Največja modna platforma v Sloveniji

Fila in Lacoste oblačila za otroke

179
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna pižama Fila bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120-130 cm.
  • Otroška bombažna obleka Lacoste mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.
  • Dvodelne kopalke Fila SAILLON zelena barva
    - LYCRA® XTRA LIFE™ tehnologija - nova generacija vlaken, ki zagotavljajo oprijem materiala in dobre lastnosti v stiku z vodo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Bombažen body za dojenčka Lacoste
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Elastična pletenina.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroške nogavice Fila 3-pack vijolična barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Fila otroški boksarice 125-157 cm
    Ženske boksarice otrocih iz kolekcije Fila. Model iz udobno plesti.
  • Lacoste otroški bombažen t-shirt
    - Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bombažen otroški longsleeve Lacoste mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Fila roza barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 36 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste črna barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Fila otroški boksarice
    Ženske boksarice otrocih iz kolekcije Fila. Model iz elastične pletenine.
  • Otroška kratka majica Lacoste mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s hitro sušečo formulo.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna pižama Fila bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120-130 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste mornarsko modra barva, TJ3003
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover Lacoste roza barva, s kapuco, SJ5292
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Logotip na sprednji strani.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 48 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • FILA Jopa iz flisa 'BERMBACH' črna
    Dizajn: Raven rob, Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Strukturiran grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroške kratke hlače Fila LEESE mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146-152 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila LAMSTEDT mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Podložen model.- Dolžina: 36,5 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroško krilo Lacoste bela barva, JJ7341
    - Nabran kroj.- Kratke hlače spodaj.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Kopalne kratke hlače Lacoste
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 176 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Lacoste zelena barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kratke hlače Lacoste siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Fila BLEIALF crew sweat črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 65 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste roza barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Lacoste črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover Lacoste mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste bela barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške pajkice Fila črna barva
    - Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 35 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Podložen model.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170 - 176 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste mornarsko modra barva, SJ3005
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Pulover Lacoste črna barva, SJ1233
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Lacoste mornarsko modra barva, XJ2474
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška mikica Fila mornarsko modra barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 34 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila siva barva
    - Povišan pas.- Vrvice v pasu.- Model z nalepko.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 37 cm.- Širina hlačnice spodaj: 35 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 39,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170/176 cm.
  • Otroški pulover Fila BABINA GREDA roza barva, FAK0121
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 49 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 116 cm.
  • Otroško krilo Fila bež barva,
    - Nabran kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Plisiran model.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste bordo barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška obleka Lacoste roza barva
    - Nabran kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 34,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Lacoste mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila BREDDORF črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-116 cm.
  • Otroška jakna Fila BERMBACH črna barva, FAT0362
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina rokava: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška jakna Fila BERGHUELEN črna barva, FAT0361
    - Model odporen proti vetru.- Model s povečano odpornostjo na vodo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Z žepi.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146-152 cm.
  • Otroške nogavice Fila 3-pack vijolična barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroška bombažna trenirka Fila bež barva
    - Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroški top Fila vijolična barva
    - Oprijet model.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila siva barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške nogavice Fila
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroški spodnji del trenirke Lacoste črna barva, XJ1232
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Fila BREDDIN črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Visok ovratnik.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste siva barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Lacoste mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 30 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste bela barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški pulover Fila BLANKENHAGEN siva barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Otroški bombažni komplet Lacoste zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 26 cm.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Širina v pasu: 21 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroški pulover Lacoste črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Lacoste TJ2444
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Lacoste mornarsko modra barva, TJ2465
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Lacoste mornarsko modra barva, s kapuco, SJ2481
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Lacoste mornarsko modra barva, s kapuco, SJ2445
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj oversize.- Rahlo oblazinjen model.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Z žepi.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 46 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila siva barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroška kratka majica Lacoste zelena barva, TJ2497
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s hitro sušečo formulo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 132 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Lacoste mornarsko modra barva, XJ2452
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Rahlo oblazinjen model.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Lacoste roza barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134/0.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Lacoste roza barva, TJ1123
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bombažen polo Lacoste roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 31,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Lacoste zelena barva
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 20,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste mornarsko modra barva, SJ3004
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila BALBOA roza barva, FAK0124
    - Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 58,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Otroški pulover Fila BAJONE roza barva, s kapuco, FAK0120
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroški pulover Fila BAAR-EBENHAUSEN roza barva, s kapuco, FAK0203
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Otroški pulover Lacoste roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste s kapuco
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover Fila BAAR-EBENHAUSEN mornarsko modra barva, s kapuco, FAK0203
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 116 cm.

Nazadnje videno

Oblačila za otroke - Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh