Bombažna kratka majica Guess bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Imitacija žepa.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Tanka, elastična tkanina.
  • Otroške hlače Guess siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess mornarsko modra barva
    - Spodnjice, priložene modelu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kratke hlače Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model z neodstranljivimi, nastavljivimi naramnicami.- Žep spredaj.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroški suknjič Guess siva barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Z žepi.- Klasični rever.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Obleka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška kratka majica Guess oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška jeans jakna Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 46,5 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jeans jakna Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Model z ovratnikom.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess rumena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.
  • Obleka za dojenčka Guess
    - Spodnjice, priložene modelu.- Nabran kroj.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška obleka Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Daljši zadnji del.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina spredaj: 71 cm.- Dolžina zadaj: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bomber jakna Guess zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z mrežasto podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Tanek material.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroško bombažno krilo Guess bela barva
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške bombažne hlače Guess bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Hlače Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Pas v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spodnjice, priložene modelu.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška bombažna obleka Guess bela barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi vezeninami.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bluza Guess zelena barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški top Guess bela barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Model z naramnicami.- Okrasni naborki.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bluza Guess mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess zelena barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen kroj.- Z žepi.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 18,5 cm.- Dolžina: 32,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 25,5 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 27,5 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina: 31,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina: 41,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Navadni žepi na zadnji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh